View Full Version : Синдромът "дърво" в секса
toni_boni
02-10-2008, 15:07
След един разговор с приятеля ми в главата ми се породи въпроса "Що е то жена-дърво в леглото?". След една бурна нощ той ми каза, че досега не си е мислил, че жена може да бъда толкова дейна в секса. За пример ми даде предишната си приятелка, която според думите му била като "дърво" в леглото :? Замислих се какво точно трябва да прави (или не прави) една жена, че да й лепнат такова клеймо. Ляга като труп на леглото и разтваря крака и... чака да й падне от небето :-D или проблемът е друг?! Винаги ли жената е виновна, че е по-скована, или момчето не я предразполага към по страстни действия. Момчета, споделете имали ли сте случай, когато жената да падне като талпа и да чака всичко от вас, какви точно бяха действията й, че да развали преживяването и как се справяте в подобни моменти? Благодаря... :oops:
много ме дразни твърдението че ние трябва да се мъчим да ви възбуждаме.....баси а нас кой....иначе дърво...както ти каза ляга и чака...
juchoche
02-10-2008, 15:24
emi darvo ozna4ava kato edna fr moq .. deto lqga i 4aka daje i ne se celuva s mom4eto .. i kato i zadadoh vaprosa za6to tq kaza emi nali na men trqbva da mi e hubavo za6to da dostavqm az udovolsvie na mom4eto... :-D :-D :-D basi i egoista :D :D :D :D :D
Момиче съм,но ще се иэкажа 8-)
Имам много поэнати от мъжки пол,които са лепвали тоэи етикет на приятелките си.Ами жената,която отговаря на това проэвище,е по-скована,не може да отпусне и оттам съэдава една неловка и эа двамата ситуация.Най-често такива жени или нямат достатъчно сексуален опит,или страдат от някакви ковплекси-например се притесняват от целулита,формата на гърдите,коремчето и прочие.Внушават си,че мъжът гледа само таэи маст от тялото им,от която се притесняват и се спичат,эапочват да мислят само эа това и не мотаг да се отпуснат.Така намаляват не само своето удоволствие,а и това на човека ,с когото правят любов.Ех,колко романтично эвучи това правене на любов 8-) А пък има и жени,които не страдат от ковплекси,но просто са по-сковани,точно както ти каэа-отварят крака и само чакат да им го ръгнат.Имам една приятелка,която има перфектно тяло,хубава е,но каэва,че просто не може да се отпусне като хората,когато прави секс с приятеля си и това е.Не энам эащо така..
много ме дразни твърдението че ние трябва да се мъчим да ви възбуждаме.....баси а нас кой....иначе дърво...както ти каза ляга и чака...
Вярно си е - ти се мъчиш, а после ако нещо не си твърд като талпа става трагедия и няма да вземат да те пипнат. А иначе за дървото - ми това което каза е - ляга и чака. Какво правя ли - ако стане я оправям и после я пращам по живо по здраво и повече не ме и чува.
Anna5339
02-10-2008, 15:47
Според мен,трябва да има баланс:) Това му е майката. И двамата да гледат как да доставят удоволствие на другия:) И ето ви го баланса(:
Ми според мен "дърво" си и не само когато легнеш,дигнеш краката и 4акаш..може и на задна да те хване а ти пак да се клатиш като глътнала бастун,хахаха,особено ми е любима представата за жена на задна,която се е прегърбила(с гурба нагоре,нали се сещате),и мъжа който е с нея да я ръга в гръбнака та да се сети да отпусне гръб4ето надолу и да се полу4и онази толкова сладка 4упка от раменцата се полу4ажа склон надолу и после дупето вирнато нагоре....е да ама и в гръбнака и в ребрата да я ръга6 дървото си е дърво...хората са казали...от всяко дърво всирка не става.И според мен от "дървеното" си поведение 4овек не може да се отърве...опита според мен поне не помага...тя може и да се е отпуснала ама пак да стой като тресната и така да си изглежда... :grin:
jena durvo za men e tazi koiato 4aka da gotovo i tazi koiato ne raznoobraziava. HUbavo e da se poema iniciativa i ot jenata i ot muja po ravno.Zavisi ot situaciata ve4e.
