View Full Version : Как бихте започнали разговор с непознато момиче
Ми значии представяте си следната ситуация... : праите кибик някъде, докато бие звънеца в даскало за час..и случайно виждате непознато момиче, което ви допада доста.. как бихте започнали свалката :) ?
"Ей маце к'во стаа?" :D и тука следва едно мощно "Пляяяс" :D
sapphirr
02-10-2008, 15:53
"здрасти,аз седях е там и мн ме изкефи,затова дойдох да се запознаем,ако има проблем кажи..." -ако е пе4ена и готина не само на външен вид,ще се впе4атли най-малко от смелостта да отидеш при нея и да се запознаеш!
sapphirr =] oo da i az sam na tva mnenie :)
DeathRogue
02-10-2008, 16:23
"здрасти,аз седях е там и мн ме изкефи,затова дойдох да се запознаем,ако има проблем кажи..." -ако е пе4ена и готина не само на външен вид,ще се впе4атли най-малко от смелостта да отидеш при нея и да се запознаеш!
:grin: +1
acidburn1
02-10-2008, 19:49
Няма си направя труда да ида при нея..за кво винаги момчетата тряа да свалят или заговарят първи..при мен не е било така
MiMcHeToOo
02-10-2008, 19:51
:grin: +1
+2
Напълно съгласен със sapphirr
със
"коооо ссссссссссссттттттттттттт ттттттааааааааааааааааааа аааааааааа"
eu.hyricane
02-11-2008, 11:52
"mn me izkefi" -_- kakvo po dqvolite..
ako e nqkoe iziskano momi4e dali 6te i haresa taka da q zagovori6.. v nikakav slu4ai..
na men po mi dopada da se napavi6 (ako ne si) na leko sramejliv ( :oops: ) i da i re4e6 "zdravei, namiram te za.../mnogo mi dopada..., bi li iskala da se zapoznaem?" - sdarjano, milo, prefineno ;d