View Full Version : месеца на любовта,сами ли сте?
чувствам се супер тъпо, че за пореде път май ще съм си самичка на 14ти...
при вас как е? ако имате с кого как мислите да го отпразнувате ? :)
Аз за първи път ще има с кой да го празнувам и мисля да си прекараме незабравима вечер и изобщо целия ден да сме заедно ако естествено се получи :oops:
natity91
02-04-2008, 19:20
nz 6to no vse taka se polu4ava 4e na tozi den sym sama :(
mn kofti :(
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-04-2008, 19:21
ще съм за пореден път сам на 14 ... всъщност очаквам 1 момиче да направи някаква стъпка .... но не мисля, че ще ... аз отдавна и разкрих намеренията си и съм изчерпан от желание за опити :) нека сабя покаже :) може да се случи нещо красиво и на мен :)
хаха и на мен винаги ми се случва... късмет... :(
HAGVXSXVH
02-04-2008, 19:27
и аз сам сама за сега :( :)
BlueFace
02-04-2008, 19:28
И аз както много други хора,за пореден път 6те съм сам...Чувствам се леко тъпо,не ве4е не прави голямо впе4атление..
Надявам се следвъщият 14-ти да има някои до мен. :)
FairYoFdaRknEsS
02-04-2008, 19:34
и аз ще съм сама на 14ти, както се очертава.... и всяка година все така се получава :(
new_star
02-04-2008, 19:38
хмм и аз ще съм самичка :neutral:
Ivs Jonas
02-04-2008, 19:40
az vinagi sum sama, ama ne mi puka izob6to...ne iskam gadjeta, a suprug, taka 4e 6te po4akam :D
хаха и на мен винаги ми се случва... късмет... :(
Broite me i men :( i na men vse taka mi se slu4va
sWeeT_eLichkA
02-04-2008, 19:49
мм за 1ва година май няма да съм самичка на 14ти.. :oops: очертава се един г/д обикновен ден с една незабравима вечер :oops: :smt055
или ще съм по-сама от всякога, или ще съм по-щастлива от всякога...все едно, ако съм сама, няма да е за първи или последен път
Абе какво се депресирате толкова .. Аз лично вече му свикнах и ме ми прави впечатление..какво толкова поредния 14ти февруари сама ... :D
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
02-04-2008, 20:25
Сама,но не и самотна :)
sapphirr
02-04-2008, 20:37
не,нямам с кого и в интерес на истината изобщо не ми пука,4е наближава Св.Валентин. ще дойде,ще отмине и кво после е 15.аз ли4но 4акам 14,за да гледам Step up 2
Serseri91
02-04-2008, 20:38
аз няма да съм 8) :grin:
I az 6te s1m sam..........Ama ako nqkoiq iska da ne e sama da m ise obadi nqma da ima problemi :P
Ля-ля... "месецът на любовта"... а аз съм влюбенааа, какво по-хубаво от това. :P
Няма да съм самичка :oops: Въпреки,че с него всеки ден е като 14-ти февруари :-)
Insatiable
02-05-2008, 11:43
Ден като всички останали... Преди 14-ти, след 14-ти и на самия 14-ти ще съм сама... дори не ми пука 8-)
hooliganka89
02-05-2008, 11:47
Бах и на мен все ми се случваше да съм сама на празиниак на любовта :lol:
^LoLiPoP^
02-05-2008, 11:50
Ами и аз ще съм сама :(
gamercheto_
02-05-2008, 11:51
не,нямам с кого и в интерес на истината изобщо не ми пука,4е наближава Св.Валентин. ще дойде,ще отмине и кво после е 15.аз ли4но 4акам 14,за да гледам Step up 2
А!Верно ли тогава ще излезе Step up 2 :grin: :grin: :grin: :grin:
А по темата ми то така като гледам и аз съм ще съм Alone но и мен мн мн не ме грее!какво толкова един ден!ти ако искаш пак можеш да си прекараш един страхотен ден с половинката ти и без да има повод :)
Йъп и по-добре. Каточели 14 е голям празник. Тъпи американски балъщини..
И всичките с промитие мозъци ог асоциирате само със свети Валентин.
Като бях малък дори не бяха чували за този "празник"
И мама и татко ме зимаха на кръчма и беше яко.
