View Full Version : Дайте свежи идеи за 14-ти февруари!
Krisinka__
02-05-2008, 20:59
Ммм имам малко проблемче, имам нужда от свежи и разчупени идеи за Свети Валентин но нищо не ми иде на ум...А ми се иска адски да зарадвам моя бебок!
Айде тийнчета дайте свежи преложения за да изненадаме половинките си от силния пол :-) Надявам се че няма да ме сметнете за някое 12 годишно момиченце чудещо се каква тема да пусне...Имам нужда найстина от помощ!Благодаря много! :) :) [/b]
Бът ин дис раздел аре тоо мъч такива теми.
Поразрови се литъл анд можеш да файнд нещо!
Krisinka__
02-05-2008, 21:14
aciko ами мерси за съвета...ама нещо не мога да ги намеря...ако откриеш нещо пусни го тук да видя 'щото вече се побърках![/i]
TheNewReligion
02-06-2008, 07:26
Искаш свежи идеи ли ?Какво по-хубаво от китка ароматен магданоз или пък копър ? :P :P :P
Mi az ve4e mu vzeh podaruk edno golqmo sur4ice koeto kazva I LoVe You,su6to taka mu vzeh i edin mnogo gotin parfum i ramka za snimka,koqto poru4ah da mi napravqt..Malko se poohar4vash po tezi praznici no parite ne sa vajni..A kolkoto do temata ti zamisli se kakvo nai mnogo haresva toi :)
vvaann44eettoo
02-07-2008, 13:13
ama za vsqko ne6to se zapla6ta 8) 8)
Ммм имам малко проблемче, имам нужда от свежи и разчупени идеи за Свети Валентин но нищо не ми иде на ум...А ми се иска адски да зарадвам моя бебок!
Айде тийнчета дайте свежи преложения за да изненадаме половинките си от силния пол :-) Надявам се че няма да ме сметнете за някое 12 годишно момиченце чудещо се каква тема да пусне...Имам нужда найстина от помощ!Благодаря много! :) :) [/b]
Подари му изкуствен вибратор, за да може да си го навира в зад*ика... ше му хареса, после ше почне да ходи в "Витал" и "Червило"... ше започне все повече да излиза с момчетата... ше започне да носи перука (или да се боядиса рус), и накраая ше се събуди един ден и ше осъзнае колко много иска, да го ши*ат други момчета в г*зЪ!
шкембе и бира с много чесън, по свежо няма 8-) 8-)
Krisinka__
02-07-2008, 23:14
6А - Е*аси идеите!Евала бе!Хах...Много сте оригинални е дано на теб ти подарят коприва ти я натъркат в д-то...Баш кеф ще ти е!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
psychopath
02-07-2008, 23:27
Пушете фикус...доста свежо звучи