Влез

View Full Version : няма ли изход за мен

м0мИчЕ 0т АдА
02-05-2008, 13:25
влюбих се в момиче.....ама и аз съм момиче.. в момичето от моя клас..вече е неизбежноооооо ... не мога да спра да мисля за нея..вчера ми каза едно лично нещо..и аз от тогава не спирам да мисля за това,за нея...снощи едва съм заспала..сутринта ПАК.. просто е кошмарно..и тя днес ми каза че се държа странно.. бях на косъм да се разплача... незнам какво ми ставааааа... какъв адекватен съвет ще ми дадете...трудно е мамка мууууу .................. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

hooliganka89
02-05-2008, 13:31
Е добре де няма нищо странно в това да си лесбийка,в смисал не е често срещано,но е факт,чЕ има и лесбийки.И аз по едно време си мислех,че съм бях с момиче и сега имам приятел,това беше временно састояние.Споко :-)

hooliganka89
02-05-2008, 13:33
Имах една приятелка лесбийка и тя си хареса едно друго момиче което беше съвсем нормално ама обарна резбата заради нея и вече 5 години някаде са заедно.

BlueFace
02-05-2008, 13:47
Не е стра6но да си лесбиика...Само трябва да внимава6 ако и каже6 да не ти напрай някои проблем....6тото мн гадни хора има..Примерно да каже на цялото даскалу и квито са олигофрени си4ки надувки и такива разни надъхвации ....... Мисля 4е трябва да и признае6 какво 4увства6
Успех.... :) :)

м0мИчЕ 0т АдА
02-05-2008, 13:57
мамка муууууууу...ама аз не искам нищо от нея..там е проблема..тя е адски харесвана..и ние сме д/г добри приятелки..щото се познаваме от скоро...и просто аз не харесвам други момичета..нито искам нещо с нея..ама и ето сега нз как да обясня че се влюбих..мамка муу..не искам да съм лесбиика..просто не съм такаваааааа...ама само като я видяя...и ся тва ко е?!?! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

hooliganka89
02-05-2008, 14:00
Да,ако си сигорна в нея,чЕ няма да те издани и ако мислиш,чЕ и тя може да има някав интерес.Може да се получи нещо знае ли се.УСПЕХ,и пиши какво става дръж ме в течение как стоят нещата,че много се вълнувам :oops:

hooliganka89
02-05-2008, 14:03
Ем незнам какво изпитваш в момента бъди по-конкретна!
В крайна сметка си влюбена в нея апак не скаш нищо от нея.Не харесваш други момичета и не искаш да си лесбийка апак си влюбена.Я по-точно обясни в крайна сметка искаш ли нещо от нея и ако да какво искаш.Чакам отговора ти,че да мога да ти кажа нещо.

vvs_go
02-05-2008, 14:07
idi na psihiqtyr

м0мИчЕ 0т АдА
02-05-2008, 14:09
емии аз така съм се зарибила...щото си имам некви наклоностти към психологията и наблюдавам поведението ала бала...и неска вобще не ми хареса..в смисъл от тогава..от както ми го каза тва нещо се държи леко странно..не ми говори..или аз си въобразявам .. сега трябва да се видим класа след 1 час..и когато сме с класа е трудно да говоря с нея защото сме много хора... единствения начин по който си говорим е skype/irc... просто е ужасно..сега съм толкова зле..а аз си я обичкам..ама тя не забелязва..все пак сме един клас.и сега като я видя и пак като не ми обърне и минималко внимание ще ми стане просто хипер мега супер кофти..даже незнам в момента как успявам да се държа на положение..не не наистина просто съм на косъм..а няма и никой да ме разбере.....

antifreeze
02-05-2008, 14:11
еми щом смяташ че не си такава минавало ли ти е през ума че може наистина да е само временно положение... :neutral:

monityY
02-05-2008, 14:14
Не ни даваш подобно описание на случилото се.Ние не можем да гъдаем какъв е проблема и защо те отхвърля.Сподели по подробно или пък единсвения ми съвет е да и кажеш всичко което чувсташ и мислиш..Каквато и да е реакцията от отсрещната страна.

hooliganka89
02-05-2008, 14:15
Аз се опитвам да те разбера наистина влизам ти в положение
Ако искаш да имаш вразка с това момиче ще намериш време и място през което да й обясниш какво изпитваш.Апак ако не искаш да имаш вразка с нея значи това ти е временно увлечение,мисля,чЕ и аз съм имала подобни неща бързо ще ти мине.От колко време мислиш,че си влюбена в нея?

