Влез

View Full Version : "Любовта не се казва, а се доказва"

Chess
02-07-2008, 19:39
Такаа...голяма скука и реших и аз да драсна една темичка 8-) пък дано излезе нещо от нея :P
Иде реч :lol: ...
Писна ми вече , ядосах се... "Почти всички" момичета казват винаги едно и също: "Любовта не се казва , а се доказва" е и аз подкрепям това твърдение, но не стана ли малко прекалено... НЯМА никакво значение колко усилия е полагало момчето... важното е накрая да му го забият в лицето: "Любовта не се казва, а се доказва". НЯМА значение колко и как въпросното момче обича момичето, важно е твърдението... Поне веднъж ли няма да си зададете въпроса : "АЗ с какво съм доказала/показала, че го обичам?".По какъвто и начин да доказват момчетата, че обичат въпросните момичета те винаги остават недоволни (момичетата)...Искам поне една веднъж преди да каже:"Любовта не се казва, а се доказва" , да се запита въпроса по-горе (голям мързел съм btw :-D )...
Това го написах, не защото се е случило на мен...а защото се е случило не само на мен (затова "сложих всички под общ знаменател) .
Извинявам се на 10-те % от момичетата, които са свестни и не правят такива бози, но останалите....
Е да чакаме коментари :P

sLaDkA_GrEsHkA
02-07-2008, 19:41
opitvash se da ni razberesh jenskata priroda li :razz:

Chess
02-07-2008, 19:45
Опитвам но с неуспех :lol: ... И въпреки това... баси бозата е да ти го кажат :-o

Blab
02-07-2008, 19:46
Не можеш да се изразяваш.
А и крехката ти възраст проличава.
Любовта трябва да се доказва.
Любов е да даваш, независимо от всичко, без да очакваш да получиш.
Лично аз изпитвам нужда да чувам "обичам те" по няколко пъти на ден.

feelthless4o
02-07-2008, 19:47
Миииии напълно си прав.
Момичетата само чакат ... и чакат ... и чакат ...
Хубаво едно момче да докаже че обича едно момиче... но все пак ако това момиче не те обича.. как да ти доказва че те обича :-o 8-)

feelthless4o
02-07-2008, 19:48
Не можеш да се изразяваш.
А и крехката ти възраст проличава.
Любовта трябва да се доказва.
Любов е да даваш, независимо от всичко, без да очакваш да получиш.
Лично аз изпитвам нужда да чувам "обичам те" по няколко пъти на ден.

И аз изпитвам нужда да чувам.
Но и изпитвам нужда да казвам.
Бе любовта е странно нещо :-D

Chess
02-07-2008, 19:49
Не мога да се изразявам 'щото сам сдухан вече :grin:
На 5 съм , надявам се да няма проблем :P
Както казах: "...и аз подкрепям това твърдение..."
Нали трябва да се доказва, какво като ти повтарят по няколко пъти на ден "Обичам те!"

Blab
02-07-2008, 19:51
Чувстваш се добре, защото знаеш, че е истина.
А "обичам те" се казва само на специални хора, които притежават частица от сърцето ти.
Иначе се губи смисъла...

feelthless4o
02-07-2008, 19:53
Чувстваш се добре, защото знаеш, че е истина.
А "обичам те" се казва само на специални хора, които притежават частица от сърцето ти.
Иначе се губи смисъла...

Ми ти кфо си мислиш че и на господина по физическо казвам "обичам те" :lol:
Аз съм го казвал само на един човек :)

hooliganka89
02-07-2008, 19:54
И аз обичам и имам нуждата приятелят ми да ми казва по няколко пъти на ден,че ме обича.В началото на връзката ни ми беше дошло до гуша да ми казва,че ме обича ама сега много намаля това обичам те и ми липсва това нещо :lol:

Chess
02-07-2008, 19:54
1. След като ти го е казал/а нищо не се променя като не го е доказал/а
2. В последно време думите "обичам те" някакси "изветряха"... харесат се някои, тръгнат (хубаво, добре за тях), на другия ден - "обичам те толкова силно, не искам да си тръгнеп" , две седмици по-късно: "абе какво стана с твоя приятел" - "ми разделихме се" :-o

Blab
02-07-2008, 19:57
1.Ще ми се да вярвам, че хората говорят, каквото чувстват.
2.Има и истински хора.

