PDA

View Full Version : Голяма вечер или голяма издънка

Цоцо89
02-08-2008, 09:25
Здраейте ....Значи,както разбрахте днес може да е за мене голяма вечер или голяма издънка.......Знчи днес ще отида до едно момиче до тях (много е сладко на 16 аз съм на 18) и ще се опитам да говоря с нея да изленеме(ние от многоо време се познаваме но нещата отидоха на друго ниво ве4е :) :grin: :grin: :grin: ) сега ето го и проблема.Тяхните са добри хора но тя малко не се разбира тя с тях ....и за това может да не я пуснат.Тази вечер ще ходя до тях ........и тук вече имам многоо нерви,защото нз какво да кажа ако баща и отвори вратата(той работи при моя баща но това нз как да го определя са плюс или с минус)ако майка и отоври и там нз какво да кажа ....ако кажа ще може ли стефания за малко....нз как ще реигират просто може сичко да стане перфектно но може и да стане ужасно....(с тяхните за първи път ще се виждам) та ако може да ми дадете някакъв съвет ще е екстра :).......просто не искам тази ноще да бъде провал(което чуствам донякаде ще е ) :(

spyk22
02-08-2008, 09:34
след като се познавате от доста време сигорно и имаш тела (ако го нямаш по добре го намери) и вместо да рискуваш да звъниш на врата и да имаш шанс да ти отворят тяхните отиди до тях обади и се по тела (но трябва да си сигорен че е във тях) и и кажи че я чакаш доло да излезете ;) това е мота идея 8)

CucAgMuH
02-08-2008, 09:35
Здраейте ....Значи,както разбрахте днес може да е за мене голяма вечер или голяма издънка.......Знчи днес ще отида до едно момиче до тях (много е сладко на 16 аз съм на 18) и ще се опитам да говоря с нея да изленеме(ние от многоо време се познаваме но нещата отидоха на друго ниво ве4е :) :grin: :grin: :grin: ) сега ето го и проблема.Тяхните са добри хора но тя малко не се разбира тя с тях ....и за това может да не я пуснат.Тази вечер ще ходя до тях ........и тук вече имам многоо нерви,защото нз какво да кажа ако баща и отвори вратата(той работи при моя баща но това нз как да го определя са плюс или с минус)ако майка и отоври и там нз какво да кажа ....ако кажа ще може ли стефания за малко....нз как ще реигират просто може сичко да стане перфектно но може и да стане ужасно....(с тяхните за първи път ще се виждам) та ако може да ми дадете някакъв съвет ще е екстра :).......просто не искам тази ноще да бъде провал(което чуствам донякаде ще е ) :(

Vlizash s stil(ako otvori bashta i ilimaika i):

"Пийс"(усмивка+хипи поздрав)"Ваш`та дъщеричка да е тука?"

Po princip onemyavat i vikat dyshterya si, za da imat vreme da osyznayat kakvo stava. :razz:

Цоцо89
02-08-2008, 09:41
след като се познавате от доста време сигорно и имаш тела (ако го нямаш по добре го намери) и вместо да рискуваш да звъниш на врата и да имаш шанс да ти отворят тяхните отиди до тях обади и се по тела (но трябва да си сигорен че е във тях) и и кажи че я чакаш доло да излезете ;) това е мота идея 8)

Проблема е че 100% аз трябва да говоря с тяхните и тя 100% трябва да говори с тяхните за да я пуснат...

spyk22
02-08-2008, 09:47
а разбрал ли си се с нея дали тя ще говори с тяхните и надали шансовете да я пуснат са големи с някой непознат (май каза че за пръв път ги виждаш техните) може да подчертаеш че бащите ви се познават но пак е много сложно не знам какво да ти препоръчам при мен приателки които не ги пускаха да спат другаде или нещо такова обесняваха че ще спат при най добрата приателка и майка й ще е там :oops: според мен тя знае най добре как може да накара техните да излезе

hooliganka89
02-08-2008, 10:25
Сложна работа.Какви са тези родители дето няма да дадът на детето си да се покаже на вратата,ако някой я търси...?

BlueFace
02-08-2008, 10:28
Ем 4овек просто трябва да бъде6 самоуверен и да не се панира6 като ти отворят :) Пожелавам ти успех
П.П. Писал си 4е си на 1 година ..... :razz: :razz:

sasha_90
02-08-2008, 10:58
Може да се разберете някъде да се чакате,а не непременно да ходиш да я взимаш от тях.И не се притеснявай толкова.

Jamalska
02-08-2008, 11:21
иди със сандвичи и картофки от макдоналдс

BlueFace
02-08-2008, 11:23
иди със сандвичи и картофки от макдоналдс
:razz: :razz: +1/2 :razz:

mediata
02-08-2008, 11:28
пич ако не я пуснат да излезе те ще те поканят да влезеш поне при мене беше така с едно гадже което не я пускаха до късно :) иначе със мен си я пускаха даже си я изпращах до вратата. И винаги майка й ни отваряше :D

xXxScreamxXx
02-10-2008, 09:53
Сложна работа.Какви са тези родители дето няма да дадът на детето си да се покаже на вратата,ако някой я търси...?

emi kfi sa smotani i staromodni ;)

VerryBerry
02-10-2008, 10:02
ти па..ебати проблема..ми отиваш и си казваш-''може ли стефания''? и толкоз..нищо няма да ти направят