Влез

View Full Version : защо така се получава...

za6to_vse_na_men;((
02-10-2008, 14:54
Zdraveite ! Ami znachi ima edno momche ot moq klas koito mn mi haresva no nz mai az na nego ne :( . Mn 4esto se gledame iz 4asovete kogato sme v 4as no edno neshto ne mi e qsno :( , i tova e, che kogato mi kazaha kakuv mu e nicka v chata i mu se vkluchih s drug nick i go prepitvah za klasa i za momichetata i toi vika momichetata sa pulni tapachki i tapaci momchetata :( . Tapaci ama hodi s tezi tapaci samo v uchilishte,a sled uchilishte se sabira s negovite priateli fashioni pfffffff.I toi e fashion mn e gotin sigorno nishto nqma da stane mejdu nas puk i az ne go chuvstvam kato tip momche s koeto moga da spodelq jivota si,no ima nehsto nqkakvo po specialno chuvstvo..neshto me privlicha y nego.Zashto postoqnno me gleda nqkak si smrazqvashto..nqkvo tupo a se radva na drugite momicheta i postoqnno udrq zadnika na edna puk na drugata i se radva..a mene me gleda nqkak tupo :( .pff kakvo oznachava tova :( .Zakvo me gleda primerno ako ne sum my interesna,hubava...neka se radva na oneq kuchki det postoqnno gi zakacha pffffffff :( .A v negoviq jivot toi si imashe Fashionki gadjeta..a uj momichetata ot nashiq klas vkluchitelno i az sme bili tapachki i grozni a se zakacha s drugite daje iska i celuvka ot ednata po buzata..a mene me gleda na krivo i postoqnno se gledame..az spec. go gledam shoto e hubav ne za drugo..a toi me gleda nqkvo tupo :( ..q kajete kakvo mislite :(

HePeAJIeH
02-10-2008, 15:00
Просто те дразни с тези погледи в час.Съветвам те да не се занимаваш с него защото си личи че е курварче.Дори и да стане нещо м/у вас ще бъдеш много наранена.Сигурно би трябвало да си разбрала че повечето от фешъните са безмозъчни същества-той спада къв тях....като описа какав е в клас просто си направих извод.

Kettty
02-10-2008, 15:08
На колко сте?

Иначе това,ме те гледа,не эначи,че мисли,че си хубава или нещо подобно.Може просто да те гледа,дори нищо да не мисли.Може пък да те гледа и да си мисли коло си эле 8-) Малко обеэнадеждаващо се иэкаэах,ама си е така.Не энаем какво се върти в главата му.Но пък фактът,че се эадява с другите момичета,а на тебе ти бие шута ,покаэва,че няма интерес към теб.Кофти,ама факт.Надали ,ако си падаше по теб,щеше да те пренебрегва и да се эакача с останалите момичета...
И не се ядосвай.Щом те привлича само фиэически,а като характер не му се кефиш,иэоообщо не си губи времето с него. :)

hauzec
02-10-2008, 15:10
Я го заеби и си намери едно нормално момче... :o

sapphirr
02-10-2008, 15:50
по на4ало зарежи тия простотии с това дет удрял нз си коя по задникам,искал целувка от втора,радвал се на 5та или правил комплименти на 116.ти поредната у4илищна занимавка ли искаш да си?това,4е те гледа е може би е реакция на твоя поглед и се 4уди защо го правиш.а смръзяващо те гледа може би,защото е усетил интереса ти.а за съжаление когато те харесва някой,който ти не харесваш подсъзнателно ти се настройваш срещу този 4овек без смислена при4ина и той запо4ва да те дразни.тъпо но факт...

