View Full Version : чувствам се адски тъпо!
Cherry_Berry
02-04-2008, 11:33
знам че постъпих глупаво но ...
сега искам да разкажа какво се случи и да ми дадете съвет как да изляза от това тъпо положение!така:
имаше едно момче с което на скоро (преди Нова Година) се запознахме в местната дискотека и той много ми се радваше!после пак се виждахме!той ме търсеше обесняваше ми че ме харесва и че иска да продължим да се виждаме! обаче разбра че съм се сдобрила с гаджето си но все пак реши че дори като приятели пак можем да излизаме. до тук всичко ок но снощи го търсих и исках да си поговорим просто ей така той каза че ще ми пише като тръгне да идва! но аз ходих на кафе и там го видях и него а той дори едно "здрасти" не каза, направи се че не ме познава!както и да е реших че го е направил защото е с приятелите си и като се прибрах му писах в скайп като е на компа си да ми пише.исках да ми обесни какво става и му казах да излезем за да се разберем.но той не пожела и каза ни в клин ни в ръкав че нямал чувства към мен!адски кофти ми стана най-малкото защото незнам какво го накара да се промени така! горе долу това е историята
кажете сега къде сгреших и какво да правя?
и Предварително брагодаря!
great_mari
02-04-2008, 11:37
mislq 4e prosto e ostanal naranen ot tva 4e toi e imal 4uvstva kum teb i e mislil 4e ti su6to izpitva6 ne6to kum nego,no v su6tiq moment si se sdobrila s gadjeto si.Spored men ni6to ne moje6da napravi6,prosto si go izgubila :( :( :( :?
Cherry_Berry
02-04-2008, 11:41
mislq 4e prosto e ostanal naranen ot tva 4e toi e imal 4uvstva kum teb i e mislil 4e ti su6to izpitva6 ne6to kum nego,no v su6tiq moment si se sdobrila s gadjeto si.Spored men ni6to ne moje6da napravi6,prosto si go izgubila :( :( :( :?
проблема е че той сам ми каза че квото и да става не иска да се обвързва с мен!а и м/у другото той се познава с гаджето ми мисля че това е проблема(да не би да са говорили за мен) но наистина искам това момче!мн е добър и наистина не мога да се примиря!
great_mari
02-04-2008, 11:45
проблема е че той сам ми каза че квото и да става не иска да се обвързва с мен!а и м/у другото той се познава с гаджето ми мисля че това е проблема(да не би да са говорили за мен) но наистина искам това момче!мн е добър и наистина не мога да се примиря!
emi neznam togava prosto ne mislq 4e moje da stane kakvoto i da e bilo mejdu vas :? kolkoto i banalno da zvu4i-opitai se da promeni6 ne6to v sebe si kum po dobro - ne da go zabravi6(za6toto nqma da moje6) nopone da ostane na zaden plan v mislite i 4uvstvata ti :o
Cherry_Berry
02-04-2008, 13:47
може би грешката ми беше че снощи прекалено много настоявах да се видим!и просто искам по някакъв начин да му покажа че не съм такава за каквато ме мисли ако изобщо мисли:)
Dale Tremont
02-04-2008, 14:00
Аз се чувствам по-тъпо 8-)
А по темата - съгласна съм с great_mari, че се е почувствал наранен и сиг сега напук така говори, един вид защитна тактика...
Cherry_Berry
02-04-2008, 14:05
наистина мн правилно и аз мисля същото но искам да оправя нещата по някакъв начин!той дори не искаше да спи с мен!след като му казах че исках да изчакаме...просто е страхотен!но най лошото е че го загубих като приятел!мн ми е мъчно :cry: :cry: :cry: :smt090
sasha_90
02-04-2008, 14:08
Имал е чувства,а ти си предпочела гаджето си-това го е наранило.
ти нали си имаш гадже за кво ти е друго момче ... :-o
Dale Tremont
02-04-2008, 14:23
хммм, ми или късаш с приятеля си и започваш пак да се бориш за въпросния младежжж, или dunno...
Ако не е минало мн време от описаната ситуация, мн е вероятно положението да се уталожи и да се окаже, че поне като приятел не си го изгубила... така мисля... ама в този случай внимавай пак какво правиш, защото може да ти е последен шанс.
Cherry_Berry
02-04-2008, 14:31
ти нали си имаш гадже за кво ти е друго момче ... :-o
защото ме е страх че просто това момче не изпитва кои знае какво към мен и неискам да бъда излъгана и тъй като думите му "нямам чувства към теб!неискам да се виждаме!" и т.н ме карат да се плаша да правя каквото и било защото неискам д асъм отново аз наранената!
Cherry_Berry
02-04-2008, 14:32
а да, забравих да кажа че днес дори ме е премахнал от скайп-а си!
Dale Tremont
02-04-2008, 14:39
а да, забравих да кажа че днес дори ме е премахнал от скайп-а си!
това пък как го разбра :-o
а в случай, че е така - кофти... може да не е чак толкова страхотен пък... не се коси толкова
а и тоз приятел твой, ако си го харесваш, си стой с него...
