View Full Version : Филм на Св.Валентин
здр на всички :) Искам да намеря подходящ филм който може да се гледа на СВ.Валентин с половинката ;) Казвайте заглавия плз ..10х предварително :)
т.7
krem4et0
Някой романтичен, а след това романтичен :P
lovelyone
02-11-2008, 17:47
Ох така и така става дума эа филми.Моля ви,кажете някой готин,интересен филм,който в момента е по кината. :oops: Каэаха ми ,че Чудовищно бил много глупав и не е интересен.Моля ви,кажтее някой,който сте гледали и ви е харесал. :-D
И аз си мисля за някоя романтична кумедия ..ама нз точно коя :)
Christian
02-11-2008, 17:51
oki
i love you
02-11-2008, 17:53
Ами значи....How to deal(романтична комедия),License to wed,The sisterhood of traveling pants...Just like heaven(Също е що годе хубав ,но по не става),A cinderella story(ако не сте го гледали)...но мисля ,че най-ще се върже със ситуацията How to deal :wink:
Angel_of^love
02-11-2008, 17:58
Аз не разбрам много от филми, но ми харесква "Незабравимата" и "10 неща, които мразя в теб" :grin:
Pliok0019
02-11-2008, 18:05
Ох така и така става дума эа филми.Моля ви,кажете някой готин,интересен филм,който в момента е по кината. :oops: Каэаха ми ,че Чудовищно бил много глупав и не е интересен.Моля ви,кажтее някой,който сте гледали и ви е харесал. :-D
Mоля те НЕДЕЙ ДА ГЛЕДАШ чУДОВИЩНО. Адски тъпия филм. Никога не съм вижала нещо по-комерсиално и незаинтригуващо.
Ами..предлагам ти "Любов и други катастрофи" или "Суини Тод: Бръснарят Демон от Флийт Стийт" или "Омагьосана".
Вярно много често ходя на кино... :(
sapphirr
02-11-2008, 18:09
"Суини Тод: Бръснарят Демон от Флийт Стийт" e интересен,но в никакъв слу4ай за Св.Валентин.
аз бих препоръ4ала Step up 2.супер оферта е защото хем тогава е примиерата .хем на 14 в Арената 2 билета са на цената на 1 :smt001 :smt006
10х за предложенията аз си харесах 2 филма и ще видим кой ще е.и аз мисля че тоя с брасняря е доста не подходяш :)и това в за Арена е яко 2 билета за 1 обаче не съм от Сф. и ще минем с крадени филми от замунда 8-)
fifi_friend
02-12-2008, 09:56
На мен ми харесва един стар филм " Влюбеният Шекспир". След този филм се разчувствах и изнасилих приятеля ми :oops:
Някоя романтична комедийка би било най-добре, въпреки че са ми доста лигави...Но въпрос на предпочитание.