View Full Version : Ядосват ли ви родителите ви?
devil_with_angel_face
02-09-2008, 17:34
po princip ne se razbiram mn sas ba6ta mi inz za6to e taka .po princip kogato re6a da go pitam ne6to toi postoqno zapo4va da mi razpravq za ne6to dr koeto ne e svurzano s temata i 4ak sled okolo 4as zapo4va da mi otgovarq na vuprosa,koeto adski me drazni;postoqno ne e dovolen ot ocenkite mi a az sam edna ot otli4ni4kite ;postoqno mi natqkva 4e sedq mn pred kompa ili televizora,koeto vsu6tnost ne e vqrno abe kakvoto i da napravq toi vse se zaqjda i vse me yprekva v ne6to..na6ite postoqno izlizat navun s priqteli,sutrin sa na rabota ,a ve4er navun i po4ti izob6to ne se vqsvat v ku6ti taka 4e mn mn ne raz4itam na tqh za ne6to za6toto prosto znam 4e 6te sa zaeti da vur6at ne6to bezpolezno otkolkoto da mi obarnat vnimanie! :? :( :-x
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
xXxScreamxXx
02-09-2008, 17:42
mene na6te nai-redovno si me qdosvat :D :D :D ama 6to da gi prai 4ovek :razz:
Just hear me...
02-09-2008, 18:46
ооо наще ако не ме ядосат просто няма кой друг.. за майка ми все аз съм най-зле все на нея съм крива и така ... ама вече не обръщам внимание 8) 8) :grin:
zvezdichkaaa
02-10-2008, 09:14
Е много ясно че ме ядосват,ама кво да се прай.
cold_arrow
02-10-2008, 09:39
da ponqkoga :-D
mhmhmhmhm
02-10-2008, 10:54
Дааа,много :D
HePeAJIeH
02-10-2008, 11:04
Да...за жалост е неизбежно :( Почти ежедневно ми се кара майка ми но след толкова години практика вече ми прави значително по-малко впечатление :)
Angel_of^love
02-10-2008, 12:10
Всеки ден с наще се караме и най-вече с майка ми.. Няма как да мине ден без да ми се скара за прическата, дрехите, обувките, храната, прекаленото стоене пред компютъра или огледалото, оценките и дрън дрън, така нататък... Ама какво да се прави... Днес майка ми заключи, че трябва да стана адвокат, защото си защитавам правата доста ревностно :-D
princesa_viki
02-10-2008, 12:54
Ядосват ме понякога,но се старая да ги разбирам... :)
Ядосват ме понякога,но се старая да ги разбирам... :) +1 :)
Че те ако родителите не направят проблем...кой?! :? Стига се пак да не забравят, че си човек за капак и подрастващ и почти всеки крясък се насъбира в подсъзнанието ти :o :o :o Ако започнат да прекаляват и го усетиш... потърси помощ...последствията може да са сериозни от 1-2-3 проблема стават мн. повече така един мой съученик вече е ЛУД в буквалния смисъл не излиза не гледа телевизия не стои на компютър... само го натискат да учи и когато никой не му обръща внимание защото е "зубара" ... сам се е затворил броди из куридорите като некаф дух... кфото и да говорят родителите че все приятелите развалят... щом не са те научили да подбираш обкръжение кой всъщност е виновен?! :(
Ядосват ме, ама кво да прави... :D
po princip ne se razbiram mn sas ba6ta mi inz za6to e taka .po princip kogato re6a da go pitam ne6to toi postoqno zapo4va da mi razpravq za ne6to dr koeto ne e svurzano s temata i 4ak sled okolo 4as zapo4va da mi otgovarq na vuprosa,koeto adski me drazni;postoqno ne e dovolen ot ocenkite mi a az sam edna ot otli4ni4kite ;postoqno mi natqkva 4e sedq mn pred kompa ili televizora,koeto vsu6tnost ne e vqrno abe kakvoto i da napravq toi vse se zaqjda i vse me yprekva v ne6to..na6ite postoqno izlizat navun s priqteli,sutrin sa na rabota ,a ve4er navun i po4ti izob6to ne se vqsvat v ku6ti taka 4e mn mn ne raz4itam na tqh za ne6to za6toto prosto znam 4e 6te sa zaeti da vur6at ne6to bezpolezno otkolkoto da mi obarnat vnimanie! :? :( :-x
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Аз съм в същите отношения с наще ,да не кажа и по-зле!Никога не са доволни от мен,постоянно мръкат за нещо и искат прекалено много,а всъщост те са ме направили такава...Абе просто никак не ми се говори на тая тема,щото е някъв ужас! :cry:
nicolepcd
02-10-2008, 19:19
Ми естествено е да се караме с тях. И аз се карам с тях, и Вие...Едва ли някой е в перфектни отношения с родителите си... Но спокойно, нормално е :)
pepita87
02-13-2008, 17:56
честно казано..мнооооооооооого рядко имам пререкания с нашите,по простата причина,че знаят,че дори да се противопоставят на дадено не6то,аз 6те го направя...със или без тяхно съгласие 8)
MemoRieS
02-14-2008, 20:58
Апък при мен има 1 период където всеки ден се караме и ме дразнят, и 1 където това е непознато ... :D :grin:
i . HATE . you
02-26-2008, 11:25
ВИНАГИ! Почти всяка седмица по 4-5 пъти. :-x
Да постоянно нещо не им харесва не им изнася поне 1 път на ден се карам с майка ми! не издържам вече с тея хора..а сега откакто сестра ми си е тука(слава богу в събота си заминава) ме изкарват мен виновна за всичко и ме ядосват страшно много...Просто се чудя как още не са ме изкарали извън релси и не съм си хванала багажа да се изнеса...малко ми остава! :-x
честно казано..много :lol:
Ядосват ме - да,но гледам да не обръщам много много внимние...
Еми ядосват ме и то много често... Ама какво да се прави ще търпим ;p
ruskiq_fenka
03-18-2008, 12:56
pffff postoqnno mi kazvat 4e sedq mnooo vreme pred laptopa e ko drugo da pravq??? samo za tva se karame. nqqm drugi problemi za sega :D 8-) 8-) 8-) :-P
ice_cream_f
03-18-2008, 18:46
Eee kak 6e mineme bez nqkoi drug krqsuk :razz: i na men vse mi kazvat 4e ne u4a i 4e visiq mn pred PC i kato se karame ve4no mi kazvat citiram "off s tebe ne moje da se spori, ve4no izvurta6 ne6tata na tvoq strana..." em roditeli kvo da gi prai6 :D
ThunderGoddess
03-18-2008, 19:00
Да, майка ми, баща ми по-малко. Но аз не си мълча и когато ми викат и аз викам :Д
Нормално от различни поколения сте - различни разбирания...
RoyTheReaper
03-18-2008, 19:36
Майка ми понякога е доста дразнителна.
DaemonBoy
03-18-2008, 20:41
Баща ми най-често ме ядосва като ми зее за какво ли не.Все едно съм му някой от общите работници.Ама аз само се правя, че го слушам.
Mr.Shorty
03-18-2008, 20:45
И мене ме ядосват понякога ама какво да се прави.На тази възраст най малкото нещо ни изнервия поне мене де. :smt029
enrique_fenka
04-02-2008, 17:44
Всеки ден ме ядосват :o До гуша ми е дошло :(
alex_devv
04-03-2008, 10:46
не
ядосват ме особено майка ми ме изнервя много понякога
Ядосват ме от време на време,но не мога да се оплача.Добри са и мн. ми угаждат. :-)
ani_crazy
08-16-2008, 14:13
да постояннооооо. :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
krisence
08-16-2008, 14:21
Естествено че ме ядосват. Иначе за какво са родителите. :D
ооо наще ако не ме ядосат просто няма кой друг.. за майка ми все аз съм най-зле все на нея съм крива и така ... ама вече не обръщам внимание 8) 8) :grin:
:) И при мен е същото,в доста лоши отношения сме.
Но баща ми е по-добре, с него поне мога да проведа един нормален разговор. 8-)
kotetyyy
08-21-2008, 17:15
ядосват ме особено мама за най малкото нещо и мрънка тфа мн ме изнервя :o :o :booooomb: