View Full Version : Притеснения относно първия път!
Нистина много се извинявам за темата-знам че има милиони подобни теми,но ...след 2 дена ми предстои първия път-изчела съм доста по въпроса,достатъчно запозната съм,но наистина ми трябва..трябва ми съвет..какво да правя как да се държа..освен всичко друго имам и корем ..ох не съм дебела..слаби крака раце сичко наред но имам малак корем които допълнително ме притеснява..на 15 съм и от 10 месеца съм с приятеля си които е на 18 оби4аме се всичко ок ама...знам ли и аз..Много много много ви се моля кажете ми..какво е най-добре да си облека..охх незнам вече и аз..просто искам съвет..мн ме е страх а незнам с кой да се посаветвам и така нататъка.
ще съм ви мн благодарна ако отделите време да ми помогнете с нещо и без подигравки.
т.7
krem4et0
dajdostih
02-03-2008, 19:50
Виж ся ако приятеля ти е решил да те ебе няма хич да гледа какво си облякла !!!! (казвам го като мъж)
Измии си 15-годишната слива и гледай да използвате някакви контрацептиви !!!
А и ако не мине добре не си вкарвай филма, че от сега нататък винаги ще е зле, от ебане до ебане и от партньор до партнньор си има разлика гоооляма.
Предполагам какво ще стане.
Ти си на 15 той на 18.
Няма да гледа дали имаш корем или не,ще те наебе 2-3 пъти и ще те зареже!
Според мен е важно да не се притесняваш,иначе всичко ще се провали.Казвам ти го от личен опит :wink:
Просто бъди спокойна и самоуверена и всичко ще е ОК ..
Виж ся ако приятеля ти е решил да те ебе няма хич да гледа какво си облякла !!!! (казвам го като мъж)
Измии си 15-годишната слива и гледай да използвате някакви контрацептиви !!!
А и ако не мине добре не си вкарвай филма, че от сега нататък винаги ще е зле, от ебане до ебане и от партньор до партнньор си има разлика гоооляма.
+10 :smt056
splendour
02-03-2008, 19:58
em vij ko vii xodite ot odavna i toi te xaresva t1i 4e spok. izob6ty nq zabeleji ni korem ni dqvol ;)
UnForgiving
02-03-2008, 20:04
Виж сега първото и основно нещо, което трябва да направиш е да се отпуснеш, а не да се притеснямаш за подобни глупости!Щом иска да спи с теб значи те харесва такава каквато си, а и в крайна сметка никой не е перфектен :wink: Измий се добре, облечи си някакви хубави дрешки (въпреки че както казаха последното нещо, което ще го интересува е как си облечена, важното е само дали може да ти свали дрехите лесно :-D ) и се приготви за едно наистина хубаво изживяване! Успех :wink:
oхххххххх много много ви благодаряяяя..многооо..межд у др ми е виждал корема де..спали се заедно..но само сме се гушкали..обаче..мн съм зле..пак се притеснявам
мм самнявам се че ще ме зареже..от 10 месеца ме 4ака да стана готова..надявам се да не ме разо4арова..и още 1 път многоо благодаряя
NeLLy_BaBy
02-03-2008, 20:17
Да..... и аз мисля че не трябва да се притесняваш. Щом сте заедно от толкова време и той държи на теб бъди спокойна. Отпусни се, мисли положително и всичко ще бъде наред. А това че имаш малко коремче не мисля че ще бъде проблем за приятеля ти. Даже изобщо. Относно дрехите и другите подробности- сложи си нещо, което ще ти е удобно.
Важното е ти да се чувстваш добре. :) Желая ти успех!
