View Full Version : Каква раздяла само..........
Разделихме се с приятеля ми по телефона,звъннах му и му казах повече да не ме търси,че не искам да съм с него,той каза добре и затвори,без да иска никакво обяснение,но той знае за какво го оставям.А много ме обичаше,казваше че не може да живее без мен,че съм най-добрата за него,че иска винаги да е само с мен.Не ме е потърсил вече 1 седмица.Ще кажеш че не му пука,а знам че съжалява.Приятелите ми казват че съм направила много добре като съм го зарязала.Но на мен още ми е мъчно и ми липсва.Искам да си останем поне приятели,но не искам аз първа да го потърся.Дайте ми някакъв съвет,моля ви.
чакай малко ся...или аз нещо не мога да разбера за кфо стаа дума или ти така си са изказала че...
значи го зарязнваш ама още имаш чувства към него....и си го зарязала щот така са ти казали приятелите ти?! омФг :shock: и ся се чудиш защо не те е потърсил.....еми то остава и да те потърси след тва което си направила...ти супер много си го наранила и после искаш да сте приятели...ами не става така мойто момиче...да не си го правила тва нещо...или поне не по този начин...УЖАС...
KimBerLy1912
02-07-2008, 07:34
Хахахаха....на колко си бе момиче...?
Кво очакваш....да ти се влачи в краката... :D Хахах...може би си с наранена гордост...Но явно си била с ПОРАСНАЛ и УМЕН човек...Евала на него : ))
За теб мога да ти кажа че понякога е така-връзките завършват и понякога се чувстваме недооценени...
Но така става понякога...човека няма вина че има силен дух и лесно се справя с трудностите : )))
по добрия варянт ако си искала да си с него толкова щеше е да поговорите за отношенията си
моя съвет е да продължш напред има и други момчета, а приателството му сигорно ще може да го получиш след време
Не съм на 13,на 19 години съм.Бяхме заедно 1 година и половина.И не аз,а той ме нараняваше последно време и реших да го зарежа.Но това което той направи ме заболя много и друг пътсме се карали и му казвам че не искам да ме търси почече,но на следващия ден ми звъни и се оправяме.Сега ми е чудно как така не иска обяснение,не иска да си поговорим?
Не съм на 13,на 19 години съм.Бяхме заедно 1 година и половина.И не аз,а той ме нараняваше последно време и реших да го зарежа.Но това което той направи ме заболя много и друг пътсме се карали и му казвам че не искам да ме търси почече,но на следващия ден ми звъни и се оправяме.Сега ми е чудно как така не иска обяснение,не иска да си поговорим?
май каза че не те е търсил една седмица и затова си скъсала с него или нещо такова а замисляла ли си се че той може да не иска да е вече с теб и за това да не те търси аз също сам правил така намаляш вниманието към момичето и това следва до раздяла
еми омръзнало му е само той да тича подир гъза ти...нз просто какво искаш повече от този човек...оставяш го намира и това е...ако му пукаше за теб нямаше да се държи така..
I_HaVe_A_PrObLeM
02-07-2008, 07:57
Абе що някои момичета като тебе си мислят, че момчетата са длъжни да ви ходят подир гъза, да приемат всичко и да правят каквото вие искате, просто едно ще каза за тебе, според мен си поредната която си мисли,, че може дфа прави каквото си иска безнаказано, и сега когато той не иска да ти отгови какво се чудиш???? :shock: :shock: :-x :-x
Котарана
02-07-2008, 08:03
Еми що не помисли хубаво преди да му звъннеш. Явно му е писнало постоянно да го разиграваш и е решил да не те търси.
щеше да е хубаво първо да се чете в темите преди да се говорят наизустени глупости...
Harum_Scarum
02-07-2008, 08:21
Ем..Според мен се чуства наранен и си мисли че ако ти се обади и се саберете ше го нараниш...Пак може и тои да си мисли като теб и да казва трябва тя първо....
hooliganka89
02-07-2008, 08:23
Явно това е била последната ви караница.
Знам,че сега искаш не само да се съберете ами той да те потарси и не вярвам да е защото искаш да се правиш на интересна,а просто той да покаже интерес и да покаже,че му липсваш.
sapphirr
02-07-2008, 08:38
такова понятие на 15 "искам да съм само с теб винаги" няма.тужбо,но факт.щом е казал "добре" и е треснал телелфона не ми изглежда от наи-заинтересованите.като си толкова сигурна,4е съжалява и ще те потърси,зна4и малко търпение.не може си4ко от днеска за утре!
аз не искам пак да сме гаджета,а само да излизаме като приятели.мога да му звънна,но какво да му кажа?
аз не искам пак да сме гаджета,а само да излизаме като приятели.мога да му звънна,но какво да му кажа?
еми предложи му да се видите ей так просто като приатели говори с него да не си останете приатели но се пак той може да ти откаже може и да поиска да се съберете
звънни му и говори с него така ще си решиш проблема най-сигорно тука може да ти даваме съвети да предполагаме но никой не знае какво мисли той :wink: :wink:
hooliganka89
02-07-2008, 09:21
Кажи,че искаш да сте приятели-лесно е.И аз съм имала връзки след които съм искала да остана приятелка с момчето ама по принцип не става толкова бързо,трябва малко време да мине(поне месец)и след това е по лесно и става от самосебеси :-o