View Full Version : Нов свят за вас
razbito^sarce
02-05-2008, 14:21
Как бихте се чувствали ако се преместите в друг град и в ново училище и сте сред непознати хора?Как по- лесно бихте се вписали в цялата тази нова за вас картинка?
sladkata_pisankaaa
02-05-2008, 14:39
Как бихте се чувствали ако се преместите в друг град и в ново училище и сте сред непознати хора?Как по- лесно бихте се вписали в цялата тази нова за вас картинка?
И аз скоро ще се местя в ново училеще. Ами според мен най-добре се запознай с тези, които са от твоя клас. Помоли ги да те разведат, да ти покажат обстановката. После ще имаш и още приятели и така. Не се притеснявай отначало докато свикнеш. Също може и някой да те поразведе из града. Аз така мисля да се впиша в обстановката. :)
gamercheto_
02-05-2008, 14:53
ами то по принцип е най-добре ако имаш някой познат от този град,но ако нямаш като се запознаеш с новите ти съученици и примерно те могат да те разведат и да те запознаят с техните приятели и така!малко по малко ще се впишеш в картинката просто се иска малко време :)
HAGVXSXVH
02-05-2008, 15:39
ами в друго училище добре ама ако е в друг град мн ще ми е кофти затова за сега никаде няма да ходя :) незнам как ще се впиша,зависи и от съоченицети ми все пак :)
bebeto0o
02-05-2008, 15:42
oFfFFf i as 6te se mesta i e ujas ;(;(;( Mi i na men 6te mi e mn trudno ;(
chipi_kaoo
02-05-2008, 16:02
Как бихте се чувствали ако се преместите в друг град и в ново училище и сте сред непознати хора?Как по- лесно бихте се вписали в цялата тази нова за вас картинка?Аз преди 6 месеца се преместих. Наистина е много кофти особено първия месец, щот непознаваш никого, и ти е много скучно, но след тва си е купонче. Свиква се. Все пак човек трябва да се учи да се приспособява към среда в която живее. Пък и така се запознаваш с много хора :D :-P