Влез

View Full Version : Тя е влюбена в мен .. ;(

aNotHeR_pReTty_faCe
02-03-2008, 13:03
Момичето на което винаги съм разчитал и доверявал най-добрата ми фр от3 години вече все е била до мен снощии бяхме на дискотека и аз пих повече и тя вика ай ела в нас да защото неможеш да се прибереш и аз ок и отидохме в тях аз се изкъпах и изтрезнях и тя вика ай да гледаме някой филм и аз ок и тя легнала на леглото и гледа пък аз на стола и тя вика ела тука там не ти е удобно и аз добре и аз такъв заспивам вече и викам Вики айде да спиме и тя чакай де и аз ок и седим такива и стана 6 сутринта вече и филма свърши и аз ставам такъф и гаса компютъра и викам ай аз отивам да спа на дивана и тя само седи и вика "Обичам те" и аз и викам и аз те обичам и такъф тръгвам и тя не влюбена съм в теб и аз само се усмихнах и казах нещо за това да си останем само приятели и си хванах едно такси и си тръгнах и сега незнам ние сме мн добри приятели и сега сичко се прееба ;( и незнам каквво да правя тя е мн хубава ии знам на кво ги прай момчетата сами да си говорят тя е същата като мен само дето е момиче ии сега ако сме заедно незнам ;(

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-03-2008, 13:06
тръгвай с нея бе, шишо :D

utrevpetchasa
02-03-2008, 13:06
ми зле си като за начало :) щом е такава сладуранка , :) др ти си знаеш но има една подобна тема писана от момиче , амм виш там какви савети има отправени към нея
сам прецени има ли приятелство МН ДОбро между момиче и момче или един двамата има чувства към другия :) дано се орпавиш

Tazadar
02-03-2008, 13:16
Тегли и един кур да не те е яд после :oops:

utrevpetchasa
02-03-2008, 13:20
Тегли и един кур да не те е яд после :oops:

гоялм си мъж :) всички момчета еи само за сех мислите ПФ

Lost_Kiss
02-03-2008, 13:46
Че ко по-хубо да тръгнеш с най-добрата си приятелка, която я познаваш от 3 години, и си знаете кътните зъби... Която винаги те е разбирала, и ти нея...... Пффф... я отивай при момичето, хич да не му мислиш ;)

aNotHeR_pReTty_faCe
02-03-2008, 13:51
daa kak 6e trugna s neq pff v nikakuv slu4ai prosto ne q priemam po takuv na4in .. kolko puti sme spali na edno leglo tq po belio az ni6to prosto q priemam kato sestra predi godina daje pove4e bqh vliuben v neq ii iskah da sme zaedno no tq vse se durpa6e i prosto sviknah s tfa 4e az i vikito 6te sme samo priqteli i sega izvednuj tq kazva 4e me obi4a i si4ko mn oburakno ;(

chipi_kaoo
02-03-2008, 13:59
Тва момче и момиче да са "приятели" е ясно за всички. Щом ти е казала че те обича, значи нещата няма да са същите. Вече само ще ти го казва, и ти или ще тръгнеш с нея, ил;и ще се скарате жестоко. обикновенно винаги става така. ти реши сам. :-P

Freaky_boy
02-03-2008, 14:16
Ооо пич много гадно,искам да ти кажа че преди 2-3 месеца бях в много подобна ситуация,харесвах най-добрата си фр-ка в продължение на около годин,даже може да се каже че обичах,накрая й признах и тя се почувства мн зле,сълзи и т.н.,само че прояви добра воля и си оправихме отношенията,след време когато бях свикнал с мисълта че нищо няма да се получи,тя ми каза че всъщност има чувства към мен,но аз идиотът и отказах защото се бях увлякъл за кратко в едно момиче и после стана така че се скарах с фр-ката си за 1 месец и нещо,сега на скоро се сдобрихме и разбрах че все още имам чувства към нея,но си имам гадже и ми е мн тежко...знам как се чувстваш..