Tazadar
02-07-2008, 19:58
Извинявам се на 10-те % от момичетата, които са свестни и не правят такива бози, но останалите....
Никво извинение - сички са тъпи пачаври :-x Извод: Просто спираме да се праиме, че много ги обичаме и правиме каквото ни е кеф - нека поне да мрънкат с оправдание :-P

Chess
02-07-2008, 20:00
Хех
хей, "be_true" нали се извиних на 10-те процента, които са истински, но като гледам има хора, които не мислят, че има такива :-D

feelthless4o
02-07-2008, 20:07
1. След като ти го е казал/а нищо не се променя като не го е доказал/а
2. В последно време думите "обичам те" някакси "изветряха"... харесат се някои, тръгнат (хубаво, добре за тях), на другия ден - "обичам те толкова силно, не искам да си тръгнеп" , две седмици по-късно: "абе какво стана с твоя приятел" - "ми разделихме се" :-o

Ти знаеш че има изключения , включително аз :)

Chess
02-07-2008, 20:08
Тук става дума за момичета
Да има изключения (10 %) :lol: ... съмнявам се да не сам дал много % ? :razz:

splendour
02-07-2008, 21:14
доказва"

--------------------------------------------------------------------------------

Chess написа:

Никво извинение - сички са тъпи пачаври Извод: Просто спираме да се праиме, че много ги обичаме и правиме каквото ни е кеф - нека поне да мрънкат с оправдание

TI KFO WE MN SI GOLQM G1ZAR :razz: :-P :razz:

Alabalaportokala
02-07-2008, 22:12
Пич. Прав си, но това не е типично женска черта. Колкото са момчетата с разбити сърца, толкова са и момичетата с несподелена любов. Нищо ново под слънцето. Темата е излишна. Истинска любов на възраст между 13 и 20 год. е невъзможна. Зарежи ги тия работи. Тогава и пубертета ни плющи и въбщеее луда работа. Като пораснеш и срещнеш зряла жена ще осъзнаеш каква е разликата и ще разбереш че те не са такива както в тийн годините, респективно и за момичетата когато те срещнат истински мъж ще се чудят как е можело да се занимават с толкова глупави момчета. Е затова че спокс...

Chess
02-08-2008, 10:22
Като гледам и в твоите думи има мн смисъл 8-) 8-)... Вероятно и ти си прав \:D/

BlueFace
02-08-2008, 10:43
доказва"

--------------------------------------------------------------------------------

Chess написа:

Никво извинение - сички са тъпи пачаври Извод: Просто спираме да се праиме, че много ги обичаме и правиме каквото ни е кеф - нека поне да мрънкат с оправдание

TI KFO WE MN SI GOLQM G1ZAR :razz: :-P :razz:
Е да ва е*а и в извратеното мислене.Там са фанал с 4 пу*ки те ги наиграли и ве4е си4ки са па4аври,няя свестни моми4ета.Мога да ви кажа 4е познавам толкова много...Недейте си правете изводите толкова бързо.... :?

koalka
02-08-2008, 16:04
Такаа...значи, когато едно момиче ти каже тази фраза и иска нещо от теб, трябва и да даде, ако ме разбираш.Трябва и тя да го докаже, а не само ти.Наистина любовта на думи, не е любов, ако ти си развяваш байряка наляво и надясно и после с най-голяма наглост твърдиш, че обичаш.
не говоря специално за теб).Доказваш любовта си, като се грижиш за дадения човек, пука ти за него и си имате доверие.Трябва и разбиране естествено.

