View Full Version : абитуриент с деветокласничка,възможно ли е?няма време...
Излизам с едно много сладко момиченце,много е свястна,добричка,може би съм влюбен или се влюбвам пак след много време.Обаче всичко е различно сега.Тази година съм абитуриент,тя е едва 9 клас,няма почти никакъв опит в живота за разлика от мен,разликата в годините не ме притеснява,колкото поведението и понякога.
Твърде много държи на приятелите си,вярва,че има истинско приятелство,а те само я използват и я карат да страда,да е тъжна.Това ме дразни,а и понякога и пречат да излезе с мен.Или поне тя се оправдава с тях.
Запознахме се странно,тя мисли ,че е случайно ,а не беше,но не и казвам :) Излизали сме 4 пъти досега и сме много близки,някакси обаче не ми стиска за решителна крачка,пука ми за нея и не искам да прибързвам,мисля че тя вече ми има доверие,харесва ме,знае доста неща за мен и аз за нея,лични.Тя е още девствена,даже е леко спеклива и се държи като зубарка на моменти,но е умна и секси,държи се като жена и изглежда така,но прави детински постъпки понякога,може би това и е чара,не знам.
Мислех си какво да направя следващите пъти,да я изведа на кафе,да и кажа ,че се връщам след малко,да изтичам до цветарския магазин отвън и да и купя роза,нещо готино/романтично/интересно искам да е.
Да бъда специален за нея,обаче се притеснявам,че може да се почувства неловко и не искам да и го причинявам,пък и аз съм тъпанар,само с курвите ме бива,със свестните момичета винаги съм се дънил преди.
Много съм объркан,влюбвам се,но не е както първите пъти.Не искам да се доверявам на никой още повече на момиче,не искам да съм предаден накрая,затова не бързам,тя пък излишно бави нещата заради даскало и тъпите и приятелчета,които са смотани пубери.
Освен това след 2-3 месеца завършам,ще сменя града сигурно,искам да го направя,ако ще съм с нея трябва да стане скоро,защото живота ми е пълен с лайна и покрай бала ще е още по-объркан,не искам да ми се налага да избирам в последния момент,не искам да се влюбя в нея,тя в мен,да изживея любовта за която съм си мечтал толкова време,обаче обстоятелствата да ме накарат да замина и да не се върна или да трябва да се връщам заради нея и проблемите ми да продължават.
Просто ми се налага да скъсам връзки с досегашния си живот,дом,град и не искам да имам причини да се връщам и нещо за което да мисля и да ме мъчи.Но заради нея бих се връщал половината седмица тук,за да бъда с нея,знам обаче че ще е много трудно.
Пробвах да се откажа от нея,да не и обаждам,ако тя не ми се обади,тя ми се обади,абе това е момичето за което съм мечтал и което си струва,това съм сигурен! Какво да правя оттук нататък обаче?
Знам,че ако спра да излизам с нея и пропусна този шанс,кой знае следващия дали ще дойде или пак трябва да минат години,знам и че може би никога шансът няма да дойде в идеалния за мен момент и мисля да продължа.
Посъветвайте ме нещо!
Спри навреме.Прекрати всичко това или рискуваш да страдаш прекалено много, защото тя както каза сам се държи детински понякога - сигурен ли си, че тя би могла да те обича така, както ти нея?Сигурен ли си, че тя би отдала сърцето, душата, съзнанието си на теб?Отговори си на тия въпроси и сам ще намериш отговора, който търсиш.
Спри навреме.Прекрати всичко това или рискуваш да страдаш прекалено много, защото тя както каза сам се държи детински понякога - сигурен ли си, че тя би могла да те обича така, както ти нея?Сигурен ли си, че тя би отдала сърцето, душата, съзнанието си на теб?Отговори си на тия въпроси и сам ще намериш отговора, който търсиш.
Не знам,не мога да знам.Ама ако не пробвам ще ме е яд,това съм сигурен.
Ако пробвам и не се получи много ще ми олекне и няма да съжалявам за нищо,ама ако не пробвам ще се чудя дали не съм се прецакал.
Опитах се да и намекна,че нямам време,защото 2-3 месеца минават бързо,още повече когато си зает.Обаче тъпото даскало,тъпите й приятелчета,некви пуберчета прости,дето тепърва се учат да стават интриганти,техните малко изкъсо я държат доколкото разбирам,абе разума ми казва,че се занимавам с нещо което не трябва,но пък от друга страна не мисля,че трябва да спирам тоя път.
Единствено ми е трудно как да се държа с нея,нямам време да се бавя,не искам и да я притискам и това е проблема.И вече нямам нищо,нямам приятели,нямам гадже,нямам кола,ограничени пари,тепърва ще почвам да си градя живота.
