PDA

View Full Version : приятел мой ... предател мой

PaMit0
02-05-2008, 01:00
окееЙй историятаа е следнатаа излизах с момчее дрън дрън спестявам подробноститее и се случи че скъсахмее дамсс ... обачее тамън преди да скъсаме 2 сед преди това аз се депресирах защото усетих че изпитвам странни чуства към това момче ... влюбих се :shock: ноо естествено явно разбрах прекалено късноо каквоо момче съм имала до мен няма значение много си го уважавам и ценя де :P
таа една от най добрите ми приятелки уж на базик на базик започна да си пише с него и ми вика колко я кефи и ми се хили викам аа ти да се не зарибии до вчера му се смя днес ми викаш че те кефи ... и тя разбира се каза 4е няя тръгне да се вижда с него щом на мен ми е неприятно де ... ама се пак налии някак си не ми е кеф щото то от базика се почва и после кфо ще стане ... земе да хлътне :( и абее мазалоо щото това момчее просто значи много за менее и кфото ид а ставаа няя го преживея толкоз лесно де ... сега е с другаа и се радвам че е добре с нея аз съм с друг човек но нз не намирам смисълаа във връзката ни не е като с предишното мом4е ноо както и да е мисълта ми е защо винагии се случваа някоя приятелка да ти хареса момчето и да стане мазалоо

една мацка от квартала хоеше с един 6 7 месеца скъсаха и най добрата и фр-ка сега излиза с това момче ... кфо е тфа ебатии :shock: опитват се да се докажат че едната е по добра от другата ли или кфоо ... не мога да ги разбераа нали са приятелки за да не си правят мръсотии и да се подкрепят простоо не разбирам :?

BeautifulWorld
02-05-2008, 03:51
Приятелки сте, имате общо взето сходни вкусове, така че е нормално да харесвате един тип момчета. Е, не винаги е така, с моята най-добра приятелка много рядко си одобряваме гаджетата 8) което е яко до някъде.
Както и да е. Той нали е с друга. Какво като си пише с приятелката ти? И аз съм си писала с обвързани момчета без да имам нищо наум - просто ей така, да има с кого да си лафим, пък и с необвързани - с един приятел преди си пишехме всеки ден по час поне след даскало, без аз да имам каквито и да било намерения към него. Пък и щом ти е казала, че нищо няма да има между тях... Надявам се да ти е достатъчно добра приятелка, за да прецени, че ако направи нещо, ще те нарани. Все пак гаджетата се сменят сравнително често, докато някои приятели са за цял живот.

utrevpetchasa
02-05-2008, 03:52
ами това се получава понеже момичета сме шматки не оценяваме нещата докато ги имаме а после съжеляваме за тях , а приятелките ни са лицемерки винаги искат да вземат от нас , и то да се каже приятелки е трудно по скоро съперници в мирни отношения . То не като цяло само при теб а при всички не се тревожи но да си разбрала че имаш такива чувства по рано , то не иска мн мислене но понякога просто трябва да оценяваш и най малките жестове

sapphirr
02-05-2008, 08:14
може и да се опитват да ти докажат ,4е са по-добри.принципно в няма смисъл,даже в някой слу4ай е долно,само 4е да не би да са 1 и 2 боклуците на тоя свят,който живеят за собствения си задник и кеф без да се интересуват от 4увствата,на хората,които нари4ат "приятели"?

MiMcHeToOo
02-05-2008, 08:41
Щото на такава ранна възраст много, много рядко хората ценят приятелството..

Disorder
02-05-2008, 11:22
Я колко висок морал се показа в тази тема... А защо никой не погледна от другата страна? Като е толкова добра и самоотвержена авторката, защо мисли единствено за себе си, а не подкрепя приятелката си? Какво значение има в случая, че момчето е било с нея? Явно не е била достатъчно добра за него и е отишъл да си търси късмета другаде... Само дето себелюбието и егоизма надделяват и авторката не може да преглътне факта, че приятелката и може да е щастлива с това момче...
Не ставайте лицемери в стремежа си да се изтъкнете като жертви и да търсите чуждото съжаление...

