View Full Version : Как да премахнем болката??
Zai4enceto_Bqlo
02-10-2008, 12:11
Има ли начин да премахнем или да намалим болката при първи полов акт???Чувала съм за възглавничка по кръста действа ли??? :oops:
Niakoi momi4eta ne go buli,drugi malko,treti mnogo.No ako ti e pisano da te boli....sigurno 6te te boli.
Da se namali moje bi 6te stane ako polzvate lubrikant i ako ste v misionerkata poza si sloji pod dupeto vuzlavnica(da ti e na visoko). Taka 6te pronikne po-lesno.
padnal_angel
02-10-2008, 12:42
най-важното е да не мислиш за самата болка и да не се стягаш колкото повече се стягаш толкова повече ще те боли и със сигурност ще боли малко или много
Smirnoff
02-10-2008, 13:28
Ако момичето е достатъчно възбудено то си пуска достатъчно любриканти :D:D демек е хубаво малко френска ала бала целуфчици :P
angel_love_
02-10-2008, 13:40
еми мн теми има вече такива...трябва да е на осамотено място за да може момичето да се отпусне на max любовна игра-целувки,гушкане...трябва да е много възбудено и първо с пръсчета 1 после 2 после 3 просто внимателно а и болката не е чак такава при всеки е различно де,но няма от какво да се притесняваш ,постарай се данемислиш за болката а да се отдадеш на новото усещане тва е в общи линии ..
Ivs Jonas
02-10-2008, 14:43
наистина има много теми. разровете се малко :?
juchoche
02-10-2008, 15:29
emi izpii tri vodki i nqma da te boli :D :D :D :D pak i ti kvo iska6 to da ne bli koi zn kolko haha pone pri men be6e mnogo malko :oops:
Еми и аз мисля,че не е толкова до възбуждане,както казаха по-нагоре ако ти е писано да те боли-ще те боли.Аз бях много възбудена,дълга любовна игра имаше преди самия секс и все пак си ме боля доста.
Еми и аз мисля,че не е толкова до възбуждане,както казаха по-нагоре ако ти е писано да те боли-ще те боли.Аз бях много възбудена,дълга любовна игра имаше преди самия секс и все пак си ме боля доста.
I pri men taka...
Има ли начин да премахнем или да намалим болката при първи полов акт???Чувала съм за възглавничка по кръста действа ли??? :oops:
обезболяващ лубрикант...
zabludenata
02-10-2008, 18:27
Ем совен да се качиш отгоре, за да регулираш проникването за нищо друго не се сещам...пък и то не е казано че тебе ще те боли.не всички ги боли ;)