momchence_89
02-03-2008, 20:49
dajdostih, aciko, Roiroi =D> =D> =D> =D> :smt006 =D> =D> =D> \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
suunlight
02-03-2008, 21:23
Ти въобще имаш ли му доверие на това момче ? и аз имам коремче .. беше ме малко срам, но още не сме скъсали с приятеля ми точно заради него ..пук и ми е казвал, че го харесва такова каквото е :) Другото може би от корема ти ще се притесняваш не само при 1вия ти полов акт, а при всеки такъв с различен човек .. затова трябва да го преодолееш тоя комплекс, няма смисъл да се тормозиш .. все пак и лесно можеш да си го стегнеш .. яко преси, т.е повече спорт и по-здравословно хранене .. и после като си 6 .. нема ти пука :) но пак казвам .. сама трябва да преодолееш този комплекс .,защото и при другите ти партньори след време пак ще се проявавя .. 8-) 8-) 8-)
amatorium
02-03-2008, 21:24
Sexy sexy sexy. I ne zabravqi cvetovete i obuvkite. Za lqtno ili zimno oblichane govorim? 8)
hooliganka89
02-03-2008, 21:35
Хахаха...Не се притеснявай от ни6то трябва да се отпусне6 и да не се комплексира6,ако толкова много се притеснява6 вземи пий един лек вермуд ама лек да не се нахака6 и после да се мачи6 да си спомни парвият пут 8) Найстина не се комплексирай за корема,че ако го направи6 няма да ти е хубаво тва е пий един лек вермуд и се забавлявай.Успех :grin:
suunlight
02-03-2008, 21:38
Sexy sexy sexy. I ne zabravqi cvetovete i obuvkite. Za lqtno ili zimno oblichane govorim? 8)
Зимноо .. терлички, шалче, пуловерче, 3 броя - гащички .. дебеел панталон и една шуба .. хем ще ти е топло преди да го направите, хем повече време ще отделите на играта преди секс-а .. ше има да махашш дрехии и накрая толкова ш му се е доебало вече ..,че и коремчето ти няма да гледа
suunlight
02-03-2008, 21:39
Хахаха...Не се притеснявай от ни6то трябва да се отпусне6 и да не се комплексира6,ако толкова много се притеснява6 вземи пий един лек вермуд ама лек да не се нахака6 и после да се мачи6 да си спомни парвият пут 8) Найстина не се комплексирай за корема,че ако го направи6 няма да ти е хубаво тва е пий един лек вермуд и се забавлявай.Успех :grin:
Една малка ракийка .. все пак загрява както трябва :) отпускате на МАХ
hooliganka89
02-03-2008, 22:04
А не ракията е силен алкохол после няма да помни какво е станало ама едно мартини или малка водка 6те и дойдат много добре и 6е се отсрами,сигорна съм :-)
suunlight
02-03-2008, 22:20
А не ракията е силен алкохол после няма да помни какво е станало ама едно мартини или малка водка 6те и дойдат много добре и 6е се отсрами,сигорна съм :-)
Е става въпрос за малка ракийка .. силен алкохол е и водката .. ако от малка водка или голяма не се напива .. спокойно ще изпие една малка ракийка и ще е перфектна .. ;) мартинито не го усещаш толкова като го пиеш .. но изведнъж можеш да се окажеш пиян .. ако не си знаеш границите
hooliganka89
02-03-2008, 22:23
хахаха така е и водката е силен алкохол,ама ракията за мен е тавана и не я харесвам за това така.Ама тя май писа,че е на 15 от водка или ракия наистина няма да помни какво е станало в вечерта на отнемането на девственоста.Както на повечето рожденни дни,помни6,че е било весело ама до там...ахаха :grin:
sexnaeks
02-03-2008, 23:20
начи само преинсталация на мозака ша и помогне :D мо ли да се вайка за ена малка сладка пупа - аз ( И КОЙТО И ДА Е ) ако я харесвам ще харесвам и пупичката й , да не говоря че като правиш секс с човек към който изпитваш разни емоциики не би трябвало нещо да те смути освен ако вместо пиче извади кур (все пак хората се обичаме не заради положителните ни черти еми въпреки недостатаците си)-чак такъв проблем да е па тва...хора опомнете се и спрете да бъдете толко елементарно стадо !
mhm..imam mu doverie..golqmo..da ne kaja ogromno..i korema..toi vse mi go bara..i az vseki pyt iztrupvam podskacham..mn se pritesnqvam,inache i toi kazva che mn go kefelo..kakto i da e tova shte go preodoleq..pyk za alkoxola..hich ne mi se iska..mislq za pinakolada..po dobre shte mi doide..a posledniq Rd na koito bqh i ot vodkata imam loshi spomeni...too..daje nqmam i mn spomeni ..rezil! zn che imate v predvid samo za otpuskane malko..obache iskam 1 mi pyt da e absl na trezva glava ..
za dreshkite..specialno si kupih edna polichka ii mislq s neq..
