Влез

View Full Version : Интернет запознанства с цел секс...

rubi
02-03-2008, 23:42
Кажете си мението и бихте ли направили такова нещо :)

Presley
02-03-2008, 23:44
Трябва да съм бая эакъсала ,эа да вляэа в някой чат канал,търсейки эапоэнанство с цел секс.Дори и тогава може би не бих го направила,эащото не энаеш кой е от другата страна.Имаше една такава реклама дори.. :D

amatorium
02-03-2008, 23:48
Predi vreme se e sluchvalo da si pishem v irc i da se haresame. Poluchavalo se e dosta qko. 8-)

air_J
02-03-2008, 23:57
Имам такива ебишлици - супер яко е! Винаги ми е било интересно как хората се регват в сайтове за запознанства, а не търсят нищо? За чий чеп се регистрират като не търсят нищо? И докато в сладур, например се регваш не само за секс, а за приятелства, конкакти и т.н., има сайтове като гепиме, дето са си точно със сексуален характер, и много ме дразни тъпи путки като се регистрират там, само за да си покажат голите снимки и да си вдигат самочувствието от коментарите за тях, а в следващият момент казват че не търсят секс, което е основната идея на самият сайт. Тъпо било, аре стига клишета, забивките по дискотеките отдавна са отживелица и вероятността да наебеш пичка от дискотеката е в пъти по-малка от тази да наебеш някоя от сайт за запознанства, да не говорим, че във вторият случай ебането може да ти излезе и без пари. 8)

rubi
02-04-2008, 00:10
Имам такива ебишлици - супер яко е! Винаги ми е било интересно как хората се регват в сайтове за запознанства, а не търсят нищо? За чий чеп се регистрират като не търсят нищо? И докато в сладур, например се регваш не само за секс, а за приятелства, конкакти и т.н., има сайтове като гепиме, дето са си точно със сексуален характер, и много ме дразни тъпи путки като се регистрират там, само за да си покажат голите снимки и да си вдигат самочувствието от коментарите за тях, а в следващият момент казват че не търсят секс, което е основната идея на самият сайт. Тъпо било, аре стига клишета, забивките по дискотеките отдавна са отживелица и вероятността да наебеш пичка от дискотеката е в пъти по-малка от тази да наебеш някоя от сайт за запознанства, да не говорим, че във вторият случай ебането може да ти излезе и без пари. 8)
леле колко точно казано..... :shock:

amatorium
02-04-2008, 00:22
Hm. dosega ot sait za zapoznanstvo ne sum go pravil s momiche. No puk mi haresva mnenieto na Air_J

wasntme_
02-04-2008, 00:42
abe zavisi ot sly4aq... 6to pak ne? smisal da kajem v aha se zapoznava6 s nqkoi 4atkate ala bala iii v 1 moment izlizate i opaa... ama pak ina4e da vleze6 v sait i specialno tova da tarsi6 nekvo mi se stryva mn dolno.. trqq si nqkoi mn tapa p*tka ili nekoi hiper zagorql ko4 za celta... + tova zagoreli hora po ylicite ili v diskotekite bol - mn po barzo i lesno 6te stane :D :D

machoka
02-04-2008, 01:51
Само ебане ви е в главата на вас. Кога ли ще пораснете.

lwsu
02-04-2008, 02:47
имам аз познати, регват се в такива сайтове и се надяват на нещо, а в същото време са си нормални хора дето си се държат на ниво и са лечности в много отношения.. така че бих посмял да заключа че много хора които участват в подобни мероприятия просто не знаят какво искат и дори и да знаят явно външни причини ги възпират да го направат по други по директни начини.. тук вече може да се постави и въпроса за това как интернет обезличава.. но няма да изпадаме в подобни подробности това си е за друга тема.. ;)

dekovbg
02-04-2008, 03:25
+1 :)
аз също не съм пораснал :-o но..

swords1010
02-04-2008, 03:45
:smt003
Против съм и не бих го направил!

Jeuelle
02-04-2008, 06:56
Нямам мнение ; и искам само да спомена че аз съм регистрирана в такъв "сайт за запознанства" и си има графа в която да посочиш с каква цел си се регистрирал , така че стига сте смятали че едничката цел на тези сайтове е да ви сватосат, чифтосат и така нататък....

... сайтът в който съм се регнала е международен така че и свят да ми се завие от нужда , няма да ми се отвори парашута..

sh3_1s_7h3_0n3
02-04-2008, 07:43
Интернет запознанство с цел секс - не. :) Но ако след някое интернет запознанство непосредствено се стигне до това, защо не? ^^ :)

DJTiesto
02-04-2008, 07:52
според зависи бих казал аз както каза мацката по горе пишети си а у излизате и тогаа .. ама ко лошо няя :grin:

utrevpetchasa
02-04-2008, 08:03
:D няма то другото са им бръмбаритев главичките :grin:

WaKo
02-04-2008, 08:16
Както винаги с air_J сме на едно мнение :)

DevilWish
02-04-2008, 08:22
Знаете ли ,не 1 път съм получавала съобщения ,които гласят "Секс?" и то от мъж по на 28 години /приблизително/ ,а аз съм на 16 :o ,че и без снимки.Знаеш ли го какъв е ,какво ще ти направи и тн. . . изобщо не тръгвам да отговарям на такива писма.
А ако пък с някой си пиша много време и излизаме няколко пъти заедно ,при полужение ,че се харесаме тогава няма проблеми ;)

koalka
02-04-2008, 10:54
Идеята не ми харесва и не бих го направила.Най-малкото би ме било срам, неубодно и т.н. да си поискам секс от някой непознат, който не знам дори как ще се отнесе с мен...
Тези хора, които търсят запознанство по интернет с цел секс трябва или да са на зор и да няма с кого, или търсят просто поредната бройка...