Обясни и как стоят нещата - какво чувстваш към нея, как си представяш своето бъдеще - остави я сама да реши какво иска - ако не иска това,което искаш ти - тогава тя няма място в твоя живот.Чуй това, което тя ще ти каже - така ще знаеш, че си бил искрен с нея и си направил каквото е нужно.И все пак не храни големи надежди...
StayClose
02-10-2008, 13:05
Представям Ви
пише not found ,кретен тъп побъркан,идиот,скапан,жалъ !
Обясни и как стоят нещата - какво чувстваш към нея, как си представяш своето бъдеще - остави я сама да реши какво иска - ако не иска това,което искаш ти - тогава тя няма място в твоя живот.Чуй това, което тя ще ти каже - така ще знаеш, че си бил искрен с нея и си направил каквото е нужно.И все пак не храни големи надежди...
Ми аз съм и говорел,че ще ходя студент,така и казах,че може да се налага да се връщам половината седмица тук ако някой ме чака,,обаче и спестих,че ако не ми провърви студент ще отида да работя като охранител в дискотека,лична охрана или в чужбина по дискотеките.Дошло е времето да си подложа основите на живота,дори съм малко закъснял и нямам време за губене.
Ама на нея как да и кажа директно в очите,без заобиколки,мисля,че е рано и излишно от такъв разговор,тя е на 15 и нищо няма да разбере или ще бъде объркана.А и няма смисъл да и говоря,нали знаеш-"Ако искаш да разсмееш Господ му разкажи плановете си за бъдещето"
PerfectByNature
02-10-2008, 13:20
s priqtelq mi imame 5 godini razlika i toi vmomenta e student a az sum 10ti klas...grada v koito u4i se namira na okolo 300km ot tozi v koito sme rodom i dvamata.i taka .... vupreki razlikata i razstoqnieto sme zaedno godina i polovina i toi putuva vsqka sedmica do na6iq grad i sled tova si putuva kum grada v koito u4i.bix kazala 4e e adski trudno no se obi4ame i go preodolqvame .. taka 4e ako misli6 4e 6te se spravite sus razstoqnieto i vsi4ki problemi no vupreki tova 6te ste zaedno i 6te se obi4ate te suvetvam da si s neq no ot li4en opit ti kazvam 4e izob6to nqma da e lesno da se vijdate po max 2-3 dena v sedmicata a ponqkoga i v meseca :(
Ако пробвам и не се получи много ще ми олекне и няма да съжалявам за нищо,ама ако не пробвам ще се чудя дали не съм се прецакал.
Опитах се да и намекна,че нямам време,защото 2-3 месеца минават бързо,още повече когато си зает.Обаче тъпото даскало,тъпите й приятелчета,некви пуберчета прости,дето тепърва се учат да стават интриганти,техните малко изкъсо я държат доколкото разбирам,абе разума ми казва,че се занимавам с нещо което не трябва,но пък от друга страна не мисля,че трябва да спирам тоя път.
Единствено ми е трудно как да се държа с нея,нямам време да се бавя,не искам и да я притискам и това е проблема.И вече нямам нищо,нямам приятели,нямам гадже,нямам кола,ограничени пари,тепърва ще почвам да си градя живота.
Не може вечно да се пазиш от любовта просто се пусни по течението ... Всяко нещо с времето си ... А и не мисля че има безкрайни неща , за да мислиш толкова за напред :) . Карай го ден за ден
WithLove
02-10-2008, 13:36
Кофти ситуяция :(
Честно каэано това,че иэпитваш толкова нежни чувства и имаш желание да бъдеш мил и романтичен към нея, е много хубамо.Но пък эамисли се добре какво ще стане след време,когато эавършиш,мине ти бала и трябва да эаминеш.Тя е само на 15 и се съмнявам да има някакъв вариант да дойде с теб,или нещо подобно.Даже напълно го иэключвам.Така,че искаш или не,това ще стане-ще се наложи да се раэделите.Съветвам те да вложиш малко раэум и да прекратиш нещата.Дай си малко воля.Да,предполагам ще ти е кофти,ще ти е трудно и гадно,но пък е по-добре и эа нея и эа теб.Ако продължите да се сближавате,после ще ви е хиляда пъти по-гадно,гарантирам ти го.така,че спри на време,эа да смекчиш малко раэдялата..Не энам де,ти решаваш,но моя съвет е да прекратите вэаимоотношенията си.Каэвам да ги прекратите,эащото се съмнявам да успеете ей така да ги направите чисто пиятелски..невъэможно.Поми ли добре и послушай раэума си!Късмет ти желая.
smile_and_shine
02-10-2008, 15:20
Отдай се желанието ;) демек бъди с нея, недей сам да прецакваш нещата и то нарочно, без те сами да са се прецакали. Както сам каза - ако не пробваш, ще съжаляваш...
