Влез

View Full Version : Въпрос към обрязаните - как си биете чекии?

Garfield16
02-04-2008, 07:40
Имах фимоза и ми се наложи оперативно лечение - обрязване. Така че сега положението е, че нямам кожа на главичката, а кожата на ствола е опътаната при ерекция и не се движи особено... И се чудя как да се самозадоволявам...

utrevpetchasa
02-04-2008, 08:08
абе няма си лъскаш патката земи си проститука по добре или си намери момиченце мн бързо ще се излекуваш :D

WaKo
02-04-2008, 08:11
Абе не съм обрязан, ама с някакъв лубрикант трябва да стане - мажеш и лъскаш

DevilWish
02-04-2008, 08:15
Познавам мноооого обрязани момчета /един от тях приятелят ми/ и изобщо никога не им е било проблем това и си става както обикновено ;)

utrevpetchasa
02-04-2008, 08:16
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:smt046

trg_ahmed
02-04-2008, 10:44
с лубрикант,най-достъпнот0 докат0 се къпеш,шампоан,сапун,душ-гел... :grin:

CragHack
02-04-2008, 13:27
Лубрикант = плюнка. Пробвай и ще видиш че става. Даже е по-яко от нормалните чекии.

psychopath
02-04-2008, 13:59
с лубрикант,най-достъпнот0 докат0 се къпеш,шампоан,сапун,душ-гел... :grin:С плюнка е по-достъпно..повярвай ми 8-)

a6laka
02-04-2008, 14:14
пфффф сами ли си ги храчите бе.... :D

psychopath
02-04-2008, 14:15
пфффф сами ли си ги храчите бе.... :DКупувам си наливна слюнка от женския пазар...

0.65 лв литъра ;)

CragHack
02-04-2008, 14:16
Кво пффф бе ! ти ако от собствената си плюнка се гнусиш кво остава като се изпразниш...

a6laka
02-04-2008, 14:30
пфффф сами ли си ги храчите бе.... :DКупувам си наливна слюнка от женския пазар...

0.65 лв литъра ;)

ела при мен...ще ти я дам за 0.55 8-)

общо взето гледам да плюем и да се празним върху друг. 8)

няма-значение
02-04-2008, 15:39
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mikity_sladky
02-10-2008, 18:24
Ами със слюнка наистина става.Аз не съм обрязан,ама съм пробвал да си правя чекия като е постоянно забелен само със слюнка.Много е яко.Аре като започнеш да лъскаш,кажи как е.Ако знаеш как бих искал и аз да съм обрязан,ама кофти не съм.Иначе всичко ми е наред,ама съм чувал че удоволствието било по голямо и за момичето и за момчето ако момчето е обрязано.Незнам ти ще кажеш вече... :neutral:

sexy&crazy
02-25-2008, 11:58
a 4ove4e tfa me razbi s plunkata

mother
02-25-2008, 14:00
ама съм чувал че удоволствието било по голямо и за момичето и за момчето ако момчето е обрязано.Незнам ти ще кажеш вече... :neutral:

Не е, то главата се обезчуствява до някаква степен и се притъпява усещането, аз затова мразя презервативите щото и тех като сложа и се губи усещането още повече.

desert_eagle
02-25-2008, 15:57
mikity_sladky написа:
ама съм чувал че удоволствието било по голямо и за момичето и за момчето ако момчето е обрязано.Незнам ти ще кажеш вече...

Не е, то главата се обезчуствява до някаква степен и се притъпява усещането, аз затова мразя презервативите щото и тех като сложа и се губи усещането още повече.

:?

вижте сега. обрязан съм от малък . както и да е, ще говоря обективно, приятел надявам се че ще ти помогна!

1-во над 60% от населението на САЩ е обрязано (както знаем там са християни)
2-ро вероятността да хванеш СПИН е около 60% по-малка отколкото когато не си обрязан (koeto ne znachi che ne trqbva da izpolzvash prezervativ)
3-то по хигиенично е, затова дамите предпочитат фелацио с обрязани
4-то издържаш повече, а това което наричат "обезчуствяване" на кожата не е точната дума.. по скоро привикване, тъй като кефа не е по-малък (иначе нямаше половината мъжко население на земята да е обрязано)
5-то мастурбацията става с кремове, олио, вазелин или каквото се сетиш но НЕ И СЪС САПУН И шАМПОАН. не ги слушай професорите тук

сега недостатъците
1-во може да преминеш в период в който се тюфкаш че не си "нормален" вече, но това не е така поради гореизброените причини
2-ро има момичета които не обичат с обрязан, но това са предрасъдъци...

