View Full Version : Да рискувам ли любовта заради приятелството ?
Някой знаят за историята ми други не ... няма да я разказвам щото няма толко място :Д Така въпросът ми този път е дали да пожертвам любовта заради приятелството ? Момчето с което излизах няколко седмици харесва мен и най-добрата ми фр (абе не е толко най добра :Д .. ) Та той иска време за да реши с коя да е но аз мисля че ще избере нея имам няколко основателни причини да мисля така обаче тя е ужасен характер надали ще си паснат .. И мислех да се боря докрай за него .. а тя като моя фр колкото и да го харесва я е страх да е с него заради мене кво да правя ако продължа да се боря може да успея и редно ли е просто така да го оставя той е първия към който имам такива силни чувства .. :?
blackfate
02-10-2008, 18:29
ами ... щом имаш толкова силни чувства - би трябвало да се бориш.
2 ти каза че не ти е чак толкова добра приятелка
3. че едва ли ще си паснат
и 4то... още не е избрал... ако е с толко ужасен характер се съмнявам да я избере нея
та като заключение - не оставяй любовта да избяга... щом той има чувства, макар и слаби, и ти имаш... просто разпали неговите ... не предавай любовта си особено ако е толкова силна... успех, дано да направи правилния избор (момчето де)
Искал време,эа да реши...харесвал ви и двете..не энае какво иска.Эначи не эаслужава внимание.
Zaebete si4ko .. az se otkazah :(
голяма грешка...предаде се....не трябва така...дори да не ти пука за него...бори се, спечели го и го захвърли...поне получаваш победа :)
MiMcHeToOo
02-10-2008, 19:26
Искал време,эа да реши...харесвал ви и двете..не энае какво иска.Эначи не эаслужава внимание.
И аз тва си помислих. Как можеш да седиш с момче което е на етап - "Ти или някоя сио друга кифла там"
Spider4eto
02-11-2008, 08:41
и кво той си мисли за вас като некви предмети се едно си седи в магазина и се чуди къв шампоан да си купи против пърхот или за обем :-x правилно че си се отказала евалата 8)
acidburn1
02-11-2008, 10:06
FRIENDS > EVERYTHING!!!
Ми, поговори с нея...
Иначе ще се появят недоразумения между вас двете и ще си развалите приятелството заради едно момче, в което няма смисъл ест.Нека той да избере, пък ако не избере теб - здраве да е.
Ако харесва нея, нека избере нея, а вие продължете да си бъдете приятелки.Поговори с него, когато иска да избере и нека реши.
coolkiss
02-11-2008, 10:29
Щом му се кефиш - си го "свали". Във "вечната Игра" няма непочтенни неща, няма мръсни номера, няма приятелства...
Силните и смелите оцеляват и се възпроизвеждат с готини гени, другите загиват или се ебат с нискорангови жени/мъже...
D@rk_AnGeL
02-11-2008, 14:02
+1
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-11-2008, 14:08
Zaebete si4ko .. az se otkazah :(
имаш основания :) просто самата идея ... да се избира между двама е някакси дебилска :D в нея няма логика ... какъв е този паралелепипед от симпатии ... или за еднопосочни или си е някаф див чекнеж цялата история
eu.hyricane
02-11-2008, 14:19
ti si momi4e -> ne sa6testvuva jenska solidarnost -> momi4etata ne poznavat kakvo e priqtelstvo, samo si vaobrazqvat => tegli maina na priqtelkata si, i vzemai mom4eto..
ako si mom4e, to4no obratnoto ^^ friends above all
Майната им на приятелите,бъди щастлива!
Света е за 2-ма,само ти и твоята любов,всичко друго е компромис със самата теб и с твоя живот!
Повярвай ми,казва ти го човек от реалноста не безгрижен филмар!
Любовта и щастието преди всичко,това е живота,ти си центъра на Всеселената за самата теб и всички останали се въртят около теб!
ti si momi4e -> ne sa6testvuva jenska solidarnost -> momi4etata ne poznavat kakvo e priqtelstvo, samo si vaobrazqvat => tegli maina na priqtelkata si, i vzemai mom4eto..
ako si mom4e, to4no obratnoto ^^ friends above all
Мъжете сме съюзници до време,после сме врагове,приятелството са просто общи интереси и лоялност,но всичко е до време.После остават само спомени,изпити бутилки и минати мацки.
Предаденото доверие никога не се връща,дори да сте си спасявали живота.Света е устроен така,че не трябва братство ,а водачество,рано или късно става конфликт на интереси.
Говоря за истинското приятество,не просто за някой ,с който се мъкнеш и пиеш бири.