MoOnLiGhT_ShAdOw
02-08-2008, 17:44
НЯМА никакво значение колко усилия е полагало момчето... важното е накрая да му го забият в лицето: "Любовта не се казва, а се доказва". НЯМА значение колко и как въпросното момче обича момичето, важно е твърдението... Поне веднъж ли няма да си зададете въпроса : "АЗ с какво съм доказала/показала, че го обичам?"
Искаш ли да знаеш защо става така? Бих ти дала пример с личния си живот. Сега съм с първия си приятел, събрахме се месец преди да стана на 16 и сякаш дотогава бях като държана на каишка. След това започнах да му правя изненади, малки подаръчета, като цяло да го глезя. Сега няма да изброявам, защото не са малко. Накрая се стигна до "обичам те". Еми, аз не му го казвах много, защото ме беше страх как той би го приел... а той въобще и не си изтъркваше езика да споделя такива работи, не знам как го научих, че е хубаво да го споделиш на човека, към когото го чувстваш. Но той започна да прави друго: казваше ми го единствено само когато се разделяме вечер или когато съм го зарадвала изключително много с нещо. Постепенно думите започнаха да увисват във въздуха като ненужни - знам, че държеше на мен, знам, че ме обичаше (или просто в мен е видял нещо като втора "майка", която да го глези, без да се карат), но никога не го показа с жест. Само понякога, когато сме за малко разделени, се разлива със смс-и. Говорили сме за това, много ме мъчеше и фактът, че отвсякъде ми повтаряха "Не момчето, а момичето трябва да бъде ухажвано". Винаги се стигаше само до едно "Знам, че правиш много, гузно ми е, че не мога така да отвърна, съжалявам, ще се постарая" и дотам! Напоследък ми писна и вече почти съм се решила да вдигна ръце от връзката ни, особено след като беше забравил кога правим 7 месеца (по-скоро, че е настанала тази дата), а аз пак бях приготвила картичка, пак бях мислила какво да правим вечерта... Той се поправи, да, даде ми и той картичка, когато излязохме, но не беше най-приятното, когато слушах през цялото друго време по телефона "Ееееемммм, много ме е яд".
Ето затова се стига до "любовта не се казва, а се доказва", защото когато момчето реши, че момичето е негово, решава, че вече не трябва с жест да й показва чувствата, макар да би трябвало да стават по-силни... Момчетата смятат, че с едно "обичам те" момичето може да полети в облаците, но ако се окаже подхвърлено рутинно, както например всеки път само преди раздяла за вечерта? Тогава едно себеуважаващо се момиче трябва сериозно да се замисли чувствата истински ли са, или думичките са изговорено просто защото "трябва" и защото би звучало добре...

qHu4Ka
02-08-2008, 18:12
0o0of..ari feee...mym4etata trqal0 da d0kazvat...a q sa zamisli nad temata "revn0stta na mom4etata..." i tygaa mi g0v0ri kf0 trqa d0kazvat...60ty ima redki sly4ai f k0ity i m0mi4etata trqa da g0 d0kajat....ama tam e raytata 4e pr0sty nie iskame p0e4e 0t k0lk0ty "nqk0i" m0m4eta m0gat.....ti ne glezi6 li malk0 pyne edn0 m0mi4e..... gre6i6... :P

qHu4Ka
02-08-2008, 18:14
0o0of..ari feee...mym4etata trqal0 da d0kazvat...a q sa zamisli nad temata "revn0stta na mom4etata..." i tygaa mi g0v0ri kf0 trqa d0kazvat...60ty ima redki sly4ai f k0ity i m0mi4etata trqa da g0 d0kajat....ama tam e raytata 4e pr0sty nie iskame p0e4e 0t k0lk0ty "nqk0i" m0m4eta m0gat.....ti ne glezi6 li malk0 pyne edn0 m0mi4e..... gre6i6... :P

MiMcHeToOo
02-08-2008, 18:15
Такаа...значи, когато едно момиче ти каже тази фраза и иска нещо от теб, трябва и да даде, ако ме разбираш.Трябва и тя да го докаже, а не само ти.Наистина любовта на думи, не е любов, ако ти си развяваш байряка наляво и надясно и после с най-голяма наглост твърдиш, че обичаш.
не говоря специално за теб).Доказваш любовта си, като се грижиш за дадения човек, пука ти за него и си имате доверие.Трябва и разбиране естествено.

+1

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 18:17
или ходи се посвети на изучаване на женската психология ... или не се замисляй по тази тема :) разбиранията на жените се различават от нашите ... дори в повечето случаи нещата които казават за самите тях имат коренно различен смисал :) сложно е ... :? 8)

