View Full Version : защо така се получава...
za6to_vse_na_men;((
02-10-2008, 14:54
Zdraveite ! Ami znachi ima edno momche ot moq klas koito mn mi haresva no nz mai az na nego ne :( . Mn 4esto se gledame iz 4asovete kogato sme v 4as no edno neshto ne mi e qsno :( , i tova e, che kogato mi kazaha kakuv mu e nicka v chata i mu se vkluchih s drug nick i go prepitvah za klasa i za momichetata i toi vika momichetata sa pulni tapachki i tapaci momchetata :( . Tapaci ama hodi s tezi tapaci samo v uchilishte,a sled uchilishte se sabira s negovite priateli fashioni pfffffff.I toi e fashion mn e gotin sigorno nishto nqma da stane mejdu nas puk i az ne go chuvstvam kato tip momche s koeto moga da spodelq jivota si,no ima nehsto nqkakvo po specialno chuvstvo..neshto me privlicha y nego.Zashto postoqnno me gleda nqkak si smrazqvashto..nqkvo tupo a se radva na drugite momicheta i postoqnno udrq zadnika na edna puk na drugata i se radva..a mene me gleda nqkak tupo :( .pff kakvo oznachava tova :( .Zakvo me gleda primerno ako ne sum my interesna,hubava...neka se radva na oneq kuchki det postoqnno gi zakacha pffffffff :( .A v negoviq jivot toi si imashe Fashionki gadjeta..a uj momichetata ot nashiq klas vkluchitelno i az sme bili tapachki i grozni a se zakacha s drugite daje iska i celuvka ot ednata po buzata..a mene me gleda na krivo i postoqnno se gledame..az spec. go gledam shoto e hubav ne za drugo..a toi me gleda nqkvo tupo :( ..q kajete kakvo mislite :(
HePeAJIeH
02-10-2008, 15:00
Просто те дразни с тези погледи в час.Съветвам те да не се занимаваш с него защото си личи че е курварче.Дори и да стане нещо м/у вас ще бъдеш много наранена.Сигурно би трябвало да си разбрала че повечето от фешъните са безмозъчни същества-той спада къв тях....като описа какав е в клас просто си направих извод.
На колко сте?
Иначе това,ме те гледа,не эначи,че мисли,че си хубава или нещо подобно.Може просто да те гледа,дори нищо да не мисли.Може пък да те гледа и да си мисли коло си эле 8-) Малко обеэнадеждаващо се иэкаэах,ама си е така.Не энаем какво се върти в главата му.Но пък фактът,че се эадява с другите момичета,а на тебе ти бие шута ,покаэва,че няма интерес към теб.Кофти,ама факт.Надали ,ако си падаше по теб,щеше да те пренебрегва и да се эакача с останалите момичета...
И не се ядосвай.Щом те привлича само фиэически,а като характер не му се кефиш,иэоообщо не си губи времето с него. :)
Я го заеби и си намери едно нормално момче... :o
sapphirr
02-10-2008, 15:50
по на4ало зарежи тия простотии с това дет удрял нз си коя по задникам,искал целувка от втора,радвал се на 5та или правил комплименти на 116.ти поредната у4илищна занимавка ли искаш да си?това,4е те гледа е може би е реакция на твоя поглед и се 4уди защо го правиш.а смръзяващо те гледа може би,защото е усетил интереса ти.а за съжаление когато те харесва някой,който ти не харесваш подсъзнателно ти се настройваш срещу този 4овек без смислена при4ина и той запо4ва да те дразни.тъпо но факт...
za6to_vse_na_men;((
02-10-2008, 15:54
Ketty Да не го кефя.Puk i s toq pogled det me gleda.... :shock: predelno qsno e che ne go kefq ama i az sum fashionka ne samo oneq tapachki v moq klas puk i ne se mislq vaobshe za grozna nz vseki ima razlichen vkus :( .Moje bi shoto te sa po otvoreni a az sum zatvorena poradi prichinata chee se namiram v daskalo tei chee.. :o
Ketty Да не го кефя.Puk i s toq pogled det me gleda.... :shock: predelno qsno e che ne go kefq ama i az sum fashionka ne samo oneq tapachki v moq klas puk i ne se mislq vaobshe za grozna nz vseki ima razlichen vkus :( .Moje bi shoto te sa po otvoreni a az sum zatvorena poradi prichinata chee se namiram v daskalo tei chee.. :o
Гледай да не си промениш навика в училище заради тоя ;) Няма лошо да си затворен...споко повечето тийн се присмиват на затворените като се правят на големите пичове и пички ама в живота яко ше сгафят(говоря за ученето повече)
Ми тва ми е донякъде позната история...знам ли какво да те посъветвам :o Може би по някакъв начин да престанеш да привличаш внимание като го гледаш през часовете...пък и той не ми се струва много свестен, така че...по-добре зарежи :(
MiMcHeToOo
02-10-2008, 16:04
Просто те дразни с тези погледи в час.Съветвам те да не се занимаваш с него защото си личи че е курварче.Дори и да стане нещо м/у вас ще бъдеш много наранена.Сигурно би трябвало да си разбрала че повечето от фешъните са безмозъчни същества-той спада къв тях....като описа какав е в клас просто си направих извод.
+ тва може да го дразниш като го гледаш.. Се пак не е много приятно някой да те зяпа нон стоп :shock:
za6to_vse_na_men;((
02-10-2008, 16:29
E az ne go gledam NON STOP,puk i toi me gleda postoqnno i tva me drazni sigorno i nego..ama neobi4am da me gledat s takuv gaden pogled.. qvno sum my nepriqtna 6te go iam napredvid zanapred :( qvno na vsichki momcheta sum nepriqtna..inache drugite ne gi gledam taka..prosto v nego ima neshto koeto me privlicha i tova e :( :( :(
E az ne go gledam NON STOP,puk i toi me gleda postoqnno i tva me drazni sigorno i nego..ama neobi4am da me gledat s takuv gaden pogled.. qvno sum my nepriqtna 6te go iam napredvid zanapred :( qvno na vsichki momcheta sum nepriqtna..inache drugite ne gi gledam taka..prosto v nego ima neshto koeto me privlicha i tova e :( :( :(
Аре махни ги тея задни мисли ;) Не може на всички да си неприятна споко...
:shock: '''az sam fasinoka'' haha :D tapi lapeta..... decka mu rabota..... :lol:
za6to_vse_na_men;((
02-10-2008, 17:20
xax mlukni ma Da naistina sum fashionka kolkot i tupo da ti zvuchi pff _!_
sapphirr
02-10-2008, 17:42
добре искаш,акъл а после се реп4иш,за кво изобщо ни питаш.като има риск някоя мнение да не ти харесва,не пускай теми изобщо.близо е до акъла
sapphirr
02-10-2008, 17:42
:?
TheNewReligion
02-10-2008, 17:56
Мисля , че момчето , което си си харесала , може да е красив , но е лицемер и женкар ! Сигурно гледа само външния вид на момичетата , а не го интересува какви са по характер ! Нооооо , човек не избира в кой да се влюби ! :? :? :? :? :? :?
D@rk_AnGeL
02-11-2008, 13:13
zabravi go toq.....vse pak ne e posledno to mom4e na toq svqt........pove4eto mom4eta sa takiva kato nego ,no ima i izklu4eniq......nameri si nqkoi koito ti dopada i po harakter i po vun6en vid :wink:
sasha_90
02-11-2008, 16:30
Този не е за теб.Не си причинявай такава мъка-да се занимаваш с него.Намери си по-добро момче.