View Full Version : Хомо\би темите табу ли са?
За съжаление търсачката неработи и няма как да проверя сам, но времето във което отскачам до този форум не съм видял да има разговор по проблеми свързани със хомосексуални преживявания. Табу ли са за форума или просто мняма хора които да се чустват конфортно,- дори със помоща на анимноста, която форума предлага,- да се интересуват или питат за подобни неща?
Аз лично съм на 19 (не съм чичко все още :D ) харесвам момичета, но със сигурност знам,че съм би и винаги съм имал желание, но никга възможнст да го направя с друго момче. Предполага, че освновния проблем идва от това, че не изглеждам като човек който би се занимавал с хомоисторийки, а за капак и не харесвам меки китки, което драстично затруднява положението ми.
Има ли други хора тук с подобни проблеми ?
дам, има.
момичетата ми връзват, ама само за целувки, а като се стигне до нещо повече...и не става.
Momiche sym i moje bi syshto proqvqvam nqkakvi bi naklonnosti,no dosega ne sym imala vyzmojnost da gi testvam.Ne mislq,che mi e nqkakva jiznenovajna neobhodimost,ne.Imam si seriozen priqtel i vsichko e super,prosto sym se zamislqla,che bih iskala da go napravq s momiche,nai-malkoto ot liubopitstvo.No ima vreme jivot i zdrave.Spored men temata ne e tabu.Dori si mislq,che e MODERNO da si homoseksualist/ka.
Имам един-двама приятеля със които бих искал да пробвам, но за съжаление не е толкова лесно. Нестава просто ей така. :(
Има няколко български травестити, за които не мога да си кривя душата - прекрасни путки са, но за секс, или нещо такова - не! Апък за момче - айде, нЕма нужда! 8)
Има няколко български травестити, за които не мога да си кривя душата - прекрасни путки са, но за секс, или нещо такова - не! Апък за момче - айде, нЕма нужда! 8)
Мани ги травеститите. Те така или иначе не се водят обратни, просто объркани.
Аз лично имам огромното желание да прекарам поне една нощ с готино момче, а това ме мъчи по-лошо и от несподелена любов :(
Мани ги травеститите. Те така или иначе не се водят обратни, просто объркани.
Аз лично имам огромното желание да прекарам поне една нощ с готино момче, а това ме мъчи по-лошо и от несподелена любов :(
Hvanal si se s neshto izkliuchitelno trudno postijimo.Predpolagam sam go osyznavash.
Така се чуствам, какво да направя.
krem4et0
02-04-2008, 11:25
Темите не са табу. Имало е такива преди време и то много. Просто малко от потребителите са хомосексуални или бисексуални!
Marina__
02-04-2008, 13:48
Уф, като отворихте темата за бисексуалността, пак се сетих, че вече няколко пъти сънувам, че го правя с най-добрата ми приятелка. :oops: Всъщност, ако трябва да съм искрена, нямам нищо против да пробвам с момиче, даже напротив. :)
psychopath
02-04-2008, 13:53
Не съм би или хомо...не мисля и да ставам...за момиче обаче е яко 8-)
Saymon90
02-04-2008, 14:04
Ми, пич, твоя си е грешката, че искаш, а не правиш нищо... има много би или хомо момчета, които не са меки китки... повярвай ми ;) Аз съм момче и съм би и честно казано аз също не харесвам швистерии, за това и не се занимавам с такива :)
Иначе темата не е табу, напротив - доста нашумяла е напоследък, даже почнаха дрисльовците да го използват като поредния метод да са "готини".
Oooo в никакъв случай не са табу...
Щом имаш желание , какво те спира?
Аз също съм би...
Темите не са табу!
Обичам да правя секс изключително и само с момичета но не мога да отрека, че любоптиство ме изяжда....нещо като в твоя случай
Напълно нормален съм ама знае ли човек....ако ми падне някой такъв като теб какво бих направил - а и да направя нещо, ще е само от любопитство.... опитвам се да не мисля за това!
Света не е останал без жени за да минавам и мъже... :-P
fiCHovec
02-04-2008, 16:53
Мее тоо и аз съм БИ
Уф, като отворихте темата за бисексуалността, пак се сетих, че вече няколко пъти сънувам, че го правя с най-добрата ми приятелка. :oops: Всъщност, ако трябва да съм искрена, нямам нищо против да пробвам с момиче, даже напротив. :)
Да и на мен ми се случва да сънувам,че правя секс с момиче и чесно казано нямам нищо напротив,даже винаги съм искала.Въпреки това не съм го правила имам си сериозен приятел и сме си говорили за тва,че имам такива наклоности и естествено той не ми се кара,само да не му изневеря без да присъства .. :-D
Fucking_Princes
02-12-2008, 23:35
Хмм.. то .. и аз съм Би :oops:
marina star
02-13-2008, 03:53
eto!vsi4ki stanahte "bi" izvednaj :-x :-x :-x :-x :-x
Momiche sym i moje bi syshto proqvqvam nqkakvi bi naklonnosti,no dosega ne sym imala vyzmojnost da gi testvam.Ne mislq,che mi e nqkakva jiznenovajna neobhodimost,ne.Imam si seriozen priqtel i vsichko e super,prosto sym se zamislqla,che bih iskala da go napravq s momiche,nai-malkoto ot liubopitstvo.No ima vreme jivot i zdrave.Spored men temata ne e tabu.Dori si mislq,che e MODERNO da si homoseksualist/ka.
e kak da nqmash vymojnost , az sym postoqnno s teb :P nidei shmekeruvai
po temata - mene jensko ne me vleche , ne che ne obicham cici ... ama dr si e ... neka da ne prodyljavam :D