Не може вечно да се пазиш от любовта просто се пусни по течението ... Всяко нещо с времето си ... А и не мисля че има безкрайни неща , за да мислиш толкова за напред :) . Карай го ден за ден
Знам и също знам,че никога момента няма да е подходящ за сериозна връзка,защото живота е шибан и труден,поне моя,затова искам да пробвам пък каквото стане,каквото ще изпитам,да го изпитам за да не съжалявам...Пропуснатия шанс и миналото са 2 шибани тъжни и непоправими неща и не искам да си го причинявам :)
Ще се пробвам,но как да се държа с нея?
Това ми е трудно,аз бързам,по-точно не мога да се бавя,докато чакам нея,сега например се видях с едно бивше гадже и се сдобрихме и прехвръкна искра,но само секс искра,аз искам другото момиче,защото тя е умна,сладка и ме разбира,но с това бавене...
MiMcHeToOo
02-10-2008, 16:08
Точно така. Сам казваш няколко отрицателни качества в нея, които могат така да ти попречат и да те наранят, че да ти се иска да я убиеш направо.
Историята ти звучи доста сладко, можеби и доста хора биха ти завидили, като мен. :D Та както и да е, аз също съм на 15 и сега се познавам с момче, което тази год. също ще е студент. Също ще зареже града и ще си замине от тук, а аз почвам да го харесвам и да държа на него. Но още от началото си знам, че такава връзка е невъзможна..
Поне според мен, колкото и да го харесвам и дори и да се влюбя в него, което е малко вероятно, но все пак... На мен НЯМА ДА МИ ЛИПСВА!! Та прецени си.. приятелката ти е като мен 9ти клас... също ще ти кажа, че едвали ще те разбере.. Не се задържай там където си сега, заради нея.. а си живей живота както е редно.. И тъй като живота е пред теб, ще срещнеш и момиче, което според мен ще е доста по-разумно и по-добър вариант за теб! :)
TheNewReligion
02-10-2008, 16:57
Не съм имала подобен проблем , защото съм прекалено малка , но мисля , че връзка от разстояние е наистина трудна , както повечето смятат .Кажи и абсолютно всичко , което искаш , очакваш и чувстваш и , ако и при нея е така (макар , че се съмнявам , защото тя е все още дете ).Както и да е .Пожелавам ти успех и не забравяй , че не трябва да смесваш професионалния с личния живот така , че да си противоречат !
Успех ! 8-)
Spider4eto
02-11-2008, 08:51
има ли желание има и начин ако наистина искаш да си с нея не се отказвай и занапред не почвай нещо което не можеш да завършиш 8-)
Братле същото е и при мен .. Тя е на 17 аз на 18 ... Но ние сме малко по-навътре .. Обичаме се :( Незнам какво да правя .. Но никога няма да я нараня .. просто несъм способен на такова нещо .. Искам да те посъветвам .. Макар да ти е трудно ,пич опитай се да я забравиш :( (аз неможах да го направя :( ) колкото и усилия да ти коства .. Успех ..
coolkiss
02-11-2008, 10:16
То и ти не знаеш кво искаш... Искаш да си изживееш любовта - ма пък ще заминаваш. Искаш да си с нея пък не ти стиска.
Приоритизирай - ако любовта е на първо място - се хвърляш без страх в боя - пък кво ти пука за образованието - тая година може да не учиш в университет - може да поработиш за разнообразие. Ако не - може си направите некви планове да учите някъде заедно после - или да я изчакаш - бе знам ли - има ли желание, ще се намери начин, няма ли - се намира оправдание...
То и ти не знаеш кво искаш... Искаш да си изживееш любовта - ма пък ще заминаваш. Искаш да си с нея пък не ти стиска.
Приоритизирай - ако любовта е на първо място - се хвърляш без страх в боя - пък кво ти пука за образованието - тая година може да не учиш в университет - може да поработиш за разнообразие. Ако не - може си направите некви планове да учите някъде заедно после - или да я изчакаш - бе знам ли - има ли желание, ще се намери начин, няма ли - се намира оправдание...
Офф незнам .. мисля да я зема при мен в Варна ... но незнам дали родителите и ще са съгласни с това .. не ми се вярва да е така но да се надяваме :(
има ли желание има и начин ако наистина искаш да си с нея не се отказвай и занапред не почвай нещо което не можеш да завършиш 8-)
И аз реших така,не искам да се отказвам от нея,2 пъти съм се отказвал от момиче и много боли,а и тоя път момичето наистина си струва.
Но както всички на тоя свят,няма нищи перфектно.