Моите приятели бяха мои братя,чукали сме заедно,веселили сме се заедно,за пари не сме се преебавали никога,за момичета почти не,но разни дребни спорове накрая след години развалят всичко и не сте приятели както някога и не си вярвате.
Ако трябва да избирам между себе си и приятелите ми,ще избера себе си,защото когато избрах тях,те ми обърнаха гръб и сега съм сам,когато трябваше те да ми помогнат.
ХОра :-# твърде късно е отказах се и те ходят вече ;( сега какви да ги върша за да се върне при мен все пак той не я познава почти надали ще са дълго заедно :? уфф незнам ама не ми се живее за пръв път се чувствам тооолко зле и то заради момче :( :(
ХОра :-# твърде късно е отказах се и те ходят вече ;( сега какви да ги върша за да се върне при мен все пак той не я познава почти надали ще са дълго заедно :? уфф незнам ама не ми се живее за пръв път се чувствам тооолко зле и то заради момче :( :(
Видя ли,че сгреши,точно както ти казах,тая не ти е приятелка щом ти е взела момчето което обичаш,за това нещо няма оправдание,всеки е егоист,заложено е у човека и рано или късно се издънва и го показва,повечето не се и стараят да го крият.
of az ne trqbva6e da kazvam 4e se predavam smisal moje6e pone da iz4akam
of az ne trqbva6e da kazvam 4e se predavam smisal moje6e pone da iz4akam
Трябваше да си 1-ва сладурано,никой няма право да ти отнеме щастието,нито да се поставя над теб,още повече твой приятел!
sasha_90
02-11-2008, 15:31
голяма грешка...предаде се....не трябва така...дори да не ти пука за него...бори се, спечели го и го захвърли...поне получаваш победа :)
Това ми хареса.
Abe iskam si obratno moito si mom4eeeee :-x :? :? :(
prettyIdeath
02-13-2008, 12:42
Така въпросът ми този път е дали да пожертвам любовта заради приятелството ? ...........
Та той иска време за да реши с коя да е :?
Това че той иска време за да реши с коя да е е много тъпо.Въпреки че мисля че 6-ти клас с най-добрата ми приятелка тогава , харесвахме едно момче и той харесваше и двете ни... Решихме да го попитаме коя от нас двете ши избере... И в крайна сметка стана така че ние почнахме да се съревнуваваме една с друга във всяко едно отношение... Било то коя си е направила по хубава прическа, и ли коя е по добре облечена ... Накрая решихме че правим голяма глупост и може би щяхме да си изгубим приятелството...
След време това момче вече реши че иска мен... но аз вече си бях харесала друг, а мойта приятелка ходеше с едно много по добро момче...
Така че извода е : не залагай приятелството си заради едно момче, защото в крайна сметка ще изгубиш и двете колкото и твойта приятелка да ти казва че ако избере теб ще се отдръпне. Това да чакаш момчето да те избере е много унизително /въпреки че тогава не мислихме така (а и бяхме лапещаци...) /
Така де , прави квото искаш ама "от два стола ще паднеш на земята" - в случая двата стола са приятелката ти и въпросното момче.
hooliganka89
02-13-2008, 13:01
Ама момичето е написало,че въпросното момиче не й е кой знае каква приятелка.Апак и също така каза,че се е отказала от него :lol:
prettyIdeath
02-13-2008, 14:15
Ама момичето е написало,че въпросното момиче не й е кой знае каква приятелка.Апак и също така каза,че се е отказала от него :lol:
Ем... имам навика да чета само темата... без мненията на другите.
Nqma zna4enie znam samo 4e edvam se sdurjam da gi gledam zaedno i ytre na sveti valentin 6te sa 6tastlivi a az 6te gledam samo :( ufffffff
Spider4eto
02-13-2008, 18:30
Nqma zna4enie znam samo 4e edvam se sdurjam da gi gledam zaedno i ytre na sveti valentin 6te sa 6tastlivi a az 6te gledam samo :( ufffffff ем не излизай с тях и готово :)
Nqma zna4enie znam samo 4e edvam se sdurjam da gi gledam zaedno i ytre na sveti valentin 6te sa 6tastlivi a az 6te gledam samo :( ufffffff ем не излизай с тях и готово :)
не в тфа е проблема аз не излизам с тях .. аз не ги и гледам в очите .. просто момичето е от моя клас и през половината ден висят в стаята и се натискат или по коридорите и да неискам няма как да не ги гледам :? :? :?
Spider4eto
02-13-2008, 18:35
не в тфа е проблема аз не излизам с тях .. аз не ги и гледам в очите .. просто момичето е от моя клас и през половината ден висят в стаята и се натискат или по коридорите и да неискам няма как да не ги гледам :? :? :? пффф тва е бахти отвратителното :-#