View Full Version : Коя е най-чувствителната ви точка?
аз като един млад човек ,които искада опита от всичко...и така ми доиде идеята да попитам нежният пол за неговите G-точки...
пък и е итересно..
аз от моят опит знам за няколко(2), обаче знам че не привсички моми е еднакво..
аз искам да разбера наи чуствителните и наи лесни за задеистване!
но наи вече искам да разбера коя е наи побъркващата...
пишете...
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
lazy_lady
02-09-2008, 15:19
При мен много действа когато мъжът си пъхне пръста в мен и прави с него движение "Ела тук". Е, тогава стига до точното място. Само че това го допускам ако съм мног възбудена, иначе дразни. А от вътре се усеща като леко набръчкано местенце по-скоро като релефно (с диаметър около 1/2 см). И е от горната старна на вагината.
Относно позите, коя е най-побъркваща. Ами аз имам най-побъркващ мъж с когото всяка поза е побъркваща, т.е. не е до поза побъркването.
Е тва е Г-спот вътре в пичката :)
Извън нея ли искаш-ми тва е малко тъпо щото ако е правилния човек,единствено той е способен да ме побърка и където и да ме докосне-ако ще по връхчетата на косата да е-ще ме накара да полудея,ако е просто поредния "транзитен" пътник,за който не ми дреме много...дори да е наи-якия сваляч и е*ач,пак няма да го усетя!
DevilWish
02-09-2008, 16:44
Извън нея ли искаш-ми тва е малко тъпо щото ако е правилния човек,единствено той е способен да ме побърка и където и да ме докосне-ако ще по връхчетата на косата да е-ще ме накара да полудея,ако е просто поредния "транзитен" пътник,за който не ми дреме много...дори да е наи-якия сваляч и е*ач,пак няма да го усетя!
Нещо подобно с1м и аз ;)
наи вече ме интерисува извън..
защото тое ясно че няма да допуснеш някъв никъв вътре...(но зависи)
аз примерно съм на пипвал една ,която е под гърдите..точно отдоло
wasntme_
02-09-2008, 17:01
наи вече ме интерисува извън..
защото тое ясно че няма да допуснеш някъв никъв вътре...(но зависи)
аз примерно съм на пипвал една ,която е под гърдите..точно отдоло
abe nz 6to oba4e ot postovete ti mi se stryva 4e si misli6 4e G-to4kata e razli4na pri vseki i 4e e izvan vlagali6teto :?
az li si vtalpqvam ?!? mai ve4e se 4ydq de da namerq gre6ki na horata :lol:
psychopath
02-09-2008, 17:17
Извън нея ли искаш-ми тва е малко тъпо щото ако е правилния човек,единствено той е способен да ме побърка и където и да ме докосне-ако ще по връхчетата на косата да е-ще ме накара да полудея,ако е просто поредния "транзитен" пътник,за който не ми дреме много...дори да е наи-якия сваляч и е*ач,пак няма да го усетя!доооооообре бе
dobre...zle....taka e!Pone za men
mai nastina za vseki e razli4no..
oba4e i m1jete imal G-to4ka..
aba4e ne q na merih
vesito_gb
02-09-2008, 18:34
Ми тя Г точкта си е само една,а ти май питаш за ерофенни зони ами ко да ти кажа при всеки е различно :)