View Full Version : Когато показваш, че ти пука..
Fallen`Angel
02-05-2008, 06:24
Защо когато показваш на някое момиче, че ти пука за нея тя се подиграва с това? Защо когато й показваш, че тя значи толкова много за теб и си споделяш с нея, тя те излага пред компания? Защо после ти обяснява, че не е искала и не го е направила нарочно? А, защо когато тръгнеш да се държиш пренебрежително с нея, за да не страдаш нито ти, нито тя - тя започва да ти говори, че не ти пука за нея, че не те интересува и т.н. А, някой може ли ми да ми ги обясни тези работи :( Защо така се държите, момичета.. :-o :(
1 не всички момичета са така...
2 само тя си знае защо го е направила..може да го е направила на шега...и аз много обичам да се бъзикам с моя фр като ми е весело...но най-добре говори с нея..питай я защо го прави...и съответно и кажи ти как се чувстваш като го прави това...ако и пука за теб ще спре...
Никога няма да разбереш кво има в главите на тея кухи лейки :-x Иначе правилно си го написал и съм напълно съгласен с теб :( Всички са такива :x
Никога няма да разбереш кво има в главите на тея кухи лейки :-x Иначе правилно си го написал и съм напълно съгласен с теб :( Всички са такива :x
kuhi leiki!!! izvinqvai ama za6to vsi4ki momi4eta slaga6 pod ob6t znamenatel??? ne vsi4ki sa takiva;a 6to se otnasq do tui momi4eto sig si ima svoite pri4ini pak kakto kazaha predi moje i da go e napravila na 6ega
marmalad4e
02-05-2008, 08:11
ми хайде тогава вси4ки ставайте гейове щом сме кухи лейки :o като говориш така никое моми4е не би дошло при теб..затва се ядосваш и приказваш тия глупости
а колкото до темата-освен да питаш нея за тези неща друго не мога да ти препоръ4ам..само тя си знае защо го е направила
[Kannibal_Queen]
02-05-2008, 08:14
abe da vi kaja ne e do pol....zavisi ot 4oveka v smisul pri mene e taka s mom4etat-pokazvam im 4e mi dreme,a te me pravqt na maloumna,a kogato ne mi dreme za tqh idvat da mi obqsnavat kolko me obi4at i me pitat za kfo se durja gadno s tqh...Zna4i prosto ne si popadnal na pravilniq 4ovek.Po-dobre ne se mu4i s tova momi4e,za6toto posle samo na tebe 6te ti e kofti
sapphirr
02-05-2008, 08:25
от моми4е до моми4е има разлика.влияе и възрастта.това е типи4но поведение на пикла влязла току-що в пубертета,която още нито знае,нито се е нау4ила на зряло поведение.а и това е резултат от прекаленото опбръщане на внимание-т.е "охооо,тоя ми е фен,сега ше види кои командва" после като няма внимание:"ама ти кво,нещо да не ми се сърдиш,защо така се държиш ве4е...се едно ме няма,а" и цялата история приклю4ва с драми :cry: ,биене на главата в стената ](*,) защото тя ве4е (евентуално е) влюбена...
тва е картинката горе-долу.никой не може да ти обясни с две думи защо това така,а онова ина4е.тва е като да те питам защо земята се върти около слънцето,а не слънцето около земята.можеш ли да ми отговориш?
Така е защото е загубила тръпката... Вижда ,че си има всичко и няма за какво да се бори ... нищо чудно да те е зарязала след 1,2 седмици :) Нарани я и ще обърнеш везните 8)
Trust me I'm A fuckin Maniac :P
MiMcHeToOo
02-05-2008, 08:37
Защото хората изпитваме перверзното удоволствие да нараняваме всеки който ни обича, както и мазохистичния навик да търпим това от тези които не ни обичат!
TheNewReligion
02-05-2008, 08:42
Еми , вие момчетата сте по-зле и от животни !Това заслужавате , да страдате многоооооо! ;-) ;-) ;-)
sapphirr
02-05-2008, 08:50
... :razz: :razz: :razz: хахахаха ме4тател.
животни,а.ама ина4е вие сте тия с 2 години умствено изоставане,нали.ето тогава вие кво сте-амеби,паякообразни,бактери и?
