Влез

View Full Version : Какво бихте направили?

mechtaq_za_teb
02-10-2008, 06:29
Здравейте на всички :)
Искам да ви поставя в една ситуация,за да ми кажете какво бихте направили.Ходили сте с някого няколко месеца,след което той къса с вас и държанието му се променя коренно.Държи се безразлично,гадно и естествено в един момент на вас ви писва да се опитвате да си го върнете,защото виждате,че няма смисъл.Спирате всякакви контакти с него,при което той се опитва да ви търси,но вие не искате,защото ви е писнало да се унижавате.Минава време...може би месец-два,от както не сте го виждали и чували.И въпреки че през това време сте излизали с други,още го обичате.И съвсем случайно разбирате,че може би и той има още чувства към вас.Бихте ли го потърсили или бихте оставили всичко както е?

koalka
02-10-2008, 06:53
За мен всичко ще е минало вече.Аз откъде да съм сигурна, че държанието му ще се е променило, след като така се е държал и преди?Държанието му определено не показва, че те обича и че дори има някакви чувства към теб.И след като ги има защо се е държал така?Доста интересни въпроси.
Моя съвет е да гледаш напред и да не се обърщаш, да го забравиш.

enola
02-10-2008, 06:56
След като го обичаш,според мен трябва да продължаваш да се бориш за него.Това,че се е държал грубо,може би е било просто за момента,може да е се е опитвал да те забрави и това да му е помагало.Но виж сега,хората са различни - едни се борят за този който обичат,докато не го спечелят,но в този случай има опасност момчето да не те обича вече и да излезеш глупачка.Другия вариан са хората които казват "За обич няма да те моля,на колене пред тебе няма да стоя!Обичам те-без теб не мога,но горда съм и горда ще умра"(тва го написах,защото точно обяснава какво искам да кажа).Аз лично бих поразпитала дали наистина е още влюбен в мен и ако се окаже истина да му пиша в Скайп да го заговарям нещо такова,но ако той още има чуства към теб е щял да направи това,защо ти трябва да го правиш?!? Плс обясни малко,защо мислиш че той още те обича ... :)

the_uNf0rgIv3n
02-10-2008, 07:00
Да бе, да продължава да се бори за него ... той човека не я е оценил на време, а сега да се връща. Би било вид унижение, въпреки, че може би го обичаш. Понякога достойнството е това, което трябва да те води ... поне в този случай - да. :-o

Angel_of^love
02-10-2008, 07:10
Имам подобен проблем...много е сложно + това при мен говорим в години, не в месеци... та такам.Аз бих се борила.Винаги получавам това, което искам дори и ако го получавам на висока цена... За това, ако наистина ти пука за него... не виждам защо да не се бориш.При мен даже е по-трудно положението, но не се предавам и сигурно много скандали ме очакват, но аз бих рискувала за това, на което държа \:D/

LustForSk8ing
02-10-2008, 07:14
bih mu bila 6uta po nai brutalniq na4in za da mu e gadno!! ako nqkoi e na mnenie 4e trqbva da si go vurne....zna4i e pulen zadrystenqk!

mechtaq_za_teb
02-10-2008, 07:18
След като го обичаш,според мен трябва да продължаваш да се бориш за него.Това,че се е държал грубо,може би е било просто за момента,може да е се е опитвал да те забрави и това да му е помагало.Но виж сега,хората са различни - едни се борят за този който обичат,докато не го спечелят,но в този случай има опасност момчето да не те обича вече и да излезеш глупачка.Другия вариан са хората които казват "За обич няма да те моля,на колене пред тебе няма да стоя!Обичам те-без теб не мога,но горда съм и горда ще умра"(тва го написах,защото точно обяснава какво искам да кажа).Аз лично бих поразпитала дали наистина е още влюбен в мен и ако се окаже истина да му пиша в Скайп да го заговарям нещо такова,но ако той още има чуства към теб е щял да направи това,защо ти трябва да го правиш?!? Плс обясни малко,защо мислиш че той още те обича ... :)Сега ще разкажа с малко подробности.Не искам да си внушавам каквото и да било,4е той ме обича още и така нататък.Писал си е с едно момиче(което той НЕ знае,че познавам),на което е почнал да говори за някакво момиче,което още обичал,което не искал да забравя,с което бил скъсал за пълни глупости,но тя вече била продължила напред...И според разговора им,аз съдя,че това момиче съм аз.Даже съм сигурна!
Ако е имал чувства е щял да ме потърси?Да,той го правеше,но някак си не изразяваше нищо...И аз реших,че не мога повече така и спрях да се виждам с него,да си пиша с него,да му се обаждам.Но той не ме остави.И когато тогавашния ми приятел разбра,че той не ме оставя,отиде да се разправя с него и оттогава не съм го виждала и чувала.

nightwish16
02-10-2008, 07:34
ne se vru6tai pri nego tupo e sled vsi4ko koeto ti e napravili ili tam kakvoto e stanao da se vru6ta6 sigoren sum 4e toi e bil golqm muxlio i 6te e i ne zaslujava teb :-D taka 4e gledai na pred i ostavi minaloto nazad

