View Full Version : бРаТ мИ/сЕсТра Ми ме дРазНи
LuDeTiNkA
02-05-2008, 17:17
хмММмммммМ....имаТе бРат и сесТра...дРазняТ ви...иЛи гИ обожаВаТе...маЛки иЛи голЕМи...можЕш дА споДеляш с тяХ иЛи нЕ..
КажЕте онТношеНияТа си и аКо имаТе "трикоВе" сподеЛеТе за тези, коиТо имаТ нуЖда от това. :)
gamercheto_
02-05-2008, 17:18
аз нямам и ми е супер :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
asi_basi
02-05-2008, 17:28
Imam sestra, OBOJAVAM i MRAZQ q :D . Obojavam si q no i sigurno se podse6tate za6to q mrazq, ami kato se karame kato se s4epkame ne6to... no nemoga da kaja 4e q mrazq daje, prosto me drazni ponqkoga...no si q obi4kam super mnogo i nemoga bez neq :D :grin:
.:БаЛъК:.
02-05-2008, 17:29
аз нямам и ми е супер
и аз така :D
анонимка
02-05-2008, 17:39
аз нямам и ми е супер
и аз така :DТо и аз,ама за сметка на това си имам едно чудовищенце,което ме е родило и понякога ми е напълно достатъчно :D
А към автора/ката:Колко време ти отне да го напишеш това?!
И да имах нямаше да е за дълго :D :D
Cool_Bitch
02-05-2008, 18:17
Imam i brat i sestra po-golemi ot men.Obojavam gi,no tva e slabo kazano nemoga bez tqh.Obi4am gi adski mnogo!!! :-)
FENKATAA
02-05-2008, 18:27
като бяхме по-малки се карахме доста , но сега е различно е понякога пак не можем да се търпим :)
Аз имам сестра,ама тя не живее при нас и я виждам много рядкоПреди като ми беше всеки ден пред очите много си вдигахме нервите,ама сега много си липсваме!Много си я обичкам,не мога без нея!Няма човек,който да обичам повече от сестра ми!
Аз имам сестра,ама тя не живее при нас и я виждам много рядко.Преди като ми беше всеки ден пред очите много си вдигахме нервите,ама сега много си липсваме!Много си я обичкам,не мога без нея!Няма човек,който да обичам повече от сестра ми!
skatemore
02-05-2008, 20:30
по голема сестра на 25 е вече аз съм на 16 и то няма кво толко да споделям с нея , ко да и кажа че ходя и буам сичко възможно :? ама иначе не бих я сменил
Rush_girl
02-05-2008, 21:37
Аз имам сестра,ама тя не живее при нас и я виждам много рядко.Преди като ми беше всеки ден пред очите много си вдигахме нервите,ама сега много си липсваме!Много си я обичкам,не мога без нея!Няма човек,който да обичам повече от сестра ми!
И аз съм така с брат ми...Преди постоянно за всякакви дреболий се карахме,но сега мн са обичаме и са защитаваме(по точно той мен особенно от наще) :)
VilleBaby
02-05-2008, 21:51
имам по-голяма сестра...естествено,поняког а се караме,но тя мноого ми помага и...аве супер мн си я обичам! Преди исках да съм единствено дете,но тя ми е много близка и голяма приятелка :)
prettyIdeath
02-06-2008, 03:16
Сестра на 11 години.Обичам я, споделям и, гушкам я .. ГОГАТО СПИ!!!
Събуди ли се... :-x
GleZeNa7a_gLeDaNa7a
02-06-2008, 11:10
Имам си малко братче което много обичкам :-)
FatPanda
02-06-2008, 14:18
имам си супер як брат :P
ThunderGoddess
02-06-2008, 14:23
По-големи брат и сестра. Обичам си ги, естествено, но понякога с брат ми се дърпаме доста и се бием за компа :oops: В общи линии даже за друго не се караме :D
ilenceto
02-06-2008, 15:05
Аз имам брат и е много сладък.Обожавам го,сега септември ще направи 7 години. :P
BeautifulWorld
02-07-2008, 20:15
Имам брат, 2 години по-чалък от мен. Много се разбираме, знаем си за всичките гаджета, той знае с кого съм спала, даже съм ровила да вземам от неговите презервативи :D Винаги се покриваме пред нашите като се наложи... Е, вярно, че се караме понякога, ама какво от това! Много си го обичам, като близък приятел. Преди много се биехме и дънехме пред нашите, ама то беше лапешка работа, вече не е така. Дори повякога са ни мислели за гаджета :-D
Аз нямам брат или сестра :(