mn sum vi zaduljena za suvetite...mnogoooo ..uspokoihte me dostaa :-) :-)
utrevpetchasa
02-04-2008, 08:45
е тоя твоя корем какво толкова си се затюхкала като стара баба :D
да не си някой лигла май на такава приличаш амм кът си решила че точно тогава искаш да те зитърбуши тва е утиваш лягаш са опраите споко само да не хукнеш да трепериш пред него :razz:
Pie6 edna golqma 4a6a ledena voda i po4va6 da perverzni4i6 ... Lo6o e ako se pritesni6 togava stavat gafove taka 4e otpuska6 kraq i tova e a ako iska6 da si o6te po stabilna vzema6 inicietivata i deistva6 prosto e ... aide a otnosno vazrastta off nadqvam se da dojiveq momenta kogato jenite/momi4etata razberat 4e golemite samo iskat da gi ebat po vednaj i tova e ama to nali jenata ne e kato 4oveka trudno razbira ...
neee ne sum ligla..ne ostavaite s pogreshni vpechetlleniq .. :) a otnosno vuzrasta..vuzpitana sum v leko konservativno semeistvo..za koeto 15 godishna vyzrast za zapochvane na polov jivot e ...absurdno..po princip i na men ne mi dopada misulta na 15 da mi e za 1 pyt,no ot dosta vreme sme zaedno,obicham go..mislq che i toi men..i iskam tochno s nego da byda za 1 pyt..
az produljavam da tvyrdq che priqtelq mi ne iska samo da me na*be i da me zareje..nadqvam se da ne gresha i da ne ostana s prust v usta nakraq,no blagodarq i za tezi mneniq.. :)))
utrevpetchasa
02-04-2008, 09:25
neee ne sum ligla..ne ostavaite s pogreshni vpechetlleniq .. :) a otnosno vuzrasta..vuzpitana sum v leko konservativno semeistvo..za koeto 15 godishna vyzrast za zapochvane na polov jivot e ...absurdno..po princip i na men ne mi dopada misulta na 15 da mi e za 1 pyt,no ot dosta vreme sme zaedno,obicham go..mislq che i toi men..i iskam tochno s nego da byda za 1 pyt..
az produljavam da tvyrdq che priqtelq mi ne iska samo da me na*be i da me zareje..nadqvam se da ne gresha i da ne ostana s prust v usta nakraq,no blagodarq i za tezi mneniq.. :)))
да леко консервативно семейство :D хаха и ти го казваш девойче преди границата за тов беше по 17 / 18 а по отдавна миниум 18 с леки изключения , а сега ми говориш за консерватизум като си на 15 :razz: жестока си слънце давай само тъка може си помисля че си и по умна :lol:
Nadqvam se da ne stane taka ama ako stane iskam prosto ei taka da se seti6 za mene i da mi kaje6 ....
utrevpetchasa
ami da..konservativno semeistvo,zakoeto e normalno na po 17-18 da se vodi polov jivot..e az sum na 15 i smqtam da zapochna da go vodq sega..kazah i prichinite,zaradi koito sum vzela tova reshenie..i ne gorq ot jelanie da me smqtash za umna..vseki si ima mnenie..glava na ramenete i moje sam za sebe si da si reshava.prosto poiskah syveti i mneniq ot po kompetentni ot men.
!?
Ako nedai si Boje stane taka..ti shte si purviq na kogoto shte kaja :)
utrevpetchasa
02-04-2008, 09:38
utrevpetchasa
ami da..konservativno semeistvo,zakoeto e normalno na po 17-18 da se vodi polov jivot..e az sum na 15 i smqtam da zapochna da go vodq sega..kazah i prichinite,zaradi koito sum vzela tova reshenie..i ne gorq ot jelanie da me smqtash za umna..vseki si ima mnenie..glava na ramenete i moje sam za sebe si da si reshava.prosto poiskah syveti i mneniq ot po kompetentni ot men.
!?
