View Full Version : сестрата(продължение)
така...тъй като за последната седмица получих около 50 ЛС във връзка с проблема ми който беше със сестрата на гаджето ми искам да кажа на всички(които се интересуват) - ДА скъсахме с приятелката ми .... ДА вече няма да се съберем НИКОГА... сестра й НЕ си получи заслуженото тъй ката приятелката ми така и не ми повярва...НЕ не си търся нова приятелка(поне не засега)... :( :(
v3nDe77a
02-06-2008, 09:09
е защо те не ти повярва ?? :?
мииииии нз така и не успях да я убедя.Не знам толкова ли е тъпа или наистина са се били наговорили което е трудни да повярвам...Ако е второто значи аз съм най-наивния човек на света
DevilWish
02-06-2008, 09:15
е защо те не ти повярва ?? :?
I na теб трудно ще ти се вярва ,че брат ти е искал да спи с твоето гадже и сигурно ще повярваш на него ,а не на момичето ,което иска да те зареже . . . или бъркам? :)
А на автора ---> само мога да ти пожелая успех за напред и смятам ,че си постъпил правилно ;)
v3nDe77a
02-06-2008, 09:19
ми според мен може и да са се били наговорили..... за да има причина да се скарате....а по принцип между тебе и приятелката ти всичко добре ли се развиваше ???
ми според мен може и да са се били наговорили..... за да има причина да се скарате....а по принцип между тебе и приятелката ти всичко добре ли се развиваше ???
+1 и според мене са се наговорили....
ами да не кажа перфектно щото перфектни неща няма ама връзката ни беше мн стабилна...пък и да е вярно не знам какъв ще да е смисъла...т'ва е супер нз..
Ooo сещам се за твоята история и пордължавам да твърдя че са се подиграли с теб....
Просто няма логика
amatorium
02-06-2008, 10:33
Az suhto taka mislq. Tova e nqkakuv zagovor na dvete. Moq suvet e da spolij microfon i da gi podslushvash. Posle taq istoriq zlatna mojesh da q napraavish chovek. Izkopchi pobedata ot chelustite na porujenieto! 8)
hooliganka89
02-06-2008, 10:36
Може да са искали 3-ка :-D
jibrito_3
02-06-2008, 11:06
Може да са искали 3-ка :-D
+1 и аз така предполагам :grin:
mainata90
02-06-2008, 12:30
А излезнахте ли тримата да го обсадите а не поотделно ?
Super absurdnata istoriq... :?