View Full Version : Защо трябва да става така ??
LuJliOtO
02-06-2008, 10:12
Преди около 2 седмици скъсах с приятелката си която много обичах и все още обичам тя си намери друг аз си намерих друга и всичко мина уж приятели говорехме си сичко Ок докато един ден тя идва при мен и ми вика за кво си псувал Васко (Васко е гаджето й) и аз и викам просто си изпуснах нервите и така се получи там бяхме сички фр-та а..у замазах положението и тя а ок а бтв тя дойде до нас за да ми го каже това и аз седа и викам има ли още нещо и от там почнахме да се караме за преди докато ходехме кой кого наранил кой кого преебал и си казахме мн гадни неща и на нея и се напълниха очите и такава вика ае чао и си тръгва и аз такъв я дръпнах и я гушнах и викам извинявай и тя почна да плаче и да ми вика мразя те защо все ме наранвяш и почна да ме бута и вика остави ме и аз айде стига неискам да те боли и тя е ти точно това правиш нараняваш ме винаги и аз не е така и седа и я гледам в очите и и казах обичам те все още и тя ме целуна ии .. спахме заедно само че аз имам приятелка тя си има приятел и момичето с което аз хода тя беше влюбена отпреди в мен и тя мн сладка и аз викам ай ще и дам шанс ноо сега като спах с бившата и сичко е некфо мн по трудно и незнам дали пак да се събера с бившата ии какво да правя ;( и защо трябва да е толкова объркано
BlueFace
02-06-2008, 10:17
Трябва да ре6и6!!! Не трябва в никакъв слу4ай да има6 връзка и с двете..!!!Щото така може6 да нарани6 мн другото моми4е... Просто се разберете с бив6ата,седнете поговорете и ре6ете дали 6те зарязвате другите и 6те си дадете о6те 1 6анс(при което тряя да спре6 да я наранява6 за да потръгнат не6тата) или 6те си останете с сега6ните... :)
hooliganka89
02-06-2008, 10:18
Ем най-добре реши кое момиче искаш така като незнаеш какво искаш,аз не мога да ти кажа какво искаш ти.Иначе според мен пак да се саберете щом сте били отново заедно значи можеби още не сте готови да се разделите.
sapphirr
02-06-2008, 11:22
на това твойто му се вика момент на слабост.според мен най-добрия вариант е да се избере по-малкото зло,т.е да си дадете втори шанс с бившата,защото явно все още има искри и да кажеш истината на другото моми4е,защото пък там ако запо4неш да се усукваш и да ги съ4иняваш накрая ще се оплетеш и ще стане мазало.ако излъжеш настоящата си приятелка,тя все някога ще разбере.и в двата слу4ая без нараняване и убидени не минава,и в двата слу4ая ще боли...а щом ще боли по-добре да е истината!
LuJliOtO
02-06-2008, 11:24
daa no az ne sum napulno siguren v 4uvstvata kum bivshata si praveh kakvo li ne za da sum s neq v u4ili6te kato se videhme tq me otbqgvashe 4uvstvah se ujasno no nakraq sviknah s tfa i kogato ne me dokosva i ne mi govori nekfi ne6ta ne mi puka za neq samo 4e nemoga da razbera za6to pravi ne6tata tq tolkova trudni .. idva diga mi skandali posle spi s men i na dr den se pravi 4e ni6to ne e stanalo :? haresvam momi4eto s koeto hodq sladka e mila e i e iskrenna s men ..
BlueFace
02-06-2008, 11:34
Еми или забравя6 4е сте спали заедно,или и казва6 "искам да опитаме пак".Ако ти каже 4е не иска си остава6 с сладуранката ,ама ако иска тряя да я зареже6..... Отива6 при нея и и казва6 4е иска6 веднъж за винаги да се изясните ... (ама естественно не в даскалу пред си4ки :D )
sapphirr
02-06-2008, 11:36
абе да ти кажа 4естно и аз не виждам много бъдеще с тая бившата (противоре4а си ама...).квот било било
LuJliOtO
02-06-2008, 11:41
am tq bivshata za 2 sedmici si dignala samo4uvstvieto do nebeto puk i mi se naduva tfa onova haha i az onq den minavam i vikam oho i tq se obru6ta na dr strana i az i vikam kvo trugna s men zarqza me i sa si stanala mn oborotna li be i tq me pogledna i n6 ne kaza .. tqq neznae kvo iska i se durji kato nqkoq kurva :? kato mina v daskalo vse gu6nala nqkoi si nekfi takifa pyk te pove4eto ot moq otbor i kato me vidat i q puskat i az samo se smeq 6ot sa zleta .. lipsva mi se pak po4ti 5 meseca bqhme zaedno ii beshe mnogo qko .. az ne q obvinqvam za tfa 4e skusahme az si bqh vinoven i vse o6te sum no q obvinqvam za tova koeto pravi za6toto taka naranqva men sebe si i mom4eto s koeto hodi ..