BlueFace
02-05-2008, 13:21
Не знам за вас самотници но аз казах ,4е 6те съм сам в смисвл без гаже,но това не ми пре4и да изляза с приятели и да се забавлявам.Това 4е нямам гадже(и никога не съм имал) не ми пре4и и не ме депресира.... :) :) Според мен да се затвори6 в къ6ти и да си мисли6 разни работи от стила"Ох,боже за6то съм сам/а" е супер тъпо и гре6но.Никои не остава сам винаги така 4е да става купона и да не ви пука... :grin: :) :-P :)
abe sv valentin drun drun ta plqs!Qqqq na kru4ma trifon zarezan e vse pak :grin: :D
Аз пък няма да съм сама ще съм си с моето момче :grin:
Сама ще съм, сама бях и на рожденния си ден(наскоро мина).Няма да кажа, че не ми се иска да бъда с мойто момче, но не е време да се самосъжалявам затова може да гаврътна някоя и друга чашка вино - ще си празнувам Трифон зарезан, а когато съм с любимия човек - ще наваксаме всички празници...
So unbelievable love..
02-05-2008, 16:39
:cry: mi az imah planove da si otpraznyvame s lubimoto mi mom4e i Trifon zarezan i Sv.Valentin,ama vs mai mai se provali,taka 4e mai 6te praznyvam s priqteli samo Trofon ZaRezil :grin: :grin: :P
ToySoldier
02-05-2008, 16:44
аз съм пред раздяла..Но понякога е по-добре да си сам отколкото да си с някой който дава лъжливи обещания и заради когото страдаш до болка,а той дори не го осъзнава.. ](*,)
ivakavlad
02-05-2008, 16:45
аз няма с кой да празнувам свети валентин(не че някога е имало де) затова ще празнувам както всяка година Трифон зарезан
poltergais
02-05-2008, 16:51
За мен ТРИФОН НАРЕЗАН защото няма да съм при приателката ми а и си празнувам БГ празници... Що се отнася до "Св. Валентин" не съм му привърженик смотан празник поне за мен... :)
kukla_bes_sarce
02-05-2008, 17:00
Пфф аз пак ще съм сама... :( и разбирасе ще слушам тажна депресираща музика :( :( не искам да го правя...ама за трета година сам сама ... ии пфф незнам... искам да се опитам да сам щастлива и сама...ама...не се получава.. :( :(
P.S: може да има грешки ама...сори
ivakavlad
02-05-2008, 17:05
Пфф аз пак ще съм сама... :( и разбирасе ще слушам тажна депресираща музика :( :( не искам да го правя...ама за трета година сам сама ... ии пфф незнам... искам да се опитам да сам щастлива и сама...ама...не се получава.. :( :(
ти си добре щом само за трета година си сама аз съм сам на този празник за 17-година почти
П.П.Демек винаги съм бил сам на този празник макарче ми се иска да не е така ама нема начин
Еми и аз ще съм сама,ама кво ми пука :D ще бъда с приятели и ще си прекараме суперр.. следователно няма да съм толкова сама :grin: :oops:
Miss_Perfekt
02-05-2008, 17:37
Аз ще съм сама както винаги :smt012 :smt012 :smt017 Но пък ще съм с приятели :)
анонимка
02-05-2008, 17:41
До полунощ на 13 февруари ще нося надеждата,че може на самия 14 да не съм самичко :-D
Ами пак сама какво да се прави :(
kukla_bes_sarce
02-05-2008, 18:00
ти си добре щом само за трета година си сама аз съм сам на този празник за 17-година почти
П.П.Демек винаги съм бил сам на този празник макарче ми се иска да не е така ама нема начин
е и аз винаги съм била сама т.е. 13 години...но просто от 3 години има значение за мен :(
r3al_l0ff
02-05-2008, 18:13
влЮбенитЕ да си пра3нуваТ Св. Валентин ..а3 пъЪк шЪ пра3нувам Тр. 3арЯзан !! :P :D
Just hear me...
02-05-2008, 18:14
ем попринцип и на мен ми се очертава да съм самичка ... ноо нищо не се знае ..пък и голямо чудо.. това е просто празникк... 8) 8-)
GameFace
02-05-2008, 18:19
Па и аз ще съм сам...кофти ама кво да се прави... :)
Абе месец на любовта!
Я моля ви се... :?
danI_boY
02-05-2008, 19:06
Сам ще съм на Св. Валентин :cry: но ще бъдем около 20 човека на Трифон Зарезан :smt006
Insatiable
02-05-2008, 19:09
Уф не мога да разбера какво толкова се вайкате? "Аз съм сам/а, бла бла, ще се депресирам вкъщи" ... Че вие приятели нямате ли си? Излезте с тях... Боже господи.
