Влез

View Full Version : Изгонена без причина!!!

stefity
02-11-2008, 14:02
Здравейте,имам голям проблем.Преди няколко дни влязох във форума и ми се появи съобщение че съм изгонена,без да знам защо,и по каква причина,просто ей така ми пишеше че не мога да вляза защото съм изгонена!? Та както и да е,аз бая се ошашавих но за щастие на другия ден можех да си вляза спокойно все едно нищо не е било.Обачеее вчера се повтори същата история,разликата беше че не можах да вляза 2 дена,а форумът много ми трябваше тогава!!! Искам да знам,на какво се дължи това защото е много гадно когато искам да вляза,а ми излиза някакво абсурдно съобщение! Ще помоля някой да ми отговори по скоро защото не искам да се повтори отново този гаф или каквото и да е там! Мерси за вниманието и благодаря предварително.

swords1010
02-11-2008, 16:53
Възможно е да е станала някаква грешка, ще проверим. :)
Извинявам се за причиненото неудобство! :)

alex
02-11-2008, 19:09
Проблема е че имаш съсед който е изгонен. Когато рестартираш компютъра си взимаш всеки път различно IP. Когато вземеш неговото (което ние сме баннали) виждаш тази грешка. За това кажи ни кое е твоето IP като посетиш сайта www.showmyip.com за да го премахнем от листа. Най-добре би било веднага когато видиш съобщението че си изгонена да посетиш сайта и тогава да ни изпратиш IP-то си. Но и сега ако го пратиш можем да потърсим подобни. Извинявай за неудобството. Принципно се опитваме да намалим подобни проблеим до минимум.