Влез

View Full Version : Моята историйка

sisley_baby_f
02-09-2008, 17:07
Здравейте!Не пиша често в този форум,но имам наблюдения,че обичате да се зяждате с хората.Ако смятате да се ебавате и с мен,по-добре не пишете нищо,моля ви.
Значи преди 2 месеца и половина се запознах с едно момче.Ходихме около месец и нещо,но аз му казах,че искам да се разделиме,защото той искаше да спиме,а аз не бях готова.Отначало той не искаше да се разделяме,но накрая се примири.След няколко дни,когато си мислех,че всичко е свършило и че повече няма да се видиме,той ми се обади и ме попита дали искам да се видиме.Отказах му,въпреки,че много исках да го видя.След това негово обаждане не можех да го забравя,постоянно мислех за него.След няколко дни не издържах и му писах смс,че ми липсва,но да не ми отговоря на смс-просто исках да го знае.След около 40мин. ми се обади и поиска да се видиме,казах му,че няма да мога и да се обади на другия ден да се разбереме нещо.На другия ден,обаче,се видяхме случайно.Заговри ме,направи ми комплимент,дори ме целуна по бузата,но ми каза,че ще е зает същия ден и че ще ми се обади в понеделник(бяхме се видяли в петък).На другия ден(събота) си бях пийнала малко и му кликнах-той веднага се обади.Поисках да се видиме,но той каза,че е на село и че ще ми се обади в неделя.Обади ми се той,но на мен ми беше лошо и му казах,че няма да излизам и се разбрахме да се чуеме на другия ден(т.е. миналия понеделник).Е,днес вече е събота,а той не се е обадил...
Страшно гадно ми е от тази цялата ситуация.Не знам дали успяхте да ме разберете,но се надявам на някой адекватен отговор.Благодаря ви предварително!

Angel_of^love
02-09-2008, 17:14
Щом още не ти се е обадил, щом винаги така се разминавате... трябва да се замислиш дали го прави нарочно или си има наистина работа... Може да си има причина, поради която да не иска да се срещате, но да не иска да те скъса рязко. Може да е искал просто да спи с теб... и може да е бил с теб само за да те зареже на следващия ден, след като спи с теб... А може и наистина да те обича и просто да е поискал и нещо повече... Поговорете открито и следи всичко (от това дали те гледа в очите докато говори до това дали говори рязко или увърта...). Кажи му, че не си готова и изкажи това, че си малко объркана...ако те обича наистина и ако е свястно момче ще те разбере и ВЪПРЕКИ ТОВА ще остане с теб...ако не - зарежи го, защото ще си проличи, че е само сваляч !

nicolepcd
02-09-2008, 17:17
Малко се обърках с тези дни, но разбрах в общи линии :) Ми щом си се разделила с него, значи не го обичаш чак до такава степен. А другото нещо е... щом иска да спи с теб, и при твоят отрицателен отговор, той до известна степен не те иска... не виждам какъв е смисъла от всичко... :? Няма достатъчна любов между вас, а и щом той те "притиска" да спите... изглежда има различни ценности, от това да речем да говори с теб, да те изслушва или нещо от тоя род. Не знам, не ви познавам, но така, от написаното ми се струва, че няма смисъл... :? Просто трябва да поговорите и да си изясните нещата... :)

darla
02-09-2008, 17:18
Ами от това,което разбрах стигам до извода 4е ще плащате големи телефонни сметки...има ли смисъл всеки ден да отлагате срещата за следващия и пак така и тва да няма край...разберете се като големи хора еди-кой си ден еди-каде си и се срещнете наистина...как да ти се обади човека като според мен ве4е му е писанло да се вуртш-ще се видим,няма да се видим.А и в крайна сметка ако секса за него е бил наистина толкова важен-може и да си е намерил някоя която е била "готова"- не се заяждам с теб,просто чиста мъжка психология.
Според мен трябва да спреш да го гониш и да се луташ в търсене на чувствата си.Щом не си била готова да лгнеш с него,значи не е 4овека за теб-ще бъдеш готова за секс не само тогава,когато си физически подготвена,но и когато срещнеш човека,пред който можеш да се отпуснеш.Това лутане което в момента преживяваш според мен е пулна загуба на време. :-o

sisley_baby_f
02-09-2008, 17:21
Angel_of^love,и аз не знам защо така се разминаваме. :( Но се си мисля,че каквато и работа да е имал,едва ли е продължила 6 дни.От друга страна пък се съмнявам да не иска да се виждаме.Първия път като му казах,че не искам да се виждаме,той не поиска да спрем,каза ми,че ще опитаме да имаме връзка без секс.Прави и едни такива малки жестове,които ме карат да си мисля,че не е с мен просто така.Честно казано,той може да има много жени,но избра мен,което страшно ме радваше.А когато си говориме винаги ме гледа в очите.Не знам... наистина съм много объркана и не знам какво да правя.Според вас трябва ли да го потърся?

