PDA

View Full Version : ситуация на тема гаджета

Uptown_soldier
02-04-2008, 17:38
представете си следната ситуация: момче си пада по момиче и отива да се запознаят и да я покани на среща, НО ако момичето отвърне че има гадже, а момчето все пак иска поне приятелство щом не може повече. какво трябва да каже момчето и какви да бъдат неговите действия, с които да я спечели поне за приятелство. очаквам вашите интересни и РЕАЛИСТИЧНИ съвети и идеи.

aciko
02-04-2008, 17:50
Ми като я покани,и тя му каже,че си има гадже.
Той би трябвало да каже :
- Но аз не те каня на среща,а само да си побърборим,като приятелчета,ако нямаш нищо против.Защото ми се струваш много симпатична и си от моя тип хора и много бих искал да познавам такъв човек като теб!много лесно може да излезне,т'ва се мисли на момента!

Uptown_soldier
02-04-2008, 18:00
- Но аз не те каня на среща,а само да си побърборим,като приятелчета,ако нямаш нищо против.Защото ми се струваш много симпатична и си от моя тип хора и много бих искал да познавам такъв човек като теб!много лесно може да излезне,т'ва се мисли на момента!

идеята ти е мн добра, но нека те затрудня. да кажем,че момичето знае, че момчето има (някакви) чувства към нея от около година. Какво ще предложиш тогава?

koalka
02-04-2008, 18:05
Ми, като покаже, че я иска само за приятелка, щом не може да е друга ситуацията и да се промени нещо...Просто се виждайте, излизайте, но нищо повече и тя ще види това.

utrevpetchasa
02-04-2008, 18:11
покани я да ти помогне за нещо което те затруднява , тъка гледаи да прекарвате повече време заедно , тъка поне до някъде ще те приеме като приятел ако успееш да и земеш акъла с нещ което тя харесва , но да знаеш такива приятелства са почти невъзможни и влизаме в други дискутирани теми прочети малко и от там за приятелството между момиче и момче

aciko
02-04-2008, 18:33

идеята ти е мн добра, но нека те затрудня. да кажем,че момичето знае, че момчето има (някакви) чувства към нея от около година. Какво ще предложиш тогава?
Ако тя се съгласи да излезнат,няма какво да и казва повече.
Но ако каже примерно: Разбрах,че си имал чувства към мен.Само заради това ли искаш да излезнем?
Той ще каже:
Тези чувства бяха просто повърхностни,и като се замислих мисля,че е по-добре да те спечеля като приятел,от колкото като гадже,и след кратък период от време да те загубя.
Защото не мога да понеса да загубя,такъв човек като теб.

Те тава е,друго нема :)

kifla
02-04-2008, 18:43
М просто и казва ,че му е приятно в нейната компания като приятели ... 8)

Uptown_soldier
02-04-2008, 18:58
само, че реално момчето и момичето не се познават официално и никога не са разговаряли за това не може да става дума за "приятна компания"

aciko
02-04-2008, 19:01
Е защо пък да не може?
Колко пъти е ставало така да се запозная с момиче в кафе,и си говорим всякакви общи приказки,все едно си я познавам от 5 години.
Така,че ако един от двамата е разговорлив,всичко може да се получи.
Приятни хора,приятна компания!

sapphirr
02-04-2008, 21:03
представете си следната ситуация: момче си пада по момиче и отива да се запознаят и да я покани на среща, НО ако момичето отвърне че има гадже, а момчето все пак иска поне приятелство щом не може повече. какво трябва да каже момчето и какви да бъдат неговите действия, с които да я спечели поне за приятелство. очаквам вашите интересни и РЕАЛИСТИЧНИ съвети и идеи.

и аз утре като си отворя о4ите о4аквам един SLR пред нас!

щом иска приятелство просто да и го каже без засукани фрази4ки.да се нау4и и той и си4ки след него дето ще питат същото,4е колкото по-4естен е 4овек и казва (по4ти) си4ко в о4ите толкова по-голям шанс има,отколкото да седи и да у4и сценарии с незнам си ква там цел!

BlueFace
02-05-2008, 10:41
Трябва да и го каже директно,без заобиколки.Според мен така моми4ето 6те го оцени и 6те бъдат приятели(до колкото е възможно това между моми4е и мом4е)