Chess
02-08-2008, 18:50
НЯМА никакво значение колко усилия е полагало момчето... важното е накрая да му го забият в лицето: "Любовта не се казва, а се доказва". НЯМА значение колко и как въпросното момче обича момичето, важно е твърдението... Поне веднъж ли няма да си зададете въпроса : "АЗ с какво съм доказала/показала, че го обичам?"
Искаш ли да знаеш защо става така? Бих ти дала пример с личния си живот. Сега съм с първия си приятел, събрахме се месец преди да стана на 16 и сякаш дотогава бях като държана на каишка. След това започнах да му правя изненади, малки подаръчета, като цяло да го глезя. Сега няма да изброявам, защото не са малко. Накрая се стигна до "обичам те". Еми, аз не му го казвах много, защото ме беше страх как той би го приел... а той въобще и не си изтъркваше езика да споделя такива работи, не знам как го научих, че е хубаво да го споделиш на човека, към когото го чувстваш. Но той започна да прави друго: казваше ми го единствено само когато се разделяме вечер или когато съм го зарадвала изключително много с нещо. Постепенно думите започнаха да увисват във въздуха като ненужни - знам, че държеше на мен, знам, че ме обичаше (или просто в мен е видял нещо като втора "майка", която да го глези, без да се карат), но никога не го показа с жест. Само понякога, когато сме за малко разделени, се разлива със смс-и. Говорили сме за това, много ме мъчеше и фактът, че отвсякъде ми повтаряха "Не момчето, а момичето трябва да бъде ухажвано". Винаги се стигаше само до едно "Знам, че правиш много, гузно ми е, че не мога така да отвърна, съжалявам, ще се постарая" и дотам! Напоследък ми писна и вече почти съм се решила да вдигна ръце от връзката ни, особено след като беше забравил кога правим 7 месеца (по-скоро, че е настанала тази дата), а аз пак бях приготвила картичка, пак бях мислила какво да правим вечерта... Той се поправи, да, даде ми и той картичка, когато излязохме, но не беше най-приятното, когато слушах през цялото друго време по телефона "Ееееемммм, много ме е яд".
Ето затова се стига до "любовта не се казва, а се доказва", защото когато момчето реши, че момичето е негово, решава, че вече не трябва с жест да й показва чувствата, макар да би трябвало да стават по-силни... Момчетата смятат, че с едно "обичам те" момичето може да полети в облаците, но ако се окаже подхвърлено рутинно, както например всеки път само преди раздяла за вечерта? Тогава едно себеуважаващо се момиче трябва сериозно да се замисли чувствата истински ли са, или думичките са изговорено просто защото "трябва" и защото би звучало добре...

Taka 1. SmiLeHappyEnjoyMyPaiN имаш голямо право :grin:
2. По цитата : Както писах, че ги има тези 10 % от "свестните" момичета кой е казал, че ги няма и тези 10 % от момчетата...
ии за 3. Писах, че не се е случвало само на мен 8-)
Сажълявам, ако толкова така "неразбираемо" съм написъл темата :?

MoOnLiGhT_ShAdOw
02-08-2008, 19:43

Taka 1. SmiLeHappyEnjoyMyPaiN имаш голямо право :grin:
2. По цитата : Както писах, че ги има тези 10 % от "свестните" момичета кой е казал, че ги няма и тези 10 % от момчетата...
ии за 3. Писах, че не се е случвало само на мен 8-)
Сажълявам, ако толкова така "неразбираемо" съм написъл темата :?
И аз сЪжАлявам, че не си разбрал, че давам пример само защо момичетата заявяват, че любовта трябва не да се казва, а доказва...
И аз не съм казала, че ги няма 10-те процента свестни момичета, но защо пък никой никъде не спомена поне мъничък процент свестни момчета? Защото все момичетата виновни, все са много взискателни, все не можеш да им угодиш... Но някога някой поискал ли е? Някога някой сетил ли се е да поглези дадено момиче ей така? Защото държи на него? Отговорът ми е да, но тези индивиди се броят на пръстите на едната ми ръка, и лично познавам само 1 момче, което би се държало така, ако наистина твърди, че обича...

Chess
02-08-2008, 20:08
Опа...много се извинявам за правописната грешка 8-) ... shiT Happens :grin: ... Абе то тази стана каквато стана :lol:
Аз не те разбирам , ти не ме разбираш 8-)
Айде да се разберем 8) ? Тези 10 % понякога са много по малко , от колкото изглеждат :lol: .Ако някой те обича той няма да чака да поискаш от него, а сам ще ти даде... И тази тема я написах, защото както казах (все пак лично мнение, няма нужда да се обиждате всички) това го използват момичета, които само чакат и колкото и да получават не им е достатъчно ("Защото все момичетата виновни, все са много взискателни, все не можеш да им угодиш" :-D ). Съжалявам, че не долових иронията, ако е имало такава :-D ...