BlueFace
02-05-2008, 14:15
Ем виж не може да не си лесбийка и да сивлиубена в моми4е....Но това 4е си не е ни6ту стра6но или ло6о ...Не тряя да се страхува6 толкова мн от тва (въпреки 4е има някой олигофрени дето може да те осъждат за тва ама ти не тряя да им обръ6та6 внимание).
Ако наистина не си лесбийка хвани си приятел..
Може пък и да си хване6 гадже и ако тва моми4е изпитва някви по силни 4увства към теб да си задоволявате нуждите в тайна сами4ки...
Тва е само вариант...Явно си прекалено объркана о6те.. Ама трябва да се оспокои6 :) :)

hooliganka89
02-05-2008, 14:17
Наистина е много обаркана и лек нервна :?

м0мИчЕ 0т АдА на колко сте години с въпросното момиче?

м0мИчЕ 0т АдА
02-05-2008, 14:43
наистина съм адски объркана...на 14 сме..почти 15 вече... просто от първия ден я забелязах..нямах нищо предвид..исках да сме просто приятелки..защото тя е леко по така "надута" както им викат..аз съумях да се спреятеля с нея..даже когато сме на кеф си викаме че много се обичаме или пък също така имаме адски общи неща..като проблеми и предпочитания..и въпреки това..въпреки всичко нещата не са на 100%.. и от там тръгнаха нещата..само като я видя ии.. :shock: :shock: :shock: :shock: ... сиг тва е влюбване..но не искам да съм с нея или ддз..не не честно незнам какво искам.. просто исках да го кажа..при това положение вие май неможете да ми помогните..просто кажете какво мислите
hooliganka89 благодаря че искаш да помогнеш на една нещастна душа

BlueFace
02-05-2008, 14:51
И аз съм на ва6ата въздраст :) И наистина мисля 4е е по добре да и сподели6 вместо да се изяйда6 от вътре.. :)
В момента и аз съм в мн заплетена ситуация с едно моми4е с което ми е мн трудно да се свържа и да и призная 4увствата си.Но живота не е свър6ил...тя не е единствената на земята(въпреки 4е е наистина една от най-свесните дето съм сре6тал).Но ако ни6ту не стане 6те прдължа напред..Това трябва да направи6 и ти вместо да се депресира6.... :) :)

w0sh
02-05-2008, 14:52
Друсат те хормоните.

ЛЕЗБО

да живеят лезбийките мн ги обичаме

koalka
02-05-2008, 14:53
Опитай се да гледаш на нея по друг начин, иначе нещата ще станат зле.В един момент ще се усети и почти сигурно е, че ще се отдръпне от теб и няма да сте такива приятелки.Най-малкото заради странното ти държание.

hooliganka89
02-05-2008, 14:59
м0мИчЕ 0т АдА сега ще ти дам един много хубав съвет.Значи сега нищо не предприемай,изчакай няколко дена да видиш дали ще чустваш същите неща,ако ги чустваш постоянно в смисал още седмица-две значи можеби наистина си с наклоности към момичето което не е смъртен грях до колкото знам аз.Макар,че едвали Господ е съгласен с мен,но няма нищо има толкова много хомосексуалисти,че с лопата да ги ринеш даже най-добрият ми приятел е гей и си живее и не го вращат от никаде споко.След няколко дена пак ми пиши да видим какво чустваш,ако ме няма тук а имаш нуждата да споделиш нещо може да се свържеш с мен по скайпа който ми е hooliganka89 :)

pomo6tplz
02-05-2008, 15:06
Я ни изясни чувства като целувка или цувства като прегръдка?
Ако е първото значи си хм хм обратна ама сама на себе си неискаш да си признаеш.
Ако е второто си самотна(което е малко вероятно)
Ааа има и 3то може пък да си БИ

hooliganka89
02-05-2008, 15:08
Dа наистина може да е самотна в момента и да се заблуждава,но до някаде така до някаде иначе и аз съм имала такива моменти ама накрая излезнах нормална,даже ще се женя скоро :grin: Да се похваля малко...ахахаха

BlueFace
02-05-2008, 15:13
=D> =D> :smt023 Честито =D> :)

BlueFace
02-05-2008, 15:15
Aм и искам да попитам не се ли жени6 за жена ,а омъжва6 за мъж....? :razz: :D

pomo6tplz
02-05-2008, 15:16
ще се женя
:shock:
едит.доколкото знам това е незаконно в БГ