PDA

View Full Version : Изпуснат шанс или правилна постъпка?

Цоцо89
02-10-2008, 18:22
Здравейте.Значи става дума за гаджето на най-добрия ми приятел(много точен пич и винаги се разбираме с него от както се познаваме от 3 години нямало е и най-малката кавга)........та за гаджето му аз я харесвам като че ли имам някакви чуства към нея но нз дали тя има към мене(от цялата компания точно тя ми званни на GSM (смисъл не звани някой от френдовете да ме покани а тя ми звънни....един път даже от работа си тръгнах заради нея щото не и се ходило сама на кафе и когато приятелят и си тръгне вика ......аз ще остана малко с него да си полафя(демек с мене)ама един ден щото взех да я черпа малко повечко и малко се почуствах неудобно като ми каза дали и правя намеци :oops: :oops: :oops: ама беше малко тъпо от нейна страна също щото ми вика ....ох.....пие ми се(няма да казвам марката на питието)....и аз викам некаде ок вземи си ...и тя ми вика .......ще черпиш ли????и аз ся какво да кажа не ли????(от 6 месеца е в нашата компания и малко неловко ще ми стане) но това не е най-големият проблем :D

Значи веднъж седя с нея и си лафиме ......ама многоо дълго време ....даже не усетих как мина :) .....и се чудих дали да и кажа нещо повечко....или да си малча....щото до като съм с нея си мисля за френда ми и не искам да стане някакав гаф или пак да имам кавга с него ...пък той е многоо точен и никога ама никога когато ми е трябвал не ме е отрязвал(смисъл когато го викам да дойде с мен извън града или пък някаде другаде...) та правилно ли съм постъпил....или съм ахмак и съм изпуснал момента да станат нещеата по интересни с приятелката му

Presley
02-10-2008, 18:25
Ти май беше пуснал още една такава тема,а?Само,че с друг никнейм.Мисля,че беше същата. :D

Devilsplaymate
02-10-2008, 18:29
Естествено че НЕ трябва да правиш нищо. Все пак това е гаджето на най-добрият ти приятел. Самият факт, че се съмняваш дали си постъпил правилно, не говори добре за теб.
П.П: Е*ах ти и неориентираните хора..

sweet_sorcerer
02-10-2008, 18:35
Аз мисля, че си постъпил добре като не си направил нищо - все пак (поне според мен) приятелството е мн по-важно от някакво си момиче...

Цоцо89
02-10-2008, 18:36
Ти май беше пуснал още една такава тема,а?Само,че с друг никнейм.Мисля,че беше същата. :D

ахам :) забравих си пасса на стария acc пък и маи-ла нз кой мие :D :D :D

So unbelievable love..
02-10-2008, 18:40
ami sled kato mojete da si govorite tolkova hybavo za6to nqkoi put ne q popita6 kakvo izpitva kum priqtelq ti ama zadulbo4i temata i razberi vsi4ko kakvoto moje6? Puk i pogovori s priqtelq si i vij kak vurvqt ne6tata mejdy tqh i ot tam ti preceni kakvo trqbva da stane!No ako se obi4at horata po - dobre se otkaji :? yspeh :)

Presley
02-10-2008, 18:45

Тогава сигурно доста хора са ти дали съвет.Пък и имам някакъв бегъл спомен,което ще рече,че е било отдавна,эащото аэ имам голяма памет.Така,че явно си доста эагубен,щом още не си вэел някво решение.И да пуснеш още 10 теми,пак ще си останеш същия. :D

Цоцо89
02-10-2008, 18:52

Тогава сигурно доста хора са ти дали съвет.Пък и имам някакъв бегъл спомен,което ще рече,че е било отдавна,эащото аэ имам голяма памет.Така,че явно си доста эагубен,щом още не си вэел някво решение.И да пуснеш още 10 теми,пак ще си останеш същия. :D

Така е загубен съм но ми трябва малко повече съвет иначе за сега съм склонен да си стоя мирен :grin: :grin: :grin:

mm...
02-10-2008, 18:52
Spored men si postupil pravilno. :)

Toi ti e priqtel i ne bi trqbvalo da go predavash zaradi momiche, osven ako ne go chuvstvash kato takyv... :)

sapphirr
02-10-2008, 18:54
според мене като цяло въпроса е тъп,след като си уважаваш френда,зна4и и през акъла не трябва да минава за нещо с гаджето му.това,4е се колебаеш даже може и да се наре4е и грях във приятелството ви :-D

Quasar
02-10-2008, 19:09
няа пипаш ей....това че се разбирате не значи че трябва да му я взимаш...уж си му приятел а скиви кво си мислиш.... :shock:

Roiroi
02-10-2008, 19:25
няа пипаш ей....това че се разбирате не значи че трябва да му я взимаш...уж си му приятел а скиви кво си мислиш.... :shock:

Даа от ей такива като тебе е тръгнал лафа ... "Заради п*тка , п*тка стана ! "

MiMcHeToOo
02-10-2008, 19:36
Ей ако направиш нещо с тва момиче, много лошо ще стане.. Як нож в гърба ше е ..

acidburn1
02-10-2008, 19:41
Души кура ве ... не разваляй любовта... ако съм на твой най-добър приятел .. и ти ми земеш приятелката .. ем ща еба ем ща бия

~!~TotaL`Cha0s~!~
02-10-2008, 20:03
Такива гаджета има много ама рядко може да намериш толкова добър приятел така 4е ти си прай изводите и доводите ... 8)

led_i_ogyn
02-10-2008, 20:31
Щом се чудиш дали си постъпил правилно значи не си му истински приятел! :?