View Full Version : изменяте ли се през разли4ните периоди на деноно6тието
ilenceto
02-07-2008, 21:09
xax,здравеите!Моми4ета слу4вало ли ви се е сутрин и докато сте на у4или6те да се 4увствате някак си грозни,а след като се приберете кум ве4ерта да сте идеална,косата да ви стане по-хубава,по-красива кожа,а бе об6то взето ве4ерта красива,през деня леко грозна,незнам при вас как е,ама при мен е така,малко странно,но факт :-D
Аххахаха...
Внушение, отново.
ПП:Вечер ми поникват рогца. :P
hooliganka89
02-07-2008, 21:13
Не всяка вечер се виждам красива,но определено всяка сутрин преди даскало мисля,че съм супер грозна.
Мисля си за няколко варианта заради който тези неща избликват в съзнанието ми,но не съм много сигорна кой точно от тях е точната причина за това ми състояние.
Blacklisted
02-07-2008, 21:17
Аз съм прекрасен винаги 8-)
ilenceto
02-07-2008, 21:18
Не всяка вечер се виждам красива,но определено всяка сутрин преди даскало мисля,че съм супер грозна.
Мисля си за няколко варианта заради който тези неща избликват в съзнанието ми,но не съм много сигорна кой точно от тях е точната причина за това ми състояние.ам забелязала съм 4е сутрин кож е по-бледа,а после придобива готин тен :-D
Rush_girl
02-07-2008, 21:28
Мисля си за няколко варианта заради който тези неща избликват в съзнанието ми,но не съм много сигорна кой точно от тях е точната причина за това ми състояние.
+1 :(
HAGVXSXVH
02-07-2008, 21:29
еми от светлината е ! :)
и аз сам така кожата ми е по -хубава ,косата и тя...
hooliganka89
02-07-2008, 21:30
Да точно за това говоря и аз.
Сутрин като стана едва ли не съм почти прозрачна,и отивам с смачкано самочуствие на даскало,а по касно вече се оправя точно тена ми и даже се виждам много готина :oops:
Майка ми ми разказваше как имала един учител който им казвал да повдигнат самочуствието си,когато станат сутрин и преди да тръгнат за училище да се гледа пред огледалото и да казва 10 пъти,,Аз съм красива,аз съм красива,аз съм красива и така на татака''
Пробвала съм го няколко пъти действа :) опитай и ти :) Утре кажи дали има ефект,ама малко си повярвай :)
mila_pila
02-07-2008, 21:31
хмм аз пък съм зле в друг аспект хаха. Като стане към 1 значи по това време някъде и се сдухвам тотално... много зле. Сутрин обикновено съм в добро настроение, но вечер... особено ако съм си вкъщи...
MakeMeLaugh
02-07-2008, 22:05
Късно следобед и вечер съм по-буден и активен по принцип :)
psychopath
02-07-2008, 22:34
Не...?
mhmhmhmhm
02-11-2008, 13:39
ъъ? :razz:
не
asi_basi
02-11-2008, 16:36
xax,здравеите!Моми4ета слу4вало ли ви се е сутрин и докато сте на у4или6те да се 4увствате някак си грозни,а след като се приберете кум ве4ерта да сте идеална,косата да ви стане по-хубава,по-красива кожа,а бе об6то взето ве4ерта красива,през деня леко грозна,незнам при вас как е,ама при мен е така,малко странно,но факт :-D
Moje bi si taka, za6toto sutrin si sanena o6te i mn 4esto ne na kef? Moje i ot svetlinata? Posle se razsanqva6 i kefa ti idva i se misli6 za gotina. Az li4no sutrin ne vinagi se haresvam za6toto o6te sam sanena,, o4ite poduti, kosata pod vsqkakva kritika i t.n...a posle kam obqd ili sled daskalo sam razsanena, sred priqtelite i mi idva kefa i nastroenieto.. :) i se 4uvstvam po gotina :) . Nqkoi mi be6e kazal 4e vsi4ko idva ot nastroenieto i ako si kaje6 sutrinta 4e si hubava , e taka se 4uvstva6 :)
Ми аз сутрин се чувставам по-различно,защото още съм сънена и не знам къде се намира..пък вече следобяд и вечерта съм в супер добро настроение и всичко ми се вижда розово!
nicolepcd
02-11-2008, 17:11
Ми сутрин като стана, и преди заспиване се чувствам красива... през деня не много :razz:
princesa_viki
02-12-2008, 11:06
Мисля си за няколко варианта заради който тези неща избликват в съзнанието ми,но не съм много сигорна кой точно от тях е точната причина за това ми състояние.ам забелязала съм 4е сутрин кож е по-бледа,а после придобива готин тен :-D
+1
bloodfrozen
02-12-2008, 11:21
Аз пък като се стана се чувствам.. раздразнителна.. и по-нататък през деня или изчезва това чувство, или се засилва.. 8-)
Пък относно тая "променлива" красота.. не знам.. не съм забелязвала или усещала някаква промяна.. може и да има, знам ли 8-)
ми, аз като стана сутринта и изглеждам по-красива, отколкото вечер, поне така мисля!
zvezdichkaaa
02-12-2008, 19:33
ми, аз като стана сутринта и изглеждам по-красива, отколкото вечер, поне така мисля!
Хах ми незнам сигурно си въобразявам,но вечер по-се харесвам,отколкото сутрин хаха.