PDA

View Full Version : дали 6те се изненада??????????????

abble
02-11-2008, 11:39
С оглед на наближава6тия празник СВ.Валентин съм подготвил изненада на едно моми4е от класа ми което харесвам.Изненада се състои в това да отида пред тях ,когато тръгва за даскало в рани зори,с някоя плюшка или цвете още не съм ре6ил.Искам да 4уя мнението на моми4етата,за това каква реакция 6те последва мерси :-P

sapphirr
02-11-2008, 11:46
няма лошо,свежо е като идея.да се надяваме само,4е ще се е разсънила и ще може да ги фокусира :D

abble
02-11-2008, 11:50
:grin:

nempoB
02-11-2008, 11:56
Пич а що не и пратиш букет цветя с картичка по време на час ? ;) Действа ;)

darla
02-11-2008, 11:59
da tazi ideq s pra6taneto na cvetq mn mi haresa...6te q zaradva i 6te q nakara da se 4uvstva naistina jelana...i 6te vpe4atli ne smao neq a i ostanalite ot klasa

анонимка
02-11-2008, 11:59
няма как да не се изненада ;) хубаво хрумване ;)

nempoB
02-11-2008, 12:06
Радвам се че ви хареса ;) Просто съм правил такова нещо и цялото училище и завиждаше понеже и пратих 30 рози :)

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 12:12
a v u4ili6te imate li radio......primerno prez nqkoe mejdu4asie da pomoli6 tezi koit puskat pesnite da pusnat edin pozdrav specialno za neq a buketut 6te e dopulnenie.....uspeX :-P

jujulinkaa
02-11-2008, 12:15
няма как да не се изненада момичето... :D

abble
02-11-2008, 13:06
ами няаме радио :( :grin: ама ми се иска да е не6то по ли4но не пред класа

D@rk_AnGeL
02-11-2008, 13:08
mi v takuv slu4ai kupi i nqkakuv po speciqlen podaruk i q pokani na sre6ta..... :)

SuMmEr_KiSS
02-11-2008, 13:08
az lichno bih se iznenadala
oba4e ako ne te haresva ?!? nadali shte i haresa ii moje bi shte se zasrami..ako e pred cqloto uchilishte po dobre razberi dali te haresva zashtoto.. ako li nE nqma da e v tvoq polza uspeh :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-11-2008, 13:09
дано да се изненада :)

white_chik
02-11-2008, 13:10
Идеята е много готина стига да знаееш поне горе долу какви са намеренията на това момиче към теб,защото ако тя те отреже ще се получи доста конфузно

alex4o
02-11-2008, 13:18

в такъв случай направи това,което си замислил + това,което вече преди мен казаха..покани я и на среща ..много ще се зарадва :P Успех ! :)

Blab
02-11-2008, 13:21
Хах... мразя изненади...
Хора всякакви - дано ти се получи! :)

sasha_90
02-11-2008, 16:02
Аз бих се зарадвала.

DivoTo_KoTe
02-11-2008, 16:11
Чакай да ти дам една идейка не знам до колко ще ти хареса,но мене в идейките ме бива :) Значи идеята е следната,направи и нещо като "море от любов" нямам в предвид да докараш Наталия Симеонова.Значи взимаш някой твой/я приятел/ка и докато твойта избранница кара час,твоя приятел/ка влиза с една червена роза и я изкарва от час като казва там,че има момче което е мн влюбено в нея и ти чакаш отвън с мечката :)Според мен би се получило добре

nempoB
02-11-2008, 16:14
Чакай да ти дам една идейка не знам до колко ще ти хареса,но мене в идейките ме бива :) Значи идеята е следната,направи и нещо като "море от любов" нямам в предвид да докараш Наталия Симеонова.Значи взимаш някой твой/я приятел/ка и докато твойта избранница кара час,твоя приятел/ка влиза с една червена роза и я изкарва от час като казва там,че има момче което е мн влюбено в нея и ти чакаш отвън с мечката :)Според мен би се получило добре

Незнам за тоя пич който пусна темичката но аз това ще го пробвам :oops:
Макар че миналата седмица и пратих цветя :oops:

анонимка
02-11-2008, 16:18
Макар че миналата седмица и пратих цветя :oops:Ехе браво на теб =; Ти си някакъв луд романтик май :-D това е хубаво,поне не се срамуваш да носиш цветя на момиче,както някои момчета..ужас..как ще ги е срам от това , не разбирам?!

nempoB
02-11-2008, 16:24
Макар че миналата седмица и пратих цветя :oops:Ехе браво на теб =; Ти си някакъв луд романтик май :-D това е хубаво,поне не се срамуваш да носиш цветя на момиче,както някои момчета..ужас..как ще ги е срам от това , не разбирам?!

