Влез

View Full Version : Дефиниция за мръсница

Ciara_
02-04-2008, 17:59
За кои мацки бихте казали,че са Мръсници(в добрия смисъл на думата)и за кои,че са курви?
За мен има разлика,но напоследък забелязвам явлението-когато някое момче ходи с дадено момиче и тя е добра в леглото,той казва че е мръсница,а когато скъсат става курва... не мисля,че е правилно :wink:

т.7
krem4et0

utrevpetchasa
02-04-2008, 18:06
:) ми това е следовтаелно до когато им е угодно да сме мацки после сме курви това , те дори самите горките като ходят с нас слушат мнения от сорта ае тая баси курвата зарежи я , защо си с нея , а тои нали защитава я ... а после говорят неща ае да е що не ви послушах по рано и те амм ние ти казахме амм ти тъка .... ае тва е то те са съвършенни но пък и неи не сме кои знае какво няма смисъл да говоря че сме "ангели" като не сме ... но при тях нещатата стоят долу горе по тоя начин

Lorelei
02-04-2008, 18:07
Spored men obyrkvash rabotite.Neka ne govorim kakvo se sluchva sled razdqla,zashtoto predi tova momicheto i nai-strahotnite svirki na sveta da e pravilo,sled tova stava dolna i evtina kurva,koqto e kato dyrvo v legloto i za nishto ne stava.Tova ne e pri vsichki,razbira se i slava Bogu,no e dosta sreshtano qvlenie pri podrastvashtite.Taka che spored men ne tova obuslavq razlikata m/u mrysnica i kurva.Po moe mnenie mrysnicata e momiche s mnogo razkreposteno dyrjanie i perverzno izlychvane,zaintriguvashto myjkiq pogled i syznanie za dylgo vreme,dokato kurvata e lesna i e edno syvsem momentno uvlechenie.Mnogo chesto ne i se nalaga dori da e grabvashta okoto.Deto ima edin leko brutalen laf "Kuco,kioravo,sykato,putka ima li,e zlato."Absurdno,no fakt.

Ciara_
02-04-2008, 18:10
Да бе ясно,но е тъпо така.За тва ги питам,че да си изяснят значениицата на 2те думи. ;-)

Lorelei
02-04-2008, 18:12
Xa-xa.Okay.Aide da chuem te kakvo shte kajat po vyprosa.Pone posle da q ima opciqta s tehnite kamyni po tqhnata glava. :P

utrevpetchasa
02-04-2008, 18:12
остави няма ти кажат мн ще сметнат че това е под тяхното достоинство и че са по велики от господ защо пък да си вадят мръсните ризи пред нас

ToySoldier
02-04-2008, 18:23
това си е до психиката... За да приеме едно момче по-лесно раздялата с дадено момиче е нормално да започне да я възприема като курва :-D

Lorelei
02-04-2008, 18:26
това си е до психиката... За да приеме едно момче по-лесно раздялата с дадено момиче е нормално да започне да я възприема като курва :-D

Okay,no dostoino li e tova spored teb ?! Da obijdash drugite i da nakyrnqvash tqhnoto dostoinstvo,opredelqiki gi kato kurvi i razni takiva,za da ti e gotino na tebe?

splendour
02-04-2008, 18:27
vij ko da ne ti pyka xi4 :) te sqka6 sa margaritki :D pynti sa si :grin: ama zavisi i ot 4oveka ne samo dali e m ili f .ima kyrvi mr1snici[v tvoq smis1l] idioti i .................................................t 1i 4e spok ;)

psychopath
02-04-2008, 18:29
i love whores!

ToySoldier
02-04-2008, 18:34

Okay,no dostoino li e tova spored teb ?! Da obijdash drugite i da nakyrnqvash tqhnoto dostoinstvo,opredelqiki gi kato kurvi i razni takiva,za da ti e gotino na tebe?

ами това е първичната реакция която едно момче би направило без да се замисля..а на повечето момчета мисленето не им се отдава особено
:lol:

Lorelei
02-04-2008, 18:35
ToySoldier hubavoto e pone,che si kazvash kato pich,a ne paradirash s neshto,koeto vyshnost ne si.
I vse pak si mislq,che tova v nikoi sluchai ne e opravdanie.