GameFace
02-05-2008, 19:11
Дори и приятелите ти не могат да заменят прегръдката на половинката! ;)
BlueFace
02-05-2008, 19:23
е и аз винаги съм била сама т.е. 13 години...но просто от 3 години има значение за мен :(
И аз съм бил сам винаги(без гадже)Ама не ми пука (за сега) за6тото вярвам 4е някой ден 6те дойде (може да се заблуждавам)Ама аз 6те си изляза с френдове и 6те се забавлявам.Просто не знам за6то трябва да се депресирате за не6ту такова?? :? :)
Чак пък месец на любовта...Не,не съм сама :oops:
kukla_bes_sarce
02-05-2008, 19:45
И аз съм бил сам винаги(без гадже)Ама не ми пука (за сега) за6тото вярвам 4е някой ден 6те дойде (може да се заблуждавам)Ама аз 6те си изляза с френдове и 6те се забавлявам.Просто не знам за6то трябва да се депресирате за не6ту такова?? :? :)
И аз не искам да се депресирам ама незнам защо винаги така се получава...Можеби е зардаи обстоятелствата...
ivakavlad
02-05-2008, 21:03
Уф не мога да разбера какво толкова се вайкате? "Аз съм сам/а, бла бла, ще се депресирам вкъщи" ... Че вие приятели нямате ли си? Излезте с тях... Боже господи.
всъщност лично аз нямам
kukla_bes_sarce
02-05-2008, 21:09
Ми по някаква случайност приятелите ни си имат личен живот...и няма да са сами...а със техните гаджета маджета
UnToUcHeD
02-06-2008, 11:17
аз на свети валентин винаги съм самичка но се успокоявам с мисълта че сигурно още не е дошъл дългоочаквания момент :P
slun4ice_90
02-06-2008, 11:26
Аз мисля да излязя с приятели и да си прекараме супер :grin: :razz:
И аз ше съм сама , на където е тръгнало :(
the_uNf0rgIv3n
02-06-2008, 12:22
И аз не искам да се депресирам ама незнам защо винаги така се получава...Можеби е зардаи обстоятелствата...
Интересно ... и аз не искам да се депресирам, но те тези неща не винаги зависят от нас. И едва ли всеки е бил депресиран в истинското значение на думата ...
По темата - аз ще съм сам ... то имаше тема-анкета доста повече хора бяха гласували, че ще са сами отколкото с някого ...
BlueFace
02-06-2008, 12:29
Интересно ... и аз не искам да се депресирам, но те тези неща не винаги зависят от нас. И едва ли всеки е бил депресиран в истинското значение на думата ...
По темата - аз ще съм сам ... то имаше тема-анкета доста повече хора бяха гласували, че ще са сами отколкото с някого ...
Ем така е ние самотниците сме пове4е (поне в торента).На мене ли4но ми е мн хубаво когато пи6а тука и така по някъф на4ин избягван самотата когато приятелите ми са на у4или6те(в разли4ни смени сме).Пък и тук се пи6ат мн интересни не6та от които пове4ето са полезни.
П.П.Мисля 4е мн мом4ета остават недооценени само за6тото не са ба6 "маняците" и не ходят да пу6ат да се напиват и не ходят по кафета с "готината" групи4ка и тва е мн тъпо :? :(
Dark_Angel_F
02-06-2008, 12:39
Аз за първи път няма да съм сама и се радвам много :grin: :grin: :grin: С приятеля ми репихме да празнуваме тка да с екаже на 15-ти защтоо 14-ти се пада четврътк и няма да имаме особено много време , но все пак ще се видим ...
