Влез

View Full Version : Да рискувам ли любовта заради приятелството ?

alehole
02-10-2008, 18:14
Някой знаят за историята ми други не ... няма да я разказвам щото няма толко място :Д Така въпросът ми този път е дали да пожертвам любовта заради приятелството ? Момчето с което излизах няколко седмици харесва мен и най-добрата ми фр (абе не е толко най добра :Д .. ) Та той иска време за да реши с коя да е но аз мисля че ще избере нея имам няколко основателни причини да мисля така обаче тя е ужасен характер надали ще си паснат .. И мислех да се боря докрай за него .. а тя като моя фр колкото и да го харесва я е страх да е с него заради мене кво да правя ако продължа да се боря може да успея и редно ли е просто така да го оставя той е първия към който имам такива силни чувства .. :?

blackfate
02-10-2008, 18:29
ами ... щом имаш толкова силни чувства - би трябвало да се бориш.
2 ти каза че не ти е чак толкова добра приятелка
3. че едва ли ще си паснат
и 4то... още не е избрал... ако е с толко ужасен характер се съмнявам да я избере нея
та като заключение - не оставяй любовта да избяга... щом той има чувства, макар и слаби, и ти имаш... просто разпали неговите ... не предавай любовта си особено ако е толкова силна... успех, дано да направи правилния избор (момчето де)

Presley
02-10-2008, 18:32
Искал време,эа да реши...харесвал ви и двете..не энае какво иска.Эначи не эаслужава внимание.

alehole
02-10-2008, 19:13
Zaebete si4ko .. az se otkazah :(

Quasar
02-10-2008, 19:16
голяма грешка...предаде се....не трябва така...дори да не ти пука за него...бори се, спечели го и го захвърли...поне получаваш победа :)

MiMcHeToOo
02-10-2008, 19:26
Искал време,эа да реши...харесвал ви и двете..не энае какво иска.Эначи не эаслужава внимание.

И аз тва си помислих. Как можеш да седиш с момче което е на етап - "Ти или някоя сио друга кифла там"

Spider4eto
02-11-2008, 08:41
и кво той си мисли за вас като некви предмети се едно си седи в магазина и се чуди къв шампоан да си купи против пърхот или за обем :-x правилно че си се отказала евалата 8)

acidburn1
02-11-2008, 10:06
FRIENDS > EVERYTHING!!!

koalka
02-11-2008, 10:17
Ми, поговори с нея...
Иначе ще се появят недоразумения между вас двете и ще си развалите приятелството заради едно момче, в което няма смисъл ест.Нека той да избере, пък ако не избере теб - здраве да е.
Ако харесва нея, нека избере нея, а вие продължете да си бъдете приятелки.Поговори с него, когато иска да избере и нека реши.

coolkiss
02-11-2008, 10:29
Щом му се кефиш - си го "свали". Във "вечната Игра" няма непочтенни неща, няма мръсни номера, няма приятелства...
Силните и смелите оцеляват и се възпроизвеждат с готини гени, другите загиват или се ебат с нискорангови жени/мъже...

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 14:02
+1

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-11-2008, 14:08
Zaebete si4ko .. az se otkazah :(

имаш основания :) просто самата идея ... да се избира между двама е някакси дебилска :D в нея няма логика ... какъв е този паралелепипед от симпатии ... или за еднопосочни или си е някаф див чекнеж цялата история

eu.hyricane
02-11-2008, 14:19
ti si momi4e -> ne sa6testvuva jenska solidarnost -> momi4etata ne poznavat kakvo e priqtelstvo, samo si vaobrazqvat => tegli maina na priqtelkata si, i vzemai mom4eto..

ako si mom4e, to4no obratnoto ^^ friends above all

vamp
02-11-2008, 14:54
Майната им на приятелите,бъди щастлива!
Света е за 2-ма,само ти и твоята любов,всичко друго е компромис със самата теб и с твоя живот!
Повярвай ми,казва ти го човек от реалноста не безгрижен филмар!
Любовта и щастието преди всичко,това е живота,ти си центъра на Всеселената за самата теб и всички останали се въртят около теб!

vamp
02-11-2008, 14:58
ti si momi4e -> ne sa6testvuva jenska solidarnost -> momi4etata ne poznavat kakvo e priqtelstvo, samo si vaobrazqvat => tegli maina na priqtelkata si, i vzemai mom4eto..

ako si mom4e, to4no obratnoto ^^ friends above all

Мъжете сме съюзници до време,после сме врагове,приятелството са просто общи интереси и лоялност,но всичко е до време.После остават само спомени,изпити бутилки и минати мацки.
Предаденото доверие никога не се връща,дори да сте си спасявали живота.Света е устроен така,че не трябва братство ,а водачество,рано или късно става конфликт на интереси.
Говоря за истинското приятество,не просто за някой ,с който се мъкнеш и пиеш бири.
Моите приятели бяха мои братя,чукали сме заедно,веселили сме се заедно,за пари не сме се преебавали никога,за момичета почти не,но разни дребни спорове накрая след години развалят всичко и не сте приятели както някога и не си вярвате.
Ако трябва да избирам между себе си и приятелите ми,ще избера себе си,защото когато избрах тях,те ми обърнаха гръб и сега съм сам,когато трябваше те да ми помогнат.

alehole
02-11-2008, 15:12
ХОра :-# твърде късно е отказах се и те ходят вече ;( сега какви да ги върша за да се върне при мен все пак той не я познава почти надали ще са дълго заедно :? уфф незнам ама не ми се живее за пръв път се чувствам тооолко зле и то заради момче :( :(

vamp
02-11-2008, 15:21
ХОра :-# твърде късно е отказах се и те ходят вече ;( сега какви да ги върша за да се върне при мен все пак той не я познава почти надали ще са дълго заедно :? уфф незнам ама не ми се живее за пръв път се чувствам тооолко зле и то заради момче :( :(

Видя ли,че сгреши,точно както ти казах,тая не ти е приятелка щом ти е взела момчето което обичаш,за това нещо няма оправдание,всеки е егоист,заложено е у човека и рано или късно се издънва и го показва,повечето не се и стараят да го крият.

alehole
02-11-2008, 15:27
of az ne trqbva6e da kazvam 4e se predavam smisal moje6e pone da iz4akam

vamp
02-11-2008, 15:31
of az ne trqbva6e da kazvam 4e se predavam smisal moje6e pone da iz4akam

Трябваше да си 1-ва сладурано,никой няма право да ти отнеме щастието,нито да се поставя над теб,още повече твой приятел!

sasha_90
02-11-2008, 15:31
голяма грешка...предаде се....не трябва така...дори да не ти пука за него...бори се, спечели го и го захвърли...поне получаваш победа :)
Това ми хареса.

alehole
02-11-2008, 17:12
Abe iskam si obratno moito si mom4eeeee :-x :? :? :(

prettyIdeath
02-13-2008, 12:42
Така въпросът ми този път е дали да пожертвам любовта заради приятелството ? ...........
Та той иска време за да реши с коя да е :?

Това че той иска време за да реши с коя да е е много тъпо.Въпреки че мисля че 6-ти клас с най-добрата ми приятелка тогава , харесвахме едно момче и той харесваше и двете ни... Решихме да го попитаме коя от нас двете ши избере... И в крайна сметка стана така че ние почнахме да се съревнуваваме една с друга във всяко едно отношение... Било то коя си е направила по хубава прическа, и ли коя е по добре облечена ... Накрая решихме че правим голяма глупост и може би щяхме да си изгубим приятелството...
След време това момче вече реши че иска мен... но аз вече си бях харесала друг, а мойта приятелка ходеше с едно много по добро момче...
Така че извода е : не залагай приятелството си заради едно момче, защото в крайна сметка ще изгубиш и двете колкото и твойта приятелка да ти казва че ако избере теб ще се отдръпне. Това да чакаш момчето да те избере е много унизително /въпреки че тогава не мислихме така (а и бяхме лапещаци...) /
Така де , прави квото искаш ама "от два стола ще паднеш на земята" - в случая двата стола са приятелката ти и въпросното момче.

hooliganka89
02-13-2008, 13:01
Ама момичето е написало,че въпросното момиче не й е кой знае каква приятелка.Апак и също така каза,че се е отказала от него :lol:

prettyIdeath
02-13-2008, 14:15
Ама момичето е написало,че въпросното момиче не й е кой знае каква приятелка.Апак и също така каза,че се е отказала от него :lol:

Ем... имам навика да чета само темата... без мненията на другите.

alehole
02-13-2008, 18:03
Nqma zna4enie znam samo 4e edvam se sdurjam da gi gledam zaedno i ytre na sveti valentin 6te sa 6tastlivi a az 6te gledam samo :( ufffffff

Spider4eto
02-13-2008, 18:30
Nqma zna4enie znam samo 4e edvam se sdurjam da gi gledam zaedno i ytre na sveti valentin 6te sa 6tastlivi a az 6te gledam samo :( ufffffff ем не излизай с тях и готово :)

alehole
02-13-2008, 18:33
Nqma zna4enie znam samo 4e edvam se sdurjam da gi gledam zaedno i ytre na sveti valentin 6te sa 6tastlivi a az 6te gledam samo :( ufffffff ем не излизай с тях и готово :)
не в тфа е проблема аз не излизам с тях .. аз не ги и гледам в очите .. просто момичето е от моя клас и през половината ден висят в стаята и се натискат или по коридорите и да неискам няма как да не ги гледам :? :? :?

Spider4eto
02-13-2008, 18:35
не в тфа е проблема аз не излизам с тях .. аз не ги и гледам в очите .. просто момичето е от моя клас и през половината ден висят в стаята и се натискат или по коридорите и да неискам няма как да не ги гледам :? :? :? пффф тва е бахти отвратителното :-#

alehole
02-13-2008, 18:37
хм :cry: определено