princesa_viki
02-09-2008, 17:43
Според мен си е помислил,че го баламосваш и че само си търсиш оправдания.Обади му се ти.
Успех и после кажи какво е станало :)

Angel_of^love
02-09-2008, 17:45
Ако го потърсиш мисля, че нищо не губиш, защото така ще изясните чувствата и ценностните си системи... Защото ако не го направите сега...ще стане късно и следователно - безмислено !

InnchetO
02-09-2008, 17:46
честно казано и според мен трябва да се видите колкото се може по скоро и да си изясните заедно ли сте или не .. все пак от втория ти пост разбирам че явно има някакви чувства .. и явно секса не е толкова важен за него колкото ти .. тоест обади му се и ако питаш мен останете заедно .. изглежда ми смислено ако и двамата имате чувства да сте заедно докато те изчезнат .. и все пак всичко ще се види след разговора ви .. и пиши като се разбере края на сапунката ;)

MiMcHeToOo
02-09-2008, 17:50
Angel_of^love,и аз не знам защо така се разминаваме. :( Но се си мисля,че каквато и работа да е имал,едва ли е продължила 6 дни.От друга страна пък се съмнявам да не иска да се виждаме.Първия път като му казах,че не искам да се виждаме,той не поиска да спрем,каза ми,че ще опитаме да имаме връзка без секс.Прави и едни такива малки жестове,които ме карат да си мисля,че не е с мен просто така.Честно казано,той може да има много жени,но избра мен,което страшно ме радваше.А когато си говориме винаги ме гледа в очите.Не знам... наистина съм много объркана и не знам какво да правя.Според вас трябва ли да го потърся?

Потърси го.

Chess
02-09-2008, 18:25
Здравейте!Не пиша често в този форум,но имам наблюдения,че обичате да се зяждате с хората.Ако смятате да се ебавате и с мен,по-добре не пишете нищо,моля ви.
Значи преди 2 месеца и половина се запознах с едно момче.Ходихме около месец и нещо,но аз му казах,че искам да се разделиме,защото той искаше да спиме,а аз не бях готова.Отначало той не искаше да се разделяме,но накрая се примири.След няколко дни,когато си мислех,че всичко е свършило и че повече няма да се видиме,той ми се обади и ме попита дали искам да се видиме.Отказах му,въпреки,че много исках да го видя.След това негово обаждане не можех да го забравя,постоянно мислех за него.След няколко дни не издържах и му писах смс,че ми липсва,но да не ми отговоря на смс-просто исках да го знае.След около 40мин. ми се обади и поиска да се видиме,казах му,че няма да мога и да се обади на другия ден да се разбереме нещо.На другия ден,обаче,се видяхме случайно.Заговри ме,направи ми комплимент,дори ме целуна по бузата,но ми каза,че ще е зает същия ден и че ще ми се обади в понеделник(бяхме се видяли в петък).На другия ден(събота) си бях пийнала малко и му кликнах-той веднага се обади.Поисках да се видиме,но той каза,че е на село и че ще ми се обади в неделя.Обади ми се той,но на мен ми беше лошо и му казах,че няма да излизам и се разбрахме да се чуеме на другия ден(т.е. миналия понеделник).Е,днес вече е събота,а той не се е обадил...
Страшно гадно ми е от тази цялата ситуация.Не знам дали успяхте да ме разберете,но се надявам на някой адекватен отговор.Благодаря ви предварително!

Подкрепям MiMcHeToOo и мисля, че трябва да го потърсиш, но както разбрах защо веднага след като ти е предложил да спите си го отрязала...Можеш да говориш момичее...за това сте се сабрали (разбирате се един с друг, приятно ви е да сте заедно и т.н.)...Аз съм на мнението, че един разбовор "щеше" да е по-добре ,от колкото веднага да го "режеш" ( :-D ).

Krem4eto
02-09-2008, 18:37
Потърси го ,може да си е помислил,че неискаш да го видиш :)

Angel_of^love
02-09-2008, 18:46
Определено, ако го потърсиш ще спечелиш повече отколкото, ако не го потърсиш и не се изясните ...