PorcelainDoll
02-06-2008, 12:40
Да и на мен така,ве4е са 16 години от както си празнувам само с фриендове (а и не винаги) :( ,но се надявам,4е все НЯКОГА 6те е малко по разли4но :oops:
Inlove baby
02-06-2008, 13:15
...отново ще съм си самичка на 14 ... :-k .... е какво пък толкова ще празнувам с приятели другия празник :grin: :P
great_mari
02-06-2008, 13:24
mamka my na men mi e gadno ne zatva 4e sum sama,ami za6toto po4ti vsi4ki priqtelki si imat gadjeta i estestveno 6te sa s tqh,drugata 4ast deto nqmat (te sa 4) - 3 6te sa na kru4ma s tehnite i ostava samo 1 momi4e NO (kakto vinagi tva no :o ) to ne izliza ot tqh prez sedmicata,samo subota i nedelq za 1-2 4asa ,za6toto se e vmania4ila da u4i do poburkvane 6tot oe 7 klas :-o :? i az sum 7. klas ama ne se vprqgam po cql den da sum nad u4bnicite :( i v kraina smetka az ostavam SAMA :cry: :x :o
BlueFace
02-06-2008, 13:25
Да и на мен така,ве4е са 16 години от както си празнувам само с фриендове (а и не винаги) :( ,но се надявам,4е все НЯКОГА 6те е малко по разли4но :oops:
Вси4ки на това се надяваме ама с годините по4ва да ми се вижда все по-невъзможно... :(
slAduk17
02-06-2008, 13:29
haha ami vie si go pravite taka da ste sami na toq den nikoi ne vi go pravi nevuzmojno bilo hahaha emi ako sedite po cel den pred p-c to 6e e nevuzmojno mn qsno :lol: :lol: :lol: :lol:
BlueFace
02-06-2008, 13:32
Ам половин ден съм на даскалу,после 1-2 4аса у4а и после около 4-5 4аса съм пред pc-to 6toto няям с кой да изляза.Ако това е цял ден.... :?
Пък и как аз си го прая тва да съм сам....Ако ми каже6 каде мога да сре6тна някой нормално моми4е...Щтото маи аз само на курволяци се натъквам(даскалуто ми е пълно)... :(
slAduk17
02-06-2008, 13:38
hehee mii nameri si s koi da izliza6 be haha priqteli nqma6 li :? ee brat az da se kaje uj hoda na daskaly sqdam na p-c tam nqkolko 4asa i posle oUT haha mi az mn puti sum izlizal sam haha otida na kafe nqkude po centara sam haha i vinagi se zapoznaq s nqkoe momi4e i taka haha :grin:
BlueFace
02-06-2008, 13:44
Явно не про4ете 4е написах 4е са в обратната смяна ..... Пък и като излизам в Събота и Неделя виждам само някви надути дето са си "изсипали" 4анти4ката с гримове отгоре...Пффф Ама на мене за сега не ми пука и съм весел когато му дойде времето 6те мисля.... :) :D :)
slAduk17
02-06-2008, 13:47
mii BlueFace brat ii az se zaniamvam s takifa haha i ne sa tolko lo6i :grin:
tuii 4e svikva se haha az sviknah s tqh puk dam pove4eto sa ednakvi prili4at si ama kato gi opoznae6 ne e 4ak taka puk i e veselo s tqh :grin:
BlueFace
02-06-2008, 13:51
4овек аз не съм за такива компании не ми е приятно някви дето ходят само да пу6ат и пият.Аз тва не го одобрявам и не ми е приятно.Пък и с такива може6 да се задържи6 околко 1 месец.Не ми тряят... :) :) :) .Аз съм тарпелив и 6те си 4акам.... :)
П.П. Не мисля 4е тряя да продължаваме тая тема 6тото се пак тва не е мн мн по поставената тема :)
oh tolkova bqh 6tasliva 4e tozi 14ti nai nakraq nqma da sam sama no yvi...mai izbarzah s 6tastieto 6toto vs priklu4i preid nqkolko dni [-(
На 14ти съм сама, защото приятелят ми няма да е в София, но ... си правя някакви планове да пия по нещо с приятели. Много ще ми липсва слънцето, но нямам избор. Забавлявайте се хора.
_KeLlY_ClaRkSoN_
02-06-2008, 18:19
За поред път ще сам самичка сам сама
vesito_rulzz
02-06-2008, 18:19
Off i az sam sama ...mn kofti :( :( :( :(
аз ще сам сама :( и за т'ва празнувам Трифон зарезан, и тогаа яко се пие докат се видиш в огледалото троино,и така не се чустваш сам на Св.Валентин :grin:
4овек аз не съм за такива компании не ми е приятно някви дето ходят само да пу6ат и пият.Аз тва не го одобрявам и не ми е приятно.Пък и с такива може6 да се задържи6 околко 1 месец.Не ми тряят... :) :) :) .Аз съм тарпелив и 6те си 4акам.... :)
П.П. Не мисля 4е тряя да продължаваме тая тема 6тото се пак тва не е мн мн по поставената тема :)
Човек, ти за какво живееш?
Ебахти скучни живот дето водиш. Я кажи на колко си години?
