View Full Version : Плюшено сърце за МоМчЕ ?(За момчета)
pitan4icata
02-05-2008, 17:39
Момчета какво ще кажете по вапроса, Ще ви хареса ли плюшено сарце за Св. Валентин от момичето ви . Не е ли мн лигаво за едно момче да му се подари нещо плюшено. Бихте ли се радвали или не?
И Момичета ако сте подарявали,как са реагирали приятелите ви?
И голямо или малко предпочитате?
Ько не одобрявате идеята за сарце какво бихте искали на тази тематика?
Pliok0019
02-05-2008, 17:48
ГЕЕЕЙСКОООО
ivakavlad
02-05-2008, 17:50
на мен би ми харесало всичко което може да ми подари приятелката ми (да речем че имам) и честно казано все ми е тая важното е да е от сърце но хора всякакви вкусове различни
Victorya
02-05-2008, 17:50
Умолявам ви спрете вече с тия теми за подаръци за св.Валентин. :smt018 :-s :o :-x
prettyIdeath
02-05-2008, 18:27
ГЕЕЕЙСКОООО
Има ли значение къв е подаръка? Не е ли по важно да е от сърце и от момичето до вас? :?
SandForGaara
02-06-2008, 09:57
ГЕЕЕЙСКОООО
с една дума NOOB!
Гейско е да искаш робокоп , примерно.
Ти гадже май си нямал , а? :? :?
skatemore
02-06-2008, 10:07
пф за кво ти е тва сърце, аз винаги съм искал или кулен или лопата и никога не ми подаряват :-x
Момчетата не си падат много-много по плюшени играчки, така че според мен не е добра идея.Няма да му хареса особено, но има всякакви момчета и всякави предпочитания.
pitan4icata
02-06-2008, 12:10
a ramka s na6a snimka..... i malko plu6eno me4e ?
kvo 6te kajete MOMCHETA ??
kakvo iskate za sv. valentin?
momi4eta kakvo 6te podarite vie na priqtelite si?
Aide daite idei!! plss
BlueFace
02-06-2008, 12:16
Не ми пука кво 6те ми подари само да е от сърце.На Свети Валентин не е важен подаръка а любовта.Много станаха материалистите....
Не е важно дали 6те му вземе6 лопата или ме4е,а дали наистина 6те го подари6 с любов!
П.П. Въпреки 4е е все едно не те съветвам да му подарява6 лопата :D :D
pitan4icata
02-06-2008, 12:19
abe 4e 6a e s lubov to e qsno, vaprosa e da mu haresa ili po to4no da ne se obidi ili razsardi ako mu podara tova koeto pitah..
i teq det vikat 4e e geisko daite ideq togava kvo iskate vie 6tom tva e geisko kajete ne6to po majko za sv valentin..?
gost_s_reg
02-06-2008, 12:50
abe kakvoto i da mu zeme6, 6te napravi jest 4e mu e haresalo, li4no na mene 6te mi haresa ako moita mi podari ne6to, koeto moga da izpolzvam. Vse taq e dali e 4a6a, sarce, nqkvi pisma ili takiva raboti, 6te se pro4etat i 6te se "Dignat" nqkade da se sedqt i da sabirat prah. A drugo e primerno ako e pevec i mu podari6 microfon (primerno kazvam samo), vinagi kogato vzeme microfona i zapo4ne da pee, 6te se se6ta za teb, i 6te mu se pulni du6ata. A ina4e Drehi i takiva plu6eni gluposti - ne.
a ramka s na6a snimka..... i malko plu6eno me4e ?
kvo 6te kajete MOMCHETA ??
kakvo iskate za sv. valentin?
momi4eta kakvo 6te podarite vie na priqtelite si?
Aide daite idei!! plss
Аз на моя ще му подаря плюшено сърчице с мече на него....и надявам се да му хареса...рамка с ваша снимка и мече също е мн хубава комбинация.... особено след като сте вече 8 месеца...Успех :P
alabaladymacqla
02-06-2008, 17:02
мен ако питаш най добре му направи една чаша с ваша снимка(в сърце) и една хубава трогателна картичка може и някоя малка играчка.
flowerlina
02-06-2008, 18:45
Момчетата не си падат много-много по плюшени играчки, така че според мен не е добра идея.Няма да му хареса особено, но има всякакви момчета и всякави предпочитания.
;-)
MartyParty
02-06-2008, 19:09
ами то...аз нали попринцип се води че мога да рисувам... :oops: и сигурно ще му драсна нещо.Щото първо-ще ми е приятно докато го правя и второ-ще е лично защото той е единствения който знае за рисунките ми :oops:
Dale Tremont
02-07-2008, 16:07
Аз ако трябваше да подарявам нещо, нямаше да е изобщо някаква такава комерсиална простотия... Какви са тези мечета, сърца и т.н., с които се затрупваме по "Св. Валентин", този толкова присъщ нам празник... Малко тръгнах в друга посока...
Та какво исках да кажа - айде, бе хора, покажете, че поне малко познавате приятелите и приятелките си. Напънете се и се опитайте да си спомните какво обичат и какво ще ги накара да се чувстват поласкани!
the_uNf0rgIv3n
02-07-2008, 16:39
ГЕЕЕЙСКОООО
Има ли значение къв е подаръка? Не е ли по важно да е от сърце и от момичето до вас? :? Точно това е!
Честно казано не виждам нищо гейско момче да получи мече, нали все пак то ще изразява по някакъв начин любовта на момичето ... доста квадратни хора сте ...
sweety_blondy
02-07-2008, 17:34
Не ми пука кво 6те ми подари само да е от сърце.На Свети Валентин не е важен подаръка а любовта.Много станаха материалистите....
Не е важно дали 6те му вземе6 лопата или ме4е,а дали наистина 6те го подари6 с любов!
П.П. Въпреки 4е е все едно не те съветвам да му подарява6 лопата :D :D
+1