View Full Version : Какво трябва да направя ?
NightGuardian
02-11-2008, 10:17
Предстои ми да направя "сефтето" както се вика :P , но ми е чудно дали , директно започвам или трябва да си поиграя с езика и т.н :P
ти ли ще си го правиш , тя ли , или взаимно ?
По-добре си поиграй с езика, че на сухо е доста тегаво, пък и тя няма да се съгласи направо. :)
да това е вярно , важно е двамата да сте възбудени все пак..
NightGuardian
02-11-2008, 10:44
Еми все пак с презарватив , ще бъде половия акт , нали уж е увлажнен , не виждам , защо трябва да и лижа :oops:
&ILoveU2
02-11-2008, 10:47
Еми все пак с презарватив , ще бъде половия акт , нали уж е увлажнен , не виждам , защо трябва да и лижа :oops:
а не искаш ли да и стане хубаво все пак
NightGuardian
02-11-2008, 10:51
Целта е на мен да ми стане хубаво , щото все пак за пръв път ми е може да не се дигне самолета от притеснение ! Камо ли да си играя...
За това питам , директно ли ако е с презарватив или трябва да и лижа ...... :)
&ILoveU2
02-11-2008, 10:56
леле мацката как ли се е навила с това твое мислене
като я възбудиш , на нея ще и е по кеф като ... апак ако почнеш направо и трябват няколко минути да "загрее" , дотогава ще си сваршил парвия път...
ти ли ще си го правиш , тя ли , или взаимно ?
:lol: :lol: :lol:
zna4i na teb 6 ti e za parvi pat...a na neq?
swords1010
02-11-2008, 11:01
Разбира се, че е по-добре да има любовна игра. Не бързай за никъде! :)
e shooter не е оточнено и досега не сам разбрал още :)
NightGuardian
02-11-2008, 11:03
Ами за нея , няма да и за първи път :)
тя ще ти покаже правилния път , ---> :P все пак ти свършваш веднъж а т я колкото повече толкова по добре :)
И като няма да и е за първи път това значи че трябва да свалиш гащите и да я почнеш ли?!?!Цццц,егати егоиста,на теб трябвало да ти бъде готино,ми тя какво е,част от интериора?
не мисли само за себи си.... трябва да задоволиш нея не себе си...
кво като ти е за първи път...
NightGuardian
02-11-2008, 11:43
Офф , кой е казал ,че няма да поопипваме преди това и да се възбудим взаимно ! ВЪПРОСЪТ МИ е : Дали трябва да лижа п.....а на момичето за да влезне члена МИ !!
glezan4e
02-11-2008, 11:48
ami ne e zadyljitelno... taka kato gledam ne si na kef da q lije6.. spoko.. ne e koi znae kakvo...i kfo si misli6 ako po4net napravo sexa 6te vi e maksimum 5 minutki i tq nito 6te e svyr6ila, nito ni6to... nai mnogo da ne go povtorite
jjjjjj6363
02-11-2008, 16:55
trqbva da ima lubovna igra i pod lubovna igra nqmam predvid da q lijesh samo i drugi tam celuv4ici i takiva i posle sexa nqma da ti padne spoko shtoto BURZATA RABOTA SRAM ZA MAISTORA :grin:
Не е задължително да я лижеш естествено - то няма задължителни работи в секса всичко е както го решите двамата (или колкото сте там :D ).
Може да минеш метър с обарване и целуване по раменете врата и циците :)
Ама на почти всички мацки им харесва да ги минеш с език там долу. На мен само едно гадже ми се е дърпало, а и аз тогава не настоявах че бях много зелен. А е голям кеф да ги гледаш как се извиват докато ги лижеш - затова ти препоръчвам да пробваш 8)
VilleBaby
02-11-2008, 18:03
поиграй си,все пак трябва да сте възбудени на max :)
леле мацката как ли се е навила с това твое мислене
И аз това се чудя
Sv3tLinCetU
02-11-2008, 18:16
Не е задължително да я лижеш естествено - то няма задължителни работи в секса всичко е както го решите двамата (или колкото сте там :D ).
Може да минеш метър с обарване и целуване по раменете врата и циците :)
Ама на почти всички мацки им харесва да ги минеш с език там долу. На мен само едно гадже ми се е дърпало, а и аз тогава не настоявах че бях много зелен. А е голям кеф да ги гледаш как се извиват докато ги лижеш - затова ти препоръчвам да пробваш 8)
+1 :)
na kolko si? na 13? neznam izob6to kak moje nqkoe momi4e da se saglasi prosto ei taka vednaga da q po4ne6?! neiska6 li i na neq da ii e priatno? malko po-ve4e 6te trqbva da napravi6 ot tova da se nadurvi6 :?