za6to_vse_na_men;((
02-10-2008, 15:54
Ketty Да не го кефя.Puk i s toq pogled det me gleda.... :shock: predelno qsno e che ne go kefq ama i az sum fashionka ne samo oneq tapachki v moq klas puk i ne se mislq vaobshe za grozna nz vseki ima razlichen vkus :( .Moje bi shoto te sa po otvoreni a az sum zatvorena poradi prichinata chee se namiram v daskalo tei chee.. :o

hauzec
02-10-2008, 15:59
Ketty Да не го кефя.Puk i s toq pogled det me gleda.... :shock: predelno qsno e che ne go kefq ama i az sum fashionka ne samo oneq tapachki v moq klas puk i ne se mislq vaobshe za grozna nz vseki ima razlichen vkus :( .Moje bi shoto te sa po otvoreni a az sum zatvorena poradi prichinata chee se namiram v daskalo tei chee.. :o
Гледай да не си промениш навика в училище заради тоя ;) Няма лошо да си затворен...споко повечето тийн се присмиват на затворените като се правят на големите пичове и пички ама в живота яко ше сгафят(говоря за ученето повече)

elsy
02-10-2008, 16:01
Ми тва ми е донякъде позната история...знам ли какво да те посъветвам :o Може би по някакъв начин да престанеш да привличаш внимание като го гледаш през часовете...пък и той не ми се струва много свестен, така че...по-добре зарежи :(

MiMcHeToOo
02-10-2008, 16:04
Просто те дразни с тези погледи в час.Съветвам те да не се занимаваш с него защото си личи че е курварче.Дори и да стане нещо м/у вас ще бъдеш много наранена.Сигурно би трябвало да си разбрала че повечето от фешъните са безмозъчни същества-той спада къв тях....като описа какав е в клас просто си направих извод.

+ тва може да го дразниш като го гледаш.. Се пак не е много приятно някой да те зяпа нон стоп :shock:

za6to_vse_na_men;((
02-10-2008, 16:29
E az ne go gledam NON STOP,puk i toi me gleda postoqnno i tva me drazni sigorno i nego..ama neobi4am da me gledat s takuv gaden pogled.. qvno sum my nepriqtna 6te go iam napredvid zanapred :( qvno na vsichki momcheta sum nepriqtna..inache drugite ne gi gledam taka..prosto v nego ima neshto koeto me privlicha i tova e :( :( :(

hauzec
02-10-2008, 16:53
E az ne go gledam NON STOP,puk i toi me gleda postoqnno i tva me drazni sigorno i nego..ama neobi4am da me gledat s takuv gaden pogled.. qvno sum my nepriqtna 6te go iam napredvid zanapred :( qvno na vsichki momcheta sum nepriqtna..inache drugite ne gi gledam taka..prosto v nego ima neshto koeto me privlicha i tova e :( :( :(
Аре махни ги тея задни мисли ;) Не може на всички да си неприятна споко...

BeBsItO
02-10-2008, 17:08
:shock: '''az sam fasinoka'' haha :D tapi lapeta..... decka mu rabota..... :lol:

za6to_vse_na_men;((
02-10-2008, 17:20
xax mlukni ma Da naistina sum fashionka kolkot i tupo da ti zvuchi pff _!_

sapphirr
02-10-2008, 17:42
добре искаш,акъл а после се реп4иш,за кво изобщо ни питаш.като има риск някоя мнение да не ти харесва,не пускай теми изобщо.близо е до акъла

sapphirr
02-10-2008, 17:42
:?

TheNewReligion
02-10-2008, 17:56
Мисля , че момчето , което си си харесала , може да е красив , но е лицемер и женкар ! Сигурно гледа само външния вид на момичетата , а не го интересува какви са по характер ! Нооооо , човек не избира в кой да се влюби ! :? :? :? :? :? :?

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 13:13
zabravi go toq.....vse pak ne e posledno to mom4e na toq svqt........pove4eto mom4eta sa takiva kato nego ,no ima i izklu4eniq......nameri si nqkoi koito ti dopada i po harakter i po vun6en vid :wink:

sasha_90
02-11-2008, 16:30
Този не е за теб.Не си причинявай такава мъка-да се занимаваш с него.Намери си по-добро момче.