Влез

View Full Version : относно Дързост и красота

apparition
02-06-2008, 06:13
извинявам се зА неудобството, но бихте ли ми разказали последните 500-600 серии на Дързост и красота,защото нямах възможност да ги гледам а ми е интересно да разбера какво се е случило.Много съм ви благодарна предварително :-)

П.П : Темата е ебавка, идваща да покаже негативизма ми към тия теми от сорта Блясък, Млясък и т.н. :lol: :lol: :lol:
абе деца вие баби нямате ли си ? :D

Evanescencefan
02-06-2008, 06:37
Аз мисля че тоя филм ще ме надживее :D

KimBerLy1912
02-06-2008, 08:35
Не само теб... 8-)

elsy
02-06-2008, 08:45
Не само теб... 8-)
И мене 8-)
ПП Май не тва е правилния раздел за тая тема 8-)

GleZeNa7a_gLeDaNa7a
02-06-2008, 11:12
NO COMMENT :D :D

EJI4eTy
02-06-2008, 12:26
извинявам се зА неудобството, но бихте ли ми разказали последните 500-600 серии на Дързост и красота

един умира ... трима се раждат ... общо взето е така сериалчето доколкото знам :lol:

ThunderGoddess
02-06-2008, 14:22
Тоз филм ще се превърне в историческо наследство на света. помнете ми думата! Те наистина чакат артистите да умрат, наемат други и така може да си продължи до края на света :D :D :D :D

JuS7^YourS
02-06-2008, 18:55
извинявам се зА неудобството, но бихте ли ми разказали последните 500-600 серии на Дързост и красота,

Ами Брук се жени последователно за всичките мъже от една и съща фамилия, забременява и от тримата, ражда деца, които пък заформят нов триъгълник и така :)

Baby_b
02-06-2008, 19:19
извинявам се зА неудобството, но бихте ли ми разказали последните 500-600 серии на Дързост и красота,

Ами Брук се жени последователно за всичките мъже от една и съща фамилия, забременява и от тримата, ражда деца, които пък заформят нов триъгълник и така :)
Охоо тая Брук била голяма палавница :lol: Е иначе и аз съм гледала 5-6 серии ама толко беше. Помня само Шиила че излезе от затвора 8)

ofyes
02-07-2008, 18:55
хахх ма те го давали още :grin:

hooliganka89
02-07-2008, 21:58
Баба се ядоса и каза,че повече няма да го гледа,че бил много дълъг и щял да я надживее,а тя не искала така да става :)

BeautifulWorld
02-08-2008, 10:49
Удивително е как от нещо, което може да се разкаже да 1 час, се прави сериал с 3000 серии :shock: Хора с много въображение... Като включа някой път телевизора и случайно попадна на този Дързост и красота, направо се изривам - не понасям дори лигавия начин, по който говорят по сериалите :x

hooliganka89
02-08-2008, 10:51
До колкото съм виждала от тоя сериал,то няма никво развитие в него едно и също всеки път.Те май правят някав експеримент с тоя сериал.
Имам една кумшийка дето полудя заради този сериал,и сега е напално откачена и който среще му разказва какво се случва в сериала :shock:

Kisses_P
02-08-2008, 15:11
Ощееее ли го дават :shock: той ми е наборче.Последно може би гледах серия от дързост и красота преди 4години. Тоо таква сапункаа,за губене на време бива, ама като изпосменат актьорите и ти разбиват цялата представа :neutral:

g06370
02-08-2008, 17:00
Toq film go davat ot kak se pomnq az shte umra toi oshte shte vyrvi :D :D baba mi se otkaza da go gleda shtot nqmala da moje da mu vidi kraq..

iMmOrAl`GiRl
02-08-2008, 18:09
ма те колко серии станаха вече #-o :-o
Не умряха ли

prettyIdeath
02-09-2008, 08:05
Така .. понеже преди не повече от седмица се изявих като сценарист на филма Блясък /защото едно момиченце беше силно заинтересовано какво се е случило докато била еди си къде и не можела да го гледа, сега ще разкажа и Дързост и красота/

значи ... :smt116 То филма се върти по принцип около Брук...
Тя роди от мъжа да дъщеря си понеже той и беше любовник докато беше женен за Бриджит. Няма и месец след като се из*ука с тоз /забрайх му името/ избяга за да може да роди в друга страна.Само че там некъф се влюби в нея и искаше да се оженят.Тя естествено почтиии се съгласи само че реши че има недовършена работа в семейство Форесър /не беше правила май все още нищо с Торн/ . Върна се, роди ... Дъщеря и разбра. Не след дълго Тейлър се гътна и Рич остана сам.Брук забрави за Торн и отиде при Рич.Само че Бриджит реши да си го върне на майка си и се целува с доскорошният си брат /доскорошен защото Рич не и е брат, щот преди време Стефани се е е**ла с Масимо Марооне и после с Ерик и за тва е казала на Ерик че Рич е от него./ Така де.. Бриджит се целува с него ... Деня преди сватбата на Брук и Рич, Брук разбра за тях и веднага се оттегли.Ама може би и защото сега пак навлезе в размножителен период с един моряк.

Да ти кажа честно това става от около половин една година във филма... Аз го гледам понякога сутрин ... и ми идва настроението ... щото много смях пада... :razz:

Red_Devil
02-09-2008, 13:03
Най-тъпия филм на света е това