darito93
02-08-2008, 20:26
Az imam drugo mnenie po toq vapros !!! Chess znai6 li za6to momi4etata ne dokazvat 4e obi4at nqkoe mom4e ? eisq 6ti otgovorq .... Taka zapo4vam-v pove4eto slu4ai momi4etata neiskat da priznavat na mom4etata lubovta si za6toto se 4uvstvat nesigurni i si mislqt 4e ako im kajat 4e gi obi4at te 6te izgubqt interes kam tqh,ili pak 6te zapo4nat da se naduvat i da govorqt kade li ne za 4uvstvata koito momi4eto izpitva kam mom4eto-(tva e ot li4en opit)-Zatova moito mnenie e 4e edno momi4e nikoga ne trqbva da ostavq mom4eto da e sigurno v neinite 4uvstva(ne kazvam 4e momi4eto ne trqbva po nikakav na4in da pokazva 4uvstvata si) Edna vrazka se gradi na vzaimno razbirane i nai vajnoto e momi4eto i mom4eto da govorqt i da spodelqt vsi4ko,koeto gi valnuva.
tva e specialno za mom4etata- badete po tarpelivi,nebarzaite da se samoobvinqvaite za provalena vrazka i nai vajnoto dokajete na momi4eto,4e moje da vi ima doverie.za da moje to da e spokoino da razkrie istinskite si 4uvstva kam vas!!!

Chess
02-08-2008, 20:40
Така така...пак почвам с 1. , 2. и т.н. :grin:
1. (лично мнение) Има повече надути момичета, от колкото момчета.
2. Защо след като момчето доказва любовта си все още сте несигурни и не искате вие да показвате (тва е пълна глупост).
3. По твоята логика защо тогава едно момче трябва да докаже любовта си...Защо да не остави момичето да се чувства несигурно и да видим до каде ще стигнат...
4. Според това което ти писа една връзка не се гради на взаимно разбиране, а на несигурност от страна на момчето.Според теб момичето трябва да е напълно сигурно и доволно, че е обичано, а момчето да си блъска главата.
5. Мисля, че момчето като доказва чувствата си също показва на момичето , че може да му се има доверие. Но все пак това е вашето тъпо (с извинение), криво мислене...

stealthyGirl
02-08-2008, 20:42
Опитвам но с неуспех :lol: ... И въпреки това... баси бозата е да ти го кажат :-oАхам.. както и ние не разбираме башата природа.. нормално си е.
П.Т.Можете и вие да го казвате, но и двата пола трябва да го казват само при нужда ;-)

stealthyGirl
02-08-2008, 20:46
1. (лично мнение) Има повече надути момичета, от колкото момчета.-Да, съгласна съм :D
2. Защо след като момчето доказва любовта си все още сте несигурни и не искате вие да показвате (тва е пълна глупост).-'що не можем ли и ние да сме чешити? :D
3. По твоята логика защо тогава едно момче трябва да докаже любовта си...Защо да не остави момичето да се чувства несигурно и да видим до каде ще стигнат...-отговорил си си вече.
4. Според това което ти писа една връзка не се гради на взаимно разбиране, а на несигурност от страна на момчето.Според теб момичето трябва да е напълно сигурно и доволно, че е обичано, а момчето да си блъска главата.-според мен и двамата трябва да са сигурни и доволни, но не и прекалено всеотдайни,'щото става досадна работа малко(мое мнение).
5. Мисля, че момчето като доказва чувствата си също показва на момичето , че може да му се има доверие. Но все пак това е вашето тъпо (с извинение), криво мислене... -въпроса е дали найстина ги доказва?? Ако е така, значи момичето незнае какво иска или иска твърде много. :-D

Chess
02-08-2008, 20:47
Значи...Какво се случва обикновено... (ех че си ги обичкам тези многоточия :-D ) Нали там според "darito" момичето има нужда да е сигурно...Тогава както казах момчето трябва да си блъска главата...В повечето случаи, това не се казва при нужда, а когато момичето се почувства мааалко несигурно. . . :) :grin:

darito93
02-08-2008, 20:52
Skapi Chess ne se opitvai za6toto nqma da moje6 da ni razbere6. Poprincip tva mu e gadnoto na jivota 6toto ponqkoga mom4etata se okazvat precakani,no kakvo 6te kaje6 za momi4etata koito stoqt i o4akvat nqkoe mom4e da im obarne vnimanie,a v tova vreme mom4eto se e zabil v tapiq komp i igrae nqkoq tapa igra!!! tva ne e li ne4estno? Za6to nie postoqnno mislim za vas i sse opitvame da razberem 4e nemojite bez tapite igri,no vse pak vaprosa mi e komputara nad nas li e???

