View Full Version : Нуждая се от съвет...
mimsa_lapetyy
02-08-2008, 17:23
Знам че на всички им е писнало от тъпи теми за Свети Валентин, включително и на мен ... Ама ето и моя ред дойде :D С тази разлика че не разпитвам за подарък.. него вече съм го измислила.. Искам да направя нещо романтично... И понеже ше съм сама в къщи реших да направя нещо за ядене,свещи и няква романтична музика...Обаче идва сладурския ми проблем :D :grin: Кво да сготвя :shock: :shock: :o Някакви идеи ?
Miii...sandvichi sus....neshto tam....
ем.. някво тележко.. то върви с червено вино, тамън да се съчетаят празниците ;)
Италианска кухня.
Спагети, равиоли, Аз много бих се израдвал на мусака.
nightwish16
02-08-2008, 18:05
ima li zna4enie no sum 4uval 4e 4erniq xaiver e straxoten afrodiziak kakto i 6okolada taka 4e .... :-D
сготви нещокоето върви с вино :? може риба например ама гледай и ястието да е по леко не да се натъпчете ка прасета 8-) успех
П.П.: вземи на мама или баба книгата с рецептите за готвене и си харесай нещо :P
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 18:13
изпечи някфи мръвки ... 1 винце и салатка :) и това е ... или без винце ... само сокче ... или някаква пица ...
zemi neshto ot MacDonald's :P
MiMcHeToOo
02-08-2008, 18:14
Мусака и спагети и аз много обичам :D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 18:20
боб с наденица и гнетени чушки с праз
mimsa_lapetyy
02-08-2008, 18:36
Ох ми то хубаво ше сготвя нещо ама съм като индианец в кухнята... ся ако може и рецептичка да ми изкарате златни ще сте :D :-D :razz:
partychild
02-08-2008, 19:00
Мисля че идеята която дадоха по нагоре за макдоналс е добра.. без маки и притеснения дали ще е вкусно направено.. и вместо вино земи по една голяма кола :P но зависи на колко сте години :-D
PorcelainDoll
02-08-2008, 19:00
Аз 6те ти предложа не6то сладко,торта например,а и може да вземе6 готови блатове за торта (продавът се във всеки хранителен магазина),те4ен 6околад, сметана и нека забавлението да запо4ва :)
разбирасе ако иска6 :oops:
Ох ми то хубаво ше сготвя нещо ама съм като индианец в кухнята... ся ако може и рецептичка да ми изкарате златни ще сте :D :-D :razz:
като не си добра в кухнята дори да намериш рецепна нямаш никаква гаранция че ще стане перфектна от първия път като я зготвиш а дори да не е първи :? поръчай си храна по тела или от нета :)
mimsa_lapetyy
02-08-2008, 19:39
Абе... Аз искам да му направя тоя жест щото отдавна ми мрънка... ама според мен ше се зарадва дори и само на опита...... :-) въпроса е кво...
Мусака !
:x На мене никой не иска да ми направи.
А толкова ще се зарадвам ,че направо го взимам тоя ентусиаст дето ще се навие.
един боб с наденица или щкембе с бира, аз бих се зарадвал, на мен може да ми сготвиш на 22 за рожденния ден 8-)
mimsa_lapetyy
02-08-2008, 20:05
един боб с наденица или щкембе с бира, аз бих се зарадвал, на мен може да ми сготвиш на 22 за рожденния ден 8-)
ем че кво ... ше вляза в ролята на готвачка и гледай кво става ... тука целия форум е нахранен ... 8) :D :razz:
ем че кво ... ше вляза в ролята на готвачка и гледай кво става ... тука целия форум е нахранен ... 8) :D :razz:всички ше сме благодарни 8-)
darito93
02-08-2008, 20:43
am savet ne prekalqvai sas osnovnoto qdene neka e ne6to leko moje bi spageti malko romanti4no ti ediniq krai toi dr i nakraq celuvka! nablegni na deserta qgodi ,6okolad i smetana..............
darito93 спагетите не са никак леки те са тестено ястие и са доста тежки :?
malko_pros
02-08-2008, 20:49
люти чушки с боб и наденица :grin: :D и таратор с чесън :P
mimsa_lapetyy
02-08-2008, 21:08
am savet ne prekalqvai sas osnovnoto qdene neka e ne6to leko moje bi spageti malko romanti4no ti ediniq krai toi dr i nakraq celuvka! nablegni na deserta qgodi ,6okolad i smetana..............
Тва със спагетите е много яко :grin: ама до колкото знам тайната е в соса... пък за мене в хубавия сос има и лук .. :D :razz: а моя лук не яде.... абе някой знае ли как се прави сос без лук :-o :grin: :-D
hooliganka89
02-08-2008, 21:09
(:bibs4etyyy:) Идеята с спагетите е перфектна според мен за ,случая,хем е нещо вкусно хем не е хич сложно.
Иди до магазина и си купи бърз сос за спагети на Маги може карбонара или болонезе което предпочиташ.Там си пише какво да се прави,много е лесно и е 100 пъти по-вкусно :)
Ще взема утре и аз да си направя с много сметана...Както и да е,ако ти е харесала идеята купи рецептата разгледай,ако нещо не ти е ясно,но едвали,но все пак може да ми пишеш да питаш нещо.Не че съм голямата готвачка ама тея спагети ги обужавам и вече знам как да ги готвя супер яко :oops:
mimsa_lapetyy
02-08-2008, 21:11
Ама то тоя сос да не е като онея супи дето са на пакетче :D щоото ако е така е много яко :D аз утре като стана ше мина през магазина :-P