maackata
02-06-2008, 12:20
Moqt savet e da pogovori6 s biv6ata ti i ako sa vzaimni ne6tata se saberete nqma kvo da se ma4ite, pak i kolkoto i da se opitva6 da si s dr momi4e ti se 6te misli6 za biv6ata.uspeh :-D
the_uNf0rgIv3n
02-06-2008, 12:25
Трябва да ре6и6!!! Не трябва в никакъв слу4ай да има6 връзка и с двете..!!!Щото така може6 да нарани6 мн другото моми4е... Просто се разберете с бив6ата,седнете поговорете и ре6ете дали 6те зарязвате другите и 6те си дадете о6те 1 6анс(при което тряя да спре6 да я наранява6 за да потръгнат не6тата) или 6те си останете с сега6ните... :)
Напълно съгласен. Наистина трябва да се разберете с бившата. А след като казваш, че я обичаш - какво му мислиш човеко ... просто се вземи в ръце и спри да нараняваш момичето, така не се прави.
led_i_ogyn
02-06-2008, 13:54
Еми най-напред трябва да поговориш с бившата и да решите кфо ще прайте...После ще поговориш и с другата и така...
LuJliOtO
02-06-2008, 14:02
amiiiii tqqqqq e tupaaaa i neznae kvo iska vika mi aa ti mn luje6 i samo me preebvash i naranqvash neiskam pak da me boli .. puk togava kato neiska za6tO samo me zanimava idva v nas spi s men pff
hooliganka89
02-06-2008, 14:05
Какво искате жените...
PorcelainDoll
02-06-2008, 14:06
Da naistina govori i s dvete,no nz kak 6te reagira momi4eto s,koeto o6te hodi6,mn gadna situaciq :( ,a i nz spored men prosto si iskal da ne si sam i da pokaje6 na biv6ata ti,4e i ti moje6 bez neq i ot tam mai e tragnala gre6kata,no ako nameri6 to4nite dumi moje6 da opravi6 po4ti vsi4ko ili vsi4ko :)
LuJliOtO
02-06-2008, 14:21
ami az prosto ne moga da razbera bivshata kakvo o4akva ot men i za tfa pisah taq tema za6toto tq samo trae ili me otbqgva i prai nekfi ne6ta deto..
spored men prosto si privyrzan kum biv6ata..vij samo kak i govori6 "tq e typa", "durji sa kat k****a"...ako naistina q obi4a6e nqma6e da govori6 taka za neq...
normalno e 6tom si bil s momi4e za 5 meseca,i sled tva ednaga trugne6 s druga,da misli6 za biv6ata..vse pak imate mnogo spomeni...
nai-dobriq variant e da sednete s biv6ata i da si pogovorite mnogo na seriozno kvo stava,kude ste i na kude vyrvite...izqsnete si qsno 4uvstvata i ako se obi4ate naistina,daite si o6te edin 6ans, i posle pogovori s sega6nata si prqitelka...ako ne...znae6 4e ni6to ne gubi6 i 4e qvno ne si zaslujava da se vry6ta6 pri biv6ata..
mai stana malko obyrkano :-D
LuJliOtO
02-07-2008, 10:19
dam a be az dneska kazah na momi4eto s koeto hodeh kvo e stanalo ko sum napravil i tq vika emi az znaeh 4e taka 6e stane i mi vika po dobre da se razdelim i az vikam ok puk s bivshata nai veroqtno nqma se opravim po dobre izvesno vreme da sum sami4uk :S