Chess
02-08-2008, 20:59
1. (лично мнение) Има повече надути момичета, от колкото момчета.-Да, съгласна съм :D
2. Защо след като момчето доказва любовта си все още сте несигурни и не искате вие да показвате (тва е пълна глупост).-'що не можем ли и ние да сме чешити? :D
3. По твоята логика защо тогава едно момче трябва да докаже любовта си...Защо да не остави момичето да се чувства несигурно и да видим до каде ще стигнат...-отговорил си си вече.
4. Според това което ти писа една връзка не се гради на взаимно разбиране, а на несигурност от страна на момчето.Според теб момичето трябва да е напълно сигурно и доволно, че е обичано, а момчето да си блъска главата.-според мен и двамата трябва да са сигурни и доволни, но не и прекалено всеотдайни,'щото става досадна работа малко(мое мнение).
5. Мисля, че момчето като доказва чувствата си също показва на момичето , че може да му се има доверие. Но все пак това е вашето тъпо (с извинение), криво мислене... -въпроса е дали найстина ги доказва?? Ако е така, значи момичето незнае какво иска или иска твърде много. :-D

С теб почти се разбрахме :lol: ^,^
А сега скъпа "darito" :-D ,никой не може да ви разбере. Даже и другите представители на вашия пол. Единствено човека в огледалото ви разбира, никой друг :razz: .Нека да ти отговоря на БЕЗСМИСЛЕНИЯ въпрос : разбира се че компа ми не е над едно момиче 8-) .Между другото само казвам, че нали за да забравиш някой,някоя трябва да си намериш занимание- ето ти го преф. занимание :P . А сега, ако на момчето не го е*е за момичето е пълна боза или се прави на "газарче" :-P

stealthyGirl
02-08-2008, 21:00
Skapi Chess ne se opitvai za6toto nqma da moje6 da ni razbere6. Poprincip tva mu e gadnoto na jivota 6toto ponqkoga mom4etata se okazvat precakani,no kakvo 6te kaje6 za momi4etata koito stoqt i o4akvat nqkoe mom4e da im obarne vnimanie,a v tova vreme mom4eto se e zabil v tapiq komp i igrae nqkoq tapa igra!!! tva ne e li ne4estno? Za6to nie postoqnno mislim za vas i sse opitvame da razberem 4e nemojite bez tapite igri,no vse pak vaprosa mi e komputara nad nas li e???Или пък Наруто???

Не, бе базикам се. :lol:
Ама наистина т'ва Наруто мн ме дразни.. цялото народонаселение го гледа :(

Едит: Мене, майка ми от тук-оттам ме разбира. Странно, но си е факт. :P

Chess
02-08-2008, 21:02
Да добавя: или пък наистина няма интерес към момичето... Ходи си блъскай главата :-D (шегичка)
Хахахахаххаах StEaLtHy_girl кефиш ме :lol: :lol: :lol: . Не не :lol: .Е няма лошо сега (и аз гледам Наруто ве :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: ).Харесва им на хората да гледат анимирани нинджи да се трепят :-P 8-) .

stealthyGirl
02-08-2008, 21:14
Да добавя: или пък наистина няма интерес към момичето... Ходи си блъскай главата :-D (шегичка)
Хахахахаххаах StEaLtHy_girl кефиш ме :lol: :lol: :lol: . Не не :lol: .Е няма лошо сега (и аз гледам Наруто ве :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: ).Харесва им на хората да гледат анимирани нинджи да се трепят :-P 8-) .В даскало съм Тен тен(една приятелка ни разпределя така, нз що). :D Тя била готина.. :neutral: А като стана лоша ми викат Урочимаро или к'ъвто беше там. :D

Chess
02-08-2008, 21:18
Ние нещо тук го ударихме на чат :lol: .Докато чакаме някой да пише по темата...
Kakashi rox :grin: (и Neji бре :lol: :lol: )

stealthyGirl
02-08-2008, 21:21
Ние нещо тук го ударихме на чат :lol: .Докато чакаме някой да пише по темата...
Kakashi rox :grin: (и Neji бре :lol: :lol: )Не ги знам тия. И вярно го ударихме на чат, ама аз знам, че модераторите си вършат работата(въпреки, че не е хубаво да им създаваме много) :-D Айде аз си лягам, че съм станало в Свети зори :D . Лека.