hooliganka89
02-05-2008, 11:30
Не се претиснявай твоето не много голям проблем,аз когато намерих първата си лЮбов той не ме намери ама както и да е бях много влЮбена към 2 години и споделях на всичките си приятелки колко го обичам и все плаках за него след това разбрах,че от всичките ми 10 приятелки 7 са спали с него след като им ревах колко го обичам :shock: 7 от 10 може6 и да си представите...Едната у тях ми разкаъва6е как се напили и легнали правили сеь с него после спал и се гу6кали :shock: :shock: :shock:

gamercheto_
02-05-2008, 11:39
Не се претиснявай твоето не много голям проблем,аз когато намерих първата си лЮбов той не ме намери ама както и да е бях много влЮбена към 2 години и споделях на всичките си приятелки колко го обичам и все плаках за него след това разбрах,че от всичките ми 10 приятелки 7 са спали с него след като им ревах колко го обичам :shock: 7 от 10 може6 и да си представите...Едната у тях ми разкаъва6е как се напили и легнали правили сеь с него после спал и се гу6кали :shock: :shock: :shock:

хаха мн забавно викаш е станало....Ето за това трябва да разчиташ предимно на себе си и да нямаш вяра на другите защото всеки рано или късно те прее*ава!а по темата..според мен просто е някакво саперничество една ли не "виж ме аз съм по добра и затова той е с мен а не с теб"!ддз и аз момичетата са странно нещо :smt067 :smt061

evelinka1122
02-05-2008, 11:41
Не мога го възприема това... първо едната ходи с единия , късат, тя има чувства към него а най-добрата и приятелка тръгва не след дълго с него ... Това е супер гадно!!! Ставала съм свидетел на нещо още по лицемерно : Едната приятелка (М) отива да орежда най-добрата си фр. (К) с някъв ... а накрая всъщност излиза че (М) тръгва с това момче... ужасно е! Напълно те разбирам ... ако питаш мене тая не ти е никва фр.!!! Ако ти беше истинска нямаше да пренебрегне твоите чувства и да тръгне с тоя ... А пък да не ти пука много много :) Успехчета ! \:D/ \:D/ \:D/

hooliganka89
02-05-2008, 11:43
Такова не6то цял живот няма да забравя да има6 10 приятелки те толкова и приятелки ама пак тогава така съм ги наричала та 7 от тях да спят с това момче ние не сме имали вразка с него ама аз съм го обичала то малко детска работа бе6е ама няма значене детска не детска мен много ме боле6е и да ми разказват как са спали с него...ебахти то тва не е наглост ми неънам беден ми е речника да опи6а за тия к***и :razz:

gamercheto_
02-05-2008, 11:48
абеее то колкото и лапешка работа да е било пак мн пъто са постъпили и при положение че знаят ще изпитваш нещо към него и да ти разказват как са се ..... напраууу с базуката

hooliganka89
02-05-2008, 12:11
Е да,аз всички ги отписах от списака с хора който съществуват за мен,това бяха едни ужасни времена за мен,направо като си спомня какво съм преживяла тогава с тея крави и трапки ме побиват.

hooliganka89
02-05-2008, 12:12
А едната от тях я пукнах от бой,ама пак си остана болката,че така са ме предали :lol:

gamercheto_
02-05-2008, 12:16
и яко ли ти стана като я смаза от бой :grin: пък болката нормално да си остане...важното е да гледаш вече напред и да не допускаш до себе си такива верни "приятелки" :)

hooliganka89
02-05-2008, 13:20
О много с нея гаврех с нея :-& За което сега ме е срам ама тогава много се изкефих и малко ми олекна за някой друг ден ама после пак ме болеше.Секараме с нея и тя отрича да е направила такова нещо и,аз и викам ти си боклук и викам заслужаваш ей тая кофа с боклук да ти я захлупя на главата и тя вика-аха и аз викам аха ли и взех кофата и я нахлупих на главата и :smt013 А тя цялата беше в бели дрехи,сега се срамувам от това нещо ама то свърши вече тва беше преди 4-5 години някаде.

Disorder
02-05-2008, 15:15
О много с нея гаврех с нея :-& За което сега ме е срам ама тогава много се изкефих и малко ми олекна за някой друг ден ама после пак ме болеше.Секараме с нея и тя отрича да е направила такова нещо и,аз и викам ти си боклук и викам заслужаваш ей тая кофа с боклук да ти я захлупя на главата и тя вика-аха и аз викам аха ли и взех кофата и я нахлупих на главата и :smt013 А тя цялата беше в бели дрехи,сега се срамувам от това нещо ама то свърши вече тва беше преди 4-5 години някаде.
И чувстваш ли се горда от факта, че си направила подобно нещо на момиче, поради простия факт, че е по-добра от теб според въпросното момченце?