Междудругото позна ;) но явно някои хора него оценяват :( Приятелката ми туко що ми сервира ,че няма да можем да излезем на ресторант понеже тяхните не я пускат (на 17 е ) :(

Force
02-11-2008, 16:26
тая идея не ме кефи :D 1 миналата година се напи и изнесе в горе доло 12 ве4ерта серенада пред тех сам а ние се спукахме от смех ама тя бе6е на 1вия етаж :D :D :D

nempoB
02-11-2008, 16:28
тая идея не ме кефи :D 1 миналата година се напи и изнесе в горе доло 12 ве4ерта серенада пред тех сам а ние се спукахме от смех ама тя бе6е на 1вия етаж :D :D :D

Немога да разбера какво толкова смешно има да направиш серенада на момичето което обичаш ? Би ли ме светнал ? :) Благодаря ти предварително ;)

sapphirr
02-11-2008, 16:34
е,аз мога да ти кажа,4е ако съм си легнала полумъртва от умора и съм се добрала до леглото на 4 крака..иии ми зацвили някой под прозореца с4итай,4е най-много да отнесе някоя саксия.
1во не съм романти4на натура и 2ро хобито ми е спане,само тогава не ме занимават с простотии и си по4ивам...и не само аз съм на тва мнение,доста народ разсъждава така :?,sorry dude!

nempoB
02-11-2008, 16:40
е,аз мога да ти кажа,4е ако съм си легнала полумъртва от умора и съм се добрала до леглото на 4 крака..иии ми зацвили някой под прозореца с4итай,4е най-много да отнесе някоя саксия.
1во не съм романти4на натура и 2ро хобито ми е спане,само тогава не ме занимават с простотии и си по4ивам...и не само аз съм на тва мнение,доста народ разсъждава така :?,sorry dude!
Разни хора, разни идеали ;) Ем за разлика от теб аз съм романтична натура и невиждам нищо лошо в това :)

MiMcHeToOo
02-11-2008, 16:58
Хубаво звучи, на мен лично много ми харесва като идея ;)

nempoB
02-11-2008, 17:03
Хубаво звучи, на мен лично много ми харесва като идея ;)

Ето поне един човек който разсъждава като мен ;)

fuse
02-11-2008, 17:03
абе лошо няма.. виш тва с цветята не е лошо, ама е някък си изтъркано...По-добре и направи нестандартна изненада... нещо, което наистина би я заинтригувало :wink: :wink: :wink:

Kisses_P
02-11-2008, 17:10
Страшно приятно е... КОгато направихме 6 месеца приятеля ми ме изненада рано сутринта/1ва смяна бяхме/ с цвете.. беше дошъл пред нас и ме чакаше.Невероятно мило е.Мисля че ще се зарадва

анонимка
02-11-2008, 17:12

Междудругото позна ;) но явно някои хора него оценяват :( Приятелката ми туко що ми сервира ,че няма да можем да излезем на ресторант понеже тяхните не я пускат (на 17 е ) :(ееее това наистина не е добре :? но има още време до 14-ти :) не се отчайвай ;) може пък да си променят решението..кой знае :)

nempoB
02-11-2008, 17:16

Междудругото позна ;) но явно някои хора него оценяват :( Приятелката ми туко що ми сервира ,че няма да можем да излезем на ресторант понеже тяхните не я пускат (на 17 е ) :(ееее това наистина не е добре :? но има още време до 14-ти :) не се отчайвай ;) може пък да си променят решението..кой знае :) Надявам се да е така .. понеже имах планове за вечерта :( Има още един вариянт но ми е малко неудобно .. Мога да звънна на родителите и ,за да им кажа ,че дъщеря им е в сигурни ръце и ще им я върна жива и здрава ;)

анонимка
02-11-2008, 17:27
Надявам се да е така .. понеже имах планове за вечерта :( Има още един вариянт но ми е малко неудобно .. Мога да звънна на родителите и ,за да им кажа ,че дъщеря им е в сигурни ръце и ще им я върна жива и здрава ;)[/quote]Е добре е,но това,когато няма друг изход ;)

prettyIdeath
02-11-2008, 17:30
Цвете! :-)

nempoB
02-11-2008, 17:33
Е естествено бе пиле ;) Просто ми е супер гадно некво и обмислям всевъзможни начини ..

ofyes
02-11-2008, 18:03
Радвам се че ви хареса ;) Просто съм правил такова нещо и цялото училище и завиждаше понеже и пратих 30 рози :)

30?! Четно число цветя не се ли носеха за др поводи доста по неприятни :-o

Qnchety
02-11-2008, 18:07
Ако на мен ми се случи такова нещо 100% ще си помисля, че все още спа :D . Но иначе като идея не е лошо. Айде късмет! :P

rashito0o
02-11-2008, 18:09

в такъв случай направи това,което си замислил + това,което вече преди мен казаха..покани я и на среща ..много ще се зарадва :P Успех ! :)

МноГо МиЛо НеЩо На МеН Още Не Са Ми Го ПраВиЛи Но Мн Ще Се ЗараДфаМ аКО СтаНе :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lady_inlove
02-11-2008, 18:58

Мисля, че той питаше дали е добра идеята за цвете, рано сутрин пред тях или плюшена играчка (според мен цвете е по-добрия вариант), не е нужно да си романтична натура, за да се зарадваш на мил жест... така, че според мен смело действай.. пък каквото стане.. можеш само да спечелиш.. може и :-) да получиш...

abble
02-12-2008, 18:12
Ей мерси хора супер съм ви благодарен :)Ама ло6ото е 4е ме е срам много и 6те пратя не6то по куриер,Мерси на вси4ки

Clara_
02-12-2008, 19:27
i az iskam takova gadje :P

BebSiNKa
02-12-2008, 19:55
ideqta ti e super !davai napred :P