офф, айде, няма повече "мъдри" съвети да давам, то да не е така лесно да се каже :)
gamercheto_
02-04-2008, 14:46
наистина мн правилно и аз мисля същото но искам да оправя нещата по някакъв начин!той дори не искаше да спи с мен!след като му казах че исках да изчакаме...просто е страхотен!но най лошото е че го загубих като приятел!мн ми е мъчно :cry: :cry: :cry: :smt090
Гледай само какъв филм!Вие сте се виждали няколко пъти а вече за секс сте заговорили...след което той ти е казал че щом искаш да изчакате е съгласен...и накрая ти му изскачаш и му казваш че си се сабрала с приятеля ти!според мен ТИ незнаеш какво искаш!имаш си приятел към който явно изпитваш някакви чувства обаче искаш и другото момче,което след като е разбрало че си имаш приятел просто е спряло да се занимава с теб!ти какво очакваше да си ходиш с приятеля си а той да ти върви вечно след г*за ли?Трябва да избереш един от двамата и това е :x
Или е видял,че няма да може да те бодне :D и се е откаэал,или може верно да си е падал по тебе и да си му наранила егото :D
Cherry_Berry
02-04-2008, 16:53
не е заради секса!а за скайп разбрах по скайп иконката на ника му!ами с гаджето си съм от 3год а това момче незнам...
utrevpetchasa
02-04-2008, 16:56
:razz: :razz: :razz:
"проблема е че той сам ми каза че квото и да става не иска да се обвързва с мен!а и м/у другото той се познава с гаджето ми мисля че това е проблема(да не би да са говорили за мен) но наистина искам това момче!мн е добър и наистина не мога да се примиря![/quote] "
Намери начин да се срещнете и му го кажи!Нищо няма да изгубиш,ако нещата не се подобрят.Поне ще знаеш,че от своя страна си направила всичко ;-)
TheNewReligion
02-04-2008, 18:12
Бе , дааа ... зарежи го тоя ! Извинявай много , но ако имаше сериозни чувства към теб навярно щеше поне да те поздрави .... Успех ! :D :D :D :D
Cherry_Berry
02-04-2008, 18:39
тъй като се чувствам адски тъпо искам да ми помогнете като ме посъветвате как да му обесня че постъпи детски и ме нарани...
MiMcHeToOo
02-04-2008, 18:53
и аз така мисля..
тъй като се чувствам адски тъпо искам да ми помогнете като ме посъветвате как да му обесня че постъпи детски и ме нарани...
МИ тва е глупаво.Защо да е постъпил детски?Имал е чувства към теб и ти ги е казал а ти си ги отхвърлила като си се събрала с приятеля си.Апък и чак си наранена като ти е казал че вече не изпитва нищо,което сигурно не е вярно де.Апък и откъде на къде ще му се обясняваш че си наранена.Нали си имаш приятел стой си с него.Наранения е той защото в момента се чувства все едно си му се подиграла.
ami ok de ti nali si s biv6iqt sega karai si sega.Stiga ti kakvo sega iska6 edin da ti e navit i s edin da xodi6 e ne stava taka.
Az sa6to taka iskax po edno vreme.Xodex si s moito sega6noto gadje i 4 pone za koito bqx sigoren,4e iskat dete ot men a sa po na 18 godini.Prosto obezomeli bqxa po men kefex se ,4e sam jelan i samo da se zasegnexa si gi nagrajdavax s malki kafeta i sre6ti na 4 o4i ama mi varve6e moqta vrazka zle.Izvedna6 osaznax kolko naranqvam 4oveka do sebe si i kolkoto da mi be6e gadno na men gi otrqzax adski bolezneno tiq 4-te prosto vsqka na koqto kajex spirame da se vijdame 4uvame i tem podobni imam si gadje ei taka gledaxa v bukvalnoooo :shock:
kato ti se e napravil ostavi taka ne6tata.Znam gadno ti e ama ostavi,ako ti e pisano da tragne6 s nego 6te stane taka,4e da skasa6 s tvoq i onq 6te ti se obadi prosto sama 6te vidi6 kak 6te ti se podredqt ne6tata.
Cherry_Berry
02-05-2008, 19:58
може да е всичко ама това момченце постъпва адски детински - сега ме е добавил в скайп-а си обаче не ми пише иначе пише на най добрия ми приятел и пита за мен ей такива работи и наистина ме ядосва!
KimBerLy1912
02-05-2008, 20:11
Като оставим цялата глупава детинска история настрана...ТИ НАЛИ СИ ИМАШ ГАДЖЕ?????
Имам чувството че и към тва момче имаш някви симпатии..и като цяло и ти май не си много наясно с чувствата си... :?
Cherry_Berry
02-07-2008, 17:08
започнахме да си пишем в скайп, но проблемът е че искам да останем приятели, но той се държи адски детински.като го попитам нещо например какво харесва да прави или интересува ли се от нещо, отговора е винаги "Не" "Незнам" и т.н! и се побърквам! кажете ми една тема на която ще можем да си говорим без тея Незнам и НЕ и няма!