На 15 години е и лесно би се спекла ако тръгна да ускорявам нещата,това ме притеснява и не знам какво да правя :(
А за ученето,махането от града и т.н.,това няма нищо общо с момичето.Нито ще я зарежа,нито ще остана заради нея,защото няма вечни неща и не искам ако нещата се получат и тя ме остави скоро след това да излезе,че само аз съм прецакан и аз съм направил компромис.Компромиси не правя,те са вредни,но заради нея ще се връщам винаги когато мога и стигнем ли до там искам да и кажа всичко това.
Следващия път като излезем как да се държа с нея обаче,какво да и кажа и до колко да бъда директен е това не знам...Тука сте вие :)
GaNgStAz
02-11-2008, 15:17
Според мен трябва да си искрен с нея. Опитай се да й обясниш накратко нещата, както се чувстваш. Дано да те разбере, защото все пак някои на тази възраст са зряли.. така да го кажа ;) Слушай сърцето си, според мен не трябва да изпускаш шанса си, защото както ти каза - после ще съжаляваш. Пък после вече, квото стане.. Ти си знаеш какво да правиш с виждането ви и т.н. ;)
Devilsplaymate
02-11-2008, 15:27
Това което каза за нея ме впечатли.
Мисля че между вас може да се получи нещо, разликата в годините ви не е голяма, но оказва някакво влияние. Ти сам казваш, че се държи детински на моменти, а ти искаш по зрялостно отношение. Но пък от опит глава не боли, може да се окаже, че тя е точно това което искаш, макар и... недостатъците й.
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-11-2008, 15:35
оф ако си я обичаш ... си я зимай и това е ... отидете на тоя бал и изживейте незабравима вечер :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-11-2008, 15:36
и тия истории детинско та детинско са си твои предрасъдаци ... когато човек е щастлив се държи детински .... и е яко ..!!!!
оф ако си я обичаш ... си я зимай и това е ... отидете на тоя бал и изживейте незабравима вечер :)
Аз това си правех сметка,ама смотаняците казаха,че не можело да има външни хора,таковал съм им майката,ще си водя който искам,това е моя бал,ми дано се справя с момичето,че трудното е да я накарам да излезем,все е заета с учене или приятели и се виждаме или събота или неделя,3-4 виждания за 4-5 седмици,това е лошото,другото мога да го оправя!
еми ти не знаеш дали си влюбен или не, така че прекрати всичко преди да си се привързал към нея повече! И се замисли тя се пак е 9ти клас, трябва сама да разбере че истински приятели няма, неможеш просто да и го кажеш е така, трябва сама да се изпати за да го разбере, пък и е нормално да се държи детински на моменти. Но според мен трябва да приключиш всичко докато е време и да забравиш за нея и да направиш това което е най- добре за теб! ако ти се налага да заминеш - Замини! Може би и на нея ще и омръзнеш след време...се пак на тая възраст повечето не знаеме какво искаме, казвам го щото и аз съм на 15(ся не ме нападайте, че знаете какво искате щото на моменти, никой не знае какво иска, а при нас тея моменти са доста ;) ) Така че най -добре е да зарежеш всичко според мен! Айде Успехи и вече да ти се случват само хубави неща и да ти се нареди живота, така както ти искаш :)
еми ти не знаеш дали си влюбен или не, така че прекрати всичко преди да си се привързал към нея повече! И се замисли тя се пак е 9ти клас, трябва сама да разбере че истински приятели няма, неможеш просто да и го кажеш е така, трябва сама да се изпати за да го разбере, пък и е нормално да се държи детински на моменти. Но според мен трябва да приключиш всичко докато е време и да забравиш за нея и да направиш това което е най- добре за теб! ако ти се налага да заминеш - Замини! Може би и на нея ще и омръзнеш след време...се пак на тая възраст повечето не знаеме какво искаме, казвам го щото и аз съм на 15(ся не ме нападайте, че знаете какво искате щото на моменти, никой не знае какво иска, а при нас тея моменти са доста ;) ) Така че най -добре е да зарежеш всичко според мен! Айде Успехи и вече да ти се случват само хубави неща и да ти се нареди живота, така както ти искаш :)
Тъпо копеле съм и не се отказвам!
Тоя път ще спечеля!
На Свети Валентин по случайност съм с нея и ще и подготвя изненада!
Това е моят шанс :)
Мерси за съветите и пожеланията!Знам,че на 15 не знаете какво искате,но ще и дам това,което иска всяко момиче,пък ако ни е писано да сме заедно ще бъдем :)
пич позната история.
преди 2 седмици се разделих с едно момиче, което много обичах, и ходихме половин година некъде.
и аз съм тази година абитюрент , само че тя не е 9 , а 8 клас.
ми в началото сичко беше супер, но в последно време нещата не вървяха изобщо , почти енс е виждахме и така.