Ako nedai si Boje stane taka..ti shte si purviq na kogoto shte kaja :)
да долу горе си права лично аз чаках едва 6 месеца докато легна с първото си гадже ти си издържала 10 ... но какво от това , гледай наистина да не ти е за 1 път с него , приятно прекарване , а до това имаш си глава на рамете тогава предвиждаи всякакви коментари като моя щом пишеш нелепо би било да има 20 мнение емм добре утиваи да правиш сех след като ти прочете човек резюмето даващо ти вид на применро момиче :)
oo da..dokato pisheh temata ochakvah kade kade po ujasni komentari i t.n...no sum mn dovolna che povecheto sa naistina mnenie i saveti,bez podigravki i podobni neshta..ii mersi.. :P nqma da e na 100% priqtno,no..1 pyt taka shte e ..xiixix ii btw..az sum si primerno momiche :Pp
krem4et0
02-04-2008, 09:44
oхххххххх много много ви благодаряяяя..многооо..межд у др ми е виждал корема де..спали се заедно..но само сме се гушкали..обаче..мн съм зле..пак се притеснявам
мм самнявам се че ще ме зареже..от 10 месеца ме 4ака да стана готова..надявам се да не ме разо4арова..и още 1 път многоо благодаряя
Е, като сте спали заедно защо се притесняваш. Той корема като лежиш не се забелязва. Облечи си чисто бельо, по възможност да не е много светло, ако има издънки(кръв и други течности), отпусни се и си действай спокойно!
И ако е консервативно семейството, в което момиче на 14 има приятел.....ти изобщо не знаеш думата консервативно какво значи.
makarona
02-04-2008, 09:46
Ракия.... или пък Екстази или пък Морфин по на някои от изводите а? Това е изживяване за хора готови да направят тази първа стъпка ,а не за любопитни люде който ги е срам да си покажат бедрото :oops:
10 месеца :shock: поне свирки не си ли му правила през тва време?
a6laka
ami prestrashih se edva minaliq mesec..zashtoto i tova mi beshe za pyrvi pyt i.. taka samo 1 sum mu dyhala :)
krem4et0
02-04-2008, 10:30
10 месеца :shock: поне свирки не си ли му правила през тва време?
Задължително ли е?
mi 1 pyt sum mu pravila..no naistina v kraina smetka ne e zaduljitelno.. :)
rammstein
02-04-2008, 13:01
е да така е се пак :?
hooliganka89
02-04-2008, 13:03
pyfpaff не разбрах на колко си години ? :)
hooliganka89
ami na 15 sum :)
разкажи ни как е минало :P
Magnoliq'
02-05-2008, 16:18
напомняш ми на мен самата ...аз също съм на 15 е вече почти 16 и също като тебе се притеснявах....няма нищо страшно ...няма значение какво ще облечеш,отпусни се максимално...помолго първо с пръст и после е езиче така ще си възбудена и влажна и няма да те боли толкова...другото което ме притесняваше мен бе кръвта но при мене нямаше ...а и да има то тя е много малко...не очаквай много от първия път ...имай даверие на партньора си и се отпусни това е успех
Magnoliq' oo da..kryvta ..kade q zabravih..
mersi mn mn na vsichki..
stiskaite mi palci..ytre shte e denq..bojee iztrypvam samo kato si pomislq..ahh :P
krem4et0
02-06-2008, 05:59
Защо не поизчакаш още малко. та ти си на 15. ти си дете!
.....nishto ne stana...doide mi..podrani mi s 6-7 dena..ne moga da povqrvam vinagi pochti mi idva na 1 data +- 1,2 dena a sega 6...em sydba..
.....nishto ne stana...doide mi..podrani mi s 6-7 dena..ne moga da povqrvam vinagi pochti mi idva na 1 data +- 1,2 dena a sega 6...em sydba..
Така е било писано ;)
krem4et0
02-07-2008, 06:28
Така е било писано ;)
И аз това щях да кажа. съдбата си знае работата и показва, че организма ти не е развит достатъчно, за да имаш редовна менструация. Значи и за секс не е развит кой знае какво!
hooliganka89
02-07-2008, 09:51
О това е знам да не спиш с момчето,чесно аз ако съм сега няма да спя с него тва е знак който ти трябва да спазиш :razz:
suunlight
02-07-2008, 10:41
хаха .. съдба, стига ве :) Верно малка е ..оопрделено е малка, ама и съдбата мн яко се намиса ..:) може просто така да е станало тоя месец .. ама все пак .. сигурна ли си, че искаш да го направиш тва (секс)?
bRigHt [!] m00rnInGstaR
mi..da iskam..mn me e strah i se pritesnqvam no iskam...ot tolkova vreme sme zaedno,sigyrna sum v nego..nishto..makar che vchera ne go napravihme si izkarahme hubavo.. gushkahme se cql den xixix :P