Angel_of^love
02-10-2008, 07:39
Гадно...Всъщност чудя се защо не събере смелост да ти го каже в очите, но съм почти сигурна защо не събира смелост... Даваш ли му някакви знаци, че го харесваш още ?... Усмихваш ли се, когато го видиш или просто се разминавате с погледи забити в земята ?... Аз имам такъв проблем, но просто преодолях този "страх" от открито ...лице в лице... и даже вчера едва си сдържах усмивката... От мненията ти по горе съдя, че се правите на непознати.И при мен така беше.За това разчупи малко леда да видим какво ще стане... Успех и пак да пишеш какво става ! :smt011

mechtaq_za_teb
02-10-2008, 07:49
Гадно...Всъщност чудя се защо не събере смелост да ти го каже в очите, но съм почти сигурна защо не събира смелост... Даваш ли му някакви знаци, че го харесваш още ?... Усмихваш ли се, когато го видиш или просто се разминавате с погледи забити в земята ?... Аз имам такъв проблем, но просто преодолях този "страх" от открито ...лице в лице... и даже вчера едва си сдържах усмивката... От мненията ти по горе съдя, че се правите на непознати.И при мен така беше.За това разчупи малко леда да видим какво ще стане... Успех и пак да пишеш какво става ! :smt011 Не му давам никакви знаци.Както каза,все едно сме непознати. :-#
Както виждам повечето мнения са да го оставя и да продължа напред.Опитвах се и може би е още рано,но сега след това,което разбрах ще е невъзможно да продължа.Вътрешно се надявам наистина още да ме обича,така както аз него....но защо ли се съмнявам. :?

princesa_viki
02-10-2008, 07:51
Не бих!Ако има чувства -сам ще те потърси.А и ти сама каза "Може би има чувства"А ако не е така?Заслужава ли си да се унижиш за пореден път?

Angel_of^love
02-10-2008, 07:52
Ми аз съм в същото положение и за тва знам как се чувстваш, но ако не се изясните един път за винаги мисля, че ще съжаляваш винаги, че си оставила всичко незавършено...всъщност не си видяла края... а си струва история като тази да и се види края, защото не се знае...може да е хепи енд \:D/

mechtaq_za_teb
02-10-2008, 08:03
Ми аз съм в същото положение и за тва знам как се чувстваш, но ако не се изясните един път за винаги мисля, че ще съжаляваш винаги, че си оставила всичко незавършено...всъщност не си видяла края... а си струва история като тази да и се види края, защото не се знае...може да е хепи енд \:D/ Писах ти лично съобщение ;) Там ще прочетеш малко повече.

PerfectByNature
02-10-2008, 08:19
az bix mu prostila est ako sum uverena 4e izpitva 4uvstva kum men i nqma da ostavq da me unijava po nai dolniq na4in.syvetvam te da mu dade6 2ri 6ans no pri nai malkata gre6ka ot negova strana da go zareje6 i da si produljava6 napred :)

MakeMeLaugh
02-10-2008, 08:52
Точно в тази ваша ситуация:
Никога няма да е същото..
И не смятам, че ще стане нещо кой знае какво.
Пък и ти си го унижила с тогавашния си приятел.. бе не ми звучи добре.

Но все пак ти си знаеш най-добре.

:)

Pliok0019
02-10-2008, 09:03
Бях в подобна ситуация. Скъса с мен после настояваше да излезем и казваше, че съжалява. За мен път назад няма. Всеки допуска грешки, но трябва и да ги понася.

Каква е гаранцията, че след 1-2 месец няма да скъса с теб пак?!

xXxScreamxXx
02-10-2008, 09:04
emi az ne bix go pot1sila 6tqx da 4akam toi da predpieme ne6to ;)

CaSsIe
02-10-2008, 10:59
сега съм в почти същата ситуация...знам че скоро той ще иска да се върне обаче няма смисъл, по - добре го заеби продължавай напред, на него не му е пукало като те е наранявал и не е обръщал внимание че си се опитвала да си го върнеш, сега е време малко и той да страда. Колкото и тежко и гадно да ти е по- добре недей... това е мойто мнение :)

Christian
02-10-2008, 11:04
Естествено, че ще я потърся, говорим за чувства, а те са сериозна работа. Ако всичко е искрено, всичко е наред. А и всеки човек има право поне на един компромис спрямо държанието си в миналото.

пс: Аз в момента съм в същата ситуация, обичам момичето, тя мен също, но е с друг, боли ме но ще чакам. Времето е всичко и никога не се отказвай, след като си си поставил/а цел!

dqvolskoto angel4e
02-10-2008, 13:17
parvo as vinagi sam za vtoriq 6ans
i vtoro bih iskala da te posavetvams edna fraza do koqto stignah ot li4en opit no ne e moq as sa6to bqh v shodna situaciq ta
po dobre da sajalqva6 za tova 4e si opitala otkolkoto 4e ne si i posle cql jivot da ne e no dalgo vreme da se pita6 ami ako mu bqh dala 6ans kakvo 6te6e da stane :)

sasha_90
02-10-2008, 13:39
Ако питаш дали бих се върнала при него-не бих.Няма смисъл,вече всичко е минало.

uJluaHa
02-10-2008, 14:28
Не бих се върнала обратно при него. След като веднъж си се разделил с един човек връщане назад няма. Все пак живота е срещи и раздели :)

ЕPu
02-10-2008, 14:38
Предполагам ще поискам да си изясним чувствата, а ако се окаже, че тоя не изпитва никакви, предполагам ще прекратя контактите с него.