Fallen`Angel
02-05-2008, 09:09
Не знам кой е умствено изостанал и кой по бързо се развива, но съ мостанал с впечатлението, че повечето момичета (не казвам всички!) правят толкова тъпи действия и толкова тъпо мислят, че едно дете на 2-3 годинки мисли по добре. Просто когато имаш някого до себе си и му показваш, че е всичко за теб и значи много за теб, те предава един вид и си мисли, че винаги ще си до него. Малко или много това те боли и когато ги казах тея неща на нея тя ми каза, че не ги е правила нарочно и т.н. и не не, когато е весела, а точно че да си скапе и нейното и моето настроение. :x
MoOnLiGhT_ShAdOw
02-05-2008, 09:16
Да ти кажа ли, не само момичетата са така... И то не всички момичета, а някой особено проклети екземпляри... Но винаги си е така, ако покажеш прекалена грижа, ти се качват на главата - знам го от личен опит, при това момчето, с което съм, държи много повече на мен, отколкото онази пача, която ти описваш, но все пак си е така - подаваш им пръстче, те ти отхапват ръката...
Alabalaportokala
02-05-2008, 10:57
ми хайде тогава вси4ки ставайте гейове щом сме кухи лейки
Хахахахах точно заради това че сте кухи лейки няма да стана гей :D:D:D. Виж ако стане някаква природна аномалия и почнете да поумнявате ще се замисля :D
Еми , вие момчетата сте по-зле и от животни !Това заслужавате , да страдате многоооооо!
Я сега кажи кой ти би шута, че стана такава тарикатка :D :-D
хахахаха ме4тател.
животни,а.ама ина4е вие сте тия с 2 години умствено изоставане
Смята се че до 20 години момичетата имат по високо IQ от момчетата и се развиват по бързо, но оттам нататък изоставате по всички параграфи. Това си е строго индивидуално все пак.
Защо когато показваш на някое момиче, че ти пука за нея тя се подиграва с това?
Това го има и обратното. Нарича се гордост !
Защо когато й показваш, че тя значи толкова много за теб и си споделяш с нея, тя те излага пред компания
Защото ти си бил достатъчно тъп за да споделяш с момиче, да повярваш на момиче и да си мислиш че няма да изпорти при първа възможност. (тука без да ми се обиждаш)
Защо после ти обяснява, че не е искала и не го е направила нарочно
А ти какво искаш да ти каже ? Че го е направила нарочно ли ? Много ясно че така ще ти се оправдае... Всичко го е направила без да иска веее :D
А, защо когато тръгнеш да се държиш пренебрежително с нея, за да не страдаш нито ти, нито тя - тя започва да ти говори, че не ти пука за нея, че не те интересува
Защото иска да изкара тебе виновен затова за което тя е виновна. От мене запомни едно - момиче без готов отговор няма да намериш. Закопай я веднъж за винаги, да видим дали ще и стиска да ти върти такива номера. И най важното не бъди толкова глупав да продължаваш връзка с такъв човек. Имай малко достойнство
Оу, колко философска тема. :lol:
Като си падаш по дрисла, така ще става. :)
hooliganka89
02-05-2008, 11:06
Едно момиче според мен би се държало ло6о с някое момче по този начин по който ти описва6 за да избегне ти да се даржи6 ло6о с нея,или да си избие някой друг комплекс :-o
gamercheto_
02-05-2008, 12:26
Когато едно момиче вижда че едно момче и обръща внимение тя почва да се прай на няква пълна тъпа шматка и само го разиграва(не говоря за всички момичета,но повечето от тях вече са на този принцип) а когато ти спреш да и показваш по този толкова явен начин че ти пука ... тя започва едва ли не да ти набива "филмите" че на теб не ти пука вече за нея и тем подобни!искат да се чувстват обичани и харесвани а те какво праят спрямо хората които им го показват :smt097
antifreeze
02-05-2008, 12:56
ми хайде тогава вси4ки ставайте гейове щом сме кухи лейки :o като говориш така никое моми4е не би дошло при теб..затва се ядосваш и приказваш тия глупостиами много ясно .... marmalad4e ти кво искаш той пича кат е кух то и тия около ще трябва да са 2 пъти по кухи..... :shock:
Fallen`Angel
02-05-2008, 13:26
Когато едно момиче вижда че едно момче и обръща внимение тя почва да се прай на няква пълна тъпа шматка и само го разиграва(не говоря за всички момичета,но повечето от тях вече са на този принцип) а когато ти спреш да и показваш по този толкова явен начин че ти пука ... тя започва едва ли не да ти набива "филмите" че на теб не ти пука вече за нея и тем подобни!искат да се чувстват обичани и харесвани а те какво праят спрямо хората които им го показват :smt097
Бе те искат, ама кат им го даваш това внимание и уважение те имам чувството, че нарочно го отхвърлят и почват да си правят гавра с теб. :-x Не мога да разбера, ревете тука повечето че не им обръщали внимание, а като ви обръщаме внимание ни се качвате на главата и то в такъв смисъл, че почвате да си правите ебавка с нас. Е, кво искате от нас и после що сме се държали така.. ем сори но и аз се убедих, че когато се държа добре с девойките и с цел да им докажа, че ми пука за тях те имам чувството, че нарочно ме карат да спре да ми пука за тях.. :-x :oops:
Такива лигли най-обичам...
