Влез

View Full Version : Вече съм на 17, а майка ми не ме пуска да излизам

cekoooo
02-06-2008, 14:23
hora kajete kvo da prava ve4e s1m na 17 a maika mi ne me psuka da izlizam sled daskalo vednaga trqbva da s1m si v k16ti i takiva samo se cupi za nai malkoto i ne e zaradi uspeha pri4inata ili zaradi tva 4e mi nqma doverie prosto az za neq qvno o6te s1m mal1k

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

ThunderGoddess
02-06-2008, 14:25
Увикай я малко, скарайте се няколко пъти, излез си със чиста съвест и на третия път ще свикне, че вече не си малък и не даваш на някакви пияни дядовци по пътя да те изнасилват :D .

chipi_kaoo
02-06-2008, 14:39
Винчги е така. Родителите не искат да приемат, че децата са им пораснали. Каквото и да направиш... все ще си е така. Можеш единствено да седнеш и да й кажеш кво те мъчи, и че искаш и ти да си като връсниците си. Тва е. Ако те разбере, ОК ако не, излизай след даскало, пък кво толкова..... един два скандала и ще мине :-P

ilenceto
02-06-2008, 15:03
Помоли я и и кажи,че ще ходиш до библиотеката и после ще излезнеш с приятелки за 20 мин. за по едно кафе.Прави така 2-3 и ще свикне,надявам се. :)

namina
02-06-2008, 15:57
Ще ти дам 1 съвет......Неизпълнявай сяко нейно желание и не и угаждай толкова много. :o :D

gorska
02-06-2008, 16:36
Ооо, Цеко, мой човек! :-P

Моят съвет е да й покажеш, че може да ти има доверие. Седни и поговори едно хубаво с нея, разясни й къде точно искаш да ходиш, с кого искаш да бъдеш и я накрай да спре да се съмнява в теб.
Ако наистина си пораснал, вярвам, че ще можеш да я убедиш. :wink:
П.П. Често срещан проблем. Липса на доверие. При всеки родител си има различен подход.
Моята идея е по-горе. Но ако не проработи - пробвай с много подмазване. /макар за мен да е глупаво./

gamercheto_
02-06-2008, 18:12
що не пуснеш още 10 теми :-x

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
02-06-2008, 20:20
Противопостави и се на тая жена.. Много властни майки има и това вместо да помогне (в някои случаи) само влошава нещата. Ако не искаш да си пропилееш живота, който сега трябва да живееш с пълна сила, по - добре вместо да я слушаш, прави каквото ти душа иска. Все пак не правиш нещо лошо ;) Ти вече порастваш - докажи , че вече си достатъчно голям, да се оправяш сам. Защото родителите може да си мислят, че всичко, което правят за децата си, е за тяхно добро, но рядко е така ;) Не говоря наизуст ;) Успех и докажи, че не си дете вече, взимай решенията сам. ;) :-$

skatemore
02-07-2008, 06:42
излизаи и са свини сега че кат станеш подсадим ще видим тогаз

asi_basi
02-07-2008, 12:12
Ще ти дам 1 съвет......Неизпълнявай сяко нейно желание и не и угаждай толкова много. :o :D

Tova moje bi 6te pomogne ot edna strana za6toto kato po4ne6 da izliza6 (no v na4aloto ne prekalqvai) tq 6te svikne leka poleka, moje da ima6 1-2 skandala...ama se prejivqvat :D
Az li4no nqmam takav problem s izlizaniqta, no tova 4e izpalnqvah vsqko neino jelanie i ugajdah...sega mi se ka4va na glavata i daje da govorq s neq stigame nakraq samo do vikaniq i skandali :x :-x za6toto po4va da kazva kvo sam praila kvo ne sam napraila i smenq temata ...dano tvoita maika da razbira ot duma i kroti4ko da se opraite s edin dva razgovora..

sweety_tweety18
02-08-2008, 12:56
Седни и поговари е нея кажи й че вече си голям и разумен и имаш нужда от развлечения и че се пак неможе да стойш завинаги все в къщи....и така.....надявам се да те разбере еко не и тетли две майни и си излез :)

sasha_90
02-08-2008, 15:33
Докажи й,че вече си голям.

DieselBlood
02-08-2008, 18:31
Цеко пич озаби и са кажи и майко голям сам вече ше ходя дето искам и готово

DieselBlood
02-08-2008, 18:48
Винчги е така. Родителите не искат да приемат, че децата са им пораснали. Каквото и да направиш... все ще си е така. Можеш единствено да седнеш и да й кажеш кво те мъчи, и че искаш и ти да си като връсниците си. Тва е. Ако те разбере, ОК ако не, излизай след даскало, пък кво толкова..... един два скандала и ще мине :-P
saglasen sam opani i sa kaji 4e si golqm napraite 1 skandal dokato ba6ta ti go nqq i tolkoz

gluhar4e
02-08-2008, 21:39
hora kajete kvo da prava ve4e s1m na 17 a maika mi ne me psuka da izlizam sled daskalo vednaga trqbva da s1m si v k16ti i takiva samo se cupi za nai malkoto i ne e zaradi uspeha pri4inata ili zaradi tva 4e mi nqma doverie prosto az za neq qvno o6te s1m mal1kаз си се карам с моята за същото редовно и явно разбра,че няма да се разбереме и започна да ме пуска и тн :))) просто поспори малко с нея,обясни и че си голям и може и да имаш успех

psychopath
02-08-2008, 21:42
Еми...ти си си виновен

slun4ice_90
02-12-2008, 07:41
Аз затова казвам "излизам, не ме търсете" :D и баща ми има навика да ме пита "къде отиваш?" :x Аз казвам "където си искам". 8-) :P

vamp
02-12-2008, 18:22
hora kajete kvo da prava ve4e s1m na 17 a maika mi ne me psuka da izlizam sled daskalo vednaga trqbva da s1m si v k16ti i takiva samo se cupi za nai malkoto i ne e zaradi uspeha pri4inata ili zaradi tva 4e mi nqma doverie prosto az za neq qvno o6te s1m mal1k

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Много мъка те чака с такива родители братче!
Желая ти успех,все пак!

TheNewReligion
02-13-2008, 07:31
Олеее , милоо , ама ти си на 17 все пак ! Не може да ти забранява !Кажи и , че ше яде бой , ако не те пусне и толкова ! :grin: :grin: :grin: Успех ! :-)

HePeAJIeH
02-13-2008, 09:43
Седнете и поговорете.Докажи й че можеш да бъдеш по-отговорен и това ще ти спечели повече доверие от нейна страна.Човек винаги може повече! Успех с убежденията.

vamp
02-13-2008, 14:53
Седнете и поговорете.Докажи й че можеш да бъдеш по-отговорен и това ще ти спечели повече доверие от нейна страна.Човек винаги може повече! Успех с убежденията.

И на мен такива съвети ми даваха,не ми помогнаха,ама никак!Истината е,че някои родители са изруди и няма оправия с тях.
Моите съболезнования на пича написъл темата :)
Ще му кажа от опит,че докато,че един от водещите спора не умре или не изчезне далеч от другите,нищо няма да се оправи!

rashito0o
02-13-2008, 15:22
ох същия проблем само дет съм на 15 с вечерен час веинаги искат да знаят де съм и ако закаснея и полиция са викали...ама веднъж така нагличко си избягах лятото щот ми са ходеше на диско :grin: беше голям смех