View Full Version : Как да си върна любовта?
Coolio_hot
02-09-2008, 00:07
Imam nujda ot savet. Neznam ot kade da zapochna shte zapochna ot samoto nachalo e shte se opitam da sym kratak. Ot tri godini sme priqteli s edno momiche i nikoga ne sym mislil che shte izpitvam neshto kym neq obache ot okolo 14 meseca razbrah che q obicham spodelh s neq i taka stana che stanahme gadjeta predi tova bqhme mnogo dobri priqteli v cqlata ni vryzka nikoga ne sme se karali seriozno mnogo se obichahme i pochti jiveehme zaedno imashe poveche drehi vkyshti ot kolkoto v tqh ot dva meseca sym v grece apyk tq e studentka v Varna pyrva godina po praznicite tq imashe izpiti i mnogo se pritesnqvashe za tqh bqhme se razbrali che za novogodishnite praznici shte mi doide na gosti v gr obache tqhnite ne q pusnaha zada moje da uchi tq naistina ucheshe po cql den obache az se podraznih ot tova i postoqnno se draznihme za gluposti i edin den mi doide na loshata ideq na sveta reshi da q bazikna che sym i izneveril za da i vidq riqkciqta ot togava ne sym na sebisi mnog syjalqvam za greshkata si obache tq e rishal da skysame kaza mi che ush mi prostila za tova obache taka reshila dori ne mi dava obqsnenie samo kazva emi..taka sym reshila ne me otrqzva kakto se pravi pak mi obryshta vnimanie daje prashta sms na sestrami da se griji za men i t.n. podyrjame nqkva vryzka obache vseki pyt kato si pishem ili se chuem pochti se karame az iskam da mi prosti tq pochva da se qdosva pitah q dali ima drug tq mi kazva che nqma drug az i vqrvam poiskah da se vyrna daje bqh si kupil bilet obache tq kato razbra che iskam da otida pri neq i mi kaza che nqma smisal da ne si mislq che kato se vyrna shte opravq neshtata ne si zaslijavalo da patuvam tolkova kilometri dori nakraq da me nakra da se otkaja kaza che nqma da se vidim daje i da se vyrna iskala po kysno da se vidim minali sa 3-4 sedmici ot neinoto reshenie kak mislite shte i mine li pitam q obichash li me oshte malchi mrazish li me pak malchi i zapochva da se qdosva kajeti mi naistina kakvo da pravq blagodarq na vseki....
т.7
krem4et0
prettyIdeath
02-09-2008, 07:07
Ами ... бъзикането ти мисля че е било неуместно.А и може би тя си мисли че не е само бъзик.В смисъл- ти и казваш че си и изневерил , тя реагирва по някакъв нейн си начин .Ти виждаш че я заболява и ти идва гениалната идея да кажеш че си се бъзикал за да и видиш физиономията. Не си л иси помислил че тя си мисли нещо подобно?
А другото е че може би връзката ви вече се е изчерпала.На въпроса "обичаш ли ме" ако не те обичаше мисля че щеше да отрече, защото не знам кой може да отрече тва чуство... Оф.. оплетах се нещо. Не знам ... Когато си дойдеш в Б-я говори с нея ...
Успех!
sexa_na_kompleksa
02-09-2008, 07:10
Постъпил си много тъпо като си се избъзикал с нея, това ще ти е за урок.
При първа възможност си ела в България без да й казваш и отиди направо при нея. Подари и нещо голямо - някакво плюшено мече или сърчице и й кажи колко много я обичаш, и че си постъпил доста глупаво, че няма да се повтори ... Нещо такова...
Айде успех!
Mementomori
02-09-2008, 07:43
Наистина много странна и объркана ситуация.Трябва непременно да поговорите,но очи в очи и да разясните връзката си.Ти й обясни за глупавата си шега и питай за нейните аргументи относно прекратяване на отношенията ви.Може би тя не иска да се връщаш веднага,понеже не иска да прекрати и попречи на пребиваването ти в Гърция.Вижте се в най-скоро време и оправете нещата,нищо не е загубено!Успех!
BlueFace
02-09-2008, 07:57
Много тъпо си направил.Ся тряя да намери6 някъф на4ин да си поправи6 гре6ката... :? :?
bebeto0o
02-09-2008, 08:07
При първа възможност си ела в България без да й казваш и отиди направо при нея. Подари и нещо голямо - някакво плюшено мече или сърчице и й кажи колко много я обичаш, и че си постъпил доста глупаво, че няма да се повтори ... Нещо такова...
Айде успех!
+1
WindfaLL
02-09-2008, 09:11
абеее мозъкк с мозъцитеее..ти да не си мислиш че любовтаа е някфа игра или шега..ааа Слънцееееее аз ти изневериххх..добрее дее..ебавах се..за къф се мислиш..еми пожелавам ти да не си я върнеш..щото точно заради някфи такива като тебе много момичета страдат..ако на мен беше казал нещо такова,щях да те съсипяя..
MiMcHeToOo
02-09-2008, 09:16
абеее мозъкк с мозъцитеее..ти да не си мислиш че любовтаа е някфа игра или шега..ааа Слънцееееее аз ти изневериххх..добрее дее..ебавах се..за къф се мислиш..еми пожелавам ти да не си я върнеш..щото точно заради някфи такива като тебе много момичета страдат..ако на мен беше казал нещо такова,щях да те съсипяя..
И аз.. Ако ми беше казал такова нещо и ти бях гадже, щях да те съсипя :?
alexa1990
04-06-2010, 23:16
Мога да те подкрепя и то не за да ти стане по-добре, ами защото съм на мнение, че момичетата по принцип не разбират от шега. То не, че е и нормална шега, но не е болка за умиране. И ако тя наистина ти е вярвала и те е обичала, то винаги би ти простила. Може би просто блъфира, за да не я забравиш, а именно да си помислиш, че я губиш и да я оцениш повече. Но не е хубаво да му мислиш много, защото в крайна сметка получаваш повече измъчващи съмнения. С риск да повторя всички коментари, ще кажа, че единственото решение е face to face :) Просто кураж и спечели отново момичето, защото където е текло, пак тече ;)
hanovete
04-07-2010, 05:28
Според мен тя се е заела здраво с тоя университет и мислите и са потънали дълбоко в ученето и с времето като не се виждате чувствата и към теб са се охладили и това може да е перфектния начин да скъсате тъй че имай го напредвид тоя вариант
BonbonaBaby
04-07-2010, 05:54
Точно заради като тебе много момичета страдат и са изгубили вяра в любовта... :? Ама нека .. по-добре,че се е случило така нека ти ! Да видим другия път дали ще се ебаваш така ?? Как мислиш ? :-o
Take_That
04-07-2010, 11:27
Айде успех!
+1
+2
Тема на една година, слепци такива.
Аман.