Шо не я зае**ш тая, вместо да се занимаваш с глупости.Сам си си виновен, че търпиш и не се държиш мъжки.При една такава изцепка и после да ти обяснява как на теб не ти пука за нея(представи си), просто не й обръщаш внимание.Но понеже вижда, че ти пука за нея и това за пореден път ще й се размине, си прави каквото иска.Твоя работа.
Fallen`Angel
02-05-2008, 15:18
Ние се заебахме взаимно. И на нея и писна и на мен ми писна. На мен ми писна от това да ми е гадно всеки път заради нея, да се държи шибано с мен и да си мисли, че ще съм и кутрето. Не знам защо изобщо се занимавах с нея, всичко беше грешка и цялата работа с нея изобщо. Ти поне (@koalka) си чела всичките ми истории и жалвания и знаеш за какво става на въпрос. Аз на тая п*тка майна ще й направя живота черен, щот Бог знае кво е говорила зад гърба ми на хората. Тая офца малка си направи такава гавра с мен, че просто сбърка човека. Най съжалявам, че изобщо се занимавах с нея..
Писна ми да съжалявам що съм питал тва, а не съм замълчал, писна ми да се държи с мен кат с животно. Преди да тръгна да се занимавам с нея бях здраво момче, тренирах и имах страхотно тяло, знаех как да се забавлявам, знаех как да оставям нещата, които не ме правят щастлив и да си продължа живота без да съжалявам, а тая путка майна не стига че й угаждах за всичките прищевки и желания с кво ми се отблагодари ? :-x И какво друго остана от мен? Изгубих желание за трениране, за училище, за излизане, за живот изобщо..Нямате си ина идея какви мисли са ми преминавали през главата заради тая путка майна, ама не.. Е те това не само пред вас, но и пред приятелите ми го казвам, че тая просто сбърка човека !
Малко агресия се забелязва в мен, но няма как с всичката тая суматоха покрай мен и вече ще изгърмя от напрежение.
CrazyWitch
02-05-2008, 15:27
И аз съм се държала така с момче, но ако тръгне пак да ми досажда бих се държала отново така с него.
Явно тя иска вниманието ти от чист каприз, след което, ако ти не продължиш да и го даваш тя е огорчена.
So unbelievable love..
02-05-2008, 15:59
Защото хората изпитваме перверзното удоволствие да нараняваме всеки който ни обича, както и мазохистичния навик да търпим това от тези които не ни обичат!
+ 1 :?
Alabalaportokala
02-05-2008, 17:30
Браво Fallen`Angel. Така те искам. А сега ако тези всичките тези думи ги подкрепиш с два здрави тупаника по мадамата ще си номер едно :grin: :D . Жалко е това което прочитам в поста си. Заебал си и продължаваш да заебаваш всичко заради момиче ?!?! В кой век се живееш бе човек. Събуди се най накрая от зимния сън !
Fallen`Angel
02-05-2008, 18:10
Първо не съм такъв, че да удрям момиче. И с думи мога да и причиня по голям болка от физическата. Второ наистина е време да се събудя и да се осъзная. Съжалявам момичета (към всички) но просто от тук насетне не мога да имам вяра на нито 1 момиче, защото виждате ли от 1 п*тка майна какво става.. :?
Las Vegas, Baby!
02-05-2008, 20:33
Защо когато показваш на някое момиче, че ти пука за нея тя се подиграва с това? Защо когато й показваш, че тя значи толкова много за теб и си споделяш с нея, тя те излага пред компания? Защо после ти обяснява, че не е искала и не го е направила нарочно? А, защо когато тръгнеш да се държиш пренебрежително с нея, за да не страдаш нито ти, нито тя - тя започва да ти говори, че не ти пука за нея, че не те интересува и т.н. А, някой може ли ми да ми ги обясни тези работи :( Защо така се държите, момичета.. :-o :(
Пич тя те е записала на безплатен практически курс "Дай на лиглата до себе си да се разбере", ама засега май яко те късат на изпитите.
може би защото във очите и изглеждаш лесен, осъзнава че може да те има и просто си мисли че може да бъдеш нейн.Според мене тя незнае какво иска и не осъзнава какво може да има а търси това което не може да има(дано разбра какво имах предвид).Това е риска да разкриеш чувствата си пред някой,когато разкриеш чувствата си пред някой така разкриваш слабите си места и ставаш слаб пред такива като нея и затова може да го използва срещу тебе.Съжалявам ако не съм разбрал добре темата и въпросите ти , поне това е моята логика.