Така че съветът ми е тръгни с нея,проваи да видиш какво ще стане,може да имаш чувства към нея без да го осъзнаваш,ако се получи ще бъде страхотно,ако не има шанс да се скарата,но ако наистина сте такива добри приятели ще си залипсвате и пак 6те се сдобрите :)

Надявам се да съм бил полезен :)

aNotHeR_pReTty_faCe
02-03-2008, 14:36
az mn durja na neq super mnogo i q obi4am mnogo i vinagi sum bil do neq kakto i tq do men tq znae absoliutno vsi4ko za men ii su6to tova znae 4e az s momi4e ne se zadurjam mnogo ... i neznam vuob6te za6to mi kaza 4e me obi4a tq si nqma predstava tfa kakvo e tq gi prai mom4etata ludi puk sega me obi4ala .. neiskam da si preebvame priqtestvoto am to ve4e se preeba ;(

Sevt
02-03-2008, 14:39
Че ко по-хубо да тръгнеш с най-добрата си приятелка, която я познаваш от 3 години, и си знаете кътните зъби... Която винаги те е разбирала, и ти нея...... Пффф... я отивай при момичето, хич да не му мислиш ;)

+1
Зимайте се :)

LizZz
02-03-2008, 14:41
Като се е преебало вече тръгнете и вижте как ще е...
Що пък да е зле?
Мисля,че ще ти е по-добре с нея,отколкото с няк'ви други момичета...
Замисли се малко!
Аз бих тръгнал! :)
А и какво имаш предвид ''прави момчетата луди''?

aNotHeR_pReTty_faCe
02-03-2008, 14:45
mi to predi malko v 5 imahme sre6ta trqa6e hodim na kafe am az i se obadih i i kazah 4e nqma da moga imam rabota tfa onova puk nie sme i ot edno daskalo i ytre kato q vida nz kvo da i kaja ami pravi mom4etata ludi v smisul 4e si igrae s tqh i gi naranqva to4no poradi taq pri4ina 4e e mn hubava i vsi4ki q haresvat i sa i naviti i tq si gi vurti .. i kak da povqrva6 4e tfa momi4e moje da obi4a az si q poznavam i znam 4e prosto sega za6toto ima problemi i nqkolko puti kogato ima6e problemi az vse bqh do neq i tq sega e re6ila 4e me obi4a

bolutica
02-03-2008, 15:07
Пич,щи дам един съвет: ТРЪГНИ С НЕЯ!Не се притенявай как ще те гледа и туй унуй...Покани я утре след даскало на кафе,черпи я(не е мн скъпо не се скрънзосвай)и и кажи "Искам да ти кажа че сгреших и че мисля,че имаме бъдеще.Какво ще кажеж да ходим".Точно това и кажи и тя ще се разтопи :) И не се паникьосвай,защото от личен опит знам,че НА НЕЯ ЩЕ И БЪДЕ ПО НЕОДОБНО и после я :-)

Buhtaaa
02-03-2008, 15:08
наистина .... тръгнете ... :?

aNotHeR_pReTty_faCe
02-03-2008, 15:13
daa i ako ne se polu4i ni6to 6e si preebem priqtelstvoto i si4ko ;( neiskam .. pyk men mi e nai lesno da buda s neq 6ot ve4e znam 4e ima 4uvstva kym men i ne mi e problema da trugna s neq a nz dali trqbva :S:S

LizZz
02-03-2008, 15:21
Пробвай,бе!
Но се разберете,че след това пак ще бъдете приятели!
Откъде знаеш какво ще стане.
А и не мисля,че с теб ще постъпи по тоя начин. :)

porkito
02-03-2008, 23:22
Винаги когато съм имал " най - добра приятелка " както каза ти съм имал едно наум, ако се окаже, че ме харесва какво ще направя ако ме харесва или нещо е такова, такаче тва зависи от човека ...

wasntme_
02-04-2008, 01:16
are stiga sa tragvali... tva e tapo samo posle 6te si razvalite priqtelstvoto... osven tva ti sam kazva6 4e ne q priema6 po toq na4in... 6tom se poznavate ot 3 godini se pak bi trqqlo da q poznaa6 i bi trqqlo da yspeete da preodoleete sityaciqta taka kato ste preodolqli perioda, v koito ti si q haresval.. se6ta6 li sa?ddz nai dobra frka ti e.. nqma na4in prosto.. spored mene si naprail gre6ka kato ne si oti6al na kafeto dety ste imali sre6ta... razgovora my e maikata... prav si ne6tata sa dosta slojni - pri vsi4ki sly4ai otno6eniqta vi nqma da sa sa6tite kakto predi ama... prosto mislq 4e trqbva da i kae6 "viki tka i tka tva sigyrno ti e samo period deka me haresva6 ala bala, nqma smisal da si razvalqme priqtelstvoto sega s tva. az ta priemam po dryg na4in. nqma se poly4i shemata." tva sa ti bi trqqlo da znae6 ko da i kaje6 - 3 godini da ste frs ne e malko. i se pak da kaja - po dobre ne tragvaite :? iii btw nedei da si otlaga6 sre6tata s neq taka... v kraq na krai6tata tq principno ti e nai-dobra frka - edva li e glamavo momi4eto, vidqlo e 4e si se bugnal zaradi tva, koeto ti e kazala

