View Full Version : Въэможно ли е
Эдравейте!
Пиша ви,эащото искам да получа мнинея.Предварително благодаря,эа които.
Ето какво е положението.От иэвестно време си пиша с едно момче в интернет.Доста сме си говорили.И сериоэни и не чак толкова сериоэни неща.И доста се привърэах към него.Энам,че эвучи странно,но е така.пък и всъщност какво толкова странно?Все пак общуваме,говорим си,нормално е в един момент да го почувствам блиэък.Неэависимо от това,че не сме имали пряк контакт.Но все пак ми е странно,чудя се това въэможно ли е..
Не сме от един град,но скоро той ще дойде да ме види най-вероятно.Горя от нетърпение,сеедно ,че предстой някакво голямо събитие!Абе,не энам,моля ви дайте някакви мнения :)
Абе нормално е, но не е нормално да си толкова щастлива заради 1 непознат, колкото и да сте общували до момента той е непознат за теб! Определено няма да спечелиш от тази връзка.. не тай толкова надежди и не се привързвай толкова много, защото няма да излезе добър край от това!
П.С: От личен опит го знам! :)
sapphirr
02-10-2008, 19:02
да,нормално е.контакта ти с него е предизвикал интерес към него като 4овек,4ието лице дори не си виждала.и сега изпитваш по-скоро тръпка да видиш кой е въпросния 4овек зад клавиатурата,с който сте си казали толкова много...
Dale Tremont
02-10-2008, 19:06
ъъъ, то е нормално, ти сама си каза, че ти харесва да си пишеш с него, ама според мен от връзки, започнати в интернет рядко нещо излиза... от личен опит.
И аз се бях привързала към един, и той дойде в моя град (макар и не точно заради мен), обаче като се видяхме се оказа съвсем различен. Ест при теб може да е различно, но ти го казвам, да имаш едно на ум, ако още нямаш... :)
DaRk_AnG3L
02-10-2008, 19:06
Razbirase 4e e normalno vse pak ti ne si go vijdala do sega, a tolkova vreme ste si 4atili i ti go 4uvsva6 mn blizak. Tva e napylno normalno spox. Pyk koi li znai moje i ne6to da izleze :)
sLaDkA_GrEsHkA
02-10-2008, 19:11
mali macka v aboslutno, ama naistina absolutno sushtoto polojenie sum !!!! nqma nishto stranno spoko :) daje e mnogo gotino 4yvstvo :)
Abre to gotino, ama posle da ne se oparite! :-x
Shtoto az se oparih 3 meseca, edvam go zabravih tva vsichko... Sia 1 fr e v syshtoto systoqnie daje po-zle... Ne vijdam koe mu e gotinoto.. Ama vasha si rabota.. do do vreme, shte se radvam ako gresha...
GaNgStAz
02-11-2008, 14:33
Винаги има много възможности ;)
На мен преди време ми се случи абсолютно същото.. Още от първия ден когато си писахме го почувствах адски близък :) Супер яко ни беше като си писахме и т.н. Той също не беше от моя град и дойде заради мен да се видим. И така.. видяхме се, ходихме година и нещо и накрая скъсахме поради причината, че... не се виждахме толкова често колкото на него му изнасяше.. както и да е.. просто ти казвам от личен опит к'во може да стане.......
Изобщо к'во да ти кажа.. Все пак си зависи и от годините за такава връзка от разстояние ( казвам го в случай, че като се видите, нещо се зарибите - имай си едно на ум за всичко ) , защото както той ще идва при теб, така и ти ще е добре да ходиш при него.. Разбира се, ако имаш тази възможност. Хубаво си помисли и ще решиш к'во да направиш като се видите.. Ако изобщо стане, защото.. както казах по горе - винаги има много възможности, кой знае к'во може да стане.. Може и да те лъже, че ще дойде.. незнам ;) Айде спирам, че влязох У филмЪ :D Ако има нещо пиши ЛС ;)
the-gaby-girl
02-15-2008, 18:45
бе и аз така си писах с 1 момче доста време...мн си го харесах и после се окоза че е фр на мой фр и се видяхме и се разочаровах тотално...смисъл...знам,външ ия вид не е толко важен ма просто...1-беше МН нисък,грозноват и т.н. и тотално се разбих...а бях почнала вече да изпитвам нещо и стана мн кофти :S .........пиши като се видите ;)
mali macka v aboslutno, ama naistina absolutno sushtoto polojenie sum !!!! nqma nishto stranno spoko :) daje e mnogo gotino 4yvstvo :)
+1 :oops: :-D
neverand
02-15-2008, 21:29
такива връзки са обречени още рпеди да започнат :)
snowgirl
02-15-2008, 21:43
Нормално е да изпитваш всичко това, и аз съм го изпитвала... Наистина прекрасно чувство, но пък... винаги и едно огромно разочарование, че може и повече от едно... може би повече и от две... Абе общо взето тези запознанства не водят до някакви прекрасни моменти, които след време ще си спомняш с усмивка и до продължителни и щастливи връзки, но пък може и да имаш успех, знам ли... От личен опит ти казвам, не влагай излишни чувства :)
Изпадала съм в такава ситуация и ДА нормално е ;]
ДА не говорим, че сега това момче учи в моя град и е един от най-добрите ми приятели...Какво имате предвид под "той е непознат" какво прави според вас един човек познат?Познат не ти става някой, когато ти каже "здрасти аз съм Пешо", а именно когато поговорите и започнеш да опознаваш характера му. ;]
Еми, по-добре от това не може да бъде.Ти знаеш, че винаги трябва да си имаш едно на ум, но определено се надявам всичко да мине добре.Ако момчето е свестно и ти харесва начина, по който разсъждава и говори, ще е много хубаво.
nicolepcd
02-16-2008, 08:03
Ами добре... хубаво ще дойде да те види :) Ама да знаеш - не винаги човекът ще е същият, като по скайпа :?
prettyIdeath
02-16-2008, 08:05
Абе то е възможно .. ама ... Ако дойде и на тебе ти хареса много , в смисъл ти сигурно имаш негови снимки - няма как, но като дойде и ако се влюбиш в него :? после ще ти бъде много гадно... Така че моето мнение е по-добре да му кажеш да не идва. :-o
princesa_viki
02-16-2008, 09:35
да,нормално е.контакта ти с него е предизвикал интерес към него като 4овек,4ието лице дори не си виждала.и сега изпитваш по-скоро тръпка да видиш кой е въпросния 4овек зад клавиатурата,с който сте си казали толкова много...
съгласна :)
inSane_baby
02-16-2008, 10:19
Abre to gotino, ama posle da ne se oparite! :-x
Shtoto az se oparih 3 meseca, edvam go zabravih tva vsichko... Sia 1 fr e v syshtoto systoqnie daje po-zle... Ne vijdam koe mu e gotinoto.. Ama vasha si rabota.. do do vreme, shte se radvam ako gresha...
mhmm от такива зарибявки и аз съм изпатила... дори го запознах с една моя фр която му даде номера ми :-x той го беше дал на майка си и тя ми звъни и ми вика снаха ми незнам кво0.. и аз и викам не съм ти снаха ня се омъжвам на 16 тя вика споко бе нии ща изчакаме и аз к0 да кажа говорих малко с нея и накрая и викам ам глей к0 остаай ме че ше върва в полицията и тя вика глей ко путкъъ аз си седа тука с любовника и си играя билярд пия си уиски а сина ми е адски богат нз си колко хотела имаме и моиее си има сяка.. (въпросното момче беше също на 16 :? ) oт тогава си смених номера и повече не чатя в mIRC