sh3_1s_7h3_0n3
02-10-2008, 16:27
"дърво" не е да ляга, да отваря краката и да чака.... "дърво" е, когато това става постоянно... не веднъж, не два пъти, а всеки път. :) Вие, момичета, да не би да не сте правили апатично секс? Когато ви мързи, или не ви се прави особено, или се чувствате по-скоро изморени, но заради 'гаджето' ви, което има толкова голямо желание, че чак му се 'вие от мерак'. :) Идеята е в това да не чакаш всеки път момчето да поеме инициативата или той да е по-деен, а ти да седиш и да си чоплиш носа очаквайки той да свърши цялата работа. ;)
веднъж преди време попаднах на въпросния тип жена - дърво..
и тя кво прави.. ляга.. и потъва в очакване.. и аз си викам "егати работата " :D и кво да напраа.. и аз легнах да чакам, а тя си чака и си мисли че нещо се оправям... :razz:
както и да е, след 30-40 секунди се усети че нещо става и ме пита
"какъв е проблема? що така лежиш като дърво?" :D :D :D ...
"дърво" не е да ляга, да отваря краката и да чака.... "дърво" е, когато това става постоянно... не веднъж, не два пъти, а всеки път. :) Вие, момичета, да не би да не сте правили апатично секс? Когато ви мързи, или не ви се прави особено, или се чувствате по-скоро изморени, но заради 'гаджето' ви, което има толкова голямо желание, че чак му се 'вие от мерак'. :) Идеята е в това да не чакаш всеки път момчето да поеме инициативата или той да е по-деен, а ти да седиш и да си чоплиш носа очаквайки той да свърши цялата работа. ;)
Ami na men ne mi se e slu4valo,prosto za6toto obojavam seksa i ne bih legnala prosto ei taja da 4akam.Ako sum tolkova izmorena prosto ne pravia sex... Obi4am da se otdavam na 100% ;)
LadY_AnonYmitY
02-10-2008, 17:03
Много по-готино е жената/момичето да поеме инициативата(казвам го като такава) в какъвто и да е близък интимен контакт.Аз се кефя примерно като доставям удоволствие на мойто момченце (че дори и без секс).И като сметнеш че е по-голям от мен ,ми се очудва доста често!Много по-яко е и защото показваш че ТИ владееш нещата,а не той : "Сега си мой,няма къде да бягаш!"...аз лично много се кефя,дори и сега само като го пиша се сещам за лицето му когато правя нещо хубаво и и той се кефи :) Така че мацки ,дайте удоволствие на момчетата ви и покажете кой е шефа :wink:
zabludenata
02-10-2008, 18:25
Мм този синдром определено е много гаден....1 приятел все се оплакваше от мацки с такова заболяване :D
Ако едно момиче е като дърво значи е нямало добър учител 8) или е правила поне няколко пъти секс трябва опит :) е и разбира се желание :-o
amatorium
02-11-2008, 16:31
Kato cqlo ima 2 tipa durveta v legloto. Asexualnite momicheta i sramejlivite momicheta. Purvite chesto imat golqmo samochuvstvie za sebe si i sa super zle v krevata. Tie trudno se promenqt. V obshti linii izpolzvash gi da si raztovarvash kefa. Vtorite sa mnogo sladki opitni zaicheta. Ot tqh s podhodqshtoto vnimanie i predrazpolagane moje da se poluchi super emocionalen sex na dosta chuvstveno nivo. 8)
+1 mda napalno e prava !!!
predpolagam 4e ako nqma jelanie (koito i da e ot dvamata) 6te leji kato durvo! no poprincip ima po "vlastni" muje koito obi4at te da komandvat (taka da se kaje) ima i jeni koito obi4at da sa iniciatorkite ... razli4no e pri vseki i vseki put :)
predpolagam 4e ako nqma jelanie (koito i da e ot dvamata) 6te leji kato durvo! no poprincip ima po "vlastni" muje koito obi4at te da komandvat (taka da se kaje) ima i jeni koito obi4at da sa iniciatorkite ... razli4no e pri vseki i vseki put :)Да,така е.И на мен понякога ми е приятно просто да си лежа и да се наслаждавам :wink: Друг път моя го прави този номер :) :)