Lorelaicho
02-04-2008, 18:38

do nikakva psihika ne e! 90% ot tiq momcheta si izbivat kompleksite po tozi nachin, kato se opitvat da unijat bivshite si priqtelki... i dali momicheto e vinovno che si smotanqk i zatova te e zarqzala? a ti sled tova kazvash che e kurva za da si prehvyrlish otgornostta... za nikoq ot predishnite mi priqtelki ne bih kazal che e kurva... i vse pak ima i 10% koito naistena sa si kurvichki no kogato go razberesh e prekaleno kysno...

Ciara_
02-04-2008, 18:40

ами това е първичната реакция която едно момче би направило без да се замисля..а на повечето момчета мисленето не им се отдава особено
:lol:

хаха поне си признаваш,но е факт че повечето зарязани девойки го преживяват доста силно,което според мен не е правилно..но различни хора и повечето като тебе не мислят 8)

ToySoldier
02-04-2008, 18:45
а и причината за раздялата също оказва влияние..

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-04-2008, 18:52
мръсница - момиче което обича да експериментира в секса и ползва за опитно зайче приятеля си

курва - същото като мръсница + много повече мъже

50cent
02-04-2008, 19:18
amи ще се извиня на на как се казва незнам ще опотребя думата съполовници тоест мъжкия пол че казвам нещо което никои не си признава ама ся като сме пред приятели и като ни пита примерно

приятел: Але братле закво те напусна тая?
едва ли ще отковориш нещо от рода

ти: Еми щото аз съм супер тъп и (изневерих или накърних я или още глупости от сорта)

нали нестава почваш да овъртяш някви глупости простотииики лъжи и накрая казваш

:Але тая бахти курвата.

обаче после като се върнем у нас си мислим еее аз съм много тъм маина закво я изпуснах как може да съм останал без приятелка ся
ее ама аз нетрябваше

но тва се случва 70%

аз примерно не съм интригант и не се занимавам с глупости и 90% винаги си оставам приятел със даденото момиче защото е по кефско

Lorelei
02-04-2008, 19:20
Imanno.Tochno za napisanoto ot 50cent govorim.
A spored teb k`vo znachi mrysnica ?

50cent
02-04-2008, 19:36
ам мръсница за мен е късмет в лег... тва де момиче обичащо да бъде задоволявано до краен предел но не по извратен начин или по точно момиче обичащо секс с приятеля си

v3nDe77a
02-04-2008, 21:30
мръсница - момиче което обича да експериментира в секса и ползва за опитно зайче приятеля си

курва - същото като мръсница + много повече мъже

и не всички мъже/момчета казват че дадено момиче е мацка и след като скъсат става курва.... примерно аз имах 9 месечна връзка с 1 момиче и сега сме просто приятели нищо повече :) :) :)

amatorium
02-04-2008, 21:38
Za men mrusnitsata e momiche, koeto obicha sexa i si izbira, s koi da legne i mursuva skrito pokrito. Kurvata prosto se ebe. Trudno e da se obqsni s dumi, no mrusnicite imat strashen char. Osobeno malkite mrusnitsi 8)

sexnaeks
02-04-2008, 23:03
и двата типа не ми допадат ходил съм и с мръсница и кувра( за по седмица макс.)и по бих предпочел някое чаровно малко и свитичко момиченце с което заедно да се учим на разните там неща.за мен думата курва е производна от мръсница (на базата поне на моя личен опит) една такава която уж не е курва а просто мръсница ми напраи бая интриги само за 3 дена (само 1 чукане) щях да ходя се разправам с 1 пичага с който после се запознахме при различни обстоятелства и се оказа пич + че за малко така наречената мръсница (демек курва) да ме скара с най-добрия ми приятел доста запомнящо се ...добре че са по-тъпи и не могат да направат нещата като хората .. та седя и се чуда 1 нещо ..защо едно момиче се кефи като я наричат кучка мръсница развратница и кво ли още не - все едно аз да се кефя да ми казват пумияр коцкар или боклук.малко романтично и найвно (ако искате и консервативно) но мен такива момичета ме отвращават-в тях я няма красотата-в една хубава свирка ли се крие красотата или в едно красиво емоционално изживяване - аз лично свирката мога да си я направя много по добре с лявата си ръка но другото... за такива фусти които нямат грам въображение стил и чар имам само една реплика - къда ша турам тва злато у тва блато ма ?!

krem4et0
02-05-2008, 07:52
Хм........аз в леглото се имам за мръсница. Нямам почти никакви задръжки и сам доста всеотдайна. Но не съм к**ва.........Нито съм била някога. За мен мръсница е да правиш всичко в секс, да си освободена и задръжките да са ти малко, но само с 1 човек, само между вас..