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 21:22
Phone
Fax
Letter

:D :D :D

stealthyGirl
02-08-2008, 21:23
Phone
Fax
Letter

:D :D :DЕЕЕ, чак писма да си пишем... 8-)

Chess
02-08-2008, 21:27
Хахахахах ще ме разбиете хора...особено ти (SmiLeHappyEnjoyMyPaiN ): уникат си батеее :grin: :lol: :grin: .А по темата някой нещо, че с чат до никъде няма да стигнем :lol: :lol: :lol: .

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 21:29
Хахахахах ще ме разбиете хора...особено ти (SmiLeHappyEnjoyMyPaiN ): уникат си батеее :grin: :lol: :grin: .А по темата някой нещо, че с чат до никъде няма да стигнем :lol: :lol: :lol: .

хах мерси ... а по темата : темата е хубава =D>

Chess
02-08-2008, 21:31

:razz: :lol: :razz: Хехе...ти вярно си бил мн забавен "уе" :lol:
10x за оценката, но се надявах за някой по "сериозен" коментар (по темата :-D (все пак не съм я пуснал напразно :lol: )).

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 21:35

:razz: :lol: :razz: Хехе...ти вярно си бил мн забавен "уе" :lol:
10x за оценката, но се надявах за някой по "сериозен" коментар (по темата :-D (все пак не съм я пуснал напразно :lol: )).

аз съм сериозен :) има някаква логика ... пък и има доста отговори :) 20% са по темата :) другото си е извадка на чат лог от сайт за запознанства Наруто.сом ...

Al3ksandra
02-08-2008, 22:16
Мисля че разбрах какво искаш да попиташ.
Просто ще ти кажа, любовта е за двама, любовта е компромиси безкрайни...
А не всяка може и знае да ги прави, не всяка знае рецептата да обича ;) Но всеки може да каже :"докажи ми любовта си" и какво..? Питам се аз...? какво от това да ти я доказва и да не ти я доказва... Има ли значение? Ако ти го обичаш , това не може да се промени и без нищо да прави , ще се разбере че е така, както и за нея (момичето).
Всеки се е разочаровал от горчивия опит... личен или чужд.. но ако любовта я има, което можеш да разбереш от подробностите, от жестовете, тогава няма да те заплюе с " докажи ми че ме обичаш" а ще оцени всеки твой жест, ще оцени всичко , което си направил за нея , та дори това което не си ;) Повярвай ми.

Chess
02-09-2008, 08:29
А не всяка може и знае да ги прави, не всяка знае рецептата да обича ;) Но всеки може да каже :"докажи ми любовта си" и какво..? Питам се аз...? какво от това да ти я доказва и да не ти я доказва... Има ли значение? Ако ти го обичаш , това не може да се промени и без нищо да прави , ще се разбере че е така, както и за нея (момичето).
Всеки се е разочаровал от горчивия опит... личен или чужд.. но ако любовта я има, което можеш да разбереш от подробностите, от жестовете, тогава няма да те заплюе с " докажи ми че ме обичаш" а ще оцени всеки твой жест, ще оцени всичко , което си направил за нея , та дори това което не си ;) Повярвай ми.

Ще опитам да ти повярвам...Да знаИш, успя да ме убедиш в , това което написа :D

WindfaLL
02-09-2008, 09:26
Бтв понякога наистина това с доказването адски много дразни..и наистина няма смисъл да се повтаря тфа..не е нужно да я доказваш при положение че си сигурна че той наистина те обича..Пък и кфо..като мислиш че са бози вземи си намери някоя от тия 10% ;)

Al3ksandra
02-09-2008, 10:02

;) не говоря празни приказки ;)

Chess
02-09-2008, 18:02
Бтв понякога наистина това с доказването адски много дразни..и наистина няма смисъл да се повтаря тфа..не е нужно да я доказваш при положение че си сигурна че той наистина те обича..Пък и кфо..като мислиш че са бози вземи си намери някоя от тия 10% ;)

Хех...де да беше толкоз лесно...10 % са си малко :(

Chess
02-09-2008, 18:02

;) не говоря празни приказки ;)

И това го има :P :P ... Не всички говорят разни приказки :)

MartyParty
02-09-2008, 18:59
еми на мене не ми го показват много често и аз се научих да се задоволявам с казване