MiMcHeToOo
02-04-2008, 09:10
тръгвай с нея бе, шишо :D

Много ясно. Кво чакаш ?! :D

aNotHeR_pReTty_faCe
02-04-2008, 13:01
dam e to ve4e razvaleno haha shoOt dneska v daskaloto q vidqh i otivam kum neq i vikam eii ko pai6 be i tq zdrasti i trugna na nqkude i az vikam pff ko stana sega i tq ni6to otivam do lafkata i az e 4ei 6e doida s teb i tq ne ne i otide .. posle q 4akah pred daskalo 6ot tq ima6e o6te 1 4as i vikam viki ko stava ne6to surdi6 li mi se i tq ne i az aide na kafe i tq a trqbva da se pribiram i az of prestani za kvo mi se cupi6 sa i tq mi ni6to nqma da e su6toto kakto predi i az i vikam e 6to i tq mi znae6 kvo 4uvstvam i az i vikam mi 6e se naprava 4e ne znam i 6e e su6toto haha i tq are gosho iam rabota i si trugna ;( ;(

sapphirr
02-04-2008, 13:05
понякога най-добрия приятел се оказва най-добрия любовник :wink: и си струва мн пове4е от псевдо връзките с продължение 1 месец или 5 седмици.

BlueFace
02-04-2008, 13:41
Тряя да тръгне6 с нея!Отиди кажи и 4е си бил объркан тогава и за тва си и казал 4е иска6 да бъдете само фредове(което е невъзможно между моми4е и мом4е).Щте изпусне6 голяма възможност ако не го направиз! :) Успех

sasha_90
02-04-2008, 13:47
И с мой приятел се получи така с тази разлика,че едновременно си признахме,че имаме повече от приятелски чувства.Сега не сме приятели,а гаджета.В твоя случай сам трябва да решиш какво да правиш.Препоръчвам ти ако я харесваш да тръгнете,защото и без това приятелството ви вече няма да е същото.

keitt
02-04-2008, 13:51
A BE 4OVEK,6TO SI PRECAKAL GOTINATA VE4ER....????

aNotHeR_pReTty_faCe
02-04-2008, 13:54
keitt Kvo sum precakal?

ami haresvam q no neznam ne sum siguren dali iskam da sme pove4e ot priqteli a puk i sig 6te iska da imame ne6to seriozno puk az ne se nujdaq ot seriozni vruzki liubov i takiva ne6ta no neznam kak da i go obqsnq ;(

sapphirr
02-04-2008, 14:03
на български!с думи!

aNotHeR_pReTty_faCe
02-04-2008, 14:18
Даа и какво да и кажа ми "Вики сори ама неискам нищо сериозно и неможе да бъдем заедно извинявай" хаха това ли да и кажа и освен да ме напсува и повече да не ми проговори друго няма да стане хаха защото от 3 години откакто сме мн добри приятели незнам това момиче да се е влюбвало и да е обичало ии сега точно да се влюби в мен и аз да я отрежа хаха просто искам да измисля вариант устройващ и двама ни но незнам какъв..

Castaway
02-04-2008, 15:05
Даа и какво да и кажа ми "Вики сори ама неискам нищо сериозно и неможе да бъдем заедно извинявай" хаха това ли да и кажа и освен да ме напсува и повече да не ми проговори друго няма да стане хаха защото от 3 години откакто сме мн добри приятели незнам това момиче да се е влюбвало и да е обичало ии сега точно да се влюби в мен и аз да я отрежа хаха просто искам да измисля вариант устройващ и двама ни но незнам какъв..

Хм..така ..

аз да си кажа и мойто мнение по тази тема!

значи, опитай се д апоговориш с нея.Кажи и точно,каквото мислиш..Пробвайте се да тръгнете, опитайте .. ако видиш,че нещате не се получават обаче, трябва да знаеш от личен опит,че нещата после няма да са същите,няма да сте толкова добри френдове...ей т'ва му е кофтито..

