View Full Version : Между две момчета
Еми...значи...влубих се в едно момче..да тва е яко!Ама нз просто нз какво да правя...значи той е на 18 год,почти на 19 и скоро(преди 2 дена) скъса с приятелката си с която беше ходил доста време(тоя 4овек е мн як,супер мом4е ме4та и на визияи на разбиране и 4увства,оба4е той мн д1ржи на секса и е спал с мн моми4ета),а аз ся ще правя 16..попринцип не си падам по толкова големи :oops: :oops: и с1що имам чувства и към бившето си гадже(което п1к си има фр-ка,но мисля 4е също ме харесва не само мисля ами с1м убедена до няк1де)!Та ся се 4удя ако стане м/у мен и тва мом4е на 18 год?Страх ме е да не би да бъде с мен само заради ебането или пък след тва ако се слу4и не6тъ да не каже за това щото каот знам 4е града ни е малък и нз :?
ся може и да не ме разберете и не можете да ми помогнете и искате просто да ми кайете нещо обидно моля направете го ли4но :) не го пишете тук :) за тези които могат да ми помогнат - преджарително благодаря :) :P
BlueFace
02-05-2008, 15:29
Тряя да го попита6 дали иска само секс или иска не6ту по сер. !Мн хора си хва6тата по малки то4но за секс.Не е ло6о да има6 по голям приятел ама ако не влага съ6тите 4увства не си заслужава. :) Ако толкова мн държи на секса поне да те оби4а истински(което мн ме съмняя)
Успехх :) :)
So unbelievable love..
02-05-2008, 15:33
Тряя да го попита6 дали иска само секс или иска не6ту по сер. !Мн хора си хва6тата по малки то4но за секс.Не е ло6о да има6 по голям приятел ама ако не влага съ6тите 4увства не си заслужава. :) Ако толкова мн държи на секса поне да те оби4а истински(което мн ме съмняя)
Успехх :) :)
+1
hooliganka89
02-05-2008, 15:35
Pонякога мъжете ни изненадват да знаеш.Много вероятно е да иска малко момиче само заради секса ама понякога тея Плейбойчета се влюбват,а те като се влюбят е силно и трайно :)
BlueFace
02-05-2008, 15:36
За6то темата е "между две мом4ета" Като ти си моми4е...Да не харесва6 някои друг ама да се колебае6 пък после да си ре6ила да не го пи6е6???
Еми да аз споменах и бившето ми гадже и нз 4удя се ве4е кво да правя :-o :-o :-o
абе мацка нападай единия, щото аз така от толкова чудене кое от четири момчета да избера си останах сама :lol: така че избирай някой и да се свършва :P :D
Уоу.Ужас!Ти си на 16 и още не си правила секс.Срамота!Изоставаш...
BlueFace
02-05-2008, 18:27
:razz: :D
:D :D :D :D emi da :P :P :D :D :D :D :D to lo6o nqma be :D
sLaDkA_GrEsHkA
02-05-2008, 19:40
ami imash si usta pitai go kakvo iska ot teb nie ne mojem da ti kajem
Аз попринцип сум доста срамежливо :oops: :oops: :oops: :D :D аз мисля е с течение на времето ще го опозная
CaSsIe Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 10:14 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
абе мацка нападай единия, щото аз така от толкова чудене кое от четири момчета да избера си останах сама така че избирай някой и да се свършва
май си права :cry: еми нз преди малко ми казал че намерил няква мацка ,по негов вкус и ме пита дали аз случаино бих тъгnала с него :) :) и ся в скайп като илизаше аз взех че му написах "lof te " :oops: :oops: :oops:
juchoche
02-06-2008, 18:53
ko pita6 mene sys stariq ve4e e minalo probvai novi ne6ta edin pat se jivee .. no re6avai da ne padne6 nakraq mejdu dva stola ;-) :wink:
MiMcHeToOo
02-06-2008, 20:21
Абе хора, какво като го попита? Ако е за единия секс с нея мислите ли, че ще и каже ?!
BWald0rf
02-06-2008, 20:27
АМи като е скъсал с приятелката си наскоро не му е ли още сдухано за нея?? .. Би трябвало да е така .. Ама както и да е .. Амии ако не го попиташ направо какво очаква от теб и т.н. то поне го наблюдавай по-внимателно и със сигурност ще забележиш какво му е отношението и какво иска .. Колкото до бившия ти .. по-добре не му разваляй връзката ако не го искаш .. Пък и по-добре да го оставиш в миналото си .. ;)
АМи като е скъсал с приятелката си наскоро не му е ли още сдухано за нея?? .. Би трябвало да е така .. Ама както и да е .. Амии ако не го попиташ направо какво очаква от теб и т.н. то поне го наблюдавай по-внимателно и със сигурност ще забележиш какво му е отношението и какво иска .. Колкото до бившия ти .. по-добре не му разваляй връзката ако не го искаш .. Пък и по-добре да го оставиш в миналото си .. ;)
10x :)
ami za biv6ata si priqtelka mai mn ne mu puka ne te sa se vijdali ot dosta vreme 6tot sq ne e v BG :(
monkata93
02-07-2008, 17:36
Тръгвай с тоя! Да не ти пука за бившия :grin: Веднъж се живее :-P
FreeSpirit
02-07-2008, 17:46
Та питай го де, к'во иска от теб? та заслужава ли си да ходиш с момче, което не влага нищо във връзката ви и иска само секс??? ;)
А за бившия -минала история-продължи напред ;)
PorcelainDoll
02-07-2008, 18:11
Аз 6те те посъветвам ако тръгне6 с него да не бърза6 да се влиубва6 много бързо в него,за6тото нз дали иска само да се възползва от теб,а после да те изостави.Виж как се държи с теб и тогава 6те знае6 :)
coolkiss
02-08-2008, 06:38
Ми - едва ли ще се жени за теб... нали се сещаш...
feelthless4o
02-08-2008, 12:20
Що, ти ебана ли си се родила?
Но съм съгласен с някой от по горните коментари - попитай го какво иска - сериозна връзка или просто секс.
А отностно бившия - забрави го :)
Не мисля че ще ми каже истината но все пак ще пробвам 10х на всички.Казвате на не бързам да се влубвам...а ло6ото е че вее влубих :-o :P :-P
П.П.: Тъи като той си пада малко плейбой и вс момичета се влубват в него(е не вс ама повечето )и ся на скайпа ми съм оставила едно посланиице :D :D -- " сЪ ПлЭйБойЧетЪъ Нэ Сэ ЗанИмАвАй...ЩоТ Ти вИнГи сЭ вЛюБвАШ ф ТяХ,а тЕ Ф нИкОя И ПОсЛэ Ш иМъ разБиТо съРчИцЕ" :D :D и тои го забеляза ама не попита за кого се отнася,само каза 4е било мн вярно :-o :-o
Честити празник на вси4ки влубени и на вси4ки пияници :D :smt006 :smt057