LiLGrizzly
02-04-2008, 11:57
4i est az za tfa jiveqq :grin:

Lorelei
02-04-2008, 12:08

Ot chasti napylno te podkrepqm,no ima neshta,s koito ne moga da se syglasq.Imam reg i vyv flirta,i v sladura.Da tyrsq seks e izkliucheno po dosta prichini,koito ne vednyj i dva pyti sym obesnqvala vyv foruma.T.e. kakto kazvash ti za kakyv chep mi e taq registraciq ? Za da ne preshtam snimki.Ne iskam da se spekulira sys snimkite mi i predpochitam da prashtam linka,kogato smetna za neobhodimo.Za tova sa mi registraciite.
A po temata-Chrez irc sym se zapoznala s priqtelq mi i nqkak si ne vyrvi da go otricham,no ne znam zashto veche ideqta mi se struva dosta naludnicheva,vypreki uspeshnata mi vryzka.A osobenno ako tova e irc-zapoznanstvo s cel samo seks- :?

psychopath
02-04-2008, 12:19
разбира се ,че да 8-)

hooliganka89
02-04-2008, 12:24
И аз съм получавала секс предложения по интернет и от кави ли не хора.Една каза,че приятелят и имал рожден ден и искала тази година да му подари не6то различно и тва да буда аз...да правя тройка с тях.Другото бе6е едно семеиство на сравнителна възраст поне на около 30,а аз бях на 16 тогава и те искаха тройка с мен.После пък няква лелка от Пловдив с наклоности към жени 6тяла да ми плати или по точно каза искам секс,а тя 6тяла да ме подпомогне с парични средства :shock: И стоя и чета тези глупости в нета и си мисля погледни какви хора...И си мисля,че ако и мойте родители така искат да си обогатят сексуалният живот 6те взема една пу6ка и 6те им видя сметката.Такива извратени работи има в тоя интернет,че да ти умре коня прав :shock:

air_J
02-04-2008, 13:11
Прекрасно съм изяснил, че сладура и флиртчето имат и друга цел, освен сексуалната. Аз също съм се регистрирал там не с цел секс, но ако такъв падне няма да откажа, само защото съм го намерил там. Говорех за сайтове с типично сексуална насоченост, какъвто е гепиме. 8)

radito
02-04-2008, 13:15
Не съм толкова закъсала, че да изпадна чак до там... 8)

CragHack
02-04-2008, 13:20
Ot chasti napylno te podkrepqm....

Ебаси тъпотията 8-)

rubi
02-04-2008, 15:05
Прекрасно съм изяснил, че сладура и флиртчето имат и друга цел, освен сексуалната. Аз също съм се регистрирал там не с цел секс, но ако такъв падне няма да откажа, само защото съм го намерил там. Говорех за сайтове с типично сексуална насоченост, какъвто е гепиме. 8)
именно за това говорех и аз...но много малка чат от съфорумците ме разбраха 8)
странно как можеш да лепваш етикети дори без да си се замислил..... :?

Insatiable
02-04-2008, 15:41
Не е интересно, да не кажа дори скучно... :) Друго си е на живо ммм... ;)

Lorelei
02-04-2008, 18:59
Ot chasti napylno te podkrepqm....

Ебаси тъпотията 8-)

Ako ne si go razbral,shte reche,che se syglasqvam s dosta ot napisanoto v posta mu,no ne s vsichko!

ilenceto
02-04-2008, 20:57
Според мен тези саитове са само за забавление(е понякога може и нещо сериозно),но съм забелязала,че в тези саитове за запознанства:flirt4e.com;aha.bg;sladyr .com и т.н някои си правят регистрация само заради коментарчетата,които в чести случаи са лъжливи,но правят кеф на потребителите.
:?

sWeeT_eLichkA
02-04-2008, 21:42
Интернет запознанство с цел секс - не. :) Но ако след някое интернет запознанство непосредствено се стигне до това, защо не? ^^ :)

+1 :)

rame
02-04-2008, 22:50
Според мен тези саитове са само за забавление(е понякога може и нещо сериозно),но съм забелязала,че в тези саитове за запознанства:flirt4e.com;aha.bg;sladyr .com и т.н някои си правят регистрация само заради коментарчетата,които в чести случаи са лъжливи,но правят кеф на потребителите.
:?Да,за съжаление има мн такива... И аз имам регистрации там и се дразня като някой ми пише: "Би ли ми написала коментарче" :? Но в аха.бг няма коментари и това ми харесва затова ми е любимия сайт за запознанства :P

machoka
02-05-2008, 07:53

Мачока, виж си никнейма брато, виж си аватара, виж си подписа (кой по дяволите слуша пиано копеле). Ако да порасна значи да стана като теб по-добре да си прережа вените. Между другото съм достатъчно пораснал да те сгъна кат на старо балканче степенката. хехех :P

Бате, я хОди сгъвай на майка си мръсното бельо по-добре 8)

psychopath
02-05-2008, 07:58

Мачока, виж си никнейма брато, виж си аватара, виж си подписа (кой по дяволите слуша пиано копеле). Ако да порасна значи да стана като теб по-добре да си прережа вените. Между другото съм достатъчно пораснал да те сгъна кат на старо балканче степенката. хехех :Pдруг е въпроса ,че не разбираш от изкуство/класическа музика :-D