Cveti Loves Vanio
02-05-2008, 09:33
Zashto gledate na dumata kurva kato na obida?
Na men moito gadje kato mi kaje sled seks 4e sym (negovata) kurva mnogo se kefq.
Какъв ви е проблема бе хора?

hooliganka89
02-05-2008, 09:49
И аз съм забелязала много такива случай.Имах един приятел от моето даскало всеки ден си пиехме кафето заедно и все зване6е на приятелката си и на нас ни вика6е мале много я обичам много ми е готино с нея и прочее...
След месец-два пак стоим в кафето и само го чувам как казва мани я тая смотана,гадна,гнусна курва,как и го подавах в устата я тя галта и после иска да ме целува казах и да ми целуне задника,казва,че била нечистоплатна мрасна кви ли не обиди чух по адрес на момичета,а няколко седмици преди това чувах колко е готина и секса с нея бил готин и всичко бе6е наред.Скараха се и той веднага почна да и изкарва мрасните ризи пред цялото даскало(добре,че тя бе6е от друго учили6те)

kalpazanka
02-05-2008, 09:57
Лапешка работа :-P

Atula
02-05-2008, 10:00
Никога не съм вярвала, че ще чуя това, но момче веднъж ми предложи повече да не се виждаме, защото всичко в мен му напомняло секс и не можел да се сдържи да не ме награби. А аз никога не съм се възприемала за такава.
Мръсница е момиче, което може да излъчва секс. Което видимо често даже е скромно и свито, но в очите й има някакъв скрит пожар. 8)

TIMEX
02-05-2008, 10:05
АммМММммм Мрасница-По висша от курва :D Демек курвата е по долна от нея

WaKo
02-05-2008, 10:07
Мръсница - момиче, което те кара да се чувстваш желан в леглото
Курва - момиче, което спи с теб, независимо дали си желан
Това второто е съвсем грубо казано. Но това със скъсване и "ставането" курва след това си е чиста злоба. Няма какво да го коментирам

hooliganka89
02-05-2008, 10:14
На мен едно момче веднъж ми каза,че погледа ми бил много детски и найвен и това много го възбуждало :shock: Не можах много да схвана за6то...Мислех,че всички харесват така наречените мрасници или някои по разкрепостени момичета,а не като мен с невинни погледи :)

rame
02-05-2008, 10:15
За мен мръсницата е момиче ,което обича секса,но прави всичко за своя изгода и кеф,върти мъжете и както беше казал един обича да прави интриги и да разваля приятелства :( А иначе курвата просто обича секса и се чука с който и падне и е лесна,отколкото мръсницата-тя може яко да те прелъсти и да те зареже 8)

hooliganka89
02-05-2008, 10:17
Да курвите са ло6и и те развалят много не6та.
Едно момче 6те си каже за6то да зарибявам мацката дето седи на бара хем пари 6е ми струва хем време,а ми не хвана оная курва и я изчукам в кенефа :?

sexnaeks
02-05-2008, 10:34
Едно момче 6те си каже за6то да зарибявам мацката дето седи на бара хем пари 6е ми струва хем време,а ми не хвана оная курва и я изчукам в кенефа :?

а друго момче може и да не си каже така - не всички момчета избират "лесното" защото то в случая не е по-интересното :>

в тълковния речник за мръсница не пише че излъчва секс и в леглото е луда , въпрос на гледна точка е какво значи мръсница

hooliganka89
02-05-2008, 10:39
Да да знам има и момчета дето 6те изберат по-трудното,за6тото наистина е по интересно.А за мрасница я описвам така както я описват в форума.

Ciara_
02-05-2008, 17:01

а друго момче може и да не си каже така - не всички момчета избират "лесното" защото то в случая не е по-интересното :>

в тълковния речник за мръсница не пише че излъчва секс и в леглото е луда , въпрос на гледна точка е какво значи мръсница

Казах "мръсница" в добрия смисъл на думата :P

Ciara_
02-05-2008, 17:03

Написах "мръсница" в добрия смисъл на думата :) не мисля че ще ти трябва тълковен речник :P

gamercheto_
02-05-2008, 17:10
за мен едно момиче е мръсница ако наистина е по разкрепостена и определено хваща за дълго окото! а курвата си е някфа мастия дето си ляга с всеки срещнат и то само докато и свирнат е готова! а сега дали едно момче казва че приятелката му е мръсница и след като скъсат почва да говори че е кърва това вече си е до момчето!пък и зависи защо са скъсали..ако е разбрал че тя е спала с някой др нормално да и каже че е мръсна курва :)