Влез

View Full Version : Имаме ли си сатанисти във форума?!

Страници : 1 [2]

vikey_666
10-10-2008, 08:03
ми тя от де да знае че има пентаграм там....пък и изобщо какво значи това :D
повечето мнения тук са напълно безпочвени....чули от тук от там по нещо и говорят .....
сатанизма е просто религия като всички други, но с тази разлика че тя почита не някое божество, а самият човек, което на мен лично ми изглежда правилно...... човек трябва да работи за себе си , да прави всичко както смчта за добре , да живее живота си според собствените си правила, а не тези които му налагат другитеДа, и това е "сатанинско", но малко хора правят разликата между добро и зло. Не е правилна каквато и да е форма на сатанизъм.
виж сега ...значи при сатанизма няама добро и зло има правилно и грешно.... и грешното е да се подчиняваш на поставените ти от друг правила....да следваш стадото...., а правилно е да живееш сам за себе си

Nam3less3
10-10-2008, 08:06
ми тя от де да знае че има пентаграм там....пък и изобщо какво значи това :D
повечето мнения тук са напълно безпочвени....чули от тук от там по нещо и говорят .....
сатанизма е просто религия като всички други, но с тази разлика че тя почита не някое божество, а самият човек, което на мен лично ми изглежда правилно...... човек трябва да работи за себе си , да прави всичко както смчта за добре , да живее живота си според собствените си правила, а не тези които му налагат другитеДа, и това е "сатанинско", но малко хора правят разликата между добро и зло. Не е правилна каквато и да е форма на сатанизъм.
виж сега ...значи при сатанизма няама добро и зло има правилно и грешно.... и грешното е да се подчиняваш на поставените ти от друг правила....да следваш стадото...., а правилно е да живееш сам за себе сиТия думи могат да се разбират по доста различни начини.

vikey_666
10-10-2008, 08:16
ами точно......всеки гледа нещата от собствената си гледан точка....разбираш ли.......не е необходимо съобразяване с когото и да било....не ти пука за нищо и никого,....... правиш каквото, когато, с когото и където си искаш ....не е нужно да се доказваш на никого освен на себе си ....сам си си господар .. няма да разочароваш никого освен себе си и точно за това си толкова свободен

jghgh
10-10-2008, 09:07
^ да ми дойде :D
Като ветеран демонолар,хъм,доста 'интересен' разговор ще проведем с въпросния пропагандиращ пишман-сатанист.
П.С. ако се намери и един истински сатанист тука...ще бъда искренно изненадан.
Истината не беше ли едно доста разтегливо понятие? :-D Тва "true сатанист" звучи странно. В какво би трябвало да се изразява тази истиност? Общоприетите неща или обратното, ъндърграунд историите, които не са за "непросветените" и "жалките". Че то сатанизма е еди-кво-си и еди-що-си, истинския сатанизъм.. бла бла. Мисля че ме разбрахте какво се опитвам да кажа?

Междудругото не вярвам да има хора, които колят животни и правят масови оргии в името на някакво същество, да си бъркат отвари в казани и т.н. :D Вярно, че всякакви хора има, но такива индивиди сигурно са в бели стаички с усмирителни ризи или ако щъкат на свобода са малък процент.

Под истински сатанист да не визираш философията, или квото е там?
Аз не разбирам много много, както и не съм се интересувала кой знае колко. Би било глупаво да казвам че съм сатанистка или че одобрявам някои идеи. Аз като цяло мразя ии да се окачествявам.
Но ако е това, което казва vieky_666, то значи доста хора са сатанисти без дори да осъзнават. 8-) (включително и аз)

Истината е някъде там...

И, lsd43, ще кажеш че няма християни които да пропагандират своите идеологии по форумите ли?
В крайна сметка едва ли е толкова лошо. Всеки избира в какво да вярва. Може и да не съм права, ама не е ли пак един вид агитация да направя тема "Няма шибана любов, всички си изневеряват, няма шанс двама души да са искрени един към друг" и т.н. (нещо, което често виждам да се обсъща в раздел Любов от разни яко отчаяни хорица с изкривен мироглед) Да почна да развивам теории и който се съгласи, съгласи се, който не - не... Един вид някои ще приемат теориите ми/идеологиите ми и пр., други не и всички живи здрави.
Дали е правилно да мислиш че няма любов?

Идеология като идеология.

Наскоро се рових пак в разни сайтове и мислено оспорих нещата, които бях прочела. Като бях по-малка им се връзвах, но сега с малко по-напреднал мозък мисля че сама мога да си избера на какво да вярвам и кое да ми звучи абсурдно. (рових се в окултен сайт с лек привкус че живеем несправедливо заради Християнството и т.н.) Което добре звучи като го прочетеш 1 път, ама 2рия път.. ако си интелигентен ще се сетиш че не може една религия да ти е виновна за всичко. Как да е...

Не че казвам нещо с този си мой пост, ама имам нужда да поразсъждавам някъде. Съжалявам ако не съм изразила ясно послание. Случва ми се твърде често. 8-)

oTPoBHa
10-10-2008, 17:11
да се занимаваш с подобни глупости разкрива една незрялост .. просто разкриваш себе си по този начин как се оставяш некви смотани твърденя и модели на поведение да те зарибяват
детска му работа
един голям и зрял човек никога не би поместил себе си в някакви определени стереотипи ...

грубия сатанински метъл е точно като чалгата, само че обратната крайност

зарежете тия простотии, бъдете естествени!

Nam3less3
10-10-2008, 17:12
да се занимаваш с подобни глупости разкрива една незрялост .. просто разкриваш себе си по този начин как се оставяш некви смотани твърденя и модели на поведение да те зарибяват
детска му работа
един голям и зрял човек никога не би поместил себе си в някакви определени стереотипи ...

зарежете тия простотии, бъдете естествени!Интересно мнение :)

jghgh
10-10-2008, 18:42
детска му работа

зарежете тия простотии, бъдете естествени!

Не знам дали го беше отправила къммен, но аз не слушам груб сатанински метъл :-D

Метъла и чалгата няма с какво да си противоречат като послания. Просто феновете се драчат.

Иначе си права, глупости са тия музики за "satan my master" и не знам си кво още :-D просто е тъпо и негативно