ама аз бях в подобна ситуация преди известно време, обаче аз тъпата глава, реших да тръгна с момчето..нещата обаче не потругнаха,разделихме се..и сега когато се видиме някъде на вънка, едвам се гледаме в очите, а си бяхме много хипер добри приятели преди това...

обаче т'ва е.. Риск - печели, Риск - ГубИ!няма никога да разбереш, кое от двете решения е правилното -да си с нея,или да не си...трябва да рискуваш и да опитапш!

еди мърфи май беше казал - Най големият риск в живота,е да не рискуваш ..

решението си е твое,това,което ти говориме ние,са само странични мнения.Трябва да послушаш себе си,да усетиш чувствата си и действаш .. :):):)

Успех от мен :P

mislitelka
02-04-2008, 15:26
Тва момче и момиче да са "приятели" е ясно за всички.
Всъщност не разбирам какъв е проблемът момиче и момче да са приятели. Честно казано имам доста момчета приятели, на които се доверявам повече от на приятелките ми. И кфо курва ли излизам? :?

mislitelka
02-04-2008, 15:33
А пък по темата...мисля си, че колкото и близки да сте като тръгнете, няма да има нещо по-силно от едно приятелство.^^Хм...Щом си сигурен, че не си влюбен в нея, просто я разбери, със сигурност няма да й е леко, не бъди надменен, отнасяй се с нея както досега...Се някога ше й мине 'болестта' :neutral:

aNotHeR_pReTty_faCe
02-04-2008, 16:28
abe are haha 6e trugna s neq puk kvoto stane :grin: :-P :-P :-P :-P

LizZz
02-04-2008, 16:49
abe are haha 6e trugna s neq puk kvoto stane :grin: :-P :-P :-P :-P
Дано излезе нещо хубаво! :)

aNotHeR_pReTty_faCe
02-04-2008, 16:51
:-P :grin: daNoO

INF3RNO
02-04-2008, 23:05
zna4i tva necenzorirano za tegleneto na patkata :razz: koeto me nakara da gledam parvo taka :shock: a posle taka :lol: si be6e jiva seleniq da me izvinqvat pi4ovete koito go bqxa pisali i nqkoi kopirali.
Zna4i kakvo moje da napravi6 6te ti kaja.
Izles s neq na kafe ili razxodka tam.No ne i na same v tqx ili vas.Moje da i se priiska ne6to ne se znae.Taka,4e izleste pogovorete si i kakvo pak tolkova ai sq golqma rabota xvani momi4eto za u6ite ne se darpai taka.I az imax taka mnogo dobri priqtelki kato malak.I izrasnax s pove4eto.Ama se zaxvanax sas sport i napravix edno tqlo i sega vsi4kite mi pi6at i mi se predlagat sami v legloto.Vqrno xvanax si momi4e koeto se zapoznaxme min god ama ina4e nqma6e da propusna edna dve da probam da vidq kakvo 6te6e da izleze ,ako bqx tragnal s tqx vapreki,4e mi bqxa kato sestri pove4eto.Malko stranno be6e ama sled vtorata sre6ta i celuvkite vsi4ko se opravq :)

aNotHeR_pReTty_faCe
02-05-2008, 12:03
dneska i kazah dali iska da opitame i tq samo sedi i vika seriozno li govorish i az mi napulno seriozen sum ii tq tolko se zaradva :grin: ii samo me gu6ka6e i vika mn se radvam obi4am te hihi mnn e 6tastliva :grin: :grin:

antifreeze
02-05-2008, 12:30
Тва момче и момиче да са "приятели" е ясно за всички.
Всъщност не разбирам какъв е проблемът момиче и момче да са приятели. Честно казано имам доста момчета приятели, на които се доверявам повече от на приятелките ми. И кфо курва ли излизам? :? ем много ясно тва...момиче да ти е пиятелка не е работа :? имам само 2 приятелки на който мога да се доверя и сичко останало са момчета....таа по темата : браво пич добро решение =D>

jyji
02-05-2008, 14:08
o6te edno dokazatelstvo,4e mujete neznaqt kakvo iskat.Yj se durpate,no ne se durpate i nakkraq kato stanat seriozni ne6tata pak iz4ezvate nqkude si i vsi4ko v edin neprestanen krugovrat.