Chess
02-09-2008, 19:02
еми на мене не ми го показват много често и аз се научих да се задоволявам с казване

:( Много е гадно да живееш в заблуда : \

MartyParty
02-09-2008, 19:06

:( Много е гадно да живееш в заблуда : \
тцтц що всички ме ебавате неска ей :-P

pet_14
02-09-2008, 22:37
Mani az ni6to nema kaja...NE 6e kaja,ama...Sq az na moqta biv6a priqtelka i kazvah vseki den po nai-malko 50 p1ti 4e q obi4am,i tq mi kazva6e ot vreme na vreme i az..Abe da re4em 4e mi e otgovorila tq s 30 "i az",na moeto "obi4am te".A p1k tq mi go e kazvala mnogo rqdko za 6 meseca msilq 4e mi go e kazvalo okolo max 50 p1ti...-------->izvoda k1v e:Mom4etata kvoit i da napraq momi4etata vinagi sa nedovolni...Az moita q d1rjah na piadestal,si4ko praih za enq,i nakraq mi kaza,ti mnogo me zadu6ava6..Pisna mi ot tvoite sms,pisna mi ot tvoeto obi4am te na vseki 10 min,pisna mi ot...I kvo..Awe neznam,az iskam momi4e koeto da me obi4a kolkoto i az neq(a az kogat oobi4am,obi4am istinski i to silno)

MartyParty
02-10-2008, 10:15
Mani az ni6to nema kaja...NE 6e kaja,ama...Sq az na moqta biv6a priqtelka i kazvah vseki den po nai-malko 50 p1ti 4e q obi4am,i tq mi kazva6e ot vreme na vreme i az..Abe da re4em 4e mi e otgovorila tq s 30 "i az",na moeto "obi4am te".A p1k tq mi go e kazvala mnogo rqdko za 6 meseca msilq 4e mi go e kazvalo okolo max 50 p1ti...-------->izvoda k1v e:Mom4etata kvoit i da napraq momi4etata vinagi sa nedovolni...Az moita q d1rjah na piadestal,si4ko praih za enq,i nakraq mi kaza,ti mnogo me zadu6ava6..Pisna mi ot tvoite sms,pisna mi ot tvoeto obi4am te na vseki 10 min,pisna mi ot...I kvo..Awe neznam,az iskam momi4e koeto da me obi4a kolkoto i az neq(a az kogat oobi4am,obi4am istinski i to silno)
Тука се намесва друга теория "Всичко,което се повтаря,губи своя чар"

HePeAJIeH
02-10-2008, 10:21
Нали знаете твърдението.....Най-напред вървяли хората след тях жените и добитъка :D

MartyParty
02-10-2008, 10:27
Нали знаете твърдението.....Най-напред вървяли хората след тях жените и добитъка :D
Това беше добро :lol:

Devilsplaymate
02-10-2008, 10:29
Любовта се доказва, кой каквото ще да казва. Защото чувството не може да се опише с думи, а само с жестове. Наистина напоследък "обичам те" е изветряло. Всеки втори (ти) го казва за щяло и нещяло, че когато някой, който наистина си заслужава и те обича, ти го каже... просто не му обръщаш внимание. За това чрез жестовете си личи кога едно "обичам те" е истинско и кога не.

Black Tears
02-11-2008, 12:47
Момичетата са нежната половинка.Те обичат да им се обръща много внимание,обичат да ги обсипват с нежни думи и ласки.Днешните момчета ходят с момичетата просто ей така,без никакви чувства(е,има малки изключения :P ),но с много лъжи. Любовта се доказва дори и с най-малките жестове.
Е,разбира се,има момичета,които не оценяват и най-малкото,но това все пак си е до човека :grin:

Chess
02-12-2008, 10:44
Момичетата са нежната половинка.Те обичат да им се обръща много внимание,обичат да ги обсипват с нежни думи и ласки.Днешните момчета ходят с момичетата просто ей така,без никакви чувства(е,има малки изключения :P ),но с много лъжи. Любовта се доказва дори и с най-малките жестове.
Е,разбира се,има момичета,които не оценяват и най-малкото,но това все пак си е до човека :grin:

Е са, че обичат да им се обръща внимание, да , ама кой не обича да му се обръща внимание и да знае, че е обичан :-o .Относно днешните момчета...има и такива момичета (разбира се със изключения)...