MaRcHeLiTkAa
02-06-2008, 18:57
...абе аз уж си имам мом4е...и за парви пат може би няма да сам сами4ка...но не6ту никак не искам да идва тоя ден :( ...просто...нз какво да му купя,какжо той 6те ми купи...дали изоб6то 6те ми купи не6ту...как 6те мине деня... :? абе накратко направо ме хва6та параноя #-o :( ако може6е някак да пропусна тоя ден ...6те6е да е много хубажо :(
evelinka1122
02-06-2008, 19:42
На 14-ти съм на диско , и съм си набелязала един 8) Дано да не остана сама накрая... ако го няма ... 8-) :D 8-)
Офф най го мразя тоя празник. И са въпреки че не съм сама не ми се празнува Празника На Влюбените :o :-x :booooomb:
princesa_viki
02-07-2008, 09:47
имам приятел,но тази година няма да сме заедно на празника
sladkoto_neli
02-07-2008, 11:34
Еми аз за първи път няма да съм сама на 14-ти но все още незнам как точно ще го отпразнуваме но има време ще измислим нещо
както всяка година пак няма да го празнувам..този път не защото си нямам приятел...а защото сме от различни градове...абе нямам думи..ама ще го преживея де :-|
имам с кой да го празнувам...още не сме решили какво точно ще правим,но е сигурно ,че ще е страхотно! :oops:
JoeBanana
02-07-2008, 11:41
няма да съм сам, разбира се !
с моята скъпа Ракия и тази година ще прекараме празника заедно :smt050
още се колебая какво да й подаря - кисели краставички или царска туршийка...
Az puk si 4akam 15 i napravo na nego si minavam...Togava imam rd vse pak :P
няма да съм сама със сигорност :-P само че той може да е в другата си къща в другия град но ще го приживея :twisted:
sapphirr
02-07-2008, 12:07
смяташ да преспиш 14ти ли,за по-бързо? 8-)
KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-07-2008, 12:19
чувствам се супер тъпо, че за пореде път май ще съм си самичка на 14ти...
при вас как е? ако имате с кого как мислите да го отпразнувате ? :)
Аз тази година съм към клуба на самотните вълци :(
vvaann44eettoo
02-07-2008, 13:00
razbira se 4e 6te se praznuva kak ina4e :-) :grin: :-)
На този 14-ти ще съм сама :(
white_chik
02-07-2008, 17:45
Аз ще парзнувам с приятеля ми,но не мислим да е нещо супер претенциозно.Ще отидем на вечеря и така.Радвам се,че имам с кого да празнувам.Макар,че празникът не е типично български цяла София е залята от сърца и плюшки някак си би било подтискащо да си сам
смяташ да преспиш 14ти ли,за по-бързо? 8-)
Ми най - вероятно...мноо як Св.Валентин ми се оформя :D
И аз ще съм самичък,или засега поне съм сам,но по-добре да съм сам,отколкото да си хвана някоя кифла ей така, 'щото е празник. :)
Абе,харесъл съм си една,ама де да знам к'во ще стане... :D
FreeSpirit
02-07-2008, 18:34
Ами нямам си гадже т.е. ще кажете сама ,ана НЕ
Имам мн приятели и приятелки без гаджета и мисля да купонясвам с тях :)) 8)
punkrock
02-07-2008, 18:40
Ами нямам си гадже т.е. ще кажете сама ,ана НЕ
Имам мн приятели и приятелки без гаджета и мисля да купонясвам с тях :)) 8)
И аз така смятам да направя, ще празнуваме Трифон Зарезан по старо му :D :grin:
Хех празнувайте Св. Валентин със самотните си приятели... Това ще е доста забавна картинка :grin:
feelthless4o
02-07-2008, 18:56
Хех празнувайте Св. Валентин със самотните си приятели... Това ще е доста забавна картинка :grin:
:grin: както вървят нещата аз и ти ше празнуваме трифон зарезан :? shit
WTF !?!?!?!?! :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
(извинявам се,че прекалявам с емотиконките, но...) :-o :-o :-o :-o
Аз ,че ще го празнувам, това е ясно. Но ти какво ще правиш с мен ВЕ :lol:
feelthless4o
02-07-2008, 19:04
WTF !?!?!?!?! :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
(извинявам се,че прекалявам с емотиконките, но...) :-o :-o :-o :-o
Аз ,че ще го празнувам, това е ясно. Но ти какво ще правиш с мен ВЕ :lol:
Ше празнувам Трифон Зарезан... So now your gone , and i was wrong .. i never knew what it was like to be alone... on trofon zarezaaaaan :razz: :razz: :razz: