Влез

View Full Version : Все аз трябва да ги събирам...

LoveYou3
02-07-2008, 11:37
Мм, предполагам, че историята ми е глупава, ама какво да се прави. Трябва да споделя с някого, защото вече и приятелки нямам :?
На 14 съм и досега не съм имала гадже. Не съм грозна, не съм дебела, просто не съм от така наречените кифли. Мамка му, къде бъркам... В началото, сега, когато се преместих в ново училище, си харесах едно момче. Той е на 17, но си имаше приятелка, а аз не съм такъв човек, че да разделям двойки. И въпреки това се сближих с компанията им, но просто защото са ми симпатични, весели са и т.н. Там се запознах с друго момче, което ми обръщаше внимание, радваше ми се, канеше ме да излизам с компанията им и реших, че най-сетне ще се получи :oops: Но неееее! Оказа се, че той бил харесал някаква от моя клас и пак стана работата да ги събирам аз. А това не ми се случва за първи път. Мислех, че той няма шанс с нея, но днес се оказаха други нещата. Чух я да казва, че си падала по него и т.н. :-o Реших да му кажа, поне той да е щастлив... Зарадва се, разбира се :) А пък момчето, което си бях харесала отначало, скъса с приятелката си... По-скоро тя го сряза :( И сега пак ми се открива възможност и съм твърде решена да действам. Та искам да знам според вас правилно ли постъпих, защото се раздвоявам, но все си мисля, че това беше правилното решение. И ако може някое съветче как да действам с момче, което тъкмо е скъсало с приятелката си 8)

Lashes
02-07-2008, 11:43
ами да ти кажа добре си направила :)
а относно това момче...ами в такива ситуации гледам ф какво състояние...дали му е гадно или не му пука...ако му е гадно се явявам като 1ва фр и го утешавам...а ако не му пука се опитвам да ме забележи...па ако стане нещо стане :P 8-)

BlueFace
02-07-2008, 11:47
И аз мисля така трябва да го успокоява6,да прекарва6 пове4е време с него,да му говори6 мили работи и така.... Мисля 4е нещтата 6те се наредят сами после :)
Успех :) :)

sapphirr
02-07-2008, 11:48
като за 14 мн мъдро решение си взела,браво!доколкото това с кифлата,не и ти трябва да бъдеш повярвай ми,няма да спе4елиш ако си,ако не си сама ще видиш ,4е след някоя друга година репутацията на сериозен 4овек само ще ти помогне.а за мом4ето -пробвай.на 17 не мисли,4е ще е съкрошен от раздялата с "любовта на живота му"....или по-скоро с любовта му за януари месец 2008-ма.ще се задържи известно време сам и ще по4не пак да се усуква около някоя ,въпроса дали ти през това време ще си там,за да може да се ориентира после той сам по-лесно :smt001

koalka
02-07-2008, 12:49
Имаш моята подкрепа да действаш, това е правилното решение! :)
Все пак и ти имаш право да бъдеш щастлива.

vvs_go
02-07-2008, 13:22
ami haresai si mom4e na 14 i moje i da te ogree bahti promitite mozyci

butty
02-07-2008, 13:27
хххх... защо да си харесва момче на 14? Момчетата на 14 са толкова несериозни,само се чудят как да сели гавят и какво да правят, за да бъдат интересни... за какво и е това? Да си трови нервите само?Да бе.. Затова обикновено момичета си хващат по-големи момчета..защото са малко по-олегнали..
По темата: Според мен добре си постъпила! Давай напред! Действай! Пък каквото стане! Ако те забележи супер! Ако пък не, много му здраве!!! :-P Бъди силна! Ако го харесваш наистина се постарай повече и ако хване въдицата,бъди щастлива с него! :))

BlueFace
02-07-2008, 13:31
хххх... защо да си харесва момче на 14? Момчетата на 14 са толкова несериозни,само се чудят как да сели гавят и какво да правят, за да бъдат интересни... за какво и е това? Да си трови нервите само?Да бе.. Затова обикновено момичета си хващат по-големи момчета..защото са малко по-олегнали..
По темата: Според мен добре си постъпила! Давай напред! Действай! Пък каквото стане! Ако те забележи супер! Ако пък не, много му здраве!!! :-P Бъди силна! Ако го харесваш наистина се постарай повече и ако хване въдицата,бъди щастлива с него! :))
Dа има мн такива мом4ета,но има и някой дето са разли4ни.Вярно е не са някви "плейбои" ама имат доста по разли4но мислене от някъф дето те иска само за да те накара да му пусне6 6тото си яка..... :?

hooliganka89
02-07-2008, 13:36
Правилно мислиш намери начин да те забележи и щом сте в една компания е още по-лесно :)
А това,че винаги събираш някои други двойки ми е много познато,и аз така все си харесвах момчета,а те все искаха да ги сватосвам с моите приятелки :shock: Макар,че и аз не съм нито грозна(не съм и манекенка де)и не съм и дебела ама все така се получаваше при мен.Тея момчетата така ли не могат да забелейат кога някое момиче ги харесва... :x

FreeSpirit
02-07-2008, 19:40
Това че си на 14 и си нямала гадже -не се притеснявай(не е болка за умиране)Добре си направила като си събрала двамцата,сега е твой ред да си щастлива :)
Действай както ти подскаже сърцето(подразбира се, че си добро сърчице) :))