:) relax i se nadqvam che pomognah

TheRunaway
02-25-2008, 16:07
Kill yourself :D

mikity_sladky
02-25-2008, 18:45
От всичко прочетено разбирам,че трябва май да се обрежа.Хем по чисто,хем по готино :grin: .Хем много ме е страх :D .Ей,как се ядосвам че не са ме обрязали като малък.Ама нали - Българска му работа... Сега само завиждам на обрязаните :shock: .

TopTa
02-25-2008, 18:51
с лубрикант,най-достъпнот0 докат0 се къпеш,шампоан,сапун,душ-гел... :grin:

ne 4e sum mom4e, no nemislq 4e e polezno da slaga6 kakvo li ne na tezi mesta! :? bebe6ko maslo za tqlo stava i e nejno taka 4e da ne ti razdrazni kojata!

korabokroshenec
02-25-2008, 19:13
ми и аз съм обрязан и няям проблеми с маструбацията :) кефя се че повечето от приятелите ми немогат да издържат на половината на което аз мога :D а и винаги мога да забързам и да свърша,зависи как иска момичето :) а относно темата с плюнки гелове и разни лубриканти.

desert_eagle
02-25-2008, 19:19
mikity_sladky TheRunaway нз дали се опитахте да направите жалък опит за ирония, не ме и интересува. АЗ СЪМ БЪЛГАРИН ! казвам какво знам, какво са ми казвали и какви са фактите. Всичко това съм го чел във вестници, интернет, говорил съм с други момчета и са ми го казвали медицински лица! Не казвам че е по-добре, но има хора които се обрязват на зряла възраст. Опитайте се да бъдете малко по-информирани.

пиша на момчето което е постнало, а не на вас професори! никак не ми дреме какво е вашето мнение :D не бъдете мъже само по форумите !!! живейте си живота

ksz
02-25-2008, 19:21
така и така си почнал с операциите... извади си най-долните ребра и се самозадоволявай с уста :D както казва един фр "ако можех да си правя свирки сам, хуя немаше да ми излиза от устата..."

mikity_sladky
02-25-2008, 19:24
mikity_sladky TheRunaway нз дали се опитахте да направите жалък опит за ирония, не ме и интересува. АЗ СЪМ БЪЛГАРИН ! казвам какво знам, какво са ми казвали и какви са фактите. Всичко това съм го чел във вестници, интернет, говорил съм с други момчета и са ми го казвали медицински лица! Не казвам че е по-добре, но има хора които се обрязват на зряла възраст. Опитайте се да бъдете малко по-информирани.

пиша на момчето което е постнало, а не на вас професори! никак не ми дреме какво е вашето мнение :D не бъдете мъже само по форумите !!! живейте си живота
Няма ирония.Грешно си ме разбрал.Аз наистина го искам това.И аз съм Българин.

desert_eagle
02-25-2008, 19:26
ами ако нямаш основателна причина (някакъв проблем, бързо свършване и тн..) няма смисъл да ходиш 2-3 дена с пола .. :) но решението си е твое, процедурата е кратка

mikity_sladky
02-25-2008, 19:31
Не нямам никакъв проблем просто за повече удоволствие.Това е. :grin:

VaNkY
02-25-2008, 20:18
Имах фимоза и ми се наложи оперативно лечение - обрязване. Така че сега положението е, че нямам кожа на главичката, а кожата на ствола е опътаната при ерекция и не се движи особено... И се чудя как да се самозадоволявам...

Попринцип да си чувал за ТУРСКА чекия?? Доколкото знам повечето обрязани така се задоваляват... а иначе нз ... имаш ли си приятелка?

naze
02-25-2008, 21:05
na4i ne sym "obrqzwan" no mi se slu4i edna slu4ka ..... dokato prawih seks mi se skysa tazi cipa/koja (koito kakto mu kef da kazwa ... men mi e se taz) ...te4e mn kryw ... naistina mn o6te imam petno na diu6eka i 3 dena sedqh na suho ..... a 4ekii da ti kaja mislq 4e wednyj sym preil ot togawa i to be6e na mn piqna glaa i.... mislq 4e mina normalno ... oswen twa 4e se omazah celiq ...... no to taka si e bilo i predi ... ina4e seksa wyrwi idealno ...... daje e mn po qko taka ..... ne mi opywa

mikity_sladky
02-26-2008, 18:29

Попринцип да си чувал за ТУРСКА чекия?? Доколкото знам повечето обрязани така се задоваляват... а иначе нз ... имаш ли си приятелка?
Доколкото виждам,нищо не знаеш.Турска чекия се прай,м/у циците на момиче ве.Ей,като не знаете питайте поне или понеже се казва турска чекия и викаш сигурно това е вид чекия с която се задоволяват турците.Ще падна от смях,честно. :razz: И аз мн неща не знам ама поне питам :lol:

Schnitzer
02-26-2008, 18:49
От всичко прочетено разбирам,че трябва май да се обрежа.Хем по чисто,хем по готино :grin: .Хем много ме е страх :D .Ей,как се ядосвам че не са ме обрязали като малък.Ама нали - Българска му работа... Сега само завиждам на обрязаните :shock: .Кат искаш да са режеш хои са режи и не намесваи България с малоумните си изказвания от тип "българска му работа" за тва не ваще не са та орязали.Деиба грам уважение нямате към родината!

mikity_sladky
02-26-2008, 18:58
От всичко прочетено разбирам,че трябва май да се обрежа.Хем по чисто,хем по готино :grin: .Хем много ме е страх :D .Ей,как се ядосвам че не са ме обрязали като малък.Ама нали - Българска му работа... Сега само завиждам на обрязаните :shock: .Кат искаш да са режеш хои са режи и не намесваи България с малоумните си изказвания от тип "българска му работа" за тва не ваще не са та орязали.Деиба грам уважение нямате към родината!
Супер,с твойто селско псуване и ти имаш супер уважение към родината.Ако смяташ че всичко което се прави в България е супер умно-грешиш.Иначе бас ловя,че харесвам повече от тебе родината си ама ай да не подхващам тая тема.Ако си от ония глупаци които викат на турците-резаци тогава изобщо не пиши.(95% от американчетата са обрязани,Исус е бил обрязан....и мога още мн да пиша...).Абе ко ли се занимавам с тебе. :?

Schnitzer
02-26-2008, 20:09
Супер,с твойто селско псуване и ти имаш супер уважение към родината.Ако смяташ че всичко което се прави в България е супер умно-грешиш.Иначе бас ловя,че харесвам повече от тебе родината си ама ай да не подхващам тая тема.Ако си от ония глупаци които викат на турците-резаци тогава изобщо не пиши.(95% от американчетата са обрязани,Исус е бил обрязан....и мога още мн да пиша...).Абе ко ли се занимавам с тебе. :?Тва ли ти е уважението да разпрааш ко било българска му работа понеже не те били обрязалил.Смешник.Вярно кво ли се занимаваш с мен.Хои завиждаи на обрязаните и се кефи пичага.

momchence_89
02-26-2008, 20:16
Както обикновено е споко не се притеснявай няма д те боли ако се притесняваш от това ама не почвай веднага поне задрах за някакъв период попитай лекаря за по точна информация :) успех.

Мн се дразня като на такива теми в които наистина се иска помощ да се пишат глупости. Абе пишлемета не спамете. Та това е тука само в бг всеки намира нещо да се пресмива на другия. Без Коментар за мненията които са спамове и в които се подиграват или нещо от този род. Просто това е из целия форум та трудно е да си на 13-15.

momchence_89
02-26-2008, 20:18
mikity_sladky напразно си хабиш нервите :)

mikity_sladky
02-26-2008, 20:25
mikity_sladky напразно си хабиш нервите :)
И аз тъй викам :-|

Schnitzer
02-26-2008, 21:29
http://supersmallgallery.com/London/finger.jpg

Ruskia1936
02-26-2008, 22:46
Познавам мноооого обрязани момчета /един от тях приятелят ми/ и изобщо никога не им е било проблем това и си става както обикновено ;) o boje.... ti kvo po4itatelka na cigani s rqzani karabini li si :-o

CragHack
02-27-2008, 09:34
От всичко прочетено разбирам,че трябва май да се обрежа.Хем по чисто,хем по готино :grin: .Хем много ме е страх :D .Ей,как се ядосвам че не са ме обрязали като малък.Ама нали - Българска му работа... Сега само завиждам на обрязаните :shock: .

Ако главата на кура ти се забелва без проблем няма нужда да се обрязваш. Ако обаче в надървено състояние не може да си оголиш главата значи е кофти и наистина може да се замислиш за изрязване поне на половината от кожата.