Влез

View Full Version : Какво да му напиша?

taffy
02-08-2008, 17:10
Pomagaite horaa!!!! Sig e mn tupo ama napravo se panikiosah!!! Ujasno haresvam edno mom4e, i ot nqkolko meseca mu klikvam, oba4e toi mai neznae 4e sum az... Mislq 4e toi su6to me haresva..i ne samo az...amaa ne v tva e vuprosa..Sega toi mi izprati SMS "koq sum" ii nz kvo da mu pi6aaa...Pls kajete kvo da pravqq!!! iskam da znae oba4e me e strah i nz kvo da mu pi6a sega...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

led_i_ogyn
02-08-2008, 17:12
Еми пиши му коя си и му кажи, че си го харесала и така...

splendour
02-08-2008, 17:44
пи6и ми 4е си ти и му искаи скаипа и така................. нормално е да нямаш смелоста да напишеш "хеи ти мн си падам по тебе" така 4е запо4ни по полека ;)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 17:48
пи6и ми 4е си ти и му искаи скаипа и така................. нормално е да нямаш смелоста да напишеш "хеи ти мн си падам по тебе" така 4е запо4ни по полека ;)

както има 1 дума ... докопай някаква връзка чрез 3-ти човек и т.н :)

w0sh
02-08-2008, 17:48
Пиши му,че си данъчен.

MiMcHeToOo
02-08-2008, 18:16

+1 8) И кажи после кво е станало (Нали съм си Мара подробната :D )

sweet_sorcerer
02-08-2008, 18:57

+1 8) И кажи после кво е станало (Нали съм си Мара подробната :D )]
2 (може да не съм Мара ама и аз... :P :D )

taffy
02-08-2008, 19:09
Amiii ne mu kazah tochno koq sum, ama mu pisah, che skoro moje i da razbere...Taa sq se uluchi taka, che edin negov poznat haresva moq priqtelka. Osuznah, che sluchaite ni s nego sa podobni..Samo, che priqtelkata mi go otrqza...opitah da q ubedq da mu dade shans, obache mai ne se poluchi...Nqma znachenie...Taa, tozi negov poznat mi predloji da ni zapoznae...Samo che mai propusnah da kaja, che moito momche e dosta golqm veselqk i trudno moje da bude seriozen - abe cqla liga si e :P Samo che ot drugi iztochnici znam, che kogato e na same s nqkoi (bez znachenie momche ili momiche) e bil mn po spokoen... Iii tva me pritesnqva, da ne pochne da mi se smee v liceto kat trugna da mu obqsnqvam :oops: Vse pak s negoviq fr se razbrahme utre sutrinta da se chakame na edno igrishte, da pogovorim i da vidim dali shte uspeem da si pomognem vzaimno...Ohhh nz kakvo da pravqqq...Daje neznam dali moga da mu imam doverie na tozi... Mn me e strah, a ujasno go haresvamm... :roll:

kPuCkA
02-08-2008, 19:29
Извинявай,ти имаш ли 12 години?

taffy
02-08-2008, 19:33
na 14 sum :)

spyk22
02-08-2008, 19:37
дали е на 12 или 14 май няма никакво значение момичето иска да се запознае или тръгне с някое момче и търси съвет тук като обеснява ситуацията какво лошо има в товавсеки минава през тези години а никой не е научен за да знае как да накара някой да е с него :?

taffy а защо не почнеш да си пишеш малко смс-чета с него може да се сближите после може да се чуете и да се видите :)

kPuCkA
02-08-2008, 20:20
дали е на 12 или 14 май няма никакво значение \Има.Погледнато от очите на някой по-голям всичко това изглежда смешно и го казвам,защото съм минала през същото когато съм била на 12-13-14...но вече си има други методи за тази работа...

w0sh
02-08-2008, 20:28
дали е на 12 или 14 май няма никакво значение момичето иска да се запознае или тръгне с някое момче и търси съвет тук като обеснява ситуацията какво лошо има в товавсеки минава през тези години а никой не е научен за да знае как да накара някой да е с него :?

taffy а защо не почнеш да си пишеш малко смс-чета с него може да се сближите после може да се чуете и да се видите :)

Знаеш ли колко смс-а трябва да прати докато се сближи с някого?
А колко пари ще даде за тях. Мислете практично. Ако не се запознаете Лайв нямаш никва надежда.

Chess
02-08-2008, 20:32
К'во да кажа...С този страх до никъде няма да стигнеш...Просто бъди малко по-уверена в себе си...А и този човек като му "разкриеш чувствата си" , ако ти се "изсмее в лицето" е пълен загубеняк и няма смисъл да си губиш времето с него :D

SandForGaara
02-08-2008, 20:41
na 14 sum :)
Да бе "афкорс"
Както и да е.Тря' си 7-ми или 8-ми клас.Защо никой в тоя раздел не ме слуша?!Колко пъти казах че в 7-ми клас се учи , уа!Като станете 8-и тогава се обвързваите че нали в гимназията е по-трудно! 8-)

Presley
02-08-2008, 20:41
И кво?
Ще си играете на СМС-но нашествие ли?
Стига с тея простотии.Каэвай му коя си,вижте се и тва е.

Chess
02-08-2008, 21:05
И кво?
Ще си играете на СМС-но нашествие ли?
Стига с тея простотии.Каэвай му коя си,вижте се и тва е.

+1
Ето го и човека (не искам да бъркам полове :-D )

Garett
02-08-2008, 21:17
Хаааааааааааааааааааааааа ааааааХАааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааа... вика той МАЙ не ме знае коя съм, в следващия момент и бил писал смс, гласящ "КОЯ СИ" ХАааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааа
.... и не била му казала коя е ... Ааааааааааааааааа немоа ..1во се изясни със себе си какво искаш .. и тогава прави каквото и да било..

П.С: И да ти кажа с СМС-и няма да стане .. УСПЕХ

Chess
02-08-2008, 21:21
Хаааааааааааааааааааааааа ааааааХАааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааа... вика той МАЙ не ме знае коя съм, в следващия момент и бил писал смс, гласящ "КОЯ СИ" ХАааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааа
.... и не била му казала коя е ... Ааааааааааааааааа немоа ..1во се изясни със себе си какво искаш .. и тогава прави каквото и да било..

П.С: И да ти кажа с СМС-и няма да стане .. УСПЕХ

Хехе...Като се позамисли човек има смисъл в думите му :grin: :-D :grin:

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 21:24
Ех хора ... пестете си стотинките ... тва ще кажа .. смс ако стане нещо .. ако не това си е баси сляпата инвестицията :D

hooliganka89
02-08-2008, 21:24
Пиши му,че си ти близко е до акъла :-o
Такива лапешки работи да кликаш и да не казваш коя си едва ли ще му допаднат :?

Shushu11
02-09-2008, 13:39
Zalepi belejka na kolata mu i si napishi na neq skype.Tfa pomaga,vapreki che e t1po.Am ako si mnogo diva sloji na kolata mu cherveni prashki.Bahti i t1pite neshta deto ti kazah...ama vse pak ima efect