PDA

View Full Version : Как да сканирам със скенер Canon?



7oup
02-10-2008, 17:57
Имам скенер Canon,води се май мултифункционално устройство,чета,чета упътването как да сканирам и нищо не разбирам. Моля ви за помощ! :-o


Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)

raven_92
02-15-2008, 13:35
zdrasti moq skener e umax i az skaniram prez photoshop ot mnoo vreme ne sam go prail i sam zabrail no ti probvai 4eti gore i tarsi scan moje mi :D ako se seta 6ti pi6a

WILD__BOY
02-16-2008, 21:49
така между другото може да ни кажеш какъв е модела на скенера, не мислиш ли, че има значение? ](*,)

Eagle_13
02-17-2008, 07:15
До колкото знам капачето се отваря, листчето се слага върху скенера, след това капачето се затваря, натиска се бутона за сканиране, и всичко си работи :D
Ама това ти го пиша, заради глупаво зададеният въпрос.Ако се изразиш, какво точно, може и друг отговор да ти изпраскам :D

WILD__BOY
02-17-2008, 08:05
Значи ние в училище учихме как става.Отваряш някоя програма например Irfan View, Photoshop и такива графични редактори(ама без Paint), аз ти предлагам Irfan View, защото с нея ние се учихме.От програмата избираш File->Acquire/Batch scanning, или просто натискаш CTRL+SHIFT+A, и започва да сканира (ама преди да пуснеш програмата скенера трябва да си го оправила(да си сложила снимка, да си го включила в компа най-вече!)
Айде супех питай ме пак ако не си разбрал/а, защото не го обясних много като свето! :D

П.П.Модела на скена май няма значение :)

ах! Нали първо трябва да си инсталнеш скенера! А за да стане това трябва да качиш драйвъри.
И аз използвам Canon и с тях си върви software за сканиране, тъй че няма да са ти необходими някакви допълнителни глупости.
Просто кажи модела на продукта

WILD__BOY
02-17-2008, 08:11
Със скенера не би ли трябвали да си има дискче със драйверите?По принцип всички работи, които съм си купувал за компа си има дискче с драйвери :-o (освен микрофон и слушалки де)

По принцип - да, но съм купувал неща, които трябва да имат, но нямат, по по простата причина, че като е отварян от доставчиците за опис някой е забравил да го върне. Такива глупости, пък и ако разбера модела на скенера или там.. офис машинарията ще мога да прочета как се процедира с нея и да бъда максимално от полза на момичето. Пак казвам - Canon си имат software за продуктите, който си работи перфектно с тях.

betterman
08-09-2012, 08:59
А изискват ли се някакви допалнителни настроики в контролния панел или своиства освен инсталирания софтуер