PDA

View Full Version : Хора,как мога си направя 2-ри skype?



mystery_girlll
02-04-2008, 19:44
Малко сьм тъпичко и нз как да си направя 2-ри skype,ами трябва
Моля кажете ми :oops:

ResidentEvil
02-04-2008, 20:16
Малко сьм тъпичко и нз как да си направя 2-ри skype,ами трябва
Моля кажете ми :oops:


"Multi Skype" - Това е програмата.

vuryss
02-04-2008, 20:46
С 2-ри акаунт като отваряш 2-рия скайп през негол

mystery_girlll
02-04-2008, 20:50
misi :-)

sladur4eto_f
02-04-2008, 20:52
az sam si napravila vtori akaunt na komputara i izob6to ne se zanimavam s nqkakvi si sme6ni programki

Котарана
02-04-2008, 21:38
С тази програмка става идеално Skype - Launcher в дата.бг я има. Просто стартираш програмата и ти се отваря вторият скайп.

ilenceto
02-04-2008, 22:54
С тази програмка става идеално Skype - Launcher в дата.бг я има. Просто стартираш програмата и ти се отваря вторият скайп.Ама може да имаш два скайпа едновременно включени ли?

Blab
02-04-2008, 22:56
С тази програмка става идеално Skype - Launcher в дата.бг я има. Просто стартираш програмата и ти се отваря вторият скайп.Ама може да имаш два скайпа едновременно включени ли?
да

cskasladyrana
02-04-2008, 23:30
На мен ми бяха казали ,че като се отварят 2 скайпа се получавали прекалено много бъгове :shock: Нз дали е вярно :-|

LadyCarameL
02-05-2008, 12:36
Отписваш се от стария и правиш нов ..

LiLGrizzly
02-05-2008, 16:34
be ako ne si razbrala o6te dobavime f skype and1-mixtape2

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
02-05-2008, 17:28
Във vbox7 има клипче как може да се направят 2 или повече skyp-a.(2 skype акаунта, в Google ако напишете, ще ви излезе). Много е лесно, при мен нямаше бъгове, но ако станат прекалено много скайповете, се губи част от информацията.. Отначало беше интересно, но иначе не е нищо особено, скука и моя си скайп ми стига:) Тва само за манипулатори...