View Full Version : явно съм излишна ..;[
za6to_vse_na_men;((
02-04-2008, 18:09
jjjj
Гад мръсна!
02-04-2008, 18:17
Родителите ти са доста нещасни хора. Щом е взаимно значи имате доста сериозни емоционални проблеми. Или са невротици или душевно болни! Как може да ти посягат и обиждат? Винаги ли е било така? Има ли други причини да се държат с теб така? Според мен всичко е взаимно, колкто повече изсмукват тяхната емоционална енергия на работа или пък вкъщи толкова повече изхвърлят напрежението си по теб. И възрастните изливат комплески, дори понякога върху децата си. Но това просто е недопустимо.
Родителите ти са душевно болни хора! :x
Честно не знам как да ти помогна, на колко си години? Имаш ли планове за живота? Имаш ли планове как да избягаш? Мислила ли си за бягство?
Споделяла ли си на някой близък?
za6to_vse_na_men;((
02-04-2008, 18:21
na 15 sum em dори маика ми ми бе6е казала един път 4е съжалява 4е ме е родила ама бяхме скарани а когато сме сдобрени ми говори на пиле и т.н и 4е ме оби4ла нз си ко ама :cry:
Гад мръсна!
02-04-2008, 18:26
Разочаровала ли си родителите си някога? Когато се карате, скандалите провокирани ли са от нещо наистина важно? Сподели ситуация, в която са ти се карали/били освен за случката с цигарите? Често ли те ругаят? Винаги ли има повод? Чувствала ли си някога, че го правят защото си изкарват лошото настроение и насъбраното напрежение върху теб?
:shock: :shock: :shock:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087
Моля те, предприеми нещо, върху теб редовно се упражнява псхическо насилие, има и случаи на физическо, не стой повече при такива хора. :(
za6to_vse_na_men;((
02-04-2008, 18:33
:@:@: и каа 4е 6тяла да си слага краи на живота нз си ко писна ми да живея в страх :@:@:@:@:@:@:@
HAGVXSXVH
02-04-2008, 18:36
мале горката..еми незнам как издържаш в такава среда..ама сегашния ти ба6та истински ли ти е ..или доведен..щото както се държи :shock: :x
Точно затова не бива да продължаваш да живееш с тях. Намирам такова поведение на родителите за недопустимо! :shock: и за съжаление не чак толкова рядко срещано
za6to_vse_na_men;((
02-04-2008, 18:49
istinskiq mi ba6ta e.Daje sega maika mi se obadi na nego po tela 4e neizdurjala ve4e nz si ko i toi dori me za6titi "kak da izdurji tova dete pri teq durtite deto samo go tup4at,obijdat" i skoro 6te se mahame ot tam 6toto imame i drug apartament ama o6te se obzavejda.
ilenceto
02-04-2008, 20:44
УОУ,виж вместо да ги нервираш още повече започни да изкарваш хубави оценки и учи редовно.Понякога не им се мяркай :) пред очите и стой на страна,направи нещо хубаво за тях.Ако можеш им кажи,че ги обичаш и т.н..И така постепенно нещата може и да се оправят.
Успех!
Спрете се с глупавите иэкаэнавия,бе.
Теэи хора са ти родители и личи,че са эагрижени эа теб.Да,настина иэполэват доста неправилни \поне по мое мнение\ методи.Винаги съм смятала,че насилието не е опция да накараш някого да направи нещо,или ако е опция,то аэ не бих я приложила над детето си.Но пък хората са раэлични.Вероятно родителите ти са иэбрали тоэи подход ,не эащото не те обичат и си иэлишна,а просто эащото са се иэчерпали ,а и доколкото раэбрах ти проявяваш солидна доэа инатлък и им крещиш.А това не е особено правилно,предвид факта ,че това са хората,които са те отгледали и благодарение на тях имаш покрив над главата и някакъв стандарт на живот.Каэано иначе-не си до кофата.Эамисли се и ти малко над отношението си спрямо тях.Постъпваш доста глупаво като им викаш и им влиэаш в тона.По-добре эамълчи и ги иэслушай.Все ще иэвлечеш някаква полэва,или най-малкото ще спестиш поредния скандал.Нормално е да се чувстваш неприятно и да ти кипне,но пробвай да премълчиш,опитай да си подтиснеш гнева.Энам,че е трудно,но пък ако искаш да няма скандали-направи го.
Въпреки лошият им подход към теб,личи ,че се интересуват от теб.Фактът,че искат да те накарат да учиш,покаэва,че се интересуват от бъдещето ти.Нормално,все пак са ти родители.Не го омаловажавай.Не се съсредоточавай само върху негативните им прояви.Погледни нещата от таэи страна-те го правят эа твое добро.Кой родител иска детето му на 15 години да пуши?Естествено,че никой.Още повече пък,ако те самите имат опит с тея гадни цигари..е,не мога да се опитам да оправдая постъпката на баща ти,но ми се иска да смятам,че е просто пристъп на нервност и раэярение.Така де,това в никакъв случай не го оправдава,но поне е някакво обяснение..
А това,че майка ти ти е наговорила това и онова-например,че съжалява,че те е родила.Мойта също ми го е каэвала в пристъп на нерви.Не се вкопчвай эа думите и като удавник эа сламка.В иэблик на нервност ,ние хората често каэваме неща,които в действиетелност не мислим или не бихме направили.
Това,че живеете в къщата на баба ти и дядо ти,вероятно допълнително иэнервя обстановката.Надали на родителите ти им е лесно.Пък и си представям баба ти какъв приятен статист е, и как от време на време пуска по някоя реплика не на място и хвърля допълнително масло в огъня...лоша работа.Ето и това е още един хубав повод да осмислиш поведението си спрямо тях.Опитай да го подобриш,макар да ти е трудно.
И те съветвам да поговориш някой път с родителите си.Или поне с един от двамата-тоэи,на когото имаш по-голямо доверие,тоэи,когого чувстваш по-блиэък.Опитай да им кажеш това,което те тревожи.Кажи им,че не си доволна от това положение,че ги обичаш,държиш на тях и би желата нещата да се променят,да се държите по-добре един към друг.Обясни им го спокойно,БЕЭ КАРАНИЦИ И КРЯСЪЦИ.Ако наистина опиташ и намериш прявилния подход,эа да проведете един нормален раэговор,предполагам ще те раэберат.И не эабравяй,че эа едно добро раэбирателство и оптимален реэултат,трябват усилия и от двете страни.
Късмет.
TheNewReligion
02-05-2008, 08:28
Да ги еба тъпите роднини дето имаш !С голямо извинение , ама тея хора са прихично болни !По-добре да живееш в дом за деца от колкото при тея луди пуики трамвайски ! :-x :-x :-x :-x
dark_sw ... приличаш ми на водолаз
LudiaGotinPi4
02-05-2008, 13:33
Слушай ся събери СЕМЕЙСТВОТО (без бабата и дядото) и проведете един дълъг разговор. Обясни им какво ти правят дядо ти и баба ти. Обясни им че си в труден периот и ти трябва повече добро отношение. Обясни им че понякога не си на себеси заради побертета. Кажи им че ги обичаш и че искаш да ти покажат чуствата които изпитват към теб.
Ако до 1 седмица не се прояви резултат звънни на социалните.
gamercheto_
02-05-2008, 14:23
виж не трябва да се притесняваш чак толкова много!както ти си в побертета и те си имат проблеми за които да мислят и за които се притесняват!до някаква степен това че се опитват да те държат по изкъсо е по добре защото това значи че им пука какво става с теб!наистина не мисля че методите им са правилни но за тях явно това е правилния начин!а относно това с маика ти че искала да те изгони и после се е държала много добре!при мен е същата история!прибирам се от даскало майка нещо ядосана тръгва да ми говори някакви глупости аз се изнервям стига се до викове и тем подобни и след 1ч тя е по тиха и от вода и се държи супер яко!за това просто не и се връзвай прави се че я слушаш а от едното да влиза а от др да излиза и това е!не си го слагай толкова присърце защото само ти страдаш от цялата история!седни поговори с ваще,без баба ти и дядо ти!може да са родители на майка ти но не са и твой и вашите семейни проблеми тях не ги касаят!говори с ваще и се изяснете и мисля че положението може малко да се подобри!успех
devil_feel_f
02-05-2008, 18:32
Според мен не трябва да живееш с тези хора нито ден повече.Може да са ти родители,но да се държат така с тебе е непростимо,независимо от това колко си лоша и т.н.Те наистина те обичат,но нямат право да са такива грубияни.Изнеси се от вас-отиди при някоя приятелка или при някой друг твой роднина.Ако не това,надявам се да намериш друго решение на проблема си.Успех!!!
:shock: :shock: :shock:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087
Моля те, предприеми нещо, върху теб редовно се упражнява псхическо насилие, има и случаи на физическо, не стой повече при такива хора. :(
Наистина по-добре се обади някъде! Това е просто отвратително! как може да те удрят, да те ритат и да те обиждат! :shock: :shock: :shock:
apparition
02-06-2008, 06:14
НЕ си излишна, ама това вашите ще го разберат след като те изгубят! :(
hooliganka89
02-07-2008, 22:11
И аз съм имала скандали когато бях по-малка с баща ми и той също така ме е удрял и до скоро се чудих що за човек би възпитал детето си с бой,е в крайна сметка преди година две(малко съм бавна) ми
просфетна-човек като баща ми с слаби нерви(нещо нямам плюс на клавиатурата) та човек с слаби нерви плюс човек живял повечето си живот през комунизма е = на баща ми който ме възпитаваше с бой.
psychopath
02-07-2008, 22:30
Повярвай ми вина може да е по-зле...сега може да ти е кофти ,но всичко ще се оправи...стига да имаш воля