View Full Version : какво искат момчетата ???
crazy_style
02-09-2008, 18:23
mi ima kvo iskat jenite.. ta re6ih da vidim kvo tolkova iskat mom4etata.. 4e mn filosofi se navudiha.. a i e zabavno da glea6 nekvi lapeta kat zemat da razvivat nekvi teorii po 5 dekara..za nekvi temi deto nqmat i ideq za kvo stava vupros..
ps.. aide momi4eta iz4akaite da vidim kvo iskat mom4etata.. posle komentiraite vie.. 6tot v kraina smetka da ne se napulni samo s momi4eski komentari... i tn
Е аз няма да ти развивам теории метър на декър.. бих казал 1 дума... Любов... Е поне на мен де за другите не знам. За мен тази дума означава следното: Да обичаш този пред тебе независимо неговите малки кусури, да прощаваш малките грешки, да се уважавате и обичате взаимно... =)
MartyParty
02-09-2008, 18:29
4 букви на български и 3 на английски :oops: коя е тази дума ???
splendour
02-09-2008, 18:33
?????????????????????????????????????????????????? ?????
MartyParty
02-09-2008, 18:34
?????????????????????????????????????????????????? ?????
ти си момиче няма да се сетиш :lol:
LipSoFAnAnGel
02-09-2008, 18:42
секс (: Точно това щях да кажа .Момчетата искат секс... ако го имат значи всичко е наред .Не се отнася за всички, но повечето са такива....
От какво ? От момичето ли?
ivakavlad
02-09-2008, 18:44
аз лично неискам много искам само любов, пари но не много а само толкова колкото да си покрия разходите, искам да има до мен човек с който мога да споделя всичко и да ме разбира без да ме упреква и също така искам когато на някой не му харесва в мен да ми го казва право в очите без значение от какво естество е а да не ми говори зад гърбът
splendour
02-09-2008, 18:53
после НЕ БИЛО ВЯРНО чЕ МОМчЕТАТА СА РАЗГОНЕНИ И МИСЛЯТ САМО ЗА ЕБАНЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
jim_beam
02-09-2008, 19:09
после НЕ БИЛО ВЯРНО чЕ МОМчЕТАТА СА РАЗГОНЕНИ И МИСЛЯТ САМО ЗА ЕБАНЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
moq pone si go priznava :razz:
MartyParty
02-09-2008, 19:26
Е хайде сега да си говорим откровено всяко момче иска секс...Това,че някои не ви го казват,не значи,че не е така.Едни си го искат повече други по малко но всички го искат.Въпроса е какво друго искат...
splendour
02-09-2008, 19:27
moq pone si go priznava :razz:
xaxaxaxa :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
v pove4eto slu4ai si mislqt "bocka6 i bqga6" :razz: ....rqdko idvat tiq deto iskat "obi4, doverie, blizost"...ama dano da se namirat o6te,4e ina4e nz s kuv 6a jiveq :D
ami az iskam hubava macka na moita vyzrast da e ot moq grad da e vyzpitana i da me uvajava tolkova iskam
Christian
02-10-2008, 10:32
Аз искам любов, подкрепа, разбирателство искам да има някое момиче, което да прави нещата който аз правя за нея. А аз мога много, мога дори да умра!
някое момиче което да го обича, да бъде обичано и да са заедно :smt115
GameFace
02-10-2008, 10:45
Кило пържоли, салатка, пържени картофи и да има кой да ги сготви... :grin:
А сега сериозно: Аз искам човек, който да ме допълва и обича. От мен любов колкото му душа иска. :)
SeXy_DeSi
02-10-2008, 11:08
Ами май и момчетата искат нещата, които и момичетата. Кво пък толкова за секса, все едно че ние не искаме. И ние искаме секс, колкото тях просто се прикриваме. На всеки му харесва да прави секс, не е ли така? :):):)
Момчетата искат само секс
fifi_friend
02-12-2008, 11:43
Еми ясно е и е адски кратко. :-D Домакиня вкъщи, иатинска жена пред хората и страстна мръсница в леглото :-D :-D :-D Просто е....
бира, пържени картофи със сирене и кебапчета. 72 инчова плазма на която да се гледа мача и PS2 за след това
От едно момиче искам само това:
1)споделена любов
2)разбиране
3)допълване
4)смелост да бъде с мен и да ме обича истински,а ако спре да ме обича да ми каже просто
Само това и нищо повече,звучи просто и е така просто,но защо е толкова трудно :grin:
So unbelievable love..
02-12-2008, 15:14
Е хайде сега да си говорим откровено всяко момче иска секс...Това,че някои не ви го казват,не значи,че не е така.Едни си го искат повече други по малко но всички го искат.Въпроса е какво друго искат...
+1 :) Точно така!Аз преценявам момчетата по това,какво друго искат,защото това се знае! :)
Добре де все едно и момичетата